Vesnický závod – první opravdu erotický gay román

Vydejme první opravdu erotický gay román u nás! Ponoř se do příběhu vesnických týpků z počátku 90. let a zažij s nimi velkolepé bitvy, romantiku, tajemno i přímou erotiku, která si nebere servítky. Ostatně tak jako nikdo z nás ve dvaceti letech...

Všechny odměny rozeslány!

10.6.2018

Tak, naše milá bando, je to tady! Co? Knihy. Kde? V éteru České pošty. :-)

Opravdu. Včera jsme si vyzkoušeli poprvé v životě, jaké je to podávat skoro sto zásilek na ne příliš přívětivé pobočce České pošty. Ta paní na tento den bude ještě dlouho vzpomínat, myslím :-) Každopádně knihy jsou na cestě k vám, a to jak ty tištěné (v pevných bublinkových obálkách nebo balících), tak i elektronické ebooky. Předpokládáme, že ve schránkách nebo na poštách budou počátkem tohoto týdne.

Umíte si tu scénu představit: dva kluci, stovka obálek v bednách, desítky odměn, komínky knih vyšší než my sami, papíry, kartony, izolepa a The Doors po celém pokoji. Je tedy možné, i přes naši největší snahu, že jsme někde něco popletli. Pokud by vám došla například kniha se špatným věnováním nebo nastal jiný problém, určitě nám dejte hned vědět přes kontaktní formulář na stránkách a domluvíme se, jak to vyřešit. Zatím se nám ale vše zdálo ok, kontrolovali jsme to asi tisíckrát ;-)

Další novinka je, že jsme od pondělí zahájili prodej Vesnického závodu na eshopu Gaymegastore. Pokud se vám kniha bude líbit a budete ji chtít někomu věnovat, pořád ještě je možné dalších pár výtisků na tomto eshopu získat. Obchod rozesílá balíčky diskrétně bez uvedení jména obchodu (jeho zpáteční adresu jsme si mimochodem půjčili pro rozeslání odměn: Studio 51, s.r.o., Letňany Business Park, Toužimská 767/B2, 199 00 Praha 9).

Vesnický závod - leták

Mimo tento eshop bude kniha od konce června k mání i v klasické distribuci Kosmasu – v jejich eshopu, v jejich síti prodejen a snad i u některých lokálních knihkupců. Pokud chcete VZ dostat i k tomu vašemu, není nic snazšího, než se ho/jí na knihu zeptat – oni ji pak do svého obchodu z Kosmasu objednají. Vidíte, až teď mě to napadlo: jeden dva dotazy a můžete pomoct VZ rozšířit do vašeho města, do celé ČR. Zní to trochu jako utopie, ale vlastně to možné je ;-)

Říkal jsem si, co pro vás speciálního připravit pro tento poslední newsletter. Jak už to u citlivějších povah bývá, trochu mě to dojímá. Řeknu to tedy jen pár slovy: Připravili jste pro nás neuvěřitelné jaro, často se k okamžiku úspěchu na Hithitu vracíme. Děkujeme vám ještě jednou za podporu a loučíme se s vámi v hithitovskem newsletteru. Bude ještě nějaký jiný newsletter? Nevíme, možná, budou-li novinky, budou-li další romány, ozveme se.

Žijte dlouho a blaze.

Full.of a Leckdo

Vesnický závod vytištěn!

2.6.2018

Válce už stojí. 
Jen do ticha šeptají: 
"Kluci, vraťte se!" 

A je to tu! :-) Správně, tato moje vrcholná haiku o tiskařských válcích uvedla naši nejmilejší aktualitu: Vesnický závod je vytištěný a už jenom čeká na dopravu k nám, potažmo k vám domů. Pancéřové obálky a balíky jsou připraveny, stejně jako všechny odměny, které jste si od nás objednali. Kdy to tedy vypustíme do světa? 

Prioritu má odeslání knih a odměn všem podporovatelům – to bychom měli stihnout nabalíkovat, napodepisovat (už si cvičíme zápěstí) a rozeslat během příštího víkendu. Takže počítejte s dodáním v průběhu toho následujícího týdne. Kromě vaší adresy bude na balíčku adresa odesilatele: Studio 51, tedy eshop, který nám trochu pomáhá s logistikou. Tak se nedivte :-) Během týdne také rozešleme všechny slíbené e-booky.

