90 sekund pro Anneke v Japonsku

Mistři světa 2018 v psím sportu Dog Puller v disciplíně Jumping už jsme. MS 2019 v Maďarsku nás čeká. Dokážeme společně Anneke poslat na největší událost roku 2020 Animal World Cup v Japonsku a umožnit jí zapsat se do historie? Podpoř naši cestu 90".

2 400 €
vybrané z 2 375 €

101%

101% splnené

83 ľudí prispelo

Šport

Pardubice, Pardubický kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.4.2019 v 12:37.

Zobraziť všetky odmeny





Pokusit se získat potřebné prostředky pro účast na jedné z největších události roku Animal World Cup 2020, kde Dog Puller bude hlavním sportem. Chci zúročit všechen věnovaný čas, dřinu, zkušenosti a přivézt z Japonska co nejlepší umístění. Chci a budu bojovat za sebe, za Vás za všechny, co mě podpoří a budou součástí naší cesty k získání titulu. Zároveň bych rád byl inspirací pro ostatní, aby se nebáli jít za svým snem.



Když si bývalý sportovec koupí svého prvního psa, nemůže to skončit jinak než sportem se psem. Naše společná cesta začala v roce 2009 s prvním psem jménem Balthazar Smaragd Smile, který si dnes užívá důchodu a společně nám zbyly nádherné vzpomínky na naše společná vítězství a získané  rekordy na poli Bull & Terrier sportů. 



Mé jméno je Slavomír Janoušek (40) a jsem obyčejný člověk s neobyčejnými psy jménem Balthazar (10), Mamba (5) a Anneke (3).  Všichni naši psi jsou plemene Staffordshire Bullterrier a jsou to miláčci. Během 10 let jsem se věnoval sportu pro Bull&Terriery. Za tuto dobu jsem nasbíral více než 100 ocenění a rekordů nejen u nás v ČR, ale i v zahraničí. Po 10 letech jsem si řekl, že je čas zkusit jiný psí sport, protože v tom předešlém jsem si splnil vše, čeho jsem chtěl dosáhnout. Volba padla na mladý psí sport "Dog Puller", který v posledních letech zažívá celosvětový boom. V říjnu 2018 jsem se stal s naší fenkou Anneke Mistrem světa v Dog Puller, disciplína Jumping, kategorie Bull. Její náskok byl neuvěřitelný, protože dosahoval o 37 skoků navíc, než bylo skóre soupeře na druhém místě. V září 2019 mě čeká znovu start na MS v Dog Pulleru v Maďarsku. V dubnu 2020 chci startovat na na jedné z největších událostí roku Animal World Cup 2020, která proběhne v Tokiu Japonsku. Pokud se vše podaří, budete mít možnost sledovat naši cestu 90 sekund prostřednictvím speciální facebook stránky od plánování, přípravy, cesty, závodu - i co se bude dít po návratu.






Akční disciplína spočívá ve střídavém skákání psa z kruhu na kruh se zákusem do Pulleru ve výskoku. Vždy používáme střídavě oba Pullery (kroužky). Soutěží se ve středním poli, které má 10 x 10 metrů. Disciplína trvá 90 sekund a hodnotí se provedení skoku.


Stačí mi 90s abych získal titul a splnil si náš sen.


Jsem obyčejný člověk s neobyčejným psem jménem Anneke Umbazz Kingdom. Pracuji ve třísměnném provozu, a přes to všechno si najdu čas na rodinu a přípravu psa pro výkon. Mým cílem je připravit psa na dlouhou úspěšnou kariéru, ne na krátký oslnivý začátek.




Proč to všechno píšu je, že doposud jsem byl schopný si vše ufinancovat sám, ALE. V příštím roce 2020 se v Japonsku - Tokiu bude konat historicky první Animal World Cup  a bude to jedna z největších událostí roku 2020. Japonsko není levná destinace a rád bych se pomocí projektu HitHit pokusil získat podporu veřejnosti a získal potřebné prostředky pro našich 90 sekund v Japonsku. Nikdy by mě nenapadlo, že bych někdy o takové věci jako je HitHit mohl někdy vůbec uvažovat nebo to potřebovat , ale stalo se. 

