Love Me - dětská kavárna v Nymburce

Projekt kavárny pro děti s velkou dětskou hernou, autodráhou a kulturními akcemi. Místo kde budou děti stejně váženými hosty jako jejich rodiče. S vaší pomocí to bude HRAČKA!

OTEVŘENO!!!

18.10.2018

Pěkný den,

máme pro Vás radostnou zprávu, po 14 dnech zkušebního provozu můžeme volat do světa,

že máme oficiálně otevřeno!!!

Těšíme se na Vás na všechny a ještě jednou velmi děkujeme za důvěru v náš projekt!

Bez Vás by to nevzniklo ,)

Otevírací doba:

Pondělí - Pátek  8:30 - 18:00

Sobota  10:00 - 17:00

Neděle  Pouze soukromé oslavy

Rezervace na tel.739 044 144

Těšíme se na Vás

Team LOVE ME

VOUCHERY rozeslány

30.8.2018

Pěkný den,

dnes jsme všem rozeslali vaše vouchery, prosíme zkontrolujte si maily, pod kterými jste přispívali na hithitu.

Pokud se stala chyba v matrixu a mail Vám nedorazil, informujte nás prosím na kavarnaloveme@gmail.com

Chybu hned napravíme

Konec hlášení ,)

Jana Ticháčková

Report - čtěte, prosím!

3.8.2018

Krásný den všem,

chtěly bychom Vás, naše přispěvatele a fanoušky projektu LOVE ME, informovat o tom, jak si vedeme ve fázi rekonstrukce a kdy že konečně otevřeme =)

V budoucí dětské kavárně proběhla kompletní rekonstrukce elektřiny, nové rozvody na vodu a odpady za barem a v přípravně, nové sádrokartonové zdi, někde nové štuky a samozřejmě výmalba celého prostoru. Také jsme nechali vyměnit všechna prasklá skla, položili novou PVC podlahu s filcem, aby děti mohly běhat všude bosky. Obložili jsme bar a přípravnu a poslali do výroby všechen nábytek včetně domečku =) Teď probíhá úklid, budeme tapetovat a připravujeme všechny provozní nezbytnosti ( a že jich je..)

Nábytek budeme montovat v druhé polovině srpna a na začátku září chceme dolaďovat detaily interieru a chystat kavárnu k provozu. Předpokládaný termín otevření je druhá polovina září. Do konce srpna zašleme všem vouchery na výběr odměn z hithitu, vč.konkrétního termínu otevření ,)

Pokud chcete naše další snažení včetně fotodokumentace postupu práce sledovat na facebooku, zde je link na naše stránky https://www.facebook.com/detskakavarnanbk/  Pro nefacebookáře přikládáme alespoň pár fotek z rekonstrukce.

Děkujeme za pozornost, konec hlášení =)

Jana Ticháčková a Tereza Brzáková Kočková 

Děkujeme!!!!!

4.6.2018

Pěkný večer přátelé  tak dnes doběhly poslední platby na hithitu a zde je ten úžasný výsledek! Trochu jsme tomu pomohli i z vlastních zdrojů, ale víc jak 60% je od Vás, kamarádů, rodiny, lidí které jsme dokázali nadchnout a přesvědčit, že tento projekt a toto místo stojí za to podpořit! Ještě jednou obrovský dík, musíme říct, že jsme na Vás moc hrdé, cítíme velký vděk a těšíme se, až budete za námi chodit do kavárny a na akce. My už hrotíme rekonstrukci, připravuje se renovace elektřiny, která je tam opravdu stará a nevyhovující, takže začínáme pěkně od podlahy. Držte palce ať se v průběhu nic nepokazí a vše jede jak po másle  Budeme s Vámi v kontaktu, přidávat fotky a informace jak pokračujeme a budeme se těšit z toho, jak to roste pod rukama. Mějte se zatím krásně, jste skvělí! Jana a Terka

Hračky Utukutu

23.5.2018

Neleníme, neleníme a už teď sháníme jaké krásné hračky do herničky pořídíme. Dnes mám velkou radost, protože nám potvrdila spolupráci firma Utukutu, která vyrábí tyhle úžasné věci a my je všechny budeme mít v herničce...juchů! Vaše dětičky si je budou moci vyzkoušet a když se budou líbit, můžete si je pak u nás zakoupit - budou skladem za internetové ceny! 

https://www.utukutu.cz/

Je-libo chůva?

