NEVER TOO LATE movie - český snowboardový film

Snowboardový film zachycující sezónu předních českých a slovenských jezdců na originálních lokacích v České republice i v zahraničí od tvůrců Filipa Jäschkeho (Inmove Films - kamera / střih) a Martina Večerky (Freeride.cz - produkce).

Autor: Freeride.cz

  • Roman Dlauhý (foto: Michal Prouza)

  • Dušan Kříž v backcountry (foto: Michal Prouza)

  • No hike - no ride (foto: Michal Prouza)

  • Backcountry kicker (foto: Michal Prouza)

  • Dušan Kříž v prašanové slasti (f: Michal Prouza)

  • Zoltan Strcula backflip na Slovensku (f: Jan Kasl)

  • Roman Dlauhý - one foot (f: Jan Kasl)

  • Boj s větrnými mlýni (foto: Michal Prouza)

  • Petr Horis Horák na bc kickeru (f: Josef Šulc)

  • Dušan Kříž v Arlbergpassu (f: Josef Šulc)

  • Roman Dlauhý (f: Josef Šulc)

  • Dušan Kříž - fs 900 (f: Michal Prouza)

  • Policie není tak zlá... ;-) (foto: Michal Prouza)

  • Dan Porkert (foto: Yan Renelt)

  • Roman Dlauhý v Liberci (f: Michal Prouza)

  • Filip Jäschke ready v backcountry (f: Josef Šulc)

  • Parta v Arlbergpassu (f: Josef Šulc)

  • Roman Dlauhý v backflipu (f: Michal Prouza)

  • Produkční Márty (f: Michal Prouza)

14 038 €
vybrané z 11 855 €

118%

118% splnené

464 ľudí prispelo

Film, Šport

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.6.2017 v 15:31.

Zobraziť všetky odmeny

O CO JDE?

NEVER TOO LATE MOVIE je snowboardový film zachycující sezónu party přednich českých a slovenských jezdců na originálních lokacích v České republice i v zahraničí od tvůrců Filipa Jäschkeho (Inmove Films - kamera / střih) a Martina Večerky (Freeride.cz - produkce). Nebudeme si na nic hrát, takových filmů vychází každý rok po celém světě spousta. Právě u nás doma ale už nic podobného delší dobu nevzniklo a náš snowboarding si to podle nás zaslouží. A zasloužíte si to především vy, kdo milujete snowboarding jako my! Formát filmu bude koncipovaný tak,  jak to bylo běžné v minulosti a drží se toho už jen málo filmových produkcí. Jezdci v něm budou mít svoje jednotlivé "párty", tedy pasáže, ve kterých uvidíte to nejlepší, co s námi během sezóny natočili. Žádný dokument, žádné webisody, žádné rádoby epické řeči, prostě jen čistý snowboarding a skvělý soundtrack.

KDO JSME?

Filip Jäschke (kamera / střih)

Zakladatel a majitel mladé a progresivní filmové produkce Inmove Films, která se zabývá různorodými zakázkami v oboru filmařské tvorby. Filip také vychází ze snowboardové komunity, sám je aktivním snowboardistou a mezi jeho práce patří spousta krátkých filmů z tohoto prostředí, například dokumenty z mnoha ročníků největší české snowboardové akce Snowjam nebo Českého poháru ve freestyle snowboardingu.

Filip Jäschke

Martin "Márty" Večerka (produkce)

Zakladatel a provozovatel internetového magazínu Freeride.cz, který funguje už od roku 2000 a od té doby každodenně přináší čerstvé informace ze světa akčních sportů. Freeride.cz je s největší pravděpodobností nejsledovanější online mag s tímto zaměřením v České republice a velkým "influencerem" české snowboardové scény. Márty, jak mu všichni v snb komunitě říkají, je zároveň majitelem produkční společnosti Freeride Production, která se kromě vydávání magazínu Freeride.cz už řadu let zaměřuje na organizaci různých sportovních a kulturních akcí souvisejících právě se snowboardingem. Každý rok je Freeride.cz organizátorem premiér světových snowboardových filmů, na které přijíždí do ČR přední světoví jezdci představovat svoje nejnovější videa před stovkami diváků. Stěžejním projektem je pak série happeningů Just Ride!, se kterou každoročně Freeride.cz objíždí české zimní areály. Martin byl také u zrodu několika větších filmových projektů na české snowboardové scéně, jako Vo(a)yage (2006), The LAB (2008) nebo Snowporning The “10th” Movie (2010) a je také autorem dvou knižních publikací, a to Freestyle snowboarding (Computer Press, 2003) a Snowboarding (Grada, 2006).

