Prší nám do Klokánku!

Do hostivického Klokánku prší. Jeho střecha je totiž ve velice špatném stavu. Naším cílem je proto vybrat alespoň část peněz na její opravu.

2 001 €
vybrané z 1 987 €

100%

100% splnené

76 ľudí prispelo

Komunita

Hostivice, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.6.2017 v 14:53.

Zobraziť všetky odmeny

Do Klokánku v Hostivicích prší. Pomozte nám to napravit!

Na co peníze použijeme?

Vybrané peníze budou předány hostivickému Klokánku a budou využity výhradně na opravu střechy nad společenskou místností. Ta je totiž v havarijním stavu. Pokud se na její rekonstrukci nenajdou peníze, hrozí uzavření prostor, které slouží k setkávání tří desítek dětí z Klokánku a jejich kamarádů z Hostivic. Prosíme, darujte, pokud můžete, a sdílejte tento projekt dál!

Jaro s Klokánkem

Na podporu nutné opravy střechy hostivického Klokánku vznikl projekt Jaro s Klokánkem, který vzešel ze spolupráce FOD Klokánek Hostivice, spolku Projekt Andromeda a firmy Pixman, s.r.o.

4. května 2017 proběhla v hostivickém Klokánku celodenní akce s bohatým programem, v jejímž rámci si děti vyzkoušely tvoření ve virtuální realitě. Výstupem z této akce je virtuální vernisáž dostupná na www.jarosklokankem.cz. Výtvory si může prohlédnout každý, ale na toho, kdo se rozhodne přispět na dobrou věc, čekají zvláštní odměny!

Odměny

I kapka pomůže

Klokánku skutečně může pomoci i malý příspěvek. I pokud přispějete padesátikorunou, patří vám náš dík!

Pozdrav od dětí

Za dar 100 Kč vám poštou přijde pohlednice s poděkováním, kterou pro vás s dětmi z Klokánku vyrobíme a napíšeme.

Klokánkova kartička

Výtvory, které děti z Klokánku namalovaly ve virtuální realitě, si můžete prohlédnout s pomocí Magické kartičky. Pokud darujete 150 Kč, kartičku vám vytiskneme na kvalitní papír a pošleme vám ji i s osobním věnováním a poděkováním!

Benefiční kalendář Andromedy

Jako odměnu za darovaných 200 Kč získáte kalendář Andromedy.

Pokud na opravu střechy Klokánku darujete 200 Kč, pošleme vám aktuální kalendář Andromedy, vytištěnou Magickou kartičku s věnováním a také vám poděkujeme na webových stránkách projektu.

Majitel uměleckého díla

Staňte se majitelem 3D malby! Za dar 500 Kč budete na stránkách www.jarosklokankem.cz budete u jednoho z děl, které děti vytvořily ve virtuální realitě, uvedeni jako majitel. Napište nám do poznámky, které výtvory se vám nejvíce líbí! K tomu vám navíc pošleme Magickou kartičku s věnováním.

Štědrý dárce

Jako štědrý dárce od nás dostanete kalendář, kartičku a věnováním a také speciální překvapení k tomu!

Patron projektu

Chcete se stát patronem projektu Jaro s Klokánkem? Tohle je ideální možnost! Získáte všechny předchozí odměny, budete jako patron uvedeni na stránkách projektu a také vám s vedením hostivického Klokánku oficiálně osobně poděkujeme.

Kdo se na projektu podílí?

Projekt Andromeda je malá nezisková organizace, jejímž cílem je pomáhat dětem vyrůstajícím v různých dětských zařízeních. Právě těmto dětem totiž velice často hrozí citová deprivace, která člověku zhoršuje možnost navazovat v budoucím životě kvalitní přátelské i partnerské vztahy a snižuje jeho šanci se plnohodnotně integrovat do společnosti. Proto se snažíme proti citové deprivaci bojovat - a to tak, že dětem dáváme možnost vytvořit si k někomu blízký citový vztah. Naši dobrovolníci pravidelně navštěvují děti v dětských domovech, Klokáncích a azylových domech, a věnují jim čas, pozornost a důvěru.

Projekt Andromeda vychází z akademického prostředí (funguje pod záštitou 3. lékařské fakulty UK a Psychiatrické nemocnice Bohnice) a spoupracuje s předními českými odborníky na problematiku ohrožených dětí, jejichž okruh se stále rozšiřuje.