20.5.2018

Krásný nedělní večer, máme na Vás dnes dotaz maminky a tatínkové. Rády bychom v kavárně zařídily chůvu, která by jednak bavila děti v herně, aby jste měli větší klídek na kávičku, ale mohla by pohlídat vaše dítko, ikdyž si budete potřebovat odskočit např. k zubaři, na úřad nebo k doktorce. Takové krátkodobé hlídání na pár hodin denně. Rády bychom věděly, zda-li by jste o to stáli. Možná bychom mohly zkusit ze začátku jen pár dní v týdnu - třeba pondělí, středa, pátek od 10 do 15 hodin? Co myslíte, využili by jste to?

Sen

18.5.2018

Mám velký sen a to je ten, že otevřeme kavárničku 1.9.2018 a na nádvoří před kavárnou bude hrát moje oblíbená kapela Timudej. Protože tahle kapela je jeden velký výbuch energie a neskutečná zábava! 
Držte palce přátelé a pomozte nám ještě trošku prosím, jsme na tom opravdu skvěle ( 117.300.- ) a máme ještě 15 dní na to vybrat na hithitu dostatek peněz !!!!

Sny se plní těm, kdo v ně věří a já v ně věřím moc =)

https://youtu.be/LgYbZGo4qgk

Tapeta

17.5.2018

Design interieru kavárny bude hodně vytvářet tato krásná tapeta. Bude jak na stěně za lavicemi, tak na krycí desce baru. Tapeta je z Anglie a vyrábí ji Cole and Son, pokud by to někoho zajímalo =) Jmenuje se Savuti a na stránkách Cole and son o ní píší, že je inspirovaná parkem v Africe a jeho zvířecími obyvateli, který se jmenuje právě Savuti. Co myslíte bude se dětem líbit?

The Savuti is one of Africa’s most loved and well known national parks where hoopoes and hornbills call and sing whilst baboons and chameleons sun themselves in flowering Coral Trees. This wonderful African garden has been recreated as a wallpaper in seven colourful and distinctive colourings each offering a different look - a bright orange and charcoal with a monotone engraved feel – a duck egg and old stone with a more faded and antique illustrative tones, and a series of three brightly coloured more child-like colourings on grounds of cram, dark petrol and khaki.

Odborné semináře

15.5.2018

Odborné semináře, i ty bychom rády v naší dětské kavárničce organizovaly. Jedním z prvních bude určitě kurz první pomoci pro miminka.
Víte jak se zachovat v krizové situaci? Jak poskytnout pomoc dusícímu se miminku?
Pokud Vám stejně jako nám přijde, že víte úplný prd, nebojte se, kurz budeme určitě organizovat pravidelně! 

DEN MATEK

13.5.2018

Krásný DEN MATEK maminky drahé!

Přejeme Vám i nám, aby nás ty naše dětičky za všechnu tu péči a lásku kterou jim dáváme milovaly po celý život. Aby nám byly stále na blízku a aby jejich očička zářily jenom štěstím a radostí.

Být maminkou je velká dřina a najít chvilku na odpočinek není snadné, proto také vzniká tento projekt. Je od maminek pro maminky!

A jedna úžasná maminka se nadchla pro kavárničku tak, že na hithit poslala více jak 30 tisíc a proto máme na kontě už přes 100.000.- !!!
Neumíme ani popsat, jak velká satisfakce to pro nás je. Důkaz, že to co děláme má smysl, že naše myšlení a počínání je správné. Moc děkujeme a těšíme se na společné chvíle, které s Vámi a dětmi budeme v kavárně trávit.

Jana

Workshop lžičky

12.5.2018

Tyhle krásné dekorace lžiček budeme dělat v rámci tzv. workshopů pro děti ,) Workshopy jsou v balíčku odměn už od tisícovky a budeme je dělat pravidelně jednou do týdne. Bude jen na Vás, jakého workshopu se s dětmi nebo sami zůčastníte!

Obchůdek v kavárně

7.5.2018

Už jsem párkrát zmínila, že v kavárně bude i malý obchůdek s věcmi nejen pro dětičky ale i pro rodiče. Chci vybírat zajímavé věci, na které člověk jen tak nenarazí a které mi přijdou super! 
Tady jsou malé ukázky co bych tam chtěla mít.