Martin Večerka

Riders

Tou nejdůležitější součástí NVRTLT crew jsou ale samozřejmě samotní jezdci, nebo "herci", chcete-li :) NEVER TOO LATE MOVIE natáčíme s předními ridery české a slovenské scény, jako například Dušan Kříž, Petr Horák, Zoltán Strcula, Dan Porkert, Ondra Porkert, Roman Dlauhý, Štěpán Rokos, Lukáš Bendák, Jakub Šimůnek a další. Někteří z nich jsou členové české snowboardové reprezentace, se kterou pravidelně objíždí Světový a Evropský pohár a další známé závody po celém světě. Například Petr Horák bojuje o účast na Olympijských hrách v Koreji 2018.

Dušan Kříž   Roman Dlauhý

PROČ TO DĚLÁME?

Protože věříme, že snowboardový film může motivovat lidi k ježdění, a to je to nejpodstatnější. Donutit se sebrat a vyrazit s kamarády na hory a užít si den snowboardingu. Snowboardový film podněcuje kreativitu každého z nás ať už jde o hledání spotu, vybírání lajny v prašanu nebo vymýšlení nového triku, z něhož máte ten nejlepší pocit. Snowboardové filmy nás všechny motivovaly k ježdění a vlastnímu progresu, a je jedno na jaké úrovni jsme kdo byli nebo jsme. A tak by to mělo zůstat.

Dan Porkert   Petr Horák

PROČ CROWDFUNDING?

Skoro všechno, co jsme pod hlavičkou Freeride.cz za posledních 17 let dělali, bylo pro naše čtenáře a fanoušky zadarmo. Online magazínem počínaje, přes dřívější filmové projekty jako The LAB, Vo(a)yage nebo Snowporning, se kterými jsme aktivně pomáhali, až po akce typu Just Ride! Snad jediné peníze, které jsme si od lidí za tu dobu napřímo vzali, bylo vstupné na snowboardové mejdany, případně když nás naši příznivci podpořili zakoupením našeho merche. Nejlepší odměnou pro nás byl zájem a aktivní reakce, ať už pozitivní nebo negativní, a za to všem upřímně děkujeme. Všechny naše aktivity jsme doposud financovali ze sponzorských peněz a z reklamy. Teď ale nastal čas, kdy opravdu potřebujeme vaší pomoc. Na uskutečnění tohoto jsme nebyli schopní sehnat dostatek financí tak, aby film měl úroveň, jakou si představujeme. Moc si vážíme podpory, kterou nám poskytli naši sponzoři - Snowboard Zezula, Horsefeathers Clothing, Flow, Bataleon, Vans, Red Bull, Sony, Mercedes-Benz a cestovní kancelář Nev-Dama. Jejich support je skvělý, přesto ale nestačí na stoprocentní realizaci projektu.

Štěpán Rokos   Lukáš Bendák

CO NA TOM STOJÍ TOLIK PENĚZ?

Všechno. Natáčecí technika, doprava, ubytování, skipasy, práva na hudbu, promo kampaň, produkce… Sami víte kolik stojí jeden víkend na horách, snowboarding není zrovna levný sport. Chceme udělat film, který neudělá ostudu našemu snowboardingu v zahraničí. Film, který bude kvalitní po všech stránkách, od úrovně samotného ježdění přes technické zpracování záběrů, pestrost jednotlivých natáčecích lokací až po našláplý hudební soundtrack.

Zoltán Strcula    Crew

JAK MŮŽETE PŘISPĚT?

Jakoukoliv částkou, pomůže nám opravdu každá stovka! Ale klidně můžete dát i víc ;-) Jsme přesvědčeni o tom, že když dáme dohromady příspěvky jen od zlomku lidí, kteří v naší zemi jezdí na snowboardu, tak vám na podzim 2017 naservírujeme film, který vás všechny bude bavit.

DOSTANETE ZA TO NĚCO?

Ano! Připravili jsme si pro vás spoustu zajímavých odměn. Od poděkování v titulkách filmu a vstupy na premiéry přes limitovaný merch v grafice filmu až po na míru vyrobený snowboard v designu NEVER TOO LATE MOVIE. Záleží jen na vás jak hodně nás chcete podpořit. P.S.: Dobrý pocit v ceně ;-)

DĚKUJEME!

