EnterZone - poznej se a dělej, co tě baví

Většina lidí nikdy nerozvine svůj potenciál a chodí do práce jen proto, že musí. Vytváříme ucelený program provázející od poznání talentů až k nové profesní realizaci. Začátek a testování je velmi finančně náročný. Podpořte nás a pojďte do toho s námi.

Autor: EnterZone

  • Workshop Najdi své téma

  • Workshop MBTI typologie

  • Aktivita při workshopu MBTI typologie

  • Předávání zpětné vazby

  • Společné foto ze Strong day 26.10.2019

  • Natáčení rozhovoru s Pavlem Ovesným

  • Spoluzakladatel EnterZone Pavel Filip

  • Lekorka a koučka Ivona Kolínská

  • Spoluzakladatel EnterZone Ondřej Hýbl

  • Martin Vasquez na workshopu Get out of the Box

  • Spoluzakladatelka EnterZone Ren Pajerová

2 771 €
vybrané z 3 958 €

70%

70% splnené

38 ľudí prispelo

Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.3.2020 v 16:24.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Před 5ti lety jsem měl celkem dobré zaměstnání se slušným platem, ale ta práce mě nenaplňovala a ubíjela.
Strávil jsem několik let hledáním svého talentu, sebe sama, absolvoval program pro profesionální kouče a vzdělával se na dalších workshopech a seminářích. 

Při svém hledání jsme se potkali s Pavlem a jeho přítelkyní Irčou.

 

Byli zkušenými lektory a především roky organizovali seberozvojové konference Rise and Shine s hlavním mottem “Poznej sám sebe, pracuj na sobě a najdi co tě baví”. 

To mě oslovilo a přidal jsem se do pořadatelského týmu jako dobrovolník. 

Po nějaké době se nám zrodil v hlavě nápad, že bychom mohli pro lidi udělat víc než je “jen” inspirovat na konferencích skvělými řečníky. 

Co je náš cíl?

Jen málo věcí v našem životě jsou pro nás tak důležité jako spokojenost s naším zaměstnáním, které vykonáváme každý den.  Sotva se někdo může cítit opravdu šťastný v ubíjející nezajímavé práci, kde nezažívá radost a chuť se rozvíjet.

Proto otevíráme prostor pro lidi, kteří touží po smysluplném profesním naplnění. Nabízíme ucelený vzdělávací a sebepoznávací program, který je provede od poznání talentů až k nalezení vysněné práce nebo projektu.

Detaily

Přestože v současné době existuje řada možností k odhalení osobních talentů a stejně tak i sofistikované kariérní poradenství, pouze 13% lidí cítí v práci naplnění a jsou v ní šťastní

Proto jsme vytvořili ucelený seberozvojový vzdělávací program, kde si účastníci díky kombinaci workshopů, mentoringu, koučinku a praktických cvičení ujasní, čemu se ve svém životě chtějí opravdu věnovat a dáme jim i nástroje, aby to mohli začít uskutečňovat.

Naší vizí je podporovat lidi v naplnění jejich - jak Japonci říkají - IKIGAI. To znamená, aby co nejvíc lidí mělo ráno chuť vstát z postele a dělali 

  • co milují

  • v čem jsou dobří

  • co svět potřebuje 

  • co je důstojně uživí. 
     

                     IKIGAI

Dnes existuje široký výběr projektových inkubátorů, takže pokud máte podnikatelský nápad, je z čeho vybírat. Na webových stránkách obvykle najdete, které úspěšné projekty se díky jejich podpoře podařilo zrealizovat. To co tam ale neuvádí je velké procento těch neúspěšných projektů a těch co ani nedokončí celý program.

Příčiny vidíme především v nedostatečné připravenosti samotných účastníků, kteří nemají specifikované své životní téma (poslání) a mnohdy si ani nejsou jistí jaké jsou jejich silné stránky a kam se dál rozvíjet. A tím pádem jim chybí i motivace a výdrž svůj nápad dotáhnout do konce.

Z toho důvodu našemu Projektovému inkubátoru předchází 2měsíční sebepoznávací cyklus Restart Season.

Restart Season

seznámí účastníky s 5ti klíčovými tématy

První dvě - odhalení talentu a tvorba vize - jim pomohou lépe poznat sami sebe, ujasnit si jakým směrem v životě jít a čeho chtějí opravdu  dosáhnout. V další části si začnou osvojovat 3 nezbytné dovednosti, které je k tomu cíli dovedou.

        

Seznámí se s těmi nejlepšími technikami řízení času, aby byli maximálně efektivní a věnovali svou energii tomu, co je opravdu podstatné a přináší výsledky.

