Máme navařeno - mobilní aplikace

Pojďte s námi vyvinout web a mobilní aplikaci, která umožní lidem sdílet domácí jídlo a výpěstky s lidmi z okolí. Nabídnout nebo vyhledat čerstvě navařené jídlo a suroviny. Zdravěji jíst, méně plýtvat jídlem, mít více času pro sebe. Zdravěji žít.

  • Ořechy ze zahrádky

  • Zástěra šéfa kuchyně

  • Zahradní party

148 €
vybrané z 15 832 €

0%

0% splnené

15 ľudí prispelo

Technológie, Jedlo

Louny, Ústecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 4.2.2019 v 12:00.

Zobraziť všetky odmeny

Navařil jsem hodně? Nabídnu, co mi přebývá.

Znáte to, dnes máte chuť uvařit něco nového, úžasného, máte kreativní náladu, chcete experimentovat. Nakoupíte čerstvé, ty nejlepší suroviny, otevřete si láhev vína a uvaříte výjimečné jídlo, na které jste opravdu hrdí. Vše je čerstvé, voňavé a navařili jste tolik porcí, že byste to mohli jíst tři dny. Kdo to bude všechno jíst? Dnes si dáme dvě porce a ještě nám čtyři zbydou. Dát to čerstvé jídlo do mrazáku je škoda. V duchu si říkáte, rád bych světu ukázal, jaký jsem kuchařský génius. A někdy vám v hlavě zazní, třeba by si toho skvělého jídla někdo vážil více než u nás doma. Kéž by tu byl někdo, kdo by mé kuchařské umění ocenil. Rád bych se o navařené jídlo podělil. S aplikací Máme navařeno jednoduše zveřejníte fotku a popis vámi připraveného jídla a nabídnete ho lidem ve vašem okolí.

Jsem unavená a dnes nevařím. Najdu si, co mi chutná.

Znáte to, vrátíte se z práce, celý den jste věnovala energii pracovním povinnostem a teď byste si nejraději lehla a nic nedělala. Ale váš smysl pro odpovědnost a domácí povinnosti vás v myšlenkách dohánějí. Vstaň, jeď nakoupit, potom uvař večeři nebo jídlo na následující den. Donutíte se vstát, strávíte zbytek dne přípravou jídla pro partnera nebo zbytek rodiny a na konci dne jste ještě více unavena, než když jste dorazila po práci domů. V duchu se ptáte, kdy tu bude někdo, kdo bude mít navařeno, podělí se se mnou a já si konečně odpočinu? Máme navařeno je mobilní aplikace, se kterou vyhledáte ve vašem okolí právě navařenou skvělou večeři a šikovné lidi, kteří se o ni s vámi rádi podělí.

Mám právo mít volný čas. Jednou vařím já, jednou ty.

Znáte to, dnes jste výjimečně dorazili brzy z práce a chcete se věnovat jen sobě. Jít si zaběhat, potom zajít s kamarádkou na kávu, otevřít časopis, který jste si odpoledne koupili. Prostě žádné povinnosti. Těch pár hodin, které jste ušetřili, chcete investovat jen a jen do sebe. Není to o tom, že jste líní, je to o tom, že máte právo se věnovat svým zájmům, udělat si čas na přátele, máte právo se vyvíjet. Máte chuť na dobré jídlo, ale nechcete žádné peklo na talíři z restaurace. Jak to udělat? Kladete si otázku: existuje někdo v mém okolí, kdo by mi dnes navařil? Jednou uvařím já a nabídnu sousedům z okolí a jednou uvaří zase ten druhý. Vždyť je to tak jednoduché. Měníme cestu, po které lidé přistupují k vaření. Sdílení jídla se brzy stane každodenní součástí života moderního člověka. Chytrá aplikace Máme navařeno spojí lidi s láskou k domácímu jídlu.

Dáváte přednost domácím surovinám?