Aktuality

25.12.2017 Exkluzivní 24hod premiéra NEVER TOO LATE MOVIE na Redbull.cz právě dnes!

Máme pro vás vánoční dárek! Právě dnes na Boží hod si od 15 hodin můžete vychutnat náš film NEVER TOO LATE MOVIE v celé délce! Pozor, možnost je exkluzivně jen na 24 hodin, tak pojďte na to! Během minulých týdnů proběhla dlouhá premiérová tour, v rámci které jsme navštívili 12 českých a…

Viacej

19.10.2017 Oficiální trailer NEVER TOO LATE MOVIE a termíny premiérové tour!

Ahoj! Ještě jednou Ti mockrát děkujeme za to, že jsi na jaře podpořil/a projekt NEVER TOO LATE MOVIE. I díky Tobě se nám celý projekt podařilo dotáhnout do úspěšného konce. V minulých dnech jsme do světa vypustili oficiální trailer, který najdeš na youtubu, na facebooku nebo přímo tady: Pevně…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 36
    Poděkování v titulcích filmu

    Staň se součástí projektu NEVER TOO LATE MOVIE a tvoje jméno se objeví na naší fb page a především v závěrečných titulcích filmu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 128
    Volný vstup na premiéru filmu

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 41 z 100
    Volný vstup na premiéru a funkční láhev Flow Icon Waterbottle

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno zlatým na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš funkční lahev na vodu s designem Flow snowboarding. Láhev si budeš moct vyzvednout na jedné z premiér, kam dorazíš.

    Ukázka odměny zde.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,83 €
    (350 Kč)
  • predané 46
    Dva volné vstupy na premiéru a podepsaný plakát

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno a jméno kamaráda či kamarádky, přítele či přítelkyně nebo třeba babičky či dědečka na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. A co víc, na místě tě bude čekat plakát filmu podepsaný ridery a produkční crew Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • predané 22
    Volný vstup na premiéru a kredit 500 Kč na nákup u SNOWBOARD ZEZULA

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš kredit 500 Kč, který můžeš využít při nákupu v eshopu www.snowboard-zezula.cz nebo přímo na  prodejně SNOWBOARD ZEZULA do konce roku 2017. Kredit lze použít pouze při nákupu nad 1500 Kč (odpovídá 33% slevě) a lze uplatnit pouze na nové nezlevněné zboží.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • predané 49
    Triko Horsefeathers NEVER TOO LATE MOVIE edition

    Staň se členem NEVER TOO LATE MOVIE crew tím, že budeš hrdě nosit triko s logem projektu. Výběr bude z pánské i dámské varianty a budeš si ho moci vyzvednout na jedné z premiér, na kterou budeš mít vstup zdarma, a k tomu ještě dostaneš plakát filmu podepsaný ridery a produkční crew. Jmenné poděkováni na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu je pak samozřejmostí.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 16 z 30
    Volný vstup na premiéru a batoh Vans

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš parádní batoh Vans!

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 5 z 30
    Volný vstup na premiéru a mikina Vans

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš parádní mikinu Vans!

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,37 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Volný vstup na premiéru a dárkový balíček Mercedes-Benz

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu. K tomu ještě dostaneš dárkový balíček od Mercedes-Benz obsahující prémiový parfém, usb flash disk a klíčenku MB.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 7 z 20
    Pásek Horsefeathers vyrobený ze zlomených snowboardů našich riderů

    Naši jezdci Zoltán Strcula a Dušan Kříž zlomili během natáčení pár snowboardů a právě z nich pro vás vyrobíme unikátní pásky v limitované NVRTLT edici! Pásky jsou z pravé kůže, vše je vyrobeno 100% ruční prací, každý kus je absolutní originál se sériovým číslem a především - přezka je vyrobena z použité zlomené desky našich riderů! K tomu samozřejmě dostaneš volný vstup na libovolnou premiéru (město dle výběru jak se ti to bude hodit), kde si cenu osobně převezmeš!

    Ukázka odměny zde.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 20
    Fotografie z natáčení ve formátu A2

    Vyber si jednu ze dvaceti fotek z natáčení vybraných pro putovní výstavu v rámci premiérové tour. Hned po skončení tour fotka poputuje do tvého obýváku, ložnice či kanclu. Fotku si budeš moct prohlédnout už na jedné z premiér, na kterou budeš mít vstup zdarma a k tomu ještě dostaneš plakát filmu podepsaný ridery a produkční crew. Jmenné poděkováni na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu je samozřejmostí!