Poznají v čem tkví tajemství spolupráce, aby byli schopni vytvořit sehraný tým a také budou mít možnost vylepšit své prezentační dovednosti pod dohledem Martina Vasqueze (který kromě jiného připravuje i řečníky na konference TedX). 

Cílem programu není jen všechny tyto techniky poznat, ale především si je osvojit a začít využívat v praxi.

Naším zájmem je především spokojený účastník, který najde své smysluplné profesní naplnění. Během individuálních koučovacích sezení (i mimo něj) bude mít dostatek příležitostí se zamyslet a rozhodnout, jakým způsobem se v budoucnu rozvíjet - jestli v rámci samostatného podnikání nebo jako zaměstnanec firmy, která mu bude svým konáním a hodnotami dávat smysl.  Proto na konci tohoto cyklu se účastníci mohou rozhodnout a vybrat jednu ze dvou možností.


 

  1. Pokračovat do dalšího programu zaměřeného na přípravu a realizaci vysněného projektu -  Projektový inkubátor Life project

  2. Pomůžeme je propojit se společnostmi, které mají stejné cíle a hodnoty, tak aby mohli společně uskutečňovat svou vizi. 

Life project

je program prioritně se zaměřující na inkubaci společensky prospěšných projektů. Proč právě společensky prospěšných? Je to jedna z podmínek naplnění IKIGA - dělat práci/činnost, kterou svět potřebuje. 

Naší vizí je, aby lidé věnovali energii svému opravdovému životnímu tématu/poslání, které je vždy spojeno s tím, že to neděláme jen pro peníze nebo úspěch, ale i ve prospěch lidí a prostředí kolem nás. Jedině tak můžeme v rámci svého povolání dojít ke svému smysluplnému naplnění.

Program Life project si klade za cíl seznámit účastníky s hlavními kroky při realizaci projektu tak, aby je byli schopni sami aplikovat a uskutečňovat.

... a ještě něco navíc

Uvádíme do praxe výukové techniky založené na poznatcích o mozku jako jsou například gamifikace a neformální vzdělávání

Klademe důraz na psychologické bezpečí a pohodovou atmosféru, které vytváří podporující prostředí pro kreativitu a učení.

Zařazujeme do našich workshopů improvizační aktivity, které pozitivně ovlivňují sebevědomí a schopnost vystupovat z komfortní zóny.

Kdo jsme?

Ondřej Hýbl - kouč a lektor osobního rozvoje.

Pavel Filip - lídr vzdělávacích konferencí Rise and Shine

Irena Pajerová - koordinátorka vzdělávání, lektorka a mentorka

Proč to děláme?

Úspěšně jsme uspořádali řadu tématických workshopů s velmi pozitivním ohlasem účastníků, kde jsme testovali, jestli jsme na správné cestě.

To co nyní potřebujeme, je otestovat kompletní program, abychom ho mohli vypustit do světa. A k tomu by nám moc pomohla vaše podpora, abychom mohli zaplatit

  • lektory

  • kouče

  • pronájem prostor a v neposlední řadě i 

  • marketingovou propagaci. 

Upřednostnili jsme sponzoring prostřednictvím Crowdfundingu, abychom zjistili, jestli to co děláme dává smysl i vám. Vaším finančním příspěvkem, ať už v jakékoliv hodnotě, dáváte ANO EnterZone.

Pokud vám náš projekt dává smysl, podpořte nás, prosím, tady na HitHitu. 

Aktuality

19.3.2020 Předčasné ukončení kampaně

Ahoj všichni, současnou situaci nezbývá než respektovat a přijmout. Dohodli jsem se proto v rámci týmu EnterZone a také s Hithit na předčasném ukončení kampaně na podporu našeho projektu. Hlavním důvodem je, že naše vzdělávací programy a odměny jsou z větší části postavené na osobním setkávání,…

Viacej

13.3.2020 Tvorba nového videa

Ahoj všichni přispěvatelé a přátelé projektu EnterZone, moc vám všem děkujeme za dosavadní podporu, moc si toho vážíme!!! V současné době připravujeme nové video, které je zaměřené na náš hlavní seberozvojový program Restart Season. Najdete v něm podrobnější informace, jak a proč vznikl a v čem…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 9
    Chci jen přispět a držím palce

    Pro všechny dobré lidi, který náš projekt zaujal, chtějí nás podpořit a nic za to nepotřebují. Výše finančního obnosu, kterou nám věnuješ, je jen na tvém uvážení.

    Patří ti náš velký dík :-).

