Tak trochu jiný kalendář na rok 2018 pro psí hospic

Usilujeme o to, získat finance na výrobu kalendáře podporující psí hospic v Lupenici. Kalendář fotily alternativní modelky. Heslo je: "Nesuď podle toho, co vidíš!" a "I starý pes potřebuje lásku!"

Autor: Suanne Marty

První kusy jsou na světě!

15.11.2017

Je to tady! Kalendář pro psí hospic je na světě! Prosím, pomozte nám, abychom jich měli více a mohli dát do tisku další a zorganozivat výsatavu a aukci fotek. Už jen sedm dní,  a pokud částku nevybereme, jdou Vám peníze zpět a bohužel nepředáme tolik peněz, kolik bychom chtěli :( Prosím, sdílejte projekt na svých FB a jiných sociálních sítích. Moc si přeji, aby pejsi dostali co nejvíce peněz a mohli se jim vylepšit podmínky pro jejich dožití. 

DĚKUJEME! "ALTLOVERS" <3

Závist, je to tady ..

5.11.2017

Bohužel, jak je v našem státě plném závisti už zvykem, opět se našli ti, kteří se snaží tento projekt zničit. Šíří se pomluvy o tom, jak si Lenka vybírá pouze peníze na luxusní bydlení, postavila si bazén apod. 15.10.2017 jsem byla v Lupenici spolu s velkou skupinou lidí a všichni můžeme potvrdit, že bazén jsme opravdu neviděli a luxusní dům také ne! Osobně jsem v tomto psím hospici byla po roce a viděla jsem nové kotce a posun, co se týče psů. Ano, podmínky by mohli být lepší, ale proto jsme se právě rozhodli pomoci! Nejde to všechno hned! Vše něco trvá, vždyť mnozí lidé své domovy upravují celé roky, tak co chtějí tito lidé po Lence, když upravuje domov pro třicet psů? Že to trvá, že se úpravy dějí pomalu .. Dostala jsem se do skupiny, kde skupina žen pomlouvá Lenku a její aktivitu. Ano, píši pomlouvá, jelikož jsem několikrát chtěla důkaz jejich vyřčení a ženy stále jely dokola to stejné .. že Lenka využívá peníze pro svůj luxus. Chtěla jsem, aby mi zaslaly důkazy, ptala se, zda tam někdy byly osobně? Důkazy jsem nedostala a osobně se podívat v domově také nebyly. Jediným "důkazem" měla být konverzace roky stará, kde se řešil rozpor, který se této situace vůbec netýkal. Některé ženy mi po čase začaly psát, jak jsem blbá a dále urážet. Jen proto, že jsem chtěla přímé důkazy. Proto jsem je zablokovala, komentáře smazala a ze skupiny odešla. Jak píši, byla jsem v Lupenici, mohu posoudit. Stále děkuji všem, co pomáhají, a těm, co se nenechají ovlivnit pomluvami bez důkazů. Díky vám všem!

Fotografie z kalendáře již venku?

24.10.2017

Ne ne, toto je jen ukázka, kterou jsme se rozhodli ukázat vám jako takovou malou ochutnávku. Ty na kalendář budeme držet ještě chvíli v utajení :) Ovšem máte se na co těšit! A možná brzy ukážeme další :)

Už se o nás píše v médiích!

23.10.2017

http://magazin.aldigo.com/nador-brise-se-zvetsuje-noveho-roku-se-nedoziju/

1 047 €
vybrané z 2 782 €

37%

37% splnené

47 ľudí prispelo

Komunita, Fotografie

Lupenice, Královéhradecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.11.2017 v 16:22.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 13
    Zveřejnění jména v kalendáři

    V kalendáři bude uvedeno Vaše jméno a poděkování.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,97 €
    (100 Kč)
  • predané 13
    Mini kalendář do peněženky

    Ať si po celý rok denně připomenete jak jste úžasní :)
    Navíc v kalendáři bude uvedeno Vaše jméno a poděkování.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,92 €
    (300 Kč)
  • predané 5
    Placka a mini kalendář

    K mini kalendáři do peněženky navíc dostanete placku, kterou si můžete ozdobit třeba kabelku nebo tašku a všichni tak uvidí, že máte dobré srdce!
    Navíc v kalendáři bude uvedeno Vaše jméno a poděkování.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,87 €
    (500 Kč)
  • zostáva 19 z 25
    Visací kalendář A3

    Ke všem předešlým odměnám dostanete ještě ten hlavní kalendář, o který zde jde :)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,82 €
    (700 Kč)
  • predané 10
    Uvedení mezi hlavní sponzory

    Vaše jméno či firma bude uvedena v seznamu hlavních sponzorů dle výše příspěvku na samotném kalendáři. Bude zmiňována na propagačních akcích aj.
    Samozřejmostí jsou i ostatní uvedené odměny.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,74 €
    (1 000 Kč)