Hned poté začneme navážet knihy do našeho hlavního internetového obchodu, Gaymegastore.eu. Ten bude naše knihy nabízet už krátce po rozeslání přispěvatelům, a pokud si chcete jeden další výtisk přikoupit nebo znáte někoho takového, tohle je to pravé místo pro rychlý nákup. A proč tenhle eshop? Myslíme si, že kniha je na českém trhu tak trochu jedinečná a že vykukuje z davu, proto jsme se rozhodli nabízet ji i na trochu netradičním místě. Jinými slovy, kdyby vám neměly stačit dvě balení kapesníčků, můžete si v obchodě pořídit nejen je :-)

V následujících týdnech, tedy rozhodně do letních prázdnin, se kniha objeví i ve známém knihkupectví Kosmas – a to jak na eshopu, tak i v jejich kamenných pobočkách a s postupem času i na pultech menších lokálních knihkupců. Uvidíme, jak se jim to tam ujme ;-)

Sledujte tedy své poštovní i e-mailové schránky, ať už vám do nich dorazí kniha, e-book nebo další aktualita!

Full.of

Vesnický závod těsně před tiskem

12.5.2018

Je to jen malý krok pro tiskárnu, ale velký skok pro knihu! Co máme na mysli? Jedním slovem – "nátisk". Vesnický závod má už svůj "nátisk", který jsme pro vás vyfotili (vlastník ruky je Leckdo, za fotografickým aparátem já):

Vesnický závod - nátisk

Nátisk je poslední krok před samotným tiskem. Než dá autor povel k roztočení tiskařských válců, dostane nesvázaný náhled na přesnou podobu knižního bloku, obálky i přebalu. A jak můžete zhodnotit sami, kniha vypadá už velmi obstojně.

Mnozí si možná všimli, že jsme přepracovali obálku do trochu modernější podoby; doufáme, že se vám bude líbit tak jako nám. Jelikož vše vyšlo na jedničku, začátkem příštího týdne dáváme povel k tisku celého rozsáhlého nákladu.

A náhled knihy není jediná novinka, těch je mraky. Vybíráme ještě jednu z těch nejzajímavějších a přikládáme další fotodokumentaci (palec je můj):

Vesnický závod - e-book

Ano, Vesnický závod má už i svou elektronickou verzi – e-book, a to hlavně pro ty, kteří si ho přáli jako odměnu za příspěvek. O klasické distribuci samotného e-booku zatím neuvažujeme, pokud si ale myslíte, že by to byl dobrý nápad, dejte nám vědět v kontaktním formuláři.

V následujících dnech také z fáze tiskových příprav vstoupíme do tzv. fáze dotazování. Mnohým z vás, kteří jste knihu podpořili, napíšeme mail s dotazem na upřesnění některé z důležitých drobností: ať už doladění kontaktní adresy, ujištění se o přesném věnování nebo o formátu e-booku. Vyčkávejte tedy, jestli budete mezi těmito šťastlivci :-)

Toť vše pro dnešek, užívejte pokročilého jara a tiskařským válcům zdar!
Full.of

Vesnický závod na překážkové dráze

14.4.2018

Je to už pár týdnů od úspěšného dokončení projektu na Hithitu, a tak se možná už někteří ptáte, jak se knize na překážkové dráze příprav daří. Pro nedočkavé: Vše v pořádku, zatím skáče jako kamzík a běží podle plánu! Pokud vás zajímají aktuální podrobnosti, vizte níže.

Téměř dokončená korektura
Kniha má druhou fázi korektur (čtení našimi dvěma korektory) za sebou a právě prochází třetí, svou poslední. Chyb s každou fází geometricky ubývá, takže by vás při čtení neměly rušit žádné přebývající čárky v přívlastcích postupně rozvíjejících.