Asi se ptáte proč je projekt na HitHitu spuštěný již tento rok, když událost je až duben 2020. Důvodem je, zjistit zda prostřednictvím  Vaší pomoci dosáhnu na potřebné finance a zda vůbec bude reálné se o start v Japonsku pokusit. Cílová částka projektu je stanovena na 60.000,- czk, Pokud se cílová částka nevybere vrátí se zpět veškeré platby. Odhadovaný celkový náklad je samozřejmě mnohem vyšší. Finance budou použity na letenky pro mě a Anneke a ubytování. Samozřejmě, pokud by se vybrala prostřednictvím Vás vyšší  částka, tak bude s rozumem použita na další náklady jako fyzioterapie pro Anneke, veterina, přepravka do letadla, doprava po Japonsku, strava, výroba dresu atd. Dalším důvodem je zdlouhavé vyřizování veterinárních papírů pro Anneke, které trvá 7 měsíců. Jak vidíte, je potřeba vše s dostatečným předstihem naplánovat včetně včasného zabukování letenek. Připoj se k naší cestě za 90 sekundami a podpoř nás. Podpořit nás můžete i ze zahraničí pomocí platební karty.

Všem těm, co mě podpoří, patří můj respekt a VELKÉ DÍKY.  Vpřípadě nenaplnění částky se veškeré vklady vrací zpět. Pokud máte nějaké dotazy, nebojte se na mě obrátit, rád odpovím.

S pozdravem

Slavomír Janoušek
UMBAZZ KINGDOM knl


* ukázka některých odměn pro Vás za mou podporu


Samolepka & placka 

Samolepka / Placka

Rukavice 


Tričko s logem 90" sekund ( finální podoba se může maličko lišit )



Nová dřevěná interiérová klec rozměr 119x60 výška 70cm.



...... další třeba později

Aktuality

3.5.2020 Druhá vlna vratek odeslána

Druhá vlna vratek odeslána. Stále mi chybí ještě reakce na email cca 8 lidí. Znovu odešlu email a pokud se mi neozvou do 15.5.2020 bude částka převedena na podporu útulku Dogpoint. Děkuji všem za podporu a přeji hodně zdraví.

Viacej

24.3.2020 Vše Vám chci vrátit.

Je mi to moc líto, ale projekt „90 sekund pro Anneke v Japonsku“ je ukončen. Důvodem je celosvětově špatná situace ohledně koronaviru. Událost Animal World Cup 2020 byla zrušena a taktéž i můj let. Moc mě to mrzí, protože tomu předcházlo několik měsíců příprav, nervů a i dost investovaných peněz.…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 392 z 400
    Když 90"sekund, tak 90,- kaček pro dobrý pocit.

    Pro vás malá, pro mě VELKÁ částka, které nás může přiblížit k naší cestě za titulem. Podpora bez nároku na hmotnou odměnu. Částku můžete samozřejmě libovolně navýšit.

    Všechny přispivatele rád zveřejním prostřednictvím facebooku na stránce, která bude určená pro naši cestu do Japonska. 

    Když nebude projekt úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Děkuji za podporu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,56 €
    (90 Kč)
  • zostáva 92 z 100
    Report dne e-mailem

    Denní aktuality jen pro tebe. Potřebuješ a chceš pravidelné informace z celého pobytu v Japonsku? Zjistit, co dělám každý den, co cítím, co jím, jak to zvládá Anneke atd.? Jediné, co mi musíš poksytnout, je tvůj e-mail.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 77 z 100
    Samolepka + placka 90" pro Anneke v Japonsku

    Získej samolepku + placku 90", která vystihuje délku trvání disciplíny a Dog Puller jako takový. Logo i grafika je z dílny Coroner Design. Samolepka má průměr 7 cm. Placka je o velikosti 5,8 cm. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 76 z 90
    Pohled přímo z Japonska - Tokia

    Pošlu ti pohled z Japonska přímo z hlavního města Tokia. Bohužel jeho cesta k tobě nebude trvat  jen 90" sekund, jako ta naše, ale  jednoho dne k tobě dorazí a určitě tě potěší. V ceně je samozřejmě pohled i poštovné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 93 z 100
    ​Fotografie s podpisem ze závodu z Japonska