Pixman je kreativní digitální agentura, zaměřující se na e-commerce, webdesign, grafiku a poslední rok také na virtuální realitu, kterou chápe jako revoluci a snaží se posunout její hranice do budoucnosti a ještě dál. V  Pixmanu se rozhodli zábavnou formou zprostředkovat tuto běžně nedostupnou technologii a zpestřit tak obyvatelům hostivického Klokánku jedno jarní odpoledne. V Pixmanu také naprogramovali stránku www.jarosklokankem.cz, na níž se výstupy z jarního virtuálního dobrodružství objeví.

Klokánek Hostivice vznikl v roce 2004 pod občanským sdružením Fond ohrožených dětí. jde o zařízení, které má poskytovat dočasný domov pro děti v akutní nouzi. Hlavním principem Klokánku je rodinná péče a výchova dětí ve stálém prostředí, kde se o ně starají stejní pečovatelé. Hostivický Klokánek má kapacitu 28 dětí. Klokánků je v ČR již 15.

Aktuality

25.6.2017 HURÁ! Máme vybráno

Naše kampaň "Prší nám do Klokánku" právě skončila a my máme velkou radost, že byla úspěšná. Moc děkujeme všem, kteří se rozhodli pomoci. I díky vašim darům si děti v hostivickém Klokánku budou moci hrát v prostorech, do kterých nebude zatékat. Přispěvatelům brzy poděkujeme také na stránkách…

Viacej

15.5.2017 Klokoskop

Dobrý den,   na stránkách  jarosklokankem.cz je již k dispozici i aplikace do mobilu Klokoskop: http://www.jarosklokankem.cz/klokoskop Pokud si stáhnete aplikaci do mobilu, můžete si nad kartičkou zobrazot 3D obrázky. Děkujeme za aši podporu :)

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    I kapka pomůže

    Jmenovitě Vám poděkujeme na webových stránkách www.jarosklokankem.cz.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    1,99 €
    (50 Kč)
  • predané 1
    Odznáček s klokánkem

    Za tento příspěvek od nás obdržíš speciální odznáček s klokánkem, který necháváme vyrobit v omezeném množství jen pro tuto příležitost.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1,99 €
    (50 Kč)
  • predané 20
    Pozdrav od dětí

    Společně s dětmi Vám namalujeme/napíšeme pohlednici s poděkováním za váš příspěvek. Také vám poděkujeme na stránkách projektu www.jarosklokankem.cz.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,97 €
    (100 Kč)
  • predané 5
    Klokánkova kartička

    Pošleme vám Magickou kartičku, na které si budete moci přes aplikaci Klokoskop prohlédnout 3D výtvory dětí - vytištěnou na kvalitním papíře, s věnováním a poděkováním! A poděkujeme vám i na stránkách projektu www.jarosklokankem.cz.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,96 €
    (150 Kč)
  • predané 9
    Benefiční kalendář Andromedy

    Nástěnný kalendář s fotografiemi dobrovolnic s dětmi + vytištěná Magická kartička s věnováním + poděkování na stránkách www.jarosklokankem.cz.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,95 €
    (200 Kč)
  • predané 1
    Tričko s logem Andromedy

    Za tento příspěvek od nás obdržíte Andromedí tričko, které necháváme vyrobit v omezeném množství jen pro tuto příležitost.
    (Nezapomeň nám napsat svou velikost do poznámky)

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,93 €
    (250 Kč)
  • predané 4
    Piknik s vílami

    MajItel této odměny obdrží pozvánku na "piknik s vílami", kde si bude moc popovídat s našimi dobrovolnicemi o jejich zkušenostech a dostane také nabídku se zapojit.
    Pro všechny účasníky bude připraveno občerstvení, deky a spousta propagačních materiálů.
    (Nezapomeň nám na sebe zanechat nějaký kontakt)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,92 €
    (300 Kč)
  • predané 17
    Štědrý dárce

    Za tento příspěvek od nás obdržíte jak kalendář našich dobrovolnic s dětmi, tak i kouzelnou 3D kartičku. A také speciální překvapení!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,74 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    Patron projektu

    Stanete se patronem projektu, získáte všechny zmíněné odměny a oficiálně Vám společně s vedením Klokánku v Hostivicích poděkujeme.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    397,38 €
    (10 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Majitel uměleckého díla

    Budete na stránkách www.jarosklokankem.cz uvedeni jako „majitel“ jednoho z 3D výtvorů, které pro vás děti ve virtuální realitě namalovaly!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,87 €
    (500 Kč)