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 3
    Vstupenka na odpolední Meet up

    Odpolední 2-3 hodinové setkání ve skupince maximálně 15 lidí, které pořádáme na různá témata.
    Na Meet upu se můžeš například zúčastnit debaty se zajímavým hostem, navázat přátelské i profesní kontakty v rámci networkingu, případně se rozvíjet na interaktivních workshopech.
    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    4,75 €
    (120 Kč)
  • predané 2
    Hrníček s logem EnterZone

    Líbí se ti naše logo? Chceš nám přispět drobným obnosem a zároveň bys rád něco na památku? Tak hrníček s logem bude přesně to pravé.
    Hrníček zašleme po ukončení kampaně na tvou adresu.

    Poštovné je již započítané v ceně.

    Děkujeme :-)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 9 z 15
    Vstupenka na konferenci Rise and Shine

    8. ročník již Legendární Konference osobního rozvoje, která se uskuteční 10.10.2020 v Praze. 
    Na těchto konferencích vystupovali jako řečníci takové osobnosti jako Miroslav Donutil, Jindřich Šídlo, Lenka Bradáčová, Adéla Vinczeová (Banášová), Kazma nebo i Jaroslav Dušek.
    Součástí programu jsou i zajímavé workshopy.

    Hosté na nadcházející konferenci se začnou rozkrývat v průběhu června.

    Vstupenku a více informací o akci zašleme po ukončení kampaně na tvůj email.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 2
    Kariérní poradenství s Pavlem Filipem

    Pokud tě práce nebaví a chceš změnu, tak společně s Pavlem - členem týmu EnterZone během hodinového sezení, na základě tvých zájmových preferencí a dosavadních zkušeností, můžete společně nasměrovat budoucí profesní kroky. Zvážíte optimální možnosti jak vyladit kariéru s rodinným životem, penězi a volnočasovými aktivitami.

    Po ukončení kampaně se ti ozve na emailovou adresu, případně jej můžeš kontaktovat na pavel.filip@enterzone.cz

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 5
    Koučink s Ondřejem Hýblem

    Ondřej Hýbl - Brain Based Coach, spoluzakladatel  Otevřené akademie EnterZone, lektor a kouč osobního rozvoje. 

    95% myšlenek
    , které nám přes den proběhnou hlavou, jsou ty samé jako den předchozí. Odpovědi na otázky, které by sis sám nepoložili pomáhají k efektivnějšímu myšlení.

    Koučink otevírá zdroje
    - vnitřní motivace, které vedou k 
    - lepšímu učení
    - dosahování cílů, na kterých ti opravdu záleží. Je také velmi účinným pomocníkem pro - řešení problémů
    - tvorbu vize
    - objevení osobního talentu.

    Koučovací sezení probíhá online. Pro osobní setkání je potřeba připočítat náklady na dopravu  a je možné po individuální domluvě. Jedno sezení trvá 60-90min. a je vždy naprosto důvěrné.

    Po ukončení kampaně se ti ozve na emailovou adresu, případně jej můžeš kontaktovat na ondrej.hybl@enterzone.cz

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • zostáva 57 z 60
    Vstupenka na Strong day

    Máš rád témata osobního rozvoje? Srdečně tě zveme na jeden z našich celodenních workshopů pořádaný Otevřenou akademií EnterZone. Spoj příjemné s užitečným a vyber si své Strong téma.

    1. Osobní talent a typologie osobnosti
    2. Tvorba vize
    3. Efektivita a Time management

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.



     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    37,60 €
    (950 Kč)
  • zostáva 60 z 60
    Kombo vstupenka na Strong day + Triko s logem

    Máš rád témata osobního rozvoje? A navíc chceš být i stylový? Přijď na jeden z našich celodenních workshopů a oblékni triko s logem EnterZone. Spoj příjemné s užitečným a vyber si své Strong téma.

    1. Osobní talent a typologie osobnosti
    2. Tvorba vize
    3. Efektivita a Time management

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a pošleme kalendář akcí, ze kterého si budeš moct vybrat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 1
    Propagace vašeho projektu na naší FB stránce

    Rozjíždíš nebo si už realizoval projekt, který pomáhá a svět ho potřebuje? Dej nám o něm vědět a my ti ho rádi pomůžeme propagovat na naší FB stránce.

    Natočíme s tebou krátké propagační dvou minutové video a získáte prostor na 5 příspěvků na naší FB stránce a LinkedINu.


    V případě zájmu nás kontaktuj a domluvíme podrobnosti.

    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Posezení u čaje nebo kávy

    Pro všechny, kteří nás chtějí finančně podpořit a zároveň se s námi potkat, posedět a pohovořit u dobrého čaje nebo kávy. 
    Můžeme povyprávět o všem co se týká nás, EnterZone a pozadí celého projektu.
    Stejně tak můžeš s námi sdílet své zkušenosti s podnikáním, osobním rozvojem nebo cokoliv co ti leží na srdci.