První je zaručeně nejlepší kuchařka kterou znám a to od "one and only" Kamu. Jmenuje se Nejbarevnější kuchařka a stopro ji zařadím do prodeje.

Další krásná záležitost jsou Katastrofické omalovánky, takové lechtivé obrázky - omalovánky pro dospělé od Katastrofé ,))))

Jdeme na to! Přijďte se za námi podívat!

7.5.2018

Přátelé, kamarádi a fanoušci našeho projektu Love Me, zítra tj.v úterý 8.5. budeme ve vyklizeném prostoru budoucí kavárny již pracovat na našem snu. Kdo by se s námi rád potkal, má šanci od 10 do 14 hodin, rády se s Vámi poznáme, pobavíme se o všem co chcete o kavárně vědět a pokud budete chtít přidat ruku k dílu, nikdo Vám bránit nebude =D Moc nás potěší když se třeba při procházce za námi zastavíte a dáte nám pocítit, že to všechno neděláme nadarmo, ale že máme Vaši podporu =)

Stále vybíráme na hithitu penízky, tak prosím posílejte, sdílejte a nadchněte vaše okolí, nutně Vás potřebujeme!!! Už jsme skoro v půlce hithitu!!! Děkujeme, Jana a Terka

Workshop Bajkajlaj

4.5.2018

S vaší pomocí to bude hračka" je další z odměn, které na hithitu získáte za vaši pomoc!

Všichni to známe, venku je ošklivo a před námi ještě celé odpoledne. Konečně budeme mít místo, kam s dětmi zajít i za nepříznivého počasí! Součástí této odměny za 2.000.- jsou i dva krásné workshopy! Jeden z nich může být např. Bajkajlaj malování dřevěných hraček.

Odměna dále zahrnuje: 
- permanentku na 10 vstupů do herničky 
- 10 káv zdarma 
- 2 workshopy popř. kulturní akce* 
- 1x pronájem celé kavárny na rodinnou oslavu zdarma 
- 1x ovocná mísa na oslavě zdarma

Prosíme sdílejte mezi přáteli, popovídejte co chystáme a pomozte nám udělat krásný prostor pro děti v centru Nymburka!

 

Narozeninové oslavy

1.5.2018

Pěkný večer, trochu se nám zaseklo počítadlo na hithitu, tak bych Vás ráda nalákala na skvělé odměny, které můžete za Vaši pomoc získat.
Pokud máte děti, tak je pro Vás jistě každoroční téma dětská narozeninová oslava. Na té si maminka většinou ani nesedne a celá sláva je spíš jen spousta běhání a starostí.
Proto také vzniká naše kavárna...necháte to na nás a užijete si jen radost vašich dětiček.
V odměnách od 2.000.- již najdete pronájem kavárny právě pro tyto příležitosti, narozeninový dort v ceně a další skvělé věci. Stačí si vybrat!
Rády bychom spolupracovali se skvělými cukráři a cukrářkami, třeba jako Láska na první lžičce, takové dorty to je prostě skvost! https://www.facebook.com/laskanaprvnilzicce/?ref=br_rs

Workshop s drawci

27.4.2018

" Budeme k Vám chodit často " je jedna z odměn, kterou můžete za 1000.- na hithitu získat za Vaši pomoc!

Odměna zahrnuje: 
- permanentku na 5 vstupů do herničky 
- 5 káv zdarma 
- 5 kousků dortu zdarma 
- 1 workshop popř. kulturní akci*

Workshop nebo kulturní akci si budete moci vybrat z nabídky, kterou budeme plánovat vždy na měsíc dopředu. Jeden z tvořivých workshopů bude např. Drawé vzorování. Drawci, je totiž skvělý projekt kamarádky Irenky, která dokáže z dětských obrázků vykouzlit krásné potisky na oblečení nebo polštářky. Takže se přihlásíte přes fb nebo stránky kavárny na workshop, přijdete, namalujete s dětmi pár obrázků, nebo přinesete obrázky s sebou a Irenka s Vámi vymyslí nějaký pěkný výtvor, který si po vytištění vyzvednete zase u nás v kavárně. No není to lepší než jít po desátý za týden na pískoviště ? ,) 

https://www.facebook.com/drawcipillows/

Kulturní akce

26.4.2018

Krásný večer, moc Vás zdravím.