    Pozn.1: Abychom předešli zápasu o preferované fotky, výběr bude probíhat podle pořadí, ve kterém si tuto odměnu objednáte. Tzn. první, kdo podpoří náš projekt zakoupením této odměny, ten bude mít právo prvního výběru fotky atd.

    Pozn.2: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,55 €
    (3 000 Kč)
  • predané 2
    Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 70 a náplně na 20 fotek k tomu

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu. K tomu ještě dostaneš kompaktní fotoaparát Fujifilm Instax Mini 70 a náplně na 20 fotek!

    Kompaktní fotoaparát Fujifilm Instax Mini 70 následuje trendy a kromě působivého vzhledu poskytuje lepší obrazovou kvalitu a nový režim Selfie. Jedná se o nový model řady kompaktních fotoaparátů „Instax Mini“, které umožňují okamžité vytváření fotografií ve formátu kreditní karty. Tenhle foťák je skvělým doplňkem na tvoje výlety do hor za snowboardingem!

    Ukázka odměny zde.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,31 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Bunda Horsefeathers Cook Jacket NEVER TOO LATE MOVIE limited edition

    Staň se členem NEVER TOO LATE MOVIE crew tím, že budeš hrdě nosit jednu z mála bund Horsefeathers Cook Jacket s logem projektu. Tuhle bundu, mimochodem velmi oblíbenou členy HF snowboard teamu, si budeš moct vyzvednout na jedné z premiér, na kterou budeš mít vstup zdarma. K tomu ještě dostaneš plakát filmu podepsaný ridery a produkční crew, jmenné poděkováni na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu je samozřejmostí!

    Info o bundě: 100% polyester, laminovaná membrána (5.000mm voděodolnost, 5.000gm prodyšnost), vnější C6 DWR úprava materiálu,
    bez zateplení, podšívka: 100% nylonový taft, ykk zipy, podlepené kritické švy, střih: regular long

    Ukázka odměny zde (bez designu NVRTLT).

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • predané 1
    Jednodenní individuální výuka snowboardingu pod vedením Richarda Skandery

    Chceš si užít super den na kopci pod vedením profesionálního trenéra snowboardingu, zlepšit se v ježdění a ještě k tomu podpořit projekt Never Too Late movie? Pak je právě tahle cena pro tebe! Profesionální trenér Richard Skandera se už několik let intenzivně věnuje trénování snowboardingu zájemců všech věkových kategorií a zlepší ježdění opravdu každého - od batolete až po vaší babičku ;-) Výuka proběhne ve Freestyle Area Vítkovice v Krkonoších v předem domluvený den během sezóny 17/18 a kromě coachingu dostaneš permici zdarma, oběd a triko Never Too Late movie!

    V ceně:

    - 1-denní invidiuální výuka snowboardingu pod - vedením Richarda Skandery
    - 1x 1-denní skipas do Freestyle Area Vítkovice v Krkonoších
    - 1x triko Horsefeathers - limitovaná edice Never Too Late movie
    - 1x oběd
    - podpora projektu Never Too Late movie
    - poděkování v závěrečných titulcích filmu Never Too Late movie
    - poděkování na facebooku Never Too Late movie

    Pozn.: Termín výuky dle dohody v sezóně 2017/2018

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Vázání Flow Fuse, na kterém jezdí bráchové Porkertovi

    Vyber si jakékoliv vázání Flow Fuse nebo Fuse Hybrid z nové kolekce 1718. Toto vázání je jasná volba všech naších team riderů včetně bráchů Porkertových, kteří ti jej osobně předají během jedné z premiér filmu. Na tu samozřejmě dostaneš vstup zdarma.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    316,14 €
    (8 000 Kč)
  • predané 0
    Jednodenní skupinový výukový kurz snowboardingu pod vedením Richarda Skandery

    Máš kolem sebe partu kámošů nebo třeba rodinku, která si chce společně užít super den na kopci pod vedením profesionálního trenéra snowboardingu a ještě k tomu podpořit projekt Never Too Late movie? Pak je právě tenhle balíček pro tebe! Richard Skandera se už několik let intenzivně věnuje trénování snowboardingu zájemců všech věkových kategorií a zlepší ježdění opravdu každého - od batolete až po vaší babičku ;-) Kurz proběhne v krkonošských Vítkovicích v předem domluvený den během sezóny 17/18.

