Loving Season aneb s Martou Kloučkovou jazzově o lásce

Máte rádi jazz a lásku? Pak neváhejte a podpořte vznik debutového alba mladé zpěvačky, textařky a songwriterky Marty Kloučkové, protože je celé přesně o těchto dvou životně důležitých věcech.

  • Marta Kloučková - Loving Season

  • Společné foto z natáčení ve studiu SONO

  • Marta Kloučková a David Dorůžka

  • Marek Urbánek, Jan Fečo, Vít Křišťan

  • Vojtěch Nýdl - Clarinet Factory

  • Marta Kloučková - Loving Season

2 398 €
vybrané z 1 976 €

121%

121% splnené

90 ľudí prispelo

Hudba

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.11.2018 v 12:55.

Zobraziť všetky odmeny

O čem se zpívá?

Máte rádi jazz a lásku? Pak si zamilujete debutové album od mladé zpěvačky, textařky a songwriterky Marty Kloučkové (která působí například v doprovodné kapele Barbory Polákové, Concept Art Orchestra či tělese Skety, kterému jste na Hithitu už pomohli v několika kampaních), protože je celé přesně o těchto dvou životně důležitých věcech. Můžete se pokochat všemi podobami milostného vzplanutí, od zamilování přes lásku platonickou a hlubokou až po její absenci, reálnou či zdánlivou…

"Během natáčení se nám podařilo to, v co jsem doufala - písně jsou citlivé, hluboké, mají napětí, jsou autentické. Nahrávali jsme všichni dohromady, tak, jak jsme tu hudbu cítili a já jsem moc šťastná, že jsme album natočili právě v této sestavě. Věřím, že se atmosféra z natáčení přenese i na posluchače."  - Marta Kloučková

Co je cílem?

Podpořit vznik debutového CD, které mapuje pět let Martiny tvorby. Natáčelo se v červnu ve studiu SONO pod zvukovým dohledem Adama Karlíka v sestavě: Vít Křišťan - piano, Fender Rhodes, zvonkohra, Jan Fečo - kontrabas, Marek Urbánek - bicí, perkuse. Hosty pak byli kytarista David Dorůžka, soubor Clarinet Factory a flétnista Oto Reiprich.

Co na albu najdete?

12 jazzových písní o lásce v mnoha podobách. Autorkou je ve většině Marta, ale zhudebnění se dočkaly i básně americké autorky Sary Teasdale. Na albu také zazní tvorba Víta Křišťana a Davida Dorůžky. Pokud máte rádi jazz či chuť objevovat nové žánry, neměli byste si tohle CD nechat ujít.

Na co půjdou peníze?

Na pokrytí části nákladů spojených s natáčením alba. Tvorba CD je věc krásná, ale vcelku náročná a drahá. S vaší pomocí se povede celý tento proces o trochu ulehčit a to se hodně počítá.

Kdo je Marta?

Marta Kloučková je multižánrová zpěvačka a výrazná osobnost současné české jazzové scény, finalistka prestižní mezinárodní soutěže jazzových vokalistů Voicingers 2017 a semifinalistka mezinárodní soutěže Riga Jazz Stage 2018. Na české klubové scéně a tuzemských i zahraničních festivalech se pohybuje už téměř deset let. Kromě svého sólového projektu působí ve vokálním ansámblu SKETY, je pravidelným hostem progresivního big bandu Concept Art Orchestra, ke spolupráci ji přizvali Jihočeská filharmonie, Clarinet Factory, David Dorůžka, Floex či Jan Smigmator. Od roku 2018 působí v doprovodné kapele Báry Polákové.