Dnes jsme dostaly mail od pána, který se ptal jaké že kulturní akce bychom rády pořádaly. Já osobně bych ráda udělala na nádvoří před kavárnou koncert U2, P!NK nebo Pearl Jam 

Ne, tak vážně...můj názor je ten, že děti by měly poslouchat kvalitní muziku a to že to není ryze dětská klasika, tak to si myslím že opravdu nevadí, naopak. 
Já bych byla moc ráda za kapely typu Vanua2 ( místní znají ), Timudej (kdo nezná, musí znát!), Kašpárek v rohlíku (snad ještě hrají?), WAW Viktora Dyka, miluju taky třeba Ivu Marešovou, Lenku Novou, Hanku Kosnovskou apod. 
Dále se zaměříme na pouliční divadla a novodobý cirkus, dostat na nádvoří třeba La Putyku, to by bylo něco ,)

Hezky se nám to dnes zase pohlo, dáme do půlnoci 60.000.- ? Co myslíte?
https://www.youtube.com/watch?v=rVmROdotqD0

Andělé

25.4.2018

Myslím, že svět se dělí pouze na dva typy lidí. Jedni jsou ti, co tvoří a dělají ze světa lepší místo a ti druzí jsou takoví démoni, co boří a světu nic dobrého nepřinesou. Já přeji nám i tomuto projektu, abychom potkávali jenom anděly a co nejméně démonů. S jedním jsem dnes měla tu čest a řeknu Vám, žádná slast! Hezký večer 

https://www.youtube.com/watch?v=z4zysEww_oc

Lokální produkty

23.4.2018

Dnes jsme vedly s jednou paní tady na fb rozpravu, jakou že kávu budeme v kavárně prodávat. Rádi bychom podporovali ve všem co bude kavárna nabízet nebo obsahovat lokální produkci. Jakou konkrétní kávu budeme připravovat ale zatím nevíme, určitě oslovíme více výrobců a vybereme tu nejlepší, to Vám slibuji!

Také bych ráda, aby kavárna produkovala co nejmenší množství odpadu, popř.pouze z recyklovatelných materiálů. Budeme naprosto eliminovat jednorázové věci typu - brčka, plastové kelímky, plastové příbory a jiný nesmyslný odpad. Snad najdeme u zákazníků pochopení ,)

Ráda bych ještě velmi poděkovala za dnešní velkou finanční podporu, kterou jsme na hithitu obdrželi. Jste bezvadní a moc si toho vážíme!!! Už máme skoro 50.000.- JUCHŮ!!!!

Co že to jsou ty workshopy?

22.4.2018

Tak co že to jsou ty workshopy, které se tak často objevují v odměnách za příspěvky na hithitu?
Jde o společně strávený čas rodičů a dětí (může ale klidně přijít babička, nebo děda) a společně si něco vytvoří. 
Občas bude zadání třeba jen pro děti a rodiče si můžou odpočinout u kafíčka. Nebo naopak jen pro rodiče, zatímco děti zablbnou v herně. Těch témat je opravdu hodně, co se líbí mě, je třeba jeden obraz, který je rozdělen na dvě plátna a dítko maluje jednu půlku a rodič druhou. Na stěně se pak dají vedle sebe a hurá máme tu umělecké dílo. Dále pak výroba šperků, lapačů snů, hraček, malování na obličej, na hedvábí, na tričko... 
Pro maminky pak můžou být workshopy a edukační semináře na různá témata, např. vázání miminek do šátku, první pomoc pro děti s odborníkem, přednáška o konopí a konopné kosmetice a jiné zajímavosti. 
Moc se nám ten teploměr na hithitu o víkendu neposunul, pojďte nám pomoci dosáhnout potřebné částky, jinak nebude nic a budeme stále jen chodit dokola kolem Labe =) Prosím sdílejte a podpořte kavárnu ,)

Koncept kavárny

21.4.2018

Krásný sobotní podvečer,

dnes bych Vám ráda pověděla něco o celkovém konceptu kavárny, protože často reaguji na komentáře že tu dětská herna je a to v Drahelicích. Osobně jsem tam nebyla, bohužel dnes jsem četla na netu že je tam někdo přes noc vykradl a rozbil jim zařízení, což mě strašně mrzí a přeju jim brzké znovuotevření =(