    V ceně:

    - 1-denní výuka snowboardingu pod vedením Richarda Skandery pro 5 lidí
    - 5x 1-denní skipas v areálu Freestyle Area Vítkovice v Krkonoších
    - 5x triko Horsefeathers - limitovaná edice Never Too Late movie
    - 5x oběd
    - podpora projektu Never Too Late movie
    - jmenné poděkování všem 5 lidem v závěrečných titulcích filmu Never Too Late movie
    - jmenné poděkování všem 5 lidem na facebooku Never Too Late movie

    Pozn.: Termín výuky dle dohody v sezóně 2017/2018, maximální počet účastníků 5.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    474,21 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Snowboard Flow Era, na kterém jezdí bráchové Porkertovi

    Bráchové Porkertové patří mezi top české ridery, kteří s námi natáčí do filmu NEVER TOO LATE MOVIE. A právě prkno, na kterém tyhle zabijácký dvojčata jezdí, může být tvoje. A to i s podpisem od kluků, kteří ti ho osobně předají během jedné z premiér filmu. Na tu samozřejmě ještě dostaneš vstup zdarma.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    513,73 €
    (13 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Snowboard Bataleon The Jam, na kterém jezdí Dušan Kříž

    Jeden z našich nejlepších riderů, který bude mít v NEVER TOO LATE MOVIE full part, je Dušan Kříž. A právě prkno Bataleon The Jam, na kterém tenhle zabiják jezdí a natáčí pro náš projekt, může být tvoje. A to i s Dušanovým podpisem, který ti ho osobně předá během jedné z premiér filmu. Na tu samozřejmě ještě dostaneš vstup zdarma.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    592,77 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Snowboard s NEVER TOO LATE MOVIE designem přesně na míru a WORKSHOPEM

    Tohle je opravdová pecka! Staň se jediným člověkem na světě, který bude vlastnit snowboard na míru s designem NEVER TOO LATE MOVIE! A to není vše, na výrobu prkna budeš moci v rámci individuálního workshopu osobně dohlížet v pražské fabrice LTB Snowboards a sám si určit jeho parametry, materiál, tvar atd. Snowboard ti pak předáme na slavnostní podzimní premiéře v Praze, na kterou budeš samozřejmě mít volný vstup.

    Pozn.: Termín a místo pražské premiéry zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 185,54 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Partnerské logo v titulcích filmu, vstupy, trička a další

    Staň se tím pravým mecenášem projektu NEVER TOO LATE MOVIE a přispěj nám k realizaci našeho snu opravdu velkým dílem. Jméno nebo logo tvojí firmy bude uvedeno výrazně na začátku závěrečných titulků filmu, dále dostaneš 5 volných vstupů na vybranou premiéru, kde si vyzvedneš jak 5 triček Horsefeathers NVRTLT edition, tak stejný počet plakátů podepsaných jezdci a produkční crew.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 975,89 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Volný vstup na premiéru a sluneční brýle Vans

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš sluneční brýle Vans.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • Vypredané!!
    Volný vstup na premiéru a jednodenní permice do Skiareálu Špindlerův Mlýn

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu. K tomu navíc dostaneš poukaz na 1-denní permici do našeho největšího zimního areálu na libovolný den v sezóně 2017/2018.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,64 €
    (750 Kč)
  • Vypredané!!
    Volný vstup na premiéru a DVD Fourth Phase 3in1 od Red Bullu

    Doraž na premiéru filmu NEVER TOO LATE MOVIE během podzimu 2017, kde bude tvoje jméno na guestlistu. Město konání premiéry podle tvého výběru, jak se ti to bude hodit. Zároveň ti oficiálně poděkujeme na naší fb page a v závěrečných titulcích filmu a k tomu ještě dostaneš speciální edici DVD Fourth Phase 3in1 Travise Rice od Red Bullu.

    Ukázka odměny zde.

    Pozn.: Termíny a místa premiér zveřejníme v září.


     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,57 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Soukromá předpremiéra NEVER TOO LATE MOVIE pro partu kámošů

    Chceš si užít film NEVER TOO LATE MOVIE jako první, v kruhu svých kámošů a za účasti některých členů NVRTLT produkční crew a riderů? Pak je právě tahle odměna přesně pro tebe! V pražském Freeride.cz Café Baru na Letné pro tebe a tvojí partu uspořádáme  promítání ještě před startem premiérové tour! P.S.: Jako bonus dostanete dvě flašky Jack Daniel's Whiskey ať se