Šperkujeme typografii
A máte se na co těšit. Namátkou na příjemné ligatury, kapitálky jako ze žurnálu, nečekaný kerning nebo vkusné prostrkání. Prostě takové ty vděčné věci, kterých si čtenář nevšimne, pokud jsou správně. :-)

Mapy jsou hotové z 1/2
Jedna, zobrazující celkový pohled na semčicko-žerčickou kotlinu, je komplet nakreslená, ta druhá, zaměřující se na přímé okolí kopce Hole, přechází z fáze nákresu tužkou k prvním tahům perem.

Tiskárna dojednaná
Vyhlídli jsme si bezva tiskárnu, se kterou zanedlouho podepisujeme spolupráci. Právě s nimi řešíme technické detaily, na kterých ale hodně záleží: barva obálky, typ stužky a kapitálku. Doufáme, že se vám výsledná kompozice bude líbit. Knih plánujeme vytisknout co nejvíce, aby se příběh mohl dostat k co nejvíce dalším čtenářům.

Distribuce nejspíš bude!
Pokud se na poslední chvíli ještě něco nepokazí, povedlo se nám dostat Vesnický závod do standardní distribuce u Kosmasu. To znamená, že se kniha objeví v jejich síti po celé ČR a na e-shopech. Z toho máme velkou radost. Zároveň domlouváme i další místa, kde by o knihu mohli mít zájem. Už jsme jedno takové domluvili, ještě chvíli vás ale budeme napínat. Kdyby vás také napadlo místo (třeba kamenný obchod nebo eshop), kde by knihu měli zájem nabízet dál, budeme rádi, pokud nám dáte vědět na www.vesnicky-zavod.eu/#kontakt. A ne, národní knihovnu už máme obšancovanou. :-)

A kdy knihu dostanete vy?
Zatím vše klape podle plánu, knihu byste tedy měli dostat poštou v červnu 2018. Prostě jak jsme říkali – bezva čtení na léto.

Vesnický závod to dal!

18.3.2018

Tak mládeži, dali jsme to!

Nevíme, jestli bude možné přidat aktualitu i po úplném skončení kampaně, proto využíváme poslední její minuty k tomu, abychom vám všem poděkovali. Prožili jsme tu na Hithitu opravdové dobrodružství: 6 týdnů článků a rozhovorů, obav i nadšení z rychlého startu, nervozity a ničení tlačítka F5 (obnovit) ve střední části kampaně, až po grandiózní finále, které nás bez nadsázky dojalo. Děkujeme vám za to.

Povedlo se nám společně něco úžasného. Nejde jen o tuto knihu – zakládáme celý nový žánr, vážně míněné propojení otevřené erotiky s příběhem, který za to stojí. Něco nám říká, že by to nemuselo Hithitem skončit... :-)

Kampaň je za námi, ale na románu je potřeba udělat ještě hromada práce. Zatímco já si beru na starost grafickou úpravu, obálku a mapu, Leckdo začíná v pondělí obesílat distributory, abychom knihu dostali nejen do vaší schránky, ale také do co nejvíc knihkupectví a e-shopů po celé ČR a možná i Slovensku. V té schránce by se měla ocitnout během června, na ostatních místech snad co nejdříve poté. Během příprav vám zkusíme dát párkrát vědět, abyste byli v obraze.

Ještě jednou díky a Vesnickému závodu zdar!
Full.of & Leckdo

Vesnický závod v závěrečném finiši

15.3.2018

Tak mládeži, román vběhl do úplného finále. K úspěchu mu schází necelých 18%, které už teď máte v rukou pouze vy. Do neděle máte poslední příležitost nejen vznik románu ještě trochu podpořit, ale také získat odměny, které už jindy nezískáte.

Vybírat můžete z upgradů (navýšení) základní verze knihy na úplnou sadu s kamuflážním obalem a dalšími odměnami, pořídit si dodatečně věnování/uvedení v knize, ale také zasáhnout malou i velkou měrou do samotného příběhu. A nebo si pořídit ještě e-bookovou verzi knihy.

Nezapomeňte, že kampaň končí s velkou slávou v neděli v 22:00, ale pokud odjíždíte na víkend, pátek je bezpečnější volba (zácpy na D1 – D56). Zmíníte-li se o téhle poslední šanci svým obdobně naladěným známým, bude to bomba.