Naše kavárna bude taky tak trochu kulturní centrum. Chceme opravdu velmi často pořádat dětské workshopy (o těch více zítra), koncerty, divadýlka. Také celý prostor bude úplně jinak koncipovaný. Jedna velká místnost bude celá herna, bude tam i posezení pro maminky, aby mohli být blízko těch nejmenších dětiček. Herna bude hodně interaktivní. 
Na vizualizacích jsem nešla až tak do detailů, ale bude tam např.autodráha, dětský obchůdek, bude se tam malovat, chceme tam mít skříň na kostýmy a hlavně kompletní zázemí pro péči o děti. 
Když bude zájem, najmeme v nejvytíženější hodiny i chůvu, která by se o děti starala a dělala jim program. Prostě to nebude restaurace s dětským koutkem typu plastová věc, co děti zabaví na deset minut a pak už zase šup k mámě na klín. 
Chceme do Nymburku přinést kulturu, zábavu a "prostor kde děti budou stejně vítanými hosty jako rodiče". =)

Jana

Ps. Přikládám fotky mého syna, který od malinka moc rád maloval. Malovat s dětmi budeme hodně v rámci workshopů, můžeme vytáhnout třeba velký plátna na stojanech před kavárnu a děti se můžou pořádně rozmáchnout ,) Tak hezký večer, Jana

BAJKAJLAJ - dřevěné hračky do naší herny

20.4.2018

Pěkný večer všem, dnes bych vám ráda pověděla něco o hračkách, které budou v herničce. Protože jsem vystudovala uměleckou školu, mám to štěstí mít v portfoliu mých přátel velmi talentované umělce a jedním z nich je i Jitka Kabzan, moje spolužačka z atelieru architektury a designu. Tahle Jíťa se našla ve výrobě hraček ze dřeva a pod názvem BAJKAJLAJ vyrábí ručně nádherné hračky. Ráda bych v kavárně měla velkou skříň, ve které budou vystaveny vyjímečné produkty pro maminky a děti, které budou ke koupi. Takže tyhle hračky si tam budete moci zakoupit, nebo si s nimi děti budou moci hrát v herně ,) Co na ně říkáte?

Představuji Vám prvního člena teamu

20.4.2018

Přátelé, kamarádi, ráda bych vám představila Terezu Brzákovou Kočkovou, která je teď moje největší opora ve snaze vytvořit dětskou kavárnu v Nymburce. Bydlí zde již 7 let a jistě ji mnozí z Vás znají. Terezka, kromě toho že je naprosto skvělá máma a kamarádka, je také zkušená v oblasti produkce a PR, pracovala třeba v Divadle pod Palmovkou, nebo na pozici produkční MFF Karlovy Vary. Pokud se nám povede vybrat dostatek peněz na realizaci kavárny, bude zaujímat post vedoucí provozu a kulturní referentky. U ní si budete moci objednávat narozeninové oslavy pro Vaše dětičky, nebo pro Vás bude pořádat bezva workshopy a koncerty.

12 005 €
vybrané z 11 874 €

101%

101% splnené

155 ľudí prispelo

Jedlo, Hry

Nymburk, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 2.6.2018 v 10:41.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 30
    Chci Vás podpořit a nic za to nechci

    Moc si vážíme, že chcete projekt dětské kavárny podpořit, děkujeme. A pokud by jste rádi přispěli více, klikněte na tuto odměnu a v dalším kroku je možné částku navýšit! Za váš dobrý skutek budete náležitě odměněni -  "pán Bůh vám to vrátí na dětech" =D

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 52
    Přijdu na kafíčko

    Děkujeme, že do toho jdete s námi! Budeme se těšit, až nás navštívíte a dáte si u nás dobrou kávu. A nezapomeňte vzít děti! =)

    Odměna zahrnuje: 
    - 2 kávy zdarma
    - 2 limonády zdarma
    - vstup do herničky pro vaše děti na jeden den zdarma

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 29
    Přijdeme celá rodina

    Děkujeme za podporu a věříme, že se pobavíte všichni. Udělejte si procházku a pak se stavte na kafe. Děti zablbnou a vy si oddychnete, co víc si přát? 

    Odměna zahrnuje: 
    - 2 kávy zdarma
    - 2 limonády zdarma
    - 2 kousky dortu zdarma
    - vstup do herničky pro vaše děti na jeden den zdarma

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 25
    Budeme k vám chodit často

    Nic nás nepotěší víc, než když se vaše děti budou chtít znovu vrátit. Pro ně to celé děláme!  Děkujeme za podporu a věříme, že vás nezklameme. 

