100kol - 100 kvalitních elektrokol za jedinečnou cenu

Boříme mýty o levných elektrokolech. Navrhli jsme elektrokolo z kvalitních dílů, vysokou výdrží a v líbivém designu. Navíc za cenu, za jakou nové kolo v této výbavě neseženete. A ještě si můžete zvolit vlastní barvu:) Elektrokol máme rovných 100 kusů.

  • Podsvícený LCD displej

  • Páčkové řazení Shimano

  • Odpružená vidlice Suntour řady XC

  • Motor Bafang 250 W

  • Hydraulické kotoučové brzdy TEKTRO

  • Kvalitní duralový rám

  • Uzamykatelná vyjímatelná baterie 468 Wh v rámu

  • Ukazatel stavu v LCD displeji i na baterii

  • Vodotěsná zásuvka pro připojení nabíječky

  • Baterie může sloužit i jako PowerBanka

  • Nastavitelná tuhost odpružení

  • Přehazovačka Shimano

  • Odpružená vidlice Suntour řady XC

  • Bílá také sluší:)

  • Matná metalická šedá vs. bílá

  • Metalická matná šedá barva

  • Bílá barva

  • Specifikace FLUELA

  • Specifikace GRANON

  • Bílá barva

1 304 €
vybrané z 98 795 €

1%

1% splnené

1 človek prispel

Technológie, Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.5.2018 v 20:00.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo jsme

Projekt 100kol.cz vznikl jako taková malá revolta proti vysokým cenám elektrokol v České republice a zároveň jako možnost, jak dostat kvalitní elektrokola mezi Vás (my už je máme). Za projektem stojí česká start-upová Smart City parta z Ability Group s.r.o. a její projekt Ability Concept.

Vše začalo na jaře roku 2017, kdy jsme se s kolegy rozhodli, že si necháme postavit základ kola s tím, že bychom si pak provedli montáž u sebe v Praze. Díky zkušenostem ze zahraničí nebylo zas až tak nereálné nalézt vhodného a spolehlivého výrobce. Po prověření, že vše je jak má, objednali jsme první dvě elektrokola, která jsme testovali přes léto prakticky až do prvních větších mrazů. S kvalitou jsme byli natolik spokojeni, že přišla myšlenka rozšíření své spokojenosti i mezi Vás.

Dumali jsme, jak to nejlépe vymyslet, až padlo rozhodnutí k projektu 100kol.cz, respektive dovezení celého kontejneru naloženého až po poslední centimetr prostoru elektrokoly.

Jedná se vlastně o aplikování praxe hromadného nákupu k užitku všech nakupujících. Pokud bychom daná kola měli dovážet jednotlivě, nedostaneme se cenou pod 40 tisíc korun za kus. Díky HitHitu je tady unikátní možnost, jak si pořídit kvalitní elektrokolo za ještě lepší cenu.

Potkejte se s námi a projeďte se

Není nad to, když si něco můžete vyzkoušet na vlastní kůži. Pokud jste z Prahy a okolí, ozvěte se nám a přijeďte si kolo vyzkoušet. V okolí kanceláře máme hned několik kopců, kde asistenci elektrokola oceníte. A pokud nejste z Prahy, tak zavítejte na veletrh URBIS 2018, který se bude konat ve dnech 25. až 26. 4. 2018 na brněnském výstavišti. Kolo budeme mít s sebou.

Proč to děláme

Zde je odpověď jednodušší, než by se mohlo zdát. Jsme nadšenci do sportu, rádi jezdíme na kolech a víme, že co baví nás, tak baví i naše starší a stále sportovní rodiče, kterým otevírá novou úroveň výletů. Elektrokolo najde své uplatnění nejen u nás mladších, kdy hlavně pro zábavu a delší jízdy, kterým bychom se jinak vyhýbali, ale najde i u starší generace našich rodičů, které tak může podporovat v jejich sportovních aktivitách. Mě osobně jízda na elektrokole hodně baví, i když asistenci využívám fakt jen v náročnějším stoupání. Co ale ocenila třeba moje mamka, tak byla skutečnost, že se mohla odpoutat od rovinek polabské cyklostezky a vydat se zpět do kopců Krušných hor, kde před lety ráda trávila svůj čas. Ten pocit po první jízdě byl další motivací, proč tento projekt má smysl a jdeme do něj. 