Ať už kampaň skončí jakkoli – jsme opravdu přesvědčeni, že to dáme ;) – chceme vám pro jistotu vzkázat, že to s vámi bylo super, že děkujeme za spoustu skvělých komentářů a od mnohých z vás i velké osobní nasazení. Děkujeme vám za všechnu podporu, díky které už teď vidíme, že naše práce měla smysl.

Sprint na cílové rovince – ať nezakopneme!

12.3.2018

Nevíme, jak vám, ale nám už nervy pracují. Posledních pár dní kampaně a, slovy účetního, stále ještě nějaká ta koruna schází. Přece 27% před cílem neztratíme dech! Co tedy s tím?

Mno, kromě nervů pracuje i naše kreativita, takže jsme vymysleli něco speciálního pro ty z vás, kteří to prožívají stejně a chtějí nás ještě trochu podpořit. Přidali jsme dvě nové odměny: UPGRADE základní verze knihy na knihu včetně příslušenství nebo na knihu včetně poděkování a příslušenství. Je to cesta, jak nám dodatečně přispět pár stovkami a získat unikátní odměny.

A na ty, kterým se náš projekt postupem času zalíbil nad únosnou míru :), stále ještě čekají ony velké odměny – zeptat se v závěrečném rozhovoru hlavní postavy románu, Vency, na libovolnou otázku (a on vám na ni neodpoví jen ANO/NE, ale pěkně celými větami). A nebo vzít více či méně do rukou opratě v jedné z originálních erotických scén a pojmenovat, popsat či plně charakterizovat jednoho ze dvojice kluků. Střípek vaší fantazie se tak dostane nejen do ruky přinejmenším stovky nadšených čtenářů, ale také na pulty knihkupců. To se vám jen tak nepoštěstí. Kdybych ten román nenapsal, tak bych do toho šel! :)

A když už jsme mluvili o Vencovi... Přední český queer magazín si ho vytipoval jako zajímavou osobu pro rozhovor. Ano, čtete správně. Redakce časopisu LUI udělala interview s naší literární postavou. Pokud chcete získat inspiraci nebo se jen tak dopředu seznámit s Vencou, koukněte na článek.

Fajn, psaní téhle aktuality mě trochu uklidnilo. Všechno dobře dopadne. Protože se úpěnlivě pohybujeme na světlé straně Nervozity.

Váš Full.of

Makáme: ukázka mapy

7.3.2018

Kampaň za pár dní vstoupí do svého posledního týdne. Postupně narůstající nervozitu ale krotíme prací :) Kromě obvyklých víkendových korektur se teď zabýváme přípravou mapy, kterou chceme umístit na obě předsádky knihy (vnitřní strana pevných desek). Ukázku mého boje s grafickým tabletem si můžete prohlédnout v této ukázce.

Vesnický závod - slepá mapa

Ti z vás, kteří četli povídkovou sérii, na které se román zakládá, si můžete (klidně s pomocí Googlu) vyzkoušet, jestli poznáte vesnice, odkud románoví kluci pochází.

Kampaň na Hithitu je mimo jiné také dobrá průprava z mediální komunikace. Články píšeme jako diví a celkem se nám je daří dostávat na zajímavá místa. Z těch posledních třeba AmatéřiBoyfriend, slash/yaoi portál Haar nebo web Honzíka Lacího

Pořád nám ale něco říká, že ohromná spousta lidí, kteří by projekt rádi podpořili, o naší kampani neví. Pokud vás napadá jakékoli zajímavé místo na netu/sociálních sítí, kam kde by takovou informaci nebo náš článek uvítali, rozhodně nám dejte vědět. I takový jeden post na správnou FB stránku může rozhodnout, jestli projekt uspěje. Předem díky!

Tolik k dnešku. S potlačovaným neklidem,
Váš Full.of

Mráz, dvě třetiny a polovina

27.2.2018

Tak. Je mráz, máme dvě třetiny cílové částky a polovinu času kampaně za námi. A to je výborná příležitost podívat se na druhý díl našeho dvoudílného seriálu o odměnách. 

