90 sekund pro Anneke v Japonsku

Mistři světa 2018 v psím sportu Dog Puller v disciplíně Jumping už jsme. MS 2019 v Maďarsku nás čeká. Dokážeme společně Anneke poslat na největší událost roku 2020 Animal World Cup v Japonsku a umožnit jí zapsat se do historie? Podpoř naši cestu 90".

Druhá vlna vratek odeslána

3.5.2020

Druhá vlna vratek odeslána. Stále mi chybí ještě reakce na email cca 8 lidí. Znovu odešlu email a pokud se mi neozvou do 15.5.2020 bude částka převedena na podporu útulku Dogpoint. Děkuji všem za podporu a přeji hodně zdraví.

Vše Vám chci vrátit.

24.3.2020

Je mi to moc líto, ale projekt „90 sekund pro Anneke v Japonsku“ je ukončen. Důvodem je celosvětově špatná situace ohledně koronaviru. Událost Animal World Cup 2020 byla zrušena a taktéž i můj let. Moc mě to mrzí, protože tomu předcházlo několik měsíců příprav, nervů a i dost investovaných peněz. Vážím si všech, kteří mě a Anneke podpořili a podporují nadále.

Jak to bude s příspěvky:
Prostřednictvím HITHIT bylo na mém projektu díky mým sponzorům a podporovatelům vybráno 60.640,- CZK. Veškeré vybrané finance vrátím zpět na účty všem, kteří přispěli. Protože HITHIT není schopen poskytnout mně čísla účtů odchozích plateb, budu rád, když mi prosím napíšete do SZ či na email. VEŠKERÉ zbylé finance, které případně nebudou chtít přispivatelé vrátit, odešlu na transparentní účet Soukromého útulku pro opuštěné a týrané psy DOGPOINT o. p. s. a doložím doklad o převodu této čásky. Nyní řeším storna letenek, nemám ještě všechny finance zpět, takže vratky budu řešit v průběhu dubna.
Ještě jednou všem moc děkuji a přeji v dnešní težké době hodně zdraví.


Slavomír Janoušek

email: janousekslavomir@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/umbazzkingdom

Je KONEC

18.4.2019

Dlouho jsem přemýšlel co napsat, protože to není pro mě běžná situace. Za deset let úspěšného období v bull & terrier sportech jsem dosáhl na mnoha ocenění. Dosáhl mnoha rekordů u nás i v zahraničí a bylo to skvělé, ale to co mi nyní poskytuje a otvírá za možnosti Dog Puller je nesrovnatelné. Dog Pulleru se nevěnujeme ani rok a podařilo se nám dosáhnout toho nejvyššího stupně na Mistrovství světa 2018. Myslel jsme že je to vrchol našeho sportovního snažení, ale pak přijde něco jako je reálný start na Animal World Cup 2020 jedna z největších událostí roku v Japonsku.

Jen díky Vám, kteří nás podpořili se vše podařilo a jsme za to nesmírně vděčný a velice děkuji. Za chvilku projekt na HitHitu končí a vybralo se neskutečných 60 640,- CZK , díky. Po odečtení provize a odečtení DPH zbude slušná částka kterou doplním nemalou částkou ze svých zdrojů a případně dalších partnerů, kteří mě mohou i na dále oslovit a propojit svou značku se mnou .

Jsem Čech a jsem na to hrdý , tak jako jsem hrdý na to, že budu moci reprezentovat naši zemi , bull plemena a český Dog Puller v Japonsku. Jak bylo slíbeno na odkazu najdete osobní blog, který je určený na veškeré dění kolem Anneke a všeho co podstupujeme než se dostaneme do Japonska . Ten kdo má zájem se přidejte na mou novou stránku ZDE

Ještě jednou děkuji za velkou podporu všem a přejte nám hlavně zdraví a kousek toho štěstí.

Slavomír Janoušek

TŘI DNY SE RADUJME !!!

17.4.2019

Přátelé skvělá zpráva !  teď už náš společný projekt se podařilo dovést do úspěšného konce a to jen díky Vám. MÁTE MŮJ OBROVSKÝ OBDIV A RESPEKT. Během pár dní bude vytvořena FB stránka  se stejným názvem jako je projekt " 90 sekund pro Anneke v Japonsku " a zde budete moci sledovat vše kolem Anneke od A-Z  až do finálního vyvrcholení v Japonsku a samozřejmě i po příjezdu zpět.  Nově vytvořená stránka bude zveřejněna na facebooku mého profilu ZDE . Cítím nyní obrovský závazek a zodpovědnost vůči Vám všem co nás podpořili a rozhodně do toho půjdeme naplno .

Děkuji  SJ

90 sekund pro Anneke v Japonsku se blíží do konce.