Aktuality

24.12.2018 Krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku!

Milí podporovatelé projektu Loving Season,  ráda bych Vám co nejsrdečnějí popřála krásné Vánoce a šťastný Nový rok a poděkovala Vám za dosavadní podporu!  Připojuji píseň Jewels z nového alba, které pokřtíme již 7. ledna 2019 v Jazz Docku! Koncert, na kterém  s námi vystoupí David Dorůžka a…

Viacej

30.11.2018 Dokument o vzniku alba Loving Season

Vážení a milí fanoušci projektu Loving Season,  zde se můžete podívat na krátký dokument o tom, jak album vznikalo:  Mějte krásný víkend, Marta

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Dobrý pocit a také poděkování na webu

    Pro dobrý pocit nemusíte sahat příliš hluboko do kapsy, ale i stokoruna se počítá – na kontě, i jako psychická podpora. Přispějte symbolickou částkou a krom onoho dobrého pocitu vám také poděkuji na svém webu martaklouckova.cz!

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 14
    Podepsaný pohled z cest

    Rádi dostáváte pohledy do schránky? Já je zase ráda posílám a na jejich výběru si dávám záležet. Očekávejte tedy opravdu nevšední kousek, navíc i s originálním věnováním!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • zostáva 48 z 60
    Pozvánka na křest

    7. 1. 2019 album pokřtíme v pražském Jazz Docku za účasti Davida Dorůžky, souboru Clarinet Factory a jednoho tajného hosta. K pozvánce vás navíc čeká i sklenička Prosecca, může být?

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (400 Kč)
  • predané 19
    Podepsané CD - k vyzvednutí na křtu či jiném koncertu

    Dostáváme se k tomu, oč tu běží. Album Loving Season bude lahůdkou nejen zvukovou, ale i vizuální, proto je príma mít ho doma ve fyzické podobě. Navíc bude i s našimi podpisy a také úsměvy a poděkováním při vyzvednutí.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • predané 13
    Podepsané CD zaslané poštou

    Loving Season vám přijde pohodlně až do schránky - plus poštovné a mínus osobní poděkování, ale instaxová usměvavá fotka s hashtagem #mockrátděkuji to jistí!

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,72 €
    (550 Kč)
  • zostáva 2 z 10
    Pojďme se navzájem pozvat na kávu

    ... a na dort Vás zvu já! Popovídáme si třeba právě o hudbě v krásném prostředí nově otevřené cukrárny a kavárny Balabenka v Praze, termín vybereme společně. A možná nám k tomu pustí Loving Season :-)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Lekce zpěvu

    Chcete se zdokonalit ve zpěvu, zlepšit pěveckou techniku, výraz, improvizaci či si prostě jen tak zazpívat? Pak je tato odměna připravena právě pro vás! Lekce trvá 60 min. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 5 z 20
    Podepsané CD + pozvánka na křest alba pro dva

    Lásku si nejlépe užijete v páru. Chcete si vychutnat atmosféru Loving Season ve dvou? Přijďte 7. 1. do Jazz Docku! Krom koncertu na vás bude čekat podepsané CD a sklenička Prosecca k tomu, což je neodolatelná nabídka :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,44 €
    (1 100 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Zhudebnění Vašeho textu

    Buďme trochu kreativní! Pošlete text (v přiměřeném rozsahu) a moc ráda Vám ho zhudebním! Bude také o lásce?

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,97 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Otextování Vaší písně

    A naopak - máte melodii (taktéž řekněme v přiměřeném rozsahu), ke které vás ale nenapadají slova? Spolu je vymyslíme! A kdo ví, třeba vám taková písnička jednou změní i váš romantický život…

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,97 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Bytový koncert Marta Kloučková Quartet

    Sezvěte přátele nebo se sami nalaďte na koncertní vlnu a my přijedeme k vám domů (nebo třeba i na chalupu) a komorně zahrajeme. A také dovezeme podepsané CDčko! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • predané 0
    Patron či patronka alba

    Chcete se stát patronem alba Loving Season? Jedinečná příležitost nastává právě ... TEĎ:-) Poděkujeme Vám na webu i na křtu a navíc dostanete dvě podepsaná CDčka a čtyři vstupenky na křest alba k tomu!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    987,17 €
    (25 000 Kč)