Dnes to bude perlička z klasického repertoáru: "Zeptej se Vency a on ti v knize odpoví". Když jsem se o této odměně s jedním naším fanouškem bavil, podotkl, že je to jak z té Cimrmanovy hry Lijavec, kde nejdřív měli diváci pokládat dotazy a teprve poté hru viděli. No, jelikož nikdo jiný není takový střelec, aby něco takového zařadil do své kampaně, je a bude tahle odměna na Hithitu na dlouhou dobu hodně unikátní.

Pokud si chceš užít otázku před "divadelní hrou", tak dál už nečti. Ostatním přece jenom Vencu trochu přiblížíme. Nejprve našimi slovy. Od událostí v Semčicích a Žerčicích uběhlo pěkných 26 let. Vencovi v té době bylo 18 let a už od začátku léta byl tak trochu mezi dvěma mlýnskými kameny – svým dlouholetým kamarádem Kubou, semčickým outsiderem, a o pár let starším žerčickým kápem obou vesnic, Ježkem, který mu imponoval. Jinak, vlasy má nekonfliktní a osobnost jemnou a blonďatou. Podle našich informací pořád žije v Semčicích, kam se ho vypravíme po skončení kampaně hledat, abychom natočili rozhovor.

Ale počkejte, my jsme autoři, takže máme nějaké možnosti. Můžeme Vencu přivést i sem, do téhle aktuality a ukázat, jak takový skvělý rozhovor může vypadat. Jakože inspirace.

"To jsem teda zvědavej, jak to uděláte."

Takže, Venco, nás by určitě zajímal hlavně tvůj vztah s Ježkem, který ti prý imponoval.

"Imponoval? Moh' jsem se zbláznit, když mě poprvé pozval na šroťák, a to už vůbec nemluvím o tom, jak mi bylo, když mě poprvé vybral!"

Tvým plánem bylo Kubu s Ježkem spřátelit, to se ale moc nepovedlo, ne?

"No, vlastně nastal úplný opak, ten nejhorší možný scénář. No ale stejně za to mohly hlavně ty Hole."

Hole? V knize se popisují jako taková nevelká zalesněná vyvýšenina. Jak to souvisí s dalším dějem?

"Jo, tam se odehrály ty nejdůležitější momenty celýho léta – no a taky na šroťáku, na dráze, na koupáku, v žerčickým kostele..."

Když mluvíš o kostele, vzpomínáš si, jak jsi ležel přivázaný k nějaké desce a čekal jsi na výslech?

"Pusťte mě, vykřikl jsem. Jo, to si moc dobře pamatuju, to bylo ale takové malé nedorozumění."

Tak těch nedorozumění bylo za celé léto pěkná řádka.

"Myslíš, jako když si Dan myslel, že Honza chce a potom..."

No, tak to by myslím stačilo. Máme už teď pěknou řádku témat, na která by se Vency dalo zeptat. Neboj, otázku ti určitě pomůžeme vyladit tak, aby dobře zapadla.

A nezapomeň o románu říct všem, které by to mohlo zajímat, aby nám ta stupnice v téhle zimě nezamrzla a my se i s knihou dostali do bodu varu. Děkujeme!

Leckdo

Okurková sezóna v okolí 60%

21.2.2018

Číselník Vesnického závodu se pomalu ale jistě blíží k 60% a s Full.ofem jsme se rozhodli zpříjemnit si tuhle okurkovou sezónu sérií reportáží z prostředí těch nejzajímavějších odměn.

Dnes tedy začneme odměnou, na jejíž vymyšlení jsme hodně hrdí. Seznamte se s "Pojmenuj postavu v jedné erotické scéně". Odhlédneme-li od poněkud letargického názvu, skrývá se pod ní něco opravdu výjimečného. Nejde totiž jen o obyčejné pojmenování, ale celou tvorbu postavy podle vaší chuti. Od vzhledu, charakteru, specifického slovníku, vlastních (klidně erotických) tužeb, mateřských znamének až po zmiňované jméno.

Předlohou může být kdokoli. Ty, tvůj kámoš, kluk od vidění, tchán za mlada, týpek, co ti přivezl pizzu, nebo jen mladík tvých snů. Podmínkou je jen rozumný věk 18-24 let, vkusná postava a neinvazivní charakter. Na podrobnostech a možnostech/nemožnostech se s tebou domluvíme mailem.