     Na setkání v Brně a okolí se těší spoluzakladatel EnterZone, kouč a lektor osobního rozvoje Ondřej Hýbl.
    ondrej.hybl@enterzone.cz

    Na setkání  v Praze a okolí se těší spoluzakladatel EnterZone, lídr vzdělávacích konferencí Rise and Shine Pavel Filip.
    pavel .filip@enterzone.cz

    Konkrétní čas a místo domluvíme individuálně.

    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • predané 3
    Koučovací série - 6 sezení

    Ondřej Hýbl - Brain Based Coach, spoluzakladatel  Otevřené akademie EnterZone, lektor a kouč osobního rozvoje.

    Koučink otevírá zdroje
    - vnitřní motivace, které vedou k 
    - lepšímu učení a 
    - dosahování cílů, na kterých ti opravdu záleží. Je také velmi účinným pomocníkem pro - řešení problémů, 
    - tvorbu vize a 
    - objevení osobního talentu.

    Koučovací série přináší benefit aktivní kontinuální práce na tvých cílech. Pozitivní změna do tvého života ne přichází během koučovacího sezení, ale mezi nimi.
    V rámci odměn na Hithitu za obzvlášť výhodnou cenu.

    Koučovací sezení probíhá online. Pro osobní setkání je potřeba připočítat náklady na dopravu  a je možné po individuální domluvě. Jedno sezení trvá 60-90min. a je vždy naprosto důvěrné.

    Po ukončení kampaně se ti ozvu na emailovou adresu, případně mě můžeš kontaktovat na ondrej.hybl@enterzone.cz

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 12 z 15
    Vstupenka na Restart Season

    Buď mezi prvními pionýry, kteří se zúčastní 2měsíčního Sebepoznávacího cyklu Restart Season za jedinečnou cenu, která se už nebude opakovat.

    Tento program seznámí účastníky s 5ti klíčovými tématy. První dvě

    odhalení talentu a
    -   tvorba vize 

    ti pomohou lépe poznat sama sebe, ujasnit si jakým směrem v životě jít a čeho chceš opravdu  dosáhnout. V další části si začneš osvojovat 3 nezbytné dovednosti, které tě k tomu cíli dovedou.
    Seznámíš se s technikami
    - řízení času, aby si byl maximálně efektivní a věnoval svou energii tomu, co je opravdu podstatné a přináší výsledky. Poznáš v čem je
    tajemství spolupráce, aby si byl schopný vytvořit sehraný tým a také budeš mít možnost vylepšit své
    -   prezentační dovednosti

    Po ukončení kampaně tě budeme kontaktovat na tvé emailové adrese.
    Plánovaný termín 17.4 - 14.6.2020.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Společný celodenní výlet v přírodě

    Máte pocit, že jsme fajn lidi, se kterými byste si mohli rozumět? Chtěli byste nás podpořit a zároveň si udělat výjímečný den, kdy bychom společně vyrazili někam do přírody?
    Skvělá volba :-)!!! Už se těšíme!!!

    Na cestě můžeme probrat témata osobního rozvoje, smysluplného podnikání, další směřování projektu nebo cokoliv o co budete mít zájem a bude Vám dávat smysl.

    Po ukončení kampaně se ti ozveme a vše domluvíme nebo napište nám na:
    enterzone.otevrenaakademie@gmail.com

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Partner projektu

    Odměna pro lidi, co rádi podporují začínající smysluplné projekty.
    Velmi si toho ceníme a budeme Vás všude uvádět jako partnery Otevřené akademie EnterZone.

    - Označíme Vás jako partnery na našem webu

    - Při akcích EnterZone na všech audiovizuálním materiálech (prezentace, roll-up) Vás označíme jako partnera projektu.

    - Natočíme 2 minutové video s poděkováním a to umístíme na naše sociální sítě (Facebook, LinkedIN, Instagram) a poděkujeme


    Můžeme se domluvit i na jakékoliv formě spolupráce, která pro Vás bude přínosem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    1 187,41 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hlavní partner projektu

    Exkluzivní odměna pro lidi, co rádi podporují začínající smysluplné projekty.
    Velmi si toho ceníme a budeme Vás všude uvádět jako Hlavního  partnera Otevřené akademie EnterZone.


    - Označíme Vás jako hlavní partnery na našem webu
    - Při akcích EnterZone na všech audiovizuálním materiálech (prezentace, roll-up) Vás označíme jako hlavního partnera projektu.

    - Natočíme 2x 2 minutové video s poděkováním a to umístíme na naše sociální sítě (Facebook, LinkedIN, Instagram) a poděkujeme

    - Jako bonus od nás dostanete sérii 6 koučovacích sezení s koučem Ondřejem Hýblem BBC.


    Můžeme se domluvit i na jakékoliv formě spolupráce, která pro Vás bude přínosem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)