16.4.2019

Přátelé dva dny zbývá do konce mého teď už i Vašeho projektu a vybrala se částka k dnešnímu dni 57.160,- czk z 60.000,- potřebných. Podpora, které se mi od vás dostává je neskutečná a je úžasné, že v dnešní době jsou vůbec lidé si vzájemně pomoci. Nedovedu najít správná slova co cítím a tak doufám postačí VELKÝ DÍKY vám všem co v nás věří a pomohli nebo i nadále pomáhají

PROSÍM O POSLEDNÍ SDÍLENÍ 

 

další odměna Focení mazlíčků - Denisa Pangrácová

4.4.2019

Focení mazlíčků - Denisa Pangrácová
Talentovaná začínající fotografka Denisa Pangrácová nafotí vašeho mazlíčka v exteriéru. Dostanete 10 upravených fotografií v digitální podobě v plném rozlišení 
Místo focení pouze v Plzni. Samozřejmě nabídka Denisi platí i v případě , že projekt nebude úspěšný a je možnost individuální domluvy. 
foto Denisa klik.

Nová odměna u projektu

3.4.2019

Nová odměna u projektu 90" pro Anneke v Japonsku Nově v odměnách můžete zakoupit novou dřevěnou interiérovou klec pro psa, rozměr 119x60 výška 70 cm. Tuto krásnou klec věnoval a vyrobí PORKY - Marek Kvaško. Případní zájemci o jinou velikost ... atd. kontaktujte Marek Kvaško. Také byl přidán náhled grafiky trička, které je možné v odměnách zakoupit od Coroner-design. Aktuálně je vybráno 41.820,- za to moc děkuji, ale asi je to už nereálné vybrat potřebnou částku né-li vyšší za 13 dní. Každopádně se nechám překvapit. Všem moc děkuji za podporu nejen finanční. I nadále nás můžete podpořit na Hithit. Hezký den všem. SJ

AWC pouze jen jednou za čtyři roky

29.3.2019

Koho to zajimá tak stránky určené pro Animal World Cup 2020 viz odkaz. Pro nás jediná a poslední šance , protože se událost bude konat jen jednou za 4 roky a bohužel nikomu zvíře nemládne.

https://www.animalpic.or.jp/

21 dní do konce a máme 58% !!! DÍKY

28.3.2019

Přátelé , kamarádi známí i neznámí

je to neuvěřitelné, ale díky Vám se k dnešnímu dni vybralo 34 930,- czk a to je 56% z potřebné částky. Do konce naší cesty 90 sekund pro Anneke v Japonsku zbývá ještě 20 dní a já Vás znovu prosím o sdílení kde se dá. Také chci moc poděkovat všem těm lidem co mi s tím pomáhají nebo podali pomocnou ruku, aby se to vše podařilo . Jmenovitě bych rád zmínil , Malina Zelenaa, 4BULLS - Lucy Mikšová , Bára Paďourková, Pepa od Černocha, Lucas Krupka, Amstaff Falconi Maddox - Miroslav Ponížil , Wolf Nature - Martin Škárek , My Staff - Karolína Jelínková , Jakub Štýbr

Generální partner : Malina Zelena 
Partner č.1: Anonym ( prosím kdo to je ? )

Opravdu to pro mě moc znamená a vážím si všech proto si dovolím zveřejnit i přispívající.
Všem přeji krásný den


SJ

27 dní do konce

21.3.2019

Ahoj,

musím všem kdo již přispěl moc moc poděkovat. Vůbec bych nečekal, že se v prvních dnech vybere hned 23.140,- CZK. Na druhou stranu musím zůstat nohama na zemi, protože do konce je ještě 27 dní a cílová částka je pořád v nedohlednu. Všem přeji krásný den a prosím pokud můžete sdílejte náš sen kdekoliv to jen půjde.

Hezký den všem.

SJ

2 412 €
vybrané z 2 386 €

101%

101% splnené

83 ľudí prispelo

Šport

Pardubice, Pardubický kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.4.2019 v 12:37.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 392 z 400
    Když 90"sekund, tak 90,- kaček pro dobrý pocit.

    Pro vás malá, pro mě VELKÁ částka, které nás může přiblížit k naší cestě za titulem. Podpora bez nároku na hmotnou odměnu. Částku můžete samozřejmě libovolně navýšit.

    Všechny přispivatele rád zveřejním prostřednictvím facebooku na stránce, která bude určená pro naši cestu do Japonska. 