A o jakou jde scénu? Mno, je to erotická scéna... Budou v ní dva kluci, kteří skončí jako zajatci v mírně nezáviděníhodné situaci. Natolik neobvyklé situaci, že budou muset vynaložit dost invence, aby se z ní s úspěchem dostali. Zbytek se nechme překvapit. Krátkou ukázku najdete v aktualitě na stránkách knihy.

Vtip je samozřejmě také v tom, že postavy jsou dvě. Tedy, pokud se najdou dva přispěvatelé, mohou si takto spolu "užít" v literatuře. Je to nová forma kyber-erotiky, která se vám jen tak nepoštěstí.

Zatím se mějte a nezapomínejte o románu mluvit a postovat. Bez vás to totiž nedáme.

Leckdo

Pokořili jsme 50% a 2/3 času před námi!

16.2.2018

První dva týdny kampaně jsou za námi a díky vám všem jsme společně vybrali víc než polovinu cílové částky. Musím přiznat, že je to úžasný pocit, i když tam někde vzadu červík stále hlodá: "Ještě jednou tolik máte před sebou, Full.ofe."

A jak těch 14 dní vypadalo? Připadá mi, jako bychom se od klávesnice vůbec neodtrhli. Možná nikdy v životě jsem nanapsal najednou tolik emailů, nenakreslil tolik bannerů a nekoordinoval tolik šikovných borců, kteří roznášejí naše letáky po největších aglomeracích původního Československa :-). A navíc tlačítko F5 (obnovit) začíná být ošoupané.

Jinak přípravy románu jsou v plném proudu. O víkendech zapracováváme opravy od korektorů, Leckdo kontroluje sazbu a já začínám načrtávat mapu celé oblasti, kterou chceme umístit na předsádky. 

Ten zmíněný červík mi teď opakuje: "Připomeň, že ještě nic není v kapse! Pořád zbývá vybrat kupu peněz. Řekni jim, ať o románu povědí fajn lidem ve svém okolí, ať to zkusí napálit na sociální sítě, nebo ať to doporučí jako nejlepší pohanský dárek k letnímu slunovratu."

No, tak vám to připomínám :-). A dodávám, že pokud máš kontakt na někoho, nebo nedej bože pracuješ, v nějakém jen trochu vhodném médiu (zpravodajský portál, web magazín, rádio, ČT24, Strážná věž ...), dej nám prosím vědět – info@vesnicky-zavod.eu. Hlavní náš cíl je teď dostat informaci o románu mezi co nejvíc lidí. Pak to máme všichni v kapse.

Takže slunce v duši,
Full.of

Originální dárek na Valentýna

10.2.2018

Blíží se Valentýn a ty nevíš, co originálního své polovičce darovat? Vesnický závod v tom může sehrát svojí roli :)

Připravili jsme pro tebe pdfko s dárkovým poukazem, který prostě jen vytiskneš a předáš. Kniha vám pak přijde na letní čtení. Takže je to vlastně dárek, který jasně ukáže, že myslíš na budoucnost ;) Pozn.: Počet srdíček je na poukazu omezen na velmi rozumný počet 2.

Valentýnský dárkový poukaz pro Vesnický závod

Vybrána už více jak čtvrtina a nově i e-book

7.2.2018

Musíme říct, že jsme nadšení. Máme za sebou prvních pět dní kampaně a hned takový úspěch: přispěli jste nám už dohromady více než čtvrtinou cílové částky! 

Hodně nám v tom pomohli i někteří podporovatelé, kteří umístili statusy/zprávy na Facebook, námi trochu opomíjený kanál. Pokud se na knihu těšíte a chcete, aby projekt uspěl, můžete rozhodit svá facebooková chapadla i vy. Moc byste tím pomohli!

Z naší strany jsme připravili první novinku: půjdeme s dobou a román vydáme i v elektronické verzi. Kromě technologického uspokojení má tato verze ještě nespornou výhodu v tom, že projekt můžete podpořit zcela anonymně – zadáváte pouze svůj email, na který vám e-knihu pošleme. Pokud se vám líbí některá ze speciálních odměn, můžete do poznámky napsat, že chcete elektronickou verzi místo tištěné.