Hledáte někoho, kdo nabízí domácí vajíčka, ořechy, med, zeleninu nebo ovoce? Samozřejmě že vše domácí, tak jak to vyrostlo na chalupě nebo u domku na zahrádce. Bez chemie, bez konzervačních látek, vždy čerstvé, poctivé a vypěstované s láskou. Prostě úžasné domácí suroviny. Součástí aplikace bude vyhledávač domácích surovin. Můžete je nabízet nebo poptávat. Vždy najdete protistranu, která dává přednost domácím výpěstkům před chemicky upravenými potravinami ze supermarketu.

…a ještě něco navíc

Znáte to. Trochu jste se zasnili a vzpomněli si, jak vám chutnaly babiččiny buchtičky se šodó, když jste byli malí. A dostali jste na ně chuť. Tak velkou, že byste si je dali hned, jak dojedete domů z práce. Jak to zařídit?  Aplikace Máme navařeno bude umět zadat poptávku na uvaření vámi zvoleného jídla.

Chceme chránit naši planetu a zmírnit plýtvání potravinami.

Jdeme do boje s jedním z největších problémů dnešní společnosti, kterým je ohromné a zbytečné plýtvání jídlem, které se dá jednoduše a rychle sdílet s těmi, kdo jej právě potřebují. Podle výzkumů 20-30% jídla skončí v odpadu. Sdílením navařeného jídla šetříte nejen čas svůj a vašich přátel, ale pomáháte snižovat spotřebu a omezujete plýtvání.

Jak bude aplikace Máme navařeno fungovat?

  • Můžete nabídnout vámi připravené jídlo. Stačí nahrát fotku, krátký popisek a místo a čas, kde si může zájemce jídlo vyzvednout.
  • Můžete vyhledávat jídlo podle vzdálenosti od vašeho domova nebo aktuální polohy. Aplikace vám vypíše seznam nabídek seřazených podle vzdálenosti nebo hodnocení.
  • Můžete zadat poptávku a hledat někoho, kdo vám uvaří jídlo podle vašeho přání.
  • Můžete vyhledávat a nabízet domácí výpěstky nebo produkty, třeba med nebo vajíčka.
  • Zájemce se spojí s nabízejícím pomocí messengeru a dohodnou si způsob předání.
  • Kvalitu nabídky zajistí hodnocení, které můžete udělit po té, co si jídlo objednáte, převezmete a vychutnáte.

O mně

Co je můj cíl?

Mým cílem je vyvinout web a mobilní aplikaci, která umožní lidem sdílet domácí jídlo a výpěstky. Jednoduše, rychle, kdekoliv a kdykoliv. Nabídnout nebo vyhledat domácí čerstvě navařené jídlo a suroviny ve vašem okolí. Zdravěji jíst, méně plýtvat jídlem, mít více času pro sebe = zdravěji žít.

Aby nabízející měl motivaci nabídnout jídlo či výpěstky okolí, ohodnotí je podle svého uvážení. Cenu si stanoví sám, nebude definované žádné pravidlo. Předpokládá se, že cena bude pro zájemce příznivější než cena v restauraci, kde se platí za servis a prodávající bude mít zároveň pokryté náklady na suroviny použité k vaření.

Co chci udělat s vybranými penězi?

Pro uskutečnění mé vize potřebuji spolupráci dalších šikovných lidí. Peníze půjdou do naprogramování aplikace. Pokud nám pomůžete projekt realizovat, připravíme krásnou aplikaci pro sdílení domácího jídla.

Za 400 000 Kč, které máme za minimální cíl, dáme dohromady základní mobilní aplikaci pro android.

Pokud se nám podaří vybrat více, jdeme dále a

Za 650 000 kč připravíme navíc webovou a mobilní aplikaci na Androidu se všemi plánovanými funkčnostmi.

Za 800 000 kč naprogramujeme vymazlenou aplikaci se všemi plánovanými funkčnostmi pro mobilní zařízení pracující se systémy Android, iOS a Windows.