    Když nebude projekt úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Děkuji za podporu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,58 €
    (90 Kč)
  • zostáva 92 z 100
    Report dne e-mailem

    Denní aktuality jen pro tebe. Potřebuješ a chceš pravidelné informace z celého pobytu v Japonsku? Zjistit, co dělám každý den, co cítím, co jím, jak to zvládá Anneke atd.? Jediné, co mi musíš poksytnout, je tvůj e-mail.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    7,95 €
    (200 Kč)
  • zostáva 77 z 100
    Samolepka + placka 90" pro Anneke v Japonsku

    Získej samolepku + placku 90", která vystihuje délku trvání disciplíny a Dog Puller jako takový. Logo i grafika je z dílny Coroner Design. Samolepka má průměr 7 cm. Placka je o velikosti 5,8 cm. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,94 €
    (250 Kč)
  • zostáva 76 z 90
    Pohled přímo z Japonska - Tokia

    Pošlu ti pohled z Japonska přímo z hlavního města Tokia. Bohužel jeho cesta k tobě nebude trvat  jen 90" sekund, jako ta naše, ale  jednoho dne k tobě dorazí a určitě tě potěší. V ceně je samozřejmě pohled i poštovné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    13,92 €
    (350 Kč)
  • zostáva 93 z 100
    ​Fotografie s podpisem ze závodu z Japonska

    Vyberu pro tebe nějakou pěknou fotku, nemusíš se bát :) a bude vlastnoručně podepsaná. Také si ji budeš moci stáhnout elektronicky a klidně si ji dát na facebook, instagram... a pochlubit se svým přátelům, že jsi podpořil/a skvělou věc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    15,91 €
    (400 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Focení mazlíčků - Denisa Pangrácová

    Talentovaná začínající fotografka Denisa Pangrácová nafotí vašeho mazlíčka v exteriéru. Dostanete 10 upravených fotografií v digitální podobě v plném rozlišení
    Místo focení pouze  v Plzni.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,88 €
    (500 Kč)
  • zostáva 20 z 25
    Tričko s logem 90" sekund

    Tričko s logem 90" sekund dle vlastního výběru velikosti. Do poznámky uveď požadovanou velikost a zvol pánskou či dámskou variantu. Návrh je z dílny Coroner Design. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,77 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Seznámení s Dog Pullerem

    Nevíš, jak na to a chtěl bys poradit? Nebo si můžem společně zatrénovat a vyměnit zkušenosti  a poznatky v Pardubicích.  Nemusíš se bát, že budeme mít málo času, protože za tuto cenu ti nabízím 4h a můžeme to rozhodit i klidně na 2x 2h. Vše je na individuální dohodě.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,77 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 4 z 10
    Bull Sporty - konzultace, rady, tréninkový plán

    Za 10 let velmi úspešného působení v bull sportech jsem nasbíral mnoho zkušeností a poznatků jako zavodník i trenér. Nyní ti je nabízím jako protislužbu za tvou podporu. Vše probereme na sociální síti či telefonicky. Vše je na individuální dohodě, anebo pokud jsi z Pardubic, můžeme se potkat osobně. Věnuji ti tolik času, kolik potřebuješ, abys získal veškeré informace a rady, které potřebuješ.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,65 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Partner

    - umístění menšího loga na dresu závodníka
    - propagace sponzora po celou sezónu 2019 až do startu v Japonsku
    - logo ve videu o mé cestě do Japonska, které bych rád natočil
    - fotografii s věnováním a podpisem 
    - propagace vašich produktů prostřednictvím sociálních sítí facebook, instagram

    Vše je o vzájemné dohodě.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    198,85 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Naše Dog Puller kroužky z mistrovství

    Získej mé použité Dog Puller kroužky z Animal World Cup 2020, které při závodě používám. K tomu získej fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    39,77 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Moje rukavice značky 100% z mistrovství

    Získej mé použité rukavice z Animal World Cup 2020,  které při závodě používám. Rukavice jsou značky 100% a s těmito rukavicemi jsem vyhrál i MS 2018. Přihodím i fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    79,54 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Můj závodní dres z mistrovství

    Získej můj použitý (vypraný) :) dres z Animal World Cup 2020. K tomu získáš fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    119,31 €
    (3 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Dřevěná klec pro vašeho Mazlika

    Nová dřevěná  interierová klec rozměr  119x60 výška  70cm. Klec věnovala do odměn firma PORKY , která vyrábí dřevěné výrobky pro domácí mazlíčky  nejen na zakázku. Stačí si už jen vybrat barvu a je tvá. V ceně je poštovné i balné. Více informací o produktech: 
    V ceně není poštovné a balné.
    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    198,85 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Generální partner

    - umístění velkého loga na dresu závodníka
    - umístění loga na hlavním banneru 90“ pro         Anneke v Japonsku
    - umístění loga na facebooku (na soukromém   profilu, profilu chovatelské stanice a stránce     určené pro cestu do Japonska 
    - umístění loga na mém instagramu
    - zmínění sponzora v médiích, pokud budu    osloven
    - propagace sponzora po celou sezónu 2019 až do startu v Japonsku
    - opakované logo ve videu o mé cestě do Japonska , které bych rád natočil
    - jako dárek věnuji dres s podpisem, fotky a videa ze závodu
    - propagace vašich produktů prostřednictvím sociálních sítí facebook, instagram

    Vše je o vzájemné dohodě.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    397,69 €
    (10 000 Kč)