Kniha života - pro děti a jejich náhradní rodiče

Kniha života je určena zejména náhradním rodičům a dětem, které nemohou vyrůstat ve své biologické rodině. Tato kniha se stane oporou pro jejich budoucí život, aby lépe porozuměly své historii. Peníze potřebujeme na překlad z holandštiny a vydání knihy.

Peníze na projekt Kniha života

11.8.2017

Vážení přispěvatelé, pokud nám chcete opravdu věnovat peníze na vydání knihy života, podívejte se, prosím na naše stránky : www.otevrenarodina.cz, kde také naleznete číslo našeho účtu.Vy, kdo jste přispěli prostřednictvím hithitu, počítejte se slíbenou odměnou, jen se o ní přihlašte prostřednictvím adresy jarmila.voberkova@volny.cz.Všem přispěvatelům moc děkujeme.

ila.voberkova@volny.cz

Z výtěžku Knihy života další kniha.

1.8.2017

Od devadesátých let sledujeme osudy devíti pěstounských rodin. Již vyšla dvě pokračování knihy : Prožívat několik životů od Hany Soukupové, kniha, která se stala hitem pro začínající pěstouny, ale i pro ty pokročilé, neskrývá žádné komplikace při výkonu náhradní rodinné péče, ale naopak je upřímnou zpovědí devíti statečných žen pěstounek, které se rozhodly bojovat za své děti, i když to zpočátku připomínalo předem prohranou bitvu. Osudy těchto rodin a především osudy svěřených dětí jsou cenným materiálem jak pro soudobé náhradní rodiče, tak i sociální politiku a pány zákonodárce.

Výtěžek z Knihy života bychom použili na vydání třetího dílu knihy Prožívat několik životů, a sice s odstupem více než dvaceti let.

A přece bude !

1.8.2017

Milí přátelé a přispěvatelé, chtěla bych vás ubezpečit, že kniha života vyjde i když se nepodařilo prostřednictvím veřejné sbírky peníze shromáždit. Nebude to sice hned, ale pokud mi dáte důvěru, za vybrané peníze bych nechala nyní přeložit knihu a připravila ji k tisku. Od některých nadací mám přislíbené příspěvky. Otec Tomas se na překlad knihy již chystá, příští týden mu ji svěřím.

Fotky nabízených odměn

19.7.2017

Nově najdete fotky nabízených uměleckých děl Jihočeských autorů na stránkách Otevřené rodiny : www.otevrenarodina.cz,

954 €
vybrané z 8 084 €

11%

11% splnené

26 ľudí prispelo

Literatúra

České Budějovice, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 12.8.2017 v 13:38.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 95 z 100
    Pohlednice

    Pohlednice se sociální tématikou, vytvořené z fotografií slavných fotografů Jindřicha Štreita,  Jána Reča a akademické malířky Evy Prokopcové

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    8,08 €
    (200 Kč)
  • zostáva 45 z 50
    Kniha Prožívat několik životů

    Kniha devíti příběhů pěstounských rodin v rozmezí deseti let. Od autorky Hany Soukupové s předmluvou od Prof. Zdeňka Matějčka.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    20,21 €
    (500 Kč)
  • zostáva 18 z 30
    Kniha života

    Jako první dostanete v češtině vydanou Knihu života ještě teplou z tiskárny pro svá dítka.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    40,42 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 21 z 25
    Fotografie od známých fotografů

    Fotografie dokumentární, se sociální tématikou, přírodní scenérie apod.od autorů - Jindřich Štreit, Bohdan Holomíček, Jan Voběrek

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    80,84 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 11 z 11
    Umělecká díla od jihočeských autorů

    Malby, grafiky, sochy, keramika od autorů jako např - Teodor Buzu, Petr Brátka, Jan Pešťák, Roman Brichcín, Luděk Stukbauer, Alfréd Kindler, Milan Doubrava

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    404,20 €
    (10 000 Kč)