Jazz Resumé

Milí kolegové, žádáme Vás o podporu vzniku CD Jazz Resumé Antonína Gondolána, po léta nerealizované dílo tohoto z nejvýznačnějších hudebních virtuosů z ČR i SR, jehož muzikálnost nyní víc jak 70letého mistrovství a spolupráce s předními kolegy Vás ohromí.

  • Gabo Jonáš

  • Klaudius Kováč

  • Tomáš Jochmann

  • Stanislav Mácha

  • Ondrej Krajňák

  • Jiří Nedoma

  • Tomáš Baroš

  • Josef Fečo

  • Gypsy Jazz Bass Trio

16 €
vybrané z 5 923 €

0%

0% splnené

1 človek prispel

Hudba, Vzdelávanie

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 28.6.2018 v 08:38.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Při vznikajícím celovečerním hudebním dokumentárním filmu Český Orloj, jehož součástí je projekt portrétu hudebního umění Antonína Gondolána, vznikla idea spolupráce na vzniku a koncertu jeho popových písní z 2CD Mezi námi a koncertu k jeho 75-tinám. Toto 2CD propojovalo unikátně klasickou poppovou a novou popovou tvorbu umělce s nastupující generací napříč etniky v ČR i SR. Jelikož podobný počin v ČR léta chyběl a chybí stále ještě jeho i ryze jazzová CD nahrávka, rozhodli jsme se v práci pokračovat k této metě. Antonín Gondolán je ceněn od ranného mládí zejména jako jazzový hudebník.

Co je náš cíl?

Zajistit vznik jazzového CD, které již z podstaty tvorby Antonína Gondolána bude znít hudbou odpovídající legendárnímu statutu a geniálnímu talentu tohoto předního jazzového hráče na kontrabas. 

Detaily

My Jazz Resumé je projekt vzniku nahrávek světových standartů v unikátním podání Antonína Gondolána spolu s předními hudebníky ČR a Slovenska. U nahrávek jde o vklad veškeré více jak 70-tileté zkušenosti svébytného rozvoje Gondolánovy hudebně-básnické melodiky, která je proslavená mezi odborníky a hudebníky, nicméně dosud v podobě hudebního nosiče neměla příležitost jednotně vzniknout. Duety s šesticí pianistů: Jiřím Nedomou, Stanislavem Máchou, Klaudiem Kováče, Gabem Jonášem, Ondřejem Krajňákem, Tomáše Jochmannem a skladby Antonína Gondolána v solo provedení, či v unikátním cikánském triu kontrabasistů spolu s Tomášem Barošem a Josefem Fečem, vzniknou v péči produkce ceněných zvukařů Tomáše Nedomy a Lukáše Martínka. Prvotní nahrávky vznikly právě v Martínkově Studiu Svárov v prosinci 2017, další jsou plánovány, aby vznikly tam nebo ve Studiu Ledárna v r. 2018.

... a ještě něco navíc

Věříme, že jak toto CD, tak ostatní projekty s Antonínem Gondolánem zajístí dle svým možností mj. určité narovnání v oborových i obecných mezilidských vztazích české hudební scény.

Kdo jsme?

Skupina přátel Antonína Gondolána:
                                                                                                 
Jiří Nedoma

Gabriel Jonáš

Klaudius Kováč

Stanislav Mácha

Ondrej Krajňák

Tomáš Jochmann

Tomáš Baroš

Josef Fečo

Tomáš Nedoma

Martin Fišer

Proč to děláme?

Mezi hudebníky v ČR i SR věříme, že není nikdo, kdo by si nevážil hudby Antonína Gondolána a přejeme si, aby jeho osobnost získala zaslouženou a kvalitní diskografii odpovídající době i jeho dlouholetému přání. Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte i Vy zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc to, čeho se dle nás nedostává v českých oficiálních médiích z různých spíše složitě pochopitelných důvodů. To, jak Antonín Gondolán ve svém věku umí v nevídaně k soudobým trendům zazpívat významově uvěřitelný český, slovenský či dokonce romský písňový text, věříme že podobně zúročí díky Vám své jedinečné instrumentální umění i v hudební nahrávce. Jsme přesvědčeni, že su budete s námi podílet na světově unikátním projektu, který tento svět i ocení Vaším přičiněním.