Jak to bude probíhat

Ač to na první pohled nemusí být zřejmé, řada značek se na trhu prezentuje jako evropské, přičemž značky evropské jsou, ale kola samotná nikoliv. Na přesná čísla se ještě čeká, ale očekává se, že jen za rok 2017 bylo dovezeno do EU více než 750.000 elektrokol z Číny. Jde o meziroční nárůst o cca 30 %.

My netvrdíme, že naše kola jsou česká. Stejně, jako jiní distributoři, i my kola dovezeme. Hlavní rozdíl je ale ten, že cena, kterou za kolo zaplatíte bude v porovnání se značkami výrazně nižší. Navíc máte možnost si zvolit mezi základní a vybavenější variantou. A aby toho nebylo málo, zvolíte si i vlastní barvu. Budete tak mít zcela unikátní kolo, které Vás bude vystihovat.

Po skončení kampaně na Hithitu.cz provedeme specifikovanou objednávku u výrobce, kdy celková výroba potrvá cca 2 měsíce. Poté bude provedena kompletní přejímka před samotným dovozem. Dobu dopravy odhadujeme na cca 3 týdny v závislosti na celním řízení. Chápeme, že to není krátká doba, ale budeme dělat maximum, abychom ji zkrátili. Díky naprosto unikátním podmínkám věříme, že toto je fakt maličkost, za kterou budete řádně odměněni najetými kilometry a mraky fotkami pořízenými na vašich cestách.

Jelikož elektrokola do České republiky dorazí v transportní krabici a budou téměř smontovaná, budete se moci rozhodnout, jak se dostanou až k Vám. Pokud budete chtít, aby byla kompletně smontována, budou k vyzvednutí u nás v Praze. Samotná finální montáž však není nic složitého. Prakticky pouze přišroubujete řídítka do představce a nasadíte přední kolo. Nic, co byste nezvládli s jedním imbusem, navíc budete mít radost z vlastní práce. Využijete-li Vaší zručnost a šikovnost, budeme Vám moci nechat elektrokolo, za cenu dopravy, doručit až před Vaše dveře.

Specifikace kol

Elektrokola jsou vyráběna ve dvou velikostech a variantách výbavy. Dostupná je jak velikost kol 26“ a rámu 17“, tak větší velikost kol 27,5“ s velikostí rámu 19“. Menší velikost je vhodná pro osoby do cca 170 cm a větší nad 170 cm. Elektrokolo má optimální ergonomický tvar rámu a bude se Vám na něj pohodlně usazovat. Navíc, vyjímatelná baterie je vybavena USB zásuvkou, kdy máte prakticky neustále při sobě velkou PowerBanku. Díky vestavěné baterii do rámu kola se jeví baterie menší než ve skutečnosti je.

Na výběr jsou dvě varianty, které se liší hlavně ve výbavě. FLUELA si zvolí ti, kteří převážně jezdí po cyklostezkách a nezpevněných komunikacích. Varianta GRANON je určena pro vyznavače jízdy ze svahů a celkově náročnějšího terénu (tím nemyslíme extrémní downhill).

GRANON má oproti FLUELA vzduchovou vidlici Suntour XCR vybavenou quicklockem a celkem 27 rychlostí, o které se stará sada Shimano DEORE

Kromě velikosti a stupně výbavy nelze zapomínat na barvu, která vyjadřuje vaši osobnost. Na výběr máte možnosti z vzorníku níže. Jen na Vás záleží, kterou si zvolíte.

INFORMACE K AKCELERÁTORU:

Aby bylo možné elektrokola provozovat na pozemních komunikacích, musí být v souladu s touto legislativou:

  • Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/24/ES – EPAC
  • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 168/2013
  • Vyhláška č. 341/2014

V kostce lze říci, že kola musí splňovat maximální rychlost 25 km/h a výkon ne vyšší než 0,25 kW, aby mohla být legálně provozována. Ošemetnou situací je pak akcelerátor, jež může být na kole instalován, avšak samotná rychlost při použití akcelerátoru bez šlapání nesmí překročit 6 km/h. V případě vyšší rychlosti musí být vykonáván dopředný pohyb i pedálů (tedy, musíte šlapat).

!!! POZOR !!!

Všechna naše kola jsou standardně dodávána bez akcelerátoru. Avšak, chceme Vám vyjít maximálně vstříc a pokud akcelerátor budete chtít, uveďte toto do poznámky při nákupu (výběru odměny) - Akcelerátor je BEZ PŘÍPLATKU. Provoz elektrokola s akcelerátorem bude stále legální ve smyslu výše uvedených právních norem v případě, dodržíte výše uvedenou podmínku. 