3 113 €
vybrané z 2 972 €

104%

104% splnené

117 ľudí prispelo

Literatúra

Semčice, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.3.2018 v 22:00.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Poděkování e-mailem s fotkou

    Kluci ze Semčic a Žerčic ti pošlou upřímné poděkování e-mailem. V příloze navíc najdeš originální fotku z okolí Holí.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 1
    Pohlednice z okolí Holí

    Pozdravy z prázdnin na originální pohlednici s fotkou z okolí Holí přímo do tvé poštovní schránky od kluků ze Semčic a Žerčic. Napiš si, jak tě máme oslovit.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Placky I ❤ Semčičáky a I ❤ Žerčičáky

    Dej jasně najevo, na čí straně stojíš! Připni si placku na batoh a sleduj, co se bude dít.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 14
    E-book pěkně anonymně

    Kopa borečků, jedno léto, jeden závod jako e-kniha. Ideální pro ty, kteří si chrání svoje soukromí – e-knihu lze získat úplně anonymně: zadáš pouze e-mail, na který ti e-book zašleme.

    Pokud chceš jinou odměnu, ale s e-bookem místo knihy, zvol si ji a napiš nám do poznámky, že chceš elektronickou verzi místo tištěné.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    UPGRADE: Přidej příslušenství ke knize

    Přidej si příslušenství k již objednané knize!

    Získáš osobní věnování dle výběru s podpisem autorů a navíc ještě balení papírových kapesníčků s potiskem pro chvíle o samotě, dvě placky s nápisy I ❤ Semčičáky / I ❤ Žerčičáky pro setkání s těmi, kdo rozumí, a alternativní kamuflážní přebal knihy pro setkání s těmi, kdo by to nikdy nepochopili.

    Tato odměna neobsahuje samotnou knihu!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • predané 19
    Kniha rovnou do schránky

    Kopa borečků, jedno léto, jeden závod, vše úhledně zabalené přímo do schránky (poštovné v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,87 €
    (350 Kč)
  • predané 17
    Kniha s věnováním rovnou do schránky

    Kopa borečků, jedno léto, jeden závod, a navíc jedno osobní věnování dle výběru a s podpisem autorů, vše úhledně zabalené přímo do schránky (poštovné v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • predané 4
    Dvě knihy rovnou do schránky

    Dvě kopy vesnických týpků, dvě léta, dva závody, vše úhledně zabalené přímo do schránky za zvýhodněnou cenu (poštovné v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • zostáva 37 z 50
    Kniha s příslušenstvím rovnou do schránky

    Kompletní sada doporučená pro čtení této knihy - kromě osobního věnování dle výběru s podpisem autorů, navíc ještě balení papírových kapesníčků s potiskem pro chvíle o samotě, dvě placky s nápisy I ❤ Semčičáky / I ❤ Žerčičáky pro setkání s těmi, kdo rozumí, a alternativní kamuflážní přebal knihy pro setkání s těmi, kdo by to nikdy nepochopili.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,76 €
    (650 Kč)
  • zostáva 24 z 25
    UPGRADE: Přidej své jméno do poděkování

    Přidej své jméno do poděkování a získej příslušenství k  již objednané knize!

    Všichni Semčičáci a Žerčičáci ti přímo v knize poděkují a ostatní čtenáři to uvidí - stačí jen napsat jméno nebo přezdívku, pod kterou chceš uvést! 

    Navíc dostaneš kompletní sadu doporučenou pro čtení této knihy – kromě osobního věnování dle výběru s podpisem autorů, navíc ještě balení papírových kapesníčků s potiskem pro chvíle o samotě, dvě placky s nápisy I ❤ Semčičáky / I ❤ Žerčičáky pro setkání s těmi, kdo rozumí, a alternativní kamuflážní přebal knihy pro setkání s těmi, kdo by to nikdy nepochopili.

