Kniha Polibek anděla

Povinnosti, nebo láska? Padlý anděl Lucas je postaven před nejtěžší volbu své existence: má dodržet dávný slib daný jedné dívce, nebo podlehnout lásce ke druhé? Pomozte mému hrdinovi dostat se do světa a na stránky knihy.

  • Lucas

  • Lucas a Nela

  • Tajemné místo, kde vše začalo

76 €
vybrané z 1 979 €

3%

3% splnené

9 ľudí prispelo

Literatúra

Příbram, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 16.12.2019 v 08:26.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo...

Inspirace přichází z mnoha směrů, pro mě bylo psaní isnpirující samo o sobě. Píšu už spoustu let a věčně jen sobě do šuplíku, řekla jsem si, že je načase to změnit. Proto jsem tady a pokouším se svůj příběh dostat do světa.  

Jedním z mých velkých životních snů je vydat knihu. Nakladatelství a redaktoři mají spoustu rukopisů, proto mi tenhle způsob přišel snadněji dosažitelný. 

Anotace knihy

Lucas je pohledný, záhadný, vždy náhodou poblíž. Lucas má své povinnosti k Sáře, ke které je vázán dávným slibem, ale potká Nelu a začíná přehodnocovat své priority a možnosti. A má vůbec nějaké?

Nela je středoškolačka v posledním ročníku, která se stará o mladší sestru a pomáhá otci po smrti jejich matky. Je talentovaná, zmatená, zakořeněná a po tragické události je navíc zranitelná, ale Lucas ji úplně vytrhne z její každodenní rutiny. Je jím okouzlená, jenže neví, že Lucas má děsivé tajemství a že to tajemství zahrnuje i ji, Nelu...

________________________________________________________

Příběh je napsán ze dvou pohledů, jak z pohledu Nely, tak z pohledu Lucase. Žánrem se jedná o young/adult romantický příběh s fantasy prvky.

Kniha bude mít přibližně 300 stránek, ráda bych ji opatřila pěknou obálkou, poutavou. Ráda bych, aby kniha vyšla v paperbacku, tedy jen v papírové vazbě. 

Na co padnou vybrané peníze?

Kniha bude potřebovat grafický návrh obálky, část peněz ted padne za grafika. 

Další náklady spolkne samotné vydání - vazba knihy, papír, sazba. 

A nakonec bude třeba nějaká částka na propagaci knihy a na dostání knihy (pokud mi bude přát štěstí) do knihkupectví a knihoven. A samozřejmě bych ráda měla nějaké výtisky pro sebe, pro svou rodinu a pak na odměny pro lidi, kteří přispějí na tento projekt. 

Kdo jsem já? 

Jsem učitelka českého a anglického jazyka na základní škole. Mám svou práci moc ráda, ale k psaní jsem měla blízko vždycky, příběhy mě lákaji doposud, ty s fantasy námětem obzvlášť. Tento projekt a potažmo i příběh je jen jeden z mnoha, které bych ráda dostala formou knihy do povědomí a do světa. 

Celé to dělám a podstupuji, abych si splnila sen a vydala knihu. 

Aktuality

4.11.2019 Nové odměny

Zdravím!  Aktuálně jsem přidala k projektu pár dalších odměn, protože jsem dostala nové nápady a měla jsem inspiraci. Doufám, že se budou líbit! :)  Vaše Lucie 

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Pomoc proto, že máte rádi knihy a máte dobré srdce

    Třeba vás materiální drobnosti nezajímají a prostě jste dobráci od kosti, kteří mají rádi knihy a chtějí podpořit tento projekt. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    0,40 €
    (10 Kč)
  • predané 0
    Korektura

    Odměna nemusí být jen materiální, může se týkat toho, co mi jde a to je oprava a úprava textů. Kdokoli pomůže a bude chtít později v tomto ohledu pomoci ode mě, jistě se nějak dohodneme ;-) 
    Cena je uvedena za NS korektury. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    0,79 €
    (20 Kč)
  • predané 1
    Překlad z/do AJ

    Mým druhým vystudovaným jazykem je angličtina a proto bych své znalosti a dovednosti ráda nabídla jako odměnu za pomoc. Pokud byste potřebovali v budoucnu pomoci s překladem nějakých textů z/do anglického jazyka, jistě se nějak domluvíme. Uvedená cena je za NS překladu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,15 €
    (130 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Posezení u kávy

    Třeba stejně jako já rádi pijete kávu v pěkných kavárnách, tak můžeme popít spolu, popovídat si o knize a nejen o ní. Jsem z Příbrami, ale dojezd do Prahy mi problém nedělá. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Náramek s motivem anděla

    Je to jen drobnost, která potěší. Je to malé poděkování za vaši pomoc a příspěvek na vznik téhle knížky. Náramky jsou ze skleněných korálků, přívěsek je bižuterie. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    E-kniha Polibek anděla

    V dnešní době je třeba zůstat i v té digitální verzi, ačkoli na krásnou vazbu a vůni papíru podle mě nic nemá. Ale i tak nabízím jako odměnu knihu v elektronické podobě například do čtečky. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,52 €
    (190 Kč)
  • zostáva 14 z 20
    Kniha Polibek anděla

    Jakmile bude kniha na světě, jako ti, kteří mi pomohli s její realizací, si zasoužíte mít její výtisk. Knihu bude možné zaslat poštou nebo si ji vyzvednout osobně u autorky i s případným autogramem. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Společný oběd

    To, abyste věděli, komu jste vůbec přispěli a abyste se mohli na cokoli zeptat. Pokud bude kniha hotová, jistě mohu přinést ukázat a můžeme  si o tom hned popovídat.  
    Příbram a dojezdová vzdálenost zhruba 50 km. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 40 z 40
    Kniha s věnováním

    Věnování naznačuje nějaký vztah k osobě, jíž knihu věnujeme. Ráda napíšu osobní věnování každému, kdo na vznik knihy připěje. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Kniha s poděkováním

    Příspěvkem na vznik knihy se samozřejmě nesmazatelně zapíšete do její historie. Doslovně. Vaše jméno se totiž objeví v poděkování, bez Vašeho příspěvku by přece pravděpodobně nevznikla. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Překlady do/z anglického jazyka

    Angličtina je můj druhý vystudovaný jazyk, proto mohu za pomoc s vydáním nabídnout své překladatelské služby a pomoci s překladem jakýchkoli textů.
    Uvedená cena je za 5 NS překladu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 25 z 25
    Večeře a kniha

    Můžeme se sejít na jídlo a o knize, které pomáháte na svět, si nejen popovídat, ale i ji na tom obědě dostanete. Jako poděkování za pomoc s jejím vznikem. 
    Příbram a okolí (dojezdová vzdálenost 50 km)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Sponzorský dar

    Přispět vyšší částkou není pro každého, nicméně se třeba i tací najdou, kteří rádi podpoří vydání knihy. Za odměnu bude jejich jméno uvedeno v poděkování, spolu s knihou a její propagací budou jmenováni na sociálních sítích a knihu obdrží samořejmě také. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)