Aktuality

9.4.2018 První recenze Fluely

Stále váháte, zda do toho jít a pořídit si elektrokolo? My si myslíme, že určitě ano!:) Minulý týden jsme byli kontaktováni redaktorem serveru Elektromobilne.cz, zda by mohl provést recenzi kola. Ta se uskutečnila ještě tentýž týden a vysledek si můžete přečíst zde: "Vyplatí se zúčastnit 100kol?" …

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Elektrokolo FLUELA 100 - 27.5" - Vyzvednutí v Praze

    Elektrokolo  FLUELA 100 je vybaveno kvalitními značkovými díly, díky kterému nebude problém jízda po cyklostezkách, nezpevněných komunikacích, jízda do kopce, ale i bezpečná jízda z kopce. 

    Velikost kol je  27.5" a velikost rámu  19" - ideální výška postavy je  od 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,  kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo si osobně vyzvednete v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    987,55 €
    (24 990 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo FLUELA 100 - 26" - Vyzvednutí v Praze

    Elektrokolo  FLUELA 100 je vybaveno kvalitními značkovými díly, díky kterému nebude problém jízda po cyklostezkách, nezpevněných komunikacích, jízda do kopce, ale i bezpečná jízda z kopce. 

    Velikost kol je 26" a velikost rámu  17" - ideální výška postavy je do 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,  kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo si osobně vyzvednete v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    987,55 €
    (24 990 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo FLUELA 100 - 27.5" - Doprava až k Vám

    Elektrokolo  FLUELA 100 je vybaveno kvalitními značkovými díly, díky kterému nebude problém jízda po cyklostezkách, nezpevněných komunikacích, jízda do kopce, ale i bezpečná jízda z kopce. 

    Velikost kol je   27.5" a velikost rámu   19" - ideální výška postavy je   od 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,   kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo Vám pošleme kurýrem na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 011,26 €
    (25 590 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo FLUELA 100 - 26" - Doprava až k Vám

    Elektrokolo  FLUELA 100 je vybaveno kvalitními značkovými díly, díky kterému nebude problém jízda po cyklostezkách, nezpevněných komunikacích, jízda do kopce, ale i bezpečná jízda z kopce. 

    Velikost kol je   26" a velikost rámu   17" - ideální výška postavy je  do 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,   kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo Vám pošleme kurýrem na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 011,26 €
    (25 590 Kč)
  • predané 1
    Elektrokolo GRANON 100 - 27.5" - Vyzvednutí v Praze

    Elektrokolo GRANON 100 vybavené pro větší dovádění na svazích a jízdu po větších nerovnostech. GRANON vyniká sportovní vidlicí Suntour XCR a sportovním řazením řady Shimano DEORE.

    Velikost kol je 27.5" a velikost rámu 19" - ideální výška postavy je od 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím, kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo si osobně vyzvednete v Praze.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 303,69 €
    (32 990 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo GRANON 100 - 26" - Vyzvednutí v Praze

    Elektrokolo  GRANON 100 vybavené pro větší dovádění na svazích a jízdu po větších nerovnostech. GRANON vyniká sportovní vidlicí Suntour  XCR a sportovním řazením řady  Shimano DEORE.

    Velikost kol je 26" a velikost rámu 17" - ideální výška postavy je do 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,  kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo si osobně vyzvednete v Praze.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 303,69 €
    (32 990 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo GRANON 100 - 27.5" - Doprava až k Vám

    Elektrokolo  GRANON 100 vybavené pro větší dovádění na svazích a jízdu po větších nerovnostech. GRANON vyniká sportovní vidlicí Suntour XCR a sportovním řazením řady  Shimano DEORE.

    Velikost kol je  27.5" a velikost rámu  19" - ideální výška postavy je  od 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,  kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo Vám pošleme kurýrem na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 327,41 €
    (33 590 Kč)
  • predané 0
    Elektrokolo GRANON 100 - 27.5" - Doprava až k Vám

    Elektrokolo  GRANON 100 vybavené pro větší dovádění na svazích a jízdu po větších nerovnostech. GRANON vyniká sportovní vidlicí  Suntour XCR a sportovním řazením řady  Shimano DEORE.

    Velikost kol je  26" a velikost rámu  17" - ideální výška postavy je  do 170 cm.

    Do doplňkové poznámky uveďte, prosím,  kód barvy, kterou jste si zvolili.

    Elektrokolo Vám pošleme kurýrem na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 327,41 €
    (33 590 Kč)