    Vyberu pro tebe nějakou pěknou fotku, nemusíš se bát :) a bude vlastnoručně podepsaná. Také si ji budeš moci stáhnout elektronicky a klidně si ji dát na facebook, instagram... a pochlubit se svým přátelům, že jsi podpořil/a skvělou věc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Focení mazlíčků - Denisa Pangrácová

    Talentovaná začínající fotografka Denisa Pangrácová nafotí vašeho mazlíčka v exteriéru. Dostanete 10 upravených fotografií v digitální podobě v plném rozlišení
    Místo focení pouze  v Plzni.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 20 z 25
    Tričko s logem 90" sekund

    Tričko s logem 90" sekund dle vlastního výběru velikosti. Do poznámky uveď požadovanou velikost a zvol pánskou či dámskou variantu. Návrh je z dílny Coroner Design. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Seznámení s Dog Pullerem

    Nevíš, jak na to a chtěl bys poradit? Nebo si můžem společně zatrénovat a vyměnit zkušenosti  a poznatky v Pardubicích.  Nemusíš se bát, že budeme mít málo času, protože za tuto cenu ti nabízím 4h a můžeme to rozhodit i klidně na 2x 2h. Vše je na individuální dohodě.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 4 z 10
    Bull Sporty - konzultace, rady, tréninkový plán

    Za 10 let velmi úspešného působení v bull sportech jsem nasbíral mnoho zkušeností a poznatků jako zavodník i trenér. Nyní ti je nabízím jako protislužbu za tvou podporu. Vše probereme na sociální síti či telefonicky. Vše je na individuální dohodě, anebo pokud jsi z Pardubic, můžeme se potkat osobně. Věnuji ti tolik času, kolik potřebuješ, abys získal veškeré informace a rady, které potřebuješ.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Partner

    - umístění menšího loga na dresu závodníka
    - propagace sponzora po celou sezónu 2019 až do startu v Japonsku
    - logo ve videu o mé cestě do Japonska, které bych rád natočil
    - fotografii s věnováním a podpisem 
    - propagace vašich produktů prostřednictvím sociálních sítí facebook, instagram

    Vše je o vzájemné dohodě.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Naše Dog Puller kroužky z mistrovství

    Získej mé použité Dog Puller kroužky z Animal World Cup 2020, které při závodě používám. K tomu získej fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Moje rukavice značky 100% z mistrovství

    Získej mé použité rukavice z Animal World Cup 2020,  které při závodě používám. Rukavice jsou značky 100% a s těmito rukavicemi jsem vyhrál i MS 2018. Přihodím i fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Můj závodní dres z mistrovství

    Získej můj použitý (vypraný) :) dres z Animal World Cup 2020. K tomu získáš fotografii s podpisem a třeba i něco malého navíc. V ceně je poštovné i balné. 

    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Dřevěná klec pro vašeho Mazlika

    Nová dřevěná  interierová klec rozměr  119x60 výška  70cm. Klec věnovala do odměn firma PORKY , která vyrábí dřevěné výrobky pro domácí mazlíčky  nejen na zakázku. Stačí si už jen vybrat barvu a je tvá. V ceně je poštovné i balné. Více informací o produktech: 
    V ceně není poštovné a balné.
    Odměnu získáte, pokud bude projekt uspěšný a splní se cílová částka. Když nebude úspěšný, Hithit pošle peníze během deseti dnů zpět, odkud přišly.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Generální partner

    - umístění velkého loga na dresu závodníka
    - umístění loga na hlavním banneru 90“ pro         Anneke v Japonsku
    - umístění loga na facebooku (na soukromém   profilu, profilu chovatelské stanice a stránce     určené pro cestu do Japonska 
    - umístění loga na mém instagramu
    - zmínění sponzora v médiích, pokud budu    osloven
    - propagace sponzora po celou sezónu 2019 až do startu v Japonsku
    - opakované logo ve videu o mé cestě do Japonska , které bych rád natočil
    - jako dárek věnuji dres s podpisem, fotky a videa ze závodu
    - propagace vašich produktů prostřednictvím sociálních sítí facebook, instagram

    Vše je o vzájemné dohodě.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    395,80 €
    (10 000 Kč)