Stíny Kraje - už jen krok do Středozemě

Stvořili jsme Středozem na úpatí Orlických hor, zapojili do natáčení krajany všech generací a společně dosáhli poloviny vytyčeného cíle. Abychom to celé mohli dotáhnout do konce, prosíme ještě jednou o Vaši podporu.

Stíny Kraje - ČSFD a YouTube

12.2.2024

Než se s aktualitami, kterými Vám občas „spamujeme“ maily, na delší dobu opět odmlčíme, chceme ještě takto hromadně moc poděkovat Vám všem, kteří jste nám prostřednictvím hodnocení a recenzí na ČSFD a komentářů na YouTube dali zpětnou vazbu, za kterou jsme moc rádi. Každý komentář a hodnocení, ať už se jedná o pochvalu nebo kritiku, bereme na vědomí a moc si toho vážíme! :-)

Děkujeme moc všem! :-)
Tým Stínu Kraje

Stíny Kraje - anglické a české titulky

12.1.2024

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje!

Pokud byste chtěli pustit Stíny Kraje třeba přátelům ze zahraničí, zde si můžete stáhnout titulky.
Titulky jsou odzkoušené v přehrávači VLC media player. Odkaz bude platný do 26.1.2024.

Dále připomínáme, že možnost podívat se na film s anglickými i českými titulky je i na YouTube, takže pokud máte kamarády ze zahraničí, nebo byste film rádi poslali sluchově postiženému kamarádovi, zde najdete odkaz ke zhlédnutí na YouTube.

Tým Stínů Kraje

Stíny Kraje - poslední výzva k odměnám

27.10.2023

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje!

Za pár dnů vyprší platnost odkazů ke stažení digitální kopie filmu i filmu o filmu, které jsme Vám všem zasílali 14. července, proto upozorňujeme, že od 1. listopadu už nepůjde Stíny Kraje stáhnout. Zároveň připomínáme, že ve stejný den uzavřeme vše kolem Vašich odměn, proto prosíme, pokud máte jakoukoli připomínku k odměnám, napište nám na mail stinykraje@email.cz nejpozději do 31. října.

Stíny Kraje i film o filmu nyní můžete shlédnout online taky na našem YouTube kanále.


Děkujeme všem za pochopení! :-)
Tým Stínu Kraje

Stíny Kraje ke zhlédnutí na YouTube

23.10.2023

Zdravíme všechny přispěvatele a podporovatele Stínů Kraje!

Nadešel čas vypustit půlrok od premiéry Stíny Kraje do světa a nově je tak opatřené českými a anglickými titulky spolu s filmem o filmu můžete zhlédnout také online na našem YouTube kanále.

Tým Stínů Kraje

Stíny Kraje - poslední odměny odeslány

3.10.2023

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje! :-)

Dnes jsme všem z Vás, kterých se to týká, zaslali filmy na disku (podle Vašeho výběru Blu-ray nebo DVD) a mapy Stínů Kraje. Připomínáme, že Stíny Kraje si v nejlepší možné kvalitě můžete pustit pouze z digitální 2K kopie, protože kvůli menší kapacitě a rozlišení disků logicky dochází ke ztrátě obrazové i zvukové kvality, zejména u DVD. Také se nedá vyloučit, že některá domácí kina a přehrávače budou mít problém disk přehrát. Odkazy na digitální kopie filmu i filmu o filmu, které jsme Vám zasílali 14. 7. 2023, budou dostupné do konce října.

Dále Vás prosíme, pokud máte jakoukoli připomínku k Vaší odměně, ozvěte se nám na mail stinykraje@email.cz nejpozději do 31. října 2023, protože poté se vše kolem odměn definitivně uzavře. V průběhu října budou Stíny Kraje i film o filmu dostupné také na YouTube, aby si ho mohlo pustit větší množství lidí z Česka i ze zahraničí.