Aktuality

13.2.2018 aktuality

Připraveny jsou již tyto nahrávky s Jiřím Nedomou: 1. Walking 2. I Hear Rhapsody 3. My One and Only Love nahráno ve Studiu Svárov 27.12.2017 v realizaci s Tomášem Jochmannem: 1. My Foolish Heart 2. Giant Steps S Tomášem Barošem a Josefem Fečo 1. Another Night in Tunisia v jednání a v dohodě je…

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 5 z 5
    Zaslání CD v digitální podobě

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Zaslání CD v digitální podobě.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Podepsané CD od A.Gondolána

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Podepsané CD od všech spoluautorů CD.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Podepsané CD od všech spoluautorů CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Podepsané CD od všech spoluautorů CD.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (400 Kč)
  • zostáva 300 z 300
    Přednostní zaslání CD v digitální podobě

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Přednostní zaslání CD v digitální podobě ihned po finalizaci materiálu pro CD a před vydáním předmětného CD.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Tričko s vizuálem CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Tričko s vizuálem CD.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Zisk signovaného CD s věnováním zdarma

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Zisk signovaného CD s věnováním od všech účastníků zdarma, počet CD bude jen 30ks.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Vstupenka s věnováním

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Zisk vstupenky s věnováním od všech účastníků na koncertní křest CD pro 400 diváků.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Fotografie s autory CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Originál fotografii s autory CD 30x30cm, jejich počet bude jen 5 ks.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Účast nahrávání ve studiu Svárov aj.

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Účast na jednodenním natáčení dua Gondolán-partner ve studiu v r. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,43 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 7 z 7
    Turné s hudebníky

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Účast na turné s hudebníky na CD v ČR, tj. od startu výjezdu po rozloučení po příjezdu dle předem avizované destinace.

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    197,43 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Účast při vzniku grafiky CD a proma

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Setkání s elitním grafikem Markem Pistorou, kde Vám bude umožněna účast na části jednání a vzniku grafického návrhu obalu a bookletu k CD My Jazz Resumé aj. či tiskové přípravy k vytištění.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    276,41 €
    (7 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Účast na postprodukci nahrávek pro CD a pro výrobu CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Účast na postprodukci elitních zvukařů Jiřího Procházky příp. Tomáše Nedomy při vzniku CD.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    276,41 €
    (7 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Účast na finalizaci střihu dokumentu o natáčení CD a filmu o A.Gondolánovi

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: účast na finalizaci střihu dokumentu o natáčení CD a filmu o A.Gondolánovi v režii legendárního kameramana Karla Slach s kolegy.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Stanislava Máchy

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Stanislava Máchy X.7. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Tomáše Jochmanna

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Tomáše Jochmanna X.8. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Ondreje Krajňáka

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Ondreje Krajňáka X.9. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Klaudia Kováče

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Klaudia Kováče X.10. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Gaba Jonáše

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Gaba Jonáše X.11. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Tomáše Baroše

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Tomáše Baroše X.12.2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Josefa Feča

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výukovou lekci u mistra Josefa Feča X.9.2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,87 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Hudební výuková lekce mistra Antonína Gondolána

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Jednodenní hudební výuková lekce u mistra Antonína Gondolána X.6. 2018.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    473,84 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Hudební výuková lekce mistra Antonína Gondolána

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Hudební výuková lekce mistra Antonína Gondolána v několika opakujících se termínech dle dohody.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Koncert pro podporovatele

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Privátní koncert pro podporovatele vzniku CD za účasti solo A.Gondolána, s repertoirem  dle dohody tj. jazzu, popu, rom popu, folku či klasiky.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Koncert pro podporovatele

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Privátní koncert pro podporovatele vzniku CD za účasti vybraných autorů CD jm. např. A.Gondolána s doprovodem dle dohody.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,60 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Moderování promo akcí k CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Podporovatel získá (dle dohody) jedinečnou čistě individuální možnost osobního moderování promo akcí k CD (vhodné např. pro výrobce hudebních nástrojů či techniky, které jsou použity v nahrávce) či tj. odměnou za podporu bude komerční spolupráce (účast dle dohody vybraných hudebníků z CD, hudebnická či koncertní podpora tvůrců CD) na promo akci produktů podporovatele. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 974,33 €
    (50 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Video vstup s rozhovorem na web a TV/radio promo CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Podporovatel získá možnost audio/video vstupu s jeho osobní prezentací (v podobě dle dohody) na webu (dle dohody) v promo akcích k CD, příp. umístění propagačního materiálu do titulků spolu s CD chystaného dok. filmu o A.Gondolánovi (dle dohody s jeho autory a autory CD) při jeho uvedeních. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 158,93 €
    (80 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Promo foto podporovatele v bookletu CD

    Milí kolegové, velice si vážíme Vašeho zájmu o podporu jednoho z nejvýznačnějších hudebníků v ČR i SR a jme poctěni, že máte zájem o vznik unikátní i historické nahrávky, kde se pojí obdivuhodná hudebnická zkušenost i ryzí pojetí, proto Vám osobně nabízíme za tuto přímou a velevzácnou pomoc: Zisk promo fota podporovatele v bookletu CD (velikost i podoba dle dohody s podporovatelem).
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 158,93 €
    (80 000 Kč)