    Odměna zahrnuje: 
    - permanentku na 5 vstupů do herničky
    - 5 káv zdarma
    - 5 kousků dortu zdarma
    - 1 workshop popř. kulturní akci*

    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 7
    S vaší pomocí to bude hračka

    Všichni to známe, venku je ošklivo a před námi ještě celé odpoledne. Konečně budeme mít místo, kam s dětmi zajít i za nepříznivého počasí!  Jestli jste se rozhodli pro tuto odměnu, patří vám  VELIKÉ DÍKY.

    Odměna zahrnuje: 

    - permanentku na 10 vstupů do herničky
    - 10 káv zdarma
    - 2 workshopy popř. kulturní akce*
    - 1x pronájem celé kavárny na rodinnou oslavu zdarma 
    - 1x ovocná mísa na oslavě zdarma

    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)
     

     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 2
    Konečně budu mít každý den chvíli pro sebe

    Takže asi pracujete a chcete být u nás opravdu velmi často? I několik hodin denně? Není problém, s touto odměnou to půjde snadno ,) Děkujeme!

    Odměna zahrnuje: 
    - permanentku na 15 vstupů do herničky
    - 15 káv zdarma
    - 3 workshopy popř. kulturní akce*
    - 1x pronájem celé kavárny na rodinnou oslavu zdarma
    - 1x narozeninový dort zdarma

    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)




     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 27 z 30
    Buďte u té velké slávy s námi

    Děkujeme, že jste pozitivní a věříte nám. Ano, bude to krásné - zrovna jste nás posunuli o velký kus blíže k vysněnému cíli. Budete našim váženým hostem a to i při slavnostním otevření dětské kavárny.

    Odměna zahrnuje: 
    - permanentku na 20 vstupů do herničky
    - 20 káv zdarma
    - 5 workshopů popř. kulturních akcí*
    - 1x pronájem celé kavárny na rodinnou oslavu zdarma
    - 1x narozeninový dort zdarma
    - 1x ovocná mísa na oslavě zdarma
    - VIP vstup na slavnostní otevření dětské kavárny

    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)


     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Jste dobrý člověk, poděkování si nenecháme pro sebe

    Tak to už je velká věc panečku, moc moc děkujeme. Máte srdce na správném místě! Rádi bychom vám poděkovali i písemnou formou na našem nápojovém lístku. 

    Odměna zahrnuje:
    - permanentku na 30 vstupů do herničky
    - 30 káv zdarma
    - 5 workshopů popř. kulturních akcí*
    - 2x pronájem celé kavárny na rodinnou oslavu zdarma 
    - 2x narozeninový dort zdarma
    - 2x obložená mísa na oslavě zdarma
    - 2x ovocná mísa na oslavě zdarma
    - VIP vstup na slavnostní otevření dětské kavárničky
    - poděkování tištěnou formou na nápojovém lístku

    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)



     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    Sponzor

    Chcete být součástí celého procesu zrození první dětské kavárny v Nymburce, a proto se stanete hlavním podporovatelem dobré věci. Uvedeme Vás na viditelném místě v interieru kavárny jako hlavního sponzora celé akce! Protože hlavně díky Vám se to mohlo povést! DĚKUJEME!

    Odměna zahrnuje:
    - permanentku na 50 vstupů do herničky
    - 50 káv zdarma
    - 10 workshopů popř. kulturních akcí*
    - možnost pronájmu kavárny kdykoliv, zdarma, na soukromou akci ( narozeniny a jiné oslavy )
    - 5x narozeninový dort zdarma
    - 5x obložená mísa na oslavě zdarma
    - 5x ovocná mísa na oslavě zdarma
    - VIP vstup na slavnostní otevření dětské kavárničky
    - poděkování tištěnou formou na viditelném místě kavárny - např. logo Vaší firmy 


    * workshop/kulturní akce - volný vstup pro 1 dospělého a 1 dítko na workshop pro děti, kde budeme společně tvořit, vyrábět, cvičit a hezky se bavit. Popř. si budete moci vybrat z mnoha kulturních akcí ( divadlo, koncert, kouzelnické představení...)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 187,41 €
    (30 000 Kč)