Děkujeme všem za přízeň! :-)
Tým Stínu Kraje

Stíny Kraje - promítání v Parku Louny

4.9.2023

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje! :-)

Ještě než Stíny Kraje někteří z Vás obdrží na Blu-ray a DVD, a než je zveřejníme na YouTube, máte možnost je naposledy vidět na velkém plátně. V sobotu 9.9. ve 20:00 promítneme Stíny Kraje s filmem o filmu v Parku Louny, kam Vás tímto srdečně zveme. Protože večer už je chladněji, doporučujeme deky a teplejší oblečení. Vstupné je zdarma.

Tým Stínů Kraje

Stíny Kraje - digitální kopie filmu a filmu o filmu

25.7.2023

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje! :-)

Připomínáme, že jsme Vám ve více formátech na maily poslali 14. 7. digitální kopie filmu a filmu o filmukteré je možné stahovat do 31. srpna.

Ohledně filmu na disku a mapy Stínů Kraje Vás budeme informovat.

Tým Stínu Kraje

Stíny Kraje - digitální kopie odeslány

15.7.2023

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje! :-)

Na Vaše maily jsme Vám včera poslali odkazy ke stažení digitální kopie filmufilmu o filmu a soundtracku ve více formátech.

Pokud jste zprávu s odkazy neobdrželi, zkontrolujte si prosím, jestli Vám mail od nás nespadl do hromadných zpráv nebo do spamu, protože v takto velkém množství odeslaných mailů se to nedá zcela vyloučit. Odkazy budou dostupné do konce srpna. Pokud některý z odkazů nebude fungovat, může to být způsobeno přetížením serveru, proto v takovém případě prosíme o trpělivost. Může se stát, že se po kliknutí na odkaz objeví chybová hláška, ale soubor by měl jít i tak stáhnout pomalejší rychlostí.

Dále Vás prosíme o trpělivost ohledně dodání zbývajících odměn. Filmy na disku a mapy Stínů Kraje Vám budeme zasílat v průběhu srpna – krabičky s disky i mapa jsou ručně kreslené a jejich příprava, spolu s technickým nastavením filmu pro tyto nosiče, zkrátka zabere čas. Následně film i film o filmu zveřejníme také na YouTube, aby si ho mohlo pustit větší množství lidí z Česka i ze zahraničí.

Děkujeme všem za trpělivost! :-)
Tým Stínu Kraje

Czech HobbitCon

12.6.2023

Zdravíme všechny členy fanklubu Stínů Kraje!

Právě jsme na Vaše maily poslali informace s přihláškou na akci Czech HobbitCon, kterou pořádáme v Šedivinách v Orlických horách 20. srpna 2023. Ti z Vás, kteří se budete chtít zúčastnit, prosím nezapomeňte vyplnit formulář do 25. června, kdy se přihlášky uzavřou.

Ohledně odeslání dalších odměn Vás brzy budeme informovat.

Tým Stínů Kraje

Slavnostní premiéra Stínů Kraje je za námi!📽🎞🍷

14.5.2023

Moc děkujeme všem našim partnerům a přispěvatelům, kamarádům a blízkým, známým a fanouškům, zkrátka všem, kteří jste nás v tak hojném počtu přišli podpořit do BIO Řevnice.

Moc si toho vážíme! 🙂
Tým Stínů Kraje

STÍNY KRAJE - slavnostní premiéra už za pár dní!

30.4.2023

Vážení a milí přispěvatelé,

slavnostní premiéra Stínů Kraje, kterou pořádáme 11. 5. 2023 v BIO Řevnice, už je doslova za  rohem.

Moc prosíme všechny z Vás, kteří jste si jako odměnu za svůj příspěvek v kampani zvolili Premiéru filmunebo ji máte jako součást Fanouškovského pytlíku, ale víte, že nebudete moct dorazit, o krátkou zprávu na náš mail stinykraje@email.cz. Pomůže nám to v organizaci.

Zároveň připomínáme, že pokud byste měli ohledně premiéry jakýkoli dotaz, stačí nám napsat na výše uvedený mail a my se Vám co nejdříve ozveme.

Moc se na Vás všechny těšíme a děkujeme! :-)

Tým Stínů Kraje

Stíny Kraje - 📦ZBÝVAJÍCÍ ODMĚNY🎁

25.3.2023

Vážení a milí přispěvatelé,

krom premiéry Stínů Kraje, kterou pořádáme 11. 5. 2023, Vás chceme informovat i o všech zbývajících odměnách. Ve dnech následujících po premiéře Vám budeme posílat mapu Stínů Kraje, na které aktuálně pracujeme, film na disku, odkaz k filmu o filmu, který už máme hotový a nejdříve ho spolu s filmem promítneme na premiéře, a kompletní fanouškovské pytlíky.

Zároveň úplně všem pošleme po premiéře digitální kopii filmu.

Moc prosíme všechny, u kterých došlo ke změně doručovací adresy, abyste nám ji do premiéry nahlásili, aby se Vaše odměna někde nezatoulala. Hned po odeslání odměny Vás ještě budeme naposledy informovat prostřednictvím mailu s dalšími podrobnostmi, které se k Vašim odměnám vztahují.

Zároveň zdravíme všechny členy fanklubu Stínů Kraje. Máme pro Vás připravenou pamětní desku s Vašimi jmény, kterou odhalíme v letních měsících na Czech HobbitConu, a Vaše jména uvedeme i v závěrečných titulcích Stínů Kraje. Ohledně Czech HobbitConu Vás budeme informovat mailem a po mnoha odkladech už opravdu slibujeme, že se bude konat letos.

Děkujeme všem za trpělivost! 🙂

Tým Stínů Kraje

📽️PREMIÉRA STÍNŮ KRAJE: 11. 5. 2023🎞️

23.3.2023

Vážení a milí přispěvatelé,

máme za sebou poslední zkušební projekci a dovolujeme si Vám tak oznámit, že slavnostní premiéru Stínů Kraje pořádáme 11. 5. 2023 v BIO Řevnice.

Všem z Vás, kteří jste si jako odměnu za svůj příspěvek v kampani zvolili „Premiéru filmu“ nebo ji máte jako součást jiné odměny, brzy zašleme na Vaše emaily lístky na premiéru a doplňující informace.

Moc se na Vás všechny těšíme a děkujeme, že jste to s námi vydrželi až do zdárného konce! :-)

Stíny Kraje - dokončení filmu

3.2.2023

Vážení přispěvatelé,

po dlouhých letech práce a pilování jsme dokončili náš fanouškovský film ze světa Středozemě Stíny Kraje. Chceme Vám všem moc poděkovat za podporu a trpělivost, kterou jste s naším projektem měli. Trvalo to mnohem déle, než jsme chtěli a dokázali si představit, ale s klidným srdcem můžeme konečně prohlásit, že cílová páska je na dohled a dlouho očekávaný dýchánek se blíží.

V lednu se nám podařilo doladit poslední úpravy v hudbě a zvuku. Vedle už hotového obrazu tak máme také finální zvukově-hudební mix a Stíny Kraje jsou kompletní. V následujících týdnech tak budeme Stíny Kraje připravovat pro všechny slíbené platformy – digitální kopie filmu, film na disku, kino verze i online verze. Tento měsíc nás nejdřív čeká zkušební projekce v kině, abychom vše technicky vyladili na premiéru. Na té už usilovně pracujeme.😊

Zároveň nás čeká práce na zbývajících odměnách, ke kterým jsme se Vám v souvislosti s Vaší podporou zavázali a které by bez hotového filmu nebylo možné připravit. Budeme moct konečně doplnit Fanouškovské pytlíky soundtrackem nebo bonusovým materiálem, a především lístkem na premiéru, které se už nemůžeme dočkat!

Vzhledem k tomu, že nechceme premiéru příliš odkládat a prodlužovat několikaleté čekání, rozhodli jsme se dořešit odměny až poté, co Vám Stíny Kraje poprvé pustíme. V následujících týdnech Vás budeme informovat, kdy se budete moct na Stíny Kraje podívat. Už je to opravdu jen otázka správného technického nastavení. Chceme to zařídit tak, abyste film mohli vidět v té nejlepší možné verzi a kvalitě, jaké jsme schopni docílit.

S úctou a vděkem

Tým Stínů Kraje

DENÍK STÍNŮ KRAJE: 24. 10. 2022

24.10.2022

Zdravíme a oznamujeme, že Stíny Kraje jsou kompletně nabarvené!🙂🎨🖌️

Protože se postprodukce blíží do finále, navazujeme na naše krátké deníkové příspěvky, které budeme krom Facebooku zveřejňovat také tady na Hithitu. V nich Vás budeme s menšími rozestupy informovat o našich dalších finálních krocích. Následovat budou zvuk a hudba 🎻🔊🎵.

Stíny Kraje - aktuální informace k filmu a odměnám

12.8.2022

Zdravíme všechny přispěvatele Stínů Kraje!

Ne, nevypařili jsme se ani nehodili flintu do žita. I když k tomu poslednímu místy nebylo daleko.

V první řadě se velice omlouváme za informační prodlevu a za to, že to dokončení filmu tak trvá. Poslední rok a půl nás nezastihl v nejlepší formě. Potýkali jsme v nejužším štábu s personálními (nahrazovali skladatele), ale bohužel i vleklými zdravotními potížemi hned u dvou klíčových osob postprodukce, a bohužel nás zasáhly i problémy technické (poté, co nám selhala grafická karta). Ano, mohli jsme Vás průběžně informovat, co se zrovna sype, ale bylo to vpravdě natolik nevyzpytatelné, že jsme nechtěli říct něco, co by bylo nutné další měsíc změnit nebo nešlo vůbec odhadnout. Vše zmíněné se ale naštěstí zdá být zažehnáno! Práce na našem filmu nejen pokračuje, ale nabírá spád a konečně se blíží do závěrečné pasáže. A budeme Vás pravidelně informovat, jak to celé postupuje.

Protože jsme ale tohle celé mohli spáchat jen díky Vám přispěvatelům, zasloužíte si konkrétní informace, ne jenom neurčité fráze.

V první řadě je potřeba vysvětlit, že k dokončení Stínů Kraje je potřeba spousta dílčích věcí, které vyžadují hodně času a energie. Za poslední dva roky jsme v Českém Hobitíně přivítali přes 60 dvojic, které u nás strávily NOC V HOBITÍNĚ, 15 skupinek si u nás dalo PIVKO V HOSPŮDCE ZELENÝ DRAK, během posledních týdnů jste si u nás mohli pořídit také RODINNÉ FOTO V HOBITÍNĚ a letos na jaře jsme odeslali plakáty všem přispěvatelům, kteří si vybrali samostatnou odměnu PLAKÁT K FILMU. Jsme moc rádi, že všechny tyto odměny, ke kterým jsme se zavázali, máme splněné. „Na skladě“ zůstávají ještě odměny, které už se úzce vážou na premiéru filmu – o nich vás budeme informovat v sólo příspěvku.

Probrali jsme se taky desítkami hodin materiálu z backstage, natočili rozhovory se členy našeho štábu a dáváme tak dohromady FILM O FILMU, se kterým jsme si chtěli dát opravdu záležet, abychom práci na Stínech Kraje co nejvíc přiblížili. Film o filmu bude mít kolem 20 minut, má stopáž (i formu) krátkého dokumentárního filmu. Paralelně s filmem tedy vzniká druhé filmové dílko, které vedle toho hlavního dáváme dohromady.

Bez splnění těchto závazků bychom Stíny Kraje nemohli pustit do světa.

Teď pár čísel ke Stínům Kraje:

Aktuálně je nabarvených a obrazově finálně připravených asi 85 % celého filmu. Film je celý zvukově nahozený a zbývá doplnit pouze některé speciální zvuky, pár složitějších foleys a klíčových zvukových efektů. Posunuli jsme se také v soundtracku – celý film bude pokrytý dohromady 12 pasážemi originální hudby, z níž většina bude hotová do konce léta. Na podzim plánujeme mix. A to zásadní – směřujeme k tomu, aby do půl roku byla premiéra. Nemůžeme ještě dát konkrétní datum, ale brzy Vás o něm budeme informovat. Slibujeme.

Vrháme do toho všechny síly, které máme. Na celou postprodukci, vyřizování odměn i film o filmu je nás dohromady pět lidí. Z toho většina dělá více věcí najednou a všichni máme další full-time job. Z toho v zásadě vyplývá, že to trvá déle, než bychom všichni chtěli. 

Prosím, neberte to tak, že bychom si Vaší podpory nevážili. Naopak, chceme Vám pustit tu nejlepší možnou verzi Stínů Kraje. Nežádáme Vás o nic jiného než ještě o trochu trpělivosti. 

Moc každému z Vás děkujeme za Vaši přízeň! :-)

štáb Stínů Kraje

Stíny Kraje - Final Trailer

26.12.2020

Milí přispěvatelé,

dlouho jsme se Vám neozvali, a tak si možná říkáte, co se s námi, potažmo s naším filmovým projektem stalo. Daří se mu dobře. Jen se nám kvůli té koronakrizi nepovedlo postupovat tak rychle, jak bychom si přáli a jak jsme Vám slibovali.

Aktuálně pracujeme na postprodukci. Barvíme, děláme na zvuku a hudbě a před pár dny jsme taky konečně dokončili finální trailer. Vyjde zítra, 27.12. 2020 (sledujte náš FB Czech Hobbiton nebo YouTube kanál Stíny Kraje), pro Vás jsme ho ale přichystali ještě o chvíli dřív, abyste se na něj mohli podívat přednostně. Najdete ho v neveřejném odkazu pod textem a heslo k němu je filmstinykraje. Odkaz nejde sdílet a brzy vyprší, ale pokud nás budete chtít podpořit sdílením odkazu na YouTube nebo facebookového videa, budeme samozřejmě moc rádi. :-)

Co se týče odměn za Vaše příspěvky, některé už se nám podařilo splnit. Během posledních dvou let jste absolvovali celkem 60 nocí v Hobitíně, za což jsme moc rádi. Bohužel, některé další odměny “stále stojí”. Odměny Dej si pivko v hospůdce Zelený drak ani slibovaný Czech HobbitCon letos nešly provést, a budeme doufat, že se to podaří aspoň v příštím roce. Zejména nás mrzí, že stále ještě nemáte plakáty. Snažili jsme se využít čas a přizpůsobit plakáty, které jste si vybrali, barevné paletě našeho filmu. Jako bonus Vám nabídneme ještě další alternativu, abyste měli z čeho vybírat, protože během druhé fáze natáčení jsme navrhli další zbrusu nové plakáty. Všem, kterých se to týká, proto během ledna pošleme nový formulář, kde si budete moct znovu vybrat plakát, který Vás oslovuje nejvíce, a tentokrát vybírat z více možností. Pokud si nevyberete, zašleme Vám ten, který jste si už zvolili minule, jen v trošku upravené barevné verzi (na které jsme zapracovali také). Hned po uzavření výběru plakátů budeme řešit jejich distribuci a rozeslání na Vaše adresy.

Ještě jednou všem moc děkujeme, protože bez Vás bychom se tak daleko nedostali. Podobně jako Frodo bez Sama. Přejeme všem klidný zbytek roku 2020 a co nejlepší rok následující! :-)

štáb Stínů Kraje

ODKAZ: https://vimeo.com/491762965
HESLO: filmstinykraje


 

DĚKUJEME!!! :-)

4.3.2019

Právě skončila kampaň na Hithitu, kde jsme nakonec dosáhli na neuvěřitelných 119 % částky potřené k dokončení Stínů Kraje! Naposledy DĚKUJEME!!! 😊 všem, kteří jste se o to zasloužili a byli celou dobu s námi.

Tím to ale nekončí, na Gandalfovy ohňostroje je ještě spousta času, a proto oslavy zatím odložíme. Na mailu Vás budeme postupně informovat ohledně odměn - některé budou dostupné letos, některé až za rok 🎁. S jarem můžete očekávat zveřejnění termínu, od kterého bude Český Hobitín opět přístupný, a až se zase naplno obujeme do příprav a natáčení, pravidelně budeme na Facebooku zveřejňovat videa z DENÍKU STÍNŮ KRAJE. 🎬🎥 Zatím ahoj! 😊

SH&JK

Stíny Kraje - NOVÉ ODMĚNY

29.1.2019

Máme obrovskou radost, protože jsme se přehoupli přes POLOVINU částky potřebné k dokončení Stínů Kraje!😊 Moc si pomoci od Vás všech vážíme.

K této příležitosti jsme se rozhodli přidat i ZBRUSU NOVÉ ODMĚNY. Díky velkému zájmu vracíme do hry PIVKO V HOSPŮDCE ZELENÝ DRAK. Limitovky ORIGINÁLNÍ FILMOVÉ KOSTÝMY HOBITŮ a ORIGINÁLNÍ FIGURKY HOBITÍHO HRDINY jsou k dostání v omezeném počtu, tak neváhejte!😊 Máte taky možnost stát se VELKÝM PARTNEREM FILMU. Vše podstatné najdete tady na Hithitu.

 

Stíny Kraje - už jen krok do Středozemě

25.1.2019

DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU! 😊 Podařilo se nám dostat na 40% částky potřebné k dokončení STÍNŮ KRAJE. Podpory si moc vážíme a zároveň nás taky těší, že jsme se tak rychle vyšvihli vzhůru díky koproducentovi! Jeho totožnost zatím neznáme, ale moc se těšíme na její odhalení. 😊

11 811 €
vybrané z 9 895 €

119%

119% splnené

341 ľudí prispelo

Film

Všetko alebo nič. Projekt skončil 4.3.2019 v 19:07.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 107
    ​DIGITÁLNÍ KOPIE FILMU

    Uvažuješ o malém příspěvku? Každá stovka se počítá! Podpoř nás a my Ti zašleme odkaz na stažení filmu, uvidíš ho hned po slavnostní premiéře. Volně na internetu bude až o několik měsíců později.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 54
    FILM NA DISKU

    Chceš mít doma na poličce Stíny Kraje v obalu s originálním motivem? Samozřejmě přihodíme i odkaz ke stažení digitální kopie, která bude k dispozici o chlup dřív.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 2
    PLAKÁT K FILMU - NOČNÍ KRAJ

    Jestli je tma Tvým pánem, neváhej se pokochat nočním Krajem. Bude-li zájem, podpis samozřejmě přihodíme. Na náhled se můžeš podívat zde a na odměnu se těš už za pár měsíců. Navíc získáš odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    PLAKÁT K FILMU - ÚSTŘEDNÍ TRIO

    Pokud bys měl na stěně radši hobity, můžeš si vyvěsit i naše ústřední trio. Bude-li zájem, podpis samozřejmě přihodíme. Na náhled se můžeš podívat zde a na odměnu se těš už za pár měsíců. Navíc získáš odkaz ke stažení   digitální kopie filmu.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 4
    PLAKÁT K FILMU - STÍNY KRAJE

    Chceš si pořádně vyzdobit zeď ve svém pokojíčku? Hlavní plakát Stínů Kraje Ti můžeme poslat i s originálním podpisem tvůrců. Na náhled se můžeš podívat zde a na odměnu se těš už za pár měsíců. Navíc získáš odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 63
    ČLEN FANKLUBU STÍNŮ KRAJE

    Zařaď se mezi vyvolené! Tvé jméno bude navěky zvěčněno na pamětní desce v Českém Hobitíně - první hobití vesničce na severní polokouli.

    Nemine Tě ani pozvánka na plánovaný Czech HobbitCon - v roce 2020 zahájíme u nás v Hobitíně první ročník. Navíc získáš odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 24
    BONUSOVÝ MATERIÁL - FILM O FILMU

    Pokud Tě zajímá, jak to všechno vznikalo, za pětistovku si s filmem na disku můžeš pustit i záběry z natáčení nebo tvorby kulis, které jinde neuvidíš. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 2 z 10
    RODINNÉ FOTO V HOBITÍNĚ

    Vyšňoř sebe, vyšňoř děti a nech se zvěčnit v prostředí jedinečných hobitích kulis. Fotografovat bude sám kameraman a výtvarník Svatoslav Hofman. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • predané 19
    PREMIÉRA FILMU

    Chceš vidět mezi prvními Stíny Kraje na velkém plátně? Rádi Tě přivítáme a podělíme se o své zážitky z natáčení na slavnostní premiéře v Praze. Plánujeme i speciální překvapení! Následně Ti zašleme odkaz ke stažení digitální kopie filmu, aby sis mohl Stíny Kraje pustit kdykoli budeš chtít.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    PROJÍŽĎKA NA KONI V ORLICKÝCH HORÁCH

    Co na chvíli vypnout a zajet se odreagovat do zvířecího ráje v Orlických horách? Projížďka na koni s jednou z našich hobitek je určena speciálně pro rodiny s dětmi. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    DĚTSKÝ KOSTÝM PRO HOBITKU

    ​LIMITOVKA:
    ORIGINÁLNÍ FILMOVÉ KOSTÝMY HOBITŮ


    Chceš jít na párty v  originálním kostýmu z našeho filmu, pobíhat doma oděný za hobita nebo si jen tak opepřit šatník? 

    Dětský  kostým pro hobitku si můžete  prohlédnout tady. Velikost je následující:
    • velikost kostýmu: 128
    • doporučený věk: 7-8 let
    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    KOSTÝM DOROTKY ŘEDKVIČKOVÉ

    ​LIMITOVKA:
    ORIGINÁLNÍ FILMOVÉ KOSTÝMY HOBITŮ


    Chceš jít na párty v originálním kostýmu z našeho filmu, pobíhat doma oděný za hobita nebo si jen tak opepřit šatník?

    Kostým  Dorotky Ředkvičkové si můžete prohlédnout tady. Velikost je následující:
    • košile + šněrovačka: S/M
    • sukně: S/M
    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    KOSTÝM JANKA STŘEVLÍKA

    ​LIMITOVKA:
    ORIGINÁLNÍ FILMOVÉ KOSTÝMY HOBITŮ


    Chceš jít na párty v  originálním kostýmu z našeho filmu, pobíhat doma oděný za hobita nebo si jen tak opepřit šatník?

    Kostým  Janka Střevlíka si můžete  prohlédnout tady. Velikost je následující:
    • košile + vesta: L/XL
    • kalhoty: L/XL​
    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 12 z 15
    FANOUŠKOVSKÝ PYTLÍK

    Jsi opravdový fanoušek a rád bys měl pohromadě víc odměn za výhodnějsí cenu? Naplň si svůj pytlík následujícím:
    • odkaz ke stažení digitální kopie filmu a bonusových materiálů
    • film na disku
    • podepsaný plakát
    • originální soundtrack
    • lístek na slavnostní premiéru
    • mapa Stínů Kraje
    • noc v Hobitíně!
    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    KERAMICKÁ FIGURKA HOBITÍHO HRDINY

    LIMITOVKA:
    ORIGINÁLNÍ FIGURKY HOBITÍHO HRDINY


    Těžko si představit typičtější sběratelský kousek než figurku. Tuhle navíc získáš přímo od našeho režiséra, který ji pro Tebe vlastnoručně vyrobí. Vybrat si budeš moct jakoukoliv postavu přímo ze Stínů Kraje – samozřejmě potom, až film uvidíš! Pro představu, takhle rejža zhmotnil čaroděje Gandalfa.
    Velikost: cca 15 cm

    ​Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 6
    PARTNER FILMU

    Co takhle stát se rovnou partnerem našeho filmu? To už si žádá osobní přístup, proto jsou odměny následující:
    • poděkování v titulcích filmu, případně logo Vaší společnosti
    • 2 lístky na slavnostní premiéru
    • noc v Hobitíně!
    • film na disku bonusové materiály
    • originální soundtrack
    • podepsaný plakát

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    VELKÝ PARTNER FILMU

    Každý malý hobití projekt potřebuje velkého partnera. A my za jeho podporu nabízíme následující:
    • sponzorská tabulka s Vaším jménem nebo logem Vaší společnosti přímo v Českém Hobitíně 
    • poděkování v titulcích filmu, případně logo Vaší společnosti
    • 2 lístky na slavnostní premiéru
    • noc v Hobitíně!
    • film na disku bonusové materiály
    • originální soundtrack
    • podepsaný plakát

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    1 187,41 €
    (30 000 Kč)
  • Vypredané!!
    MAPA STÍNŮ KRAJE

    Projdi se po natáčecích lokacích se speciální mapou! Můžeš se podívat nejen do hobití vesničky, ale objevit i všechna zákoutí šedivinských lesů, které ji obklopují. Místa natáčení budou označena v legendě mapy a přihodíme i pár obrázků z ručně kresleného storyboardu. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    DEJ SI PIVKO V HOSPŮDCE ZELENÝ DRAK

    Co takhle posedět s pěňákem v ruce v naší hobití hospůdce Zelený drak? Přispěj, vezmi až tři kamarády, hoď se do pohody a užívej.  

    Čeká Tě i komentovaná prohlídka celého Hobitína a okolí. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    DEJ SI PIVKO V HOSPŮDCE ZELENÝ DRAK

    PRO VELKÝ ZÁJEM NAVYŠUJEME KAPACITU!

    Co takhle posedět s pěňákem v ruce v naší hobití hospůdce Zelený drak? Přispěj, vezmi až  tři kamarády, hoď se do pohody a užívej.   

    Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení  digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    NOC V HOBITÍNĚ!

    Chceš strávit noc v opravdové hobití vesničce? Žádný problém! Nemusíš jezdit až na Nový Zéland, stačí se vypravit do Orlických hor, kde se náš Hobitín nachází a kde Stíny Kraje natáčíme.

    Místo na přespání je tu pro dva, tak zvaž, koho si s sebou vezmeš. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    NOC V HOBITÍNĚ!

    PRO VELKÝ ZÁJEM NAVYŠUJEME KAPACITU!

    Chceš strávit noc v opravdové hobití vesničce? Žádný problém! Nemusíš jezdit až na Nový Zéland, stačí se vypravit do Orlických hor, kde se náš Hobitín nachází a kde Stíny Kraje natáčíme.

    Místo na přespání je tu pro dva, tak zvaž, koho si s sebou vezmeš. Součástí odměny je navíc odkaz ke stažení digitální kopie filmu.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    DĚTSKÝ KOSTÝM PRO HOBITKA

    ​LIMITOVKA:
    ORIGINÁLNÍ FILMOVÉ KOSTÝMY HOBITŮ


    Chceš jít na párty v  originálním kostýmu z našeho filmu, pobíhat doma oděný za hobita nebo si jen tak opepřit šatník?

    Dětský  kostým pro hobitka si můžete  prohlédnout tady. Velikost je následující:
    • velikost kostýmu: 116
    • doporučený věk: 5-6 let
    Odměnu Ti buď zdarma dopravíme, nebo předáme po vzájemné domluvě v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • Vypredané!!
    KOPRODUCENT FILMU

    Koproducent je jenom jeden - a ten se o podporu nedělí! Nějak takhle to říkal Gandalf, že jo.
    • možnost podívat se přímo na plac a vidět štáb v akci
    • možnost využít prostory hobití vesničky pro natočení/nafocení vlastních propagačních materiálů
    • samostatné uvedení jména nebo loga v titulcích filmu
    • setkání s tvůrci v Hobitíně a komentovaná prohlídka lokací
    • fanouškovský pytlík

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)