Za 1 500 000 začínáme budovat komunitní kuchyň, kde se můžeme potkávat všichni, kteří rádi vaříme. Něco nového se přijdeme naučit a něco dobrého si odneseme.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 9
    Fandím sdílené ekonomice

    Rád podpoříš dobrou myšlenku a nečekáš hmotnou odměnu? Fandíš sdílené ekonomice, chceš omezovat plýtvání a zbytečnou nadprodukci? Stovka není moc, ale kdo rychle dává, dvakrát dává. Děkujeme moc.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 1
    Plátěná taška s logem projektu

    Plátěná taška s logem projektu. Eco-friendly pomocník pro každou situaci. Hodí se na nákupy, výlety, převoz svačiny nebo oběda. Poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 5
    Early bird + PRO verze aplikace

    Našel ses v některém z příběhů a už si představuješ, jak budeš aplikaci využívat, až bude na světě? Víš, že hodnota tvého času, který ušetříš využíváním aplikace, je větší než tvůj příspěvek? I díky tobě budeme moci všichni každý den zvolat: Máme navařeno.

    Budeš první, kdo se dozví o spuštění aplikace v den jejího umístění na internetu.

    Exkluzivně ti nabízíme verzi aplikace PRO, která bude obsahovat oproti standardní verzi prémiovou funkci zadání poptávky na uvaření jídla na objednávku. To ti umožní využít  v našich končinách naprosto výjimečnou službu, a sice vypustit do tvého okolí poptávku na uvaření jídla dle tvého zadání. Máš chuť na babiččiny buchtičky se šodó? Zadej poptávku a čekej na nabídky, ze kterých si vybereš tu pravou. Bude tě čekat jídlo navařené jen podle tvého přání.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Ořechy ze zahrádky

    Souhlasíš, že domácí suroviny jsou správnou cestou ke zdravému způsobu života?

    Kromě předešlých výhod ti pošlu kilogram ořechů, které jsem vypěstoval na zahrádce, sebral, nasušil, prostě poctivě připravil k louskání pro ty, kteří podpoří projekt, který bude umět najít a nabídnout domácí výpěstky.

    Osobní vyzvednutí nebo zaslání (poštovné v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    33,64 €
    (850 Kč)
  • predané 0
    Kuchařská zástěra pro šéfa kuchyně

    Jsi ten nebo ta, komu aplikace umožní realizovat se? Na toto jsi dlouho čekal/a? Nemůžeš se dočkat spuštění? I s tvojí pomocí to rozjedeme, a za to máš u nás krásnou zástěru pro šéfa kuchyně. Poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Zahradní party s týmem Máme navařeno

    Vezmi partnera nebo partnerku a přijeďte k nám na zahradní party. Sdílejme rady, nápady, zkušenosti, užijme si stolování v přírodě.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Patron

    Chceš být u revoluce, za kterou sdílení jídla považujeme? Chceš podpořit nejen aplikaci ale i sebe, své přátele a mnoho dalších lidí?

    Pozveme tě na grilování s týmem Máme navařeno. 

    Na webových stránkách aplikace budeš uveden jako Patron projektu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    XL patron

    Podporuješ inovativní technologie, ale zároveň ctíš tradice?  Cítíš, že toto je projekt, který stojí za to podpořit? 

    Příjemné odpoledne s autorem aplikace ve sklípku nebo vinárně při degustaci vína. Tvé jméno nebo logo firmy bude zářit na webu aplikace s poděkováním XL patronovi.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)
  • predané 0
    XXL patron

    Jsi jednička a XXL ve všem? Peníze počítáš v řádech od stovek tisíc? Tak proč nebýt XXL patronem Máme navařeno? 

    Pozveme tě na kulinářský zážitkový večer a dovolíme si uvést tvé jméno s poděkováním za zrod projektu přímo v aplikaci.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 958,04 €
    (100 000 Kč)