    Tato odměna neobsahuje samotnou knihu!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,76 €
    (650 Kč)
  • predané 2
    Dvě knihy s věnováním rovnou do schránky

    Dvě kopy vesnických týpků, dvě léta, dva závody, a navíc dvě osobní věnování dle výběru s podpisem autorů, vše úhledně zabalené přímo do schránky za zvýhodněnou cenu (poštovné v ceně).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,74 €
    (700 Kč)
  • zostáva 19 z 25
    Kniha s tvým jménem v poděkování

    Všichni Semčičáci a Žerčičáci ti přímo v knize poděkují a ostatní čtenáři to uvidí - stačí jen napsat jméno nebo přezdívku, pod kterou chceš uvést!

    Navíc dostaneš kompletní sadu doporučenou pro čtení této knihy – kromě osobního věnování dle výběru s podpisem autorů, navíc ještě balení papírových kapesníčků s potiskem pro chvíle o samotě, dvě placky s nápisy I ❤ Semčičáky / I ❤ Žerčičáky pro setkání s těmi, kdo rozumí, a alternativní kamuflážní přebal knihy pro setkání s těmi, kdo by to nikdy nepochopili.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,63 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 22 z 25
    Dvě knihy s příslušenstvím rovnou do schránky

    Dvě kompletní sady doporučené pro čtení této knihy – kromě dvou osobních věnování dle výběru s podpisem autorů, navíc ještě dvě balení papírových kapesníčků s potiskem s motivem knihy pro chvíle o samotě, dvakrát dvě placky s nápisy I ❤ Semčičáky / I ❤ Žerčičáky pro setkání s těmi, kdo rozumí, a dva alternativní kamuflážní přebaly knihy pro setkání s těmi, kdo by to nikdy nepochopili.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,55 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Zeptej se Vency a on ti v knize odpoví

    Na konci knihy najdeš rozhovor s Vencou. Co v něm ale zatím není? Otázka, na kterou se chceš Vency zeptat. Venca ti na ni odpoví, a navíc ještě dostaneš kompletní sadu doporučenou pro čtení knihy.

    "Že jo, Venco?"
    "Hele, to jsme si jako nedomluvili. Co když se mě budou ptát na..."
    "Neboj, to budou určitě slušný otázky, že jo, čtenáři?"

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,88 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Pojmenuj postavu v jedné erotické scéně

    Nikdo si už nepamatuje, jak se ti dva borečci vlastně jmenovali. Jedno je jisté – byli v noci na šroťáku a tak trochu se k sobě měli.

    "Jo, to jsou ti, jak jsem je k sobě svázal..."
    "Žádné spoilery, Venco!"

    A tak máš, čtenáři, příležitost jednoho z nich pojmenovat (jméno či přezdívka) a popsat, jak vypadal.

    Vtip je v tom, že ty postavy jsou dvě. Tohle je nová dimenze virtuálního sexu! Navíc oba dostanete kompletní sadu doporučenou pro čtení knihy a, budete-li chtít, kontakt jeden na druhého...

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    198,14 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Podpoř nás a my podpoříme tebe

    Logo, název, motto a webové stránky tvé firmy nebo projektu na třetině stránky je přesně to, co pomůže tobě i nám.

    "To mi teda, kluci, povězte, kdo by se s tímhle chtěl spojovat?"
    "No, já nevím, Venco, třeba nějakej sexshop."
    "Nebo gay klub, kavárna, sauna, co já vím?"
    "Sauna? To jako vážně máte v Praze gay sauny?"

    Ehm, no navíc ještě dostaneš dvě kompletní sady do firemní knihovničky.

    "A co budou dělat s těma kapesníčkama?"

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,28 €
    (10 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha pro nejrychlejší rovnou do schránky

    Kopa borečků, jedno léto, jeden závod, vše úhledně zabalené přímo do schránky (poštovné v ceně) za exkluzivní cenu pro nejrychlejší.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • Vypredané!!
    Vyber název kapely hrající na Vesnickém závodu

    V závěru románu hraje začínající slibná skupina, která si říká…, která si říká zvláštním názvem… Pomoz nám vymyslet, jak se ta kapela jmenuje, a my ti za to pošleme kompletní sadu doporučenou pro čtení knihy.

    "Jako na tu kapelu si vzpomínám."
    "Vážně, Venco?"
    "Jako fakt, byla dost děsná."

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,26 €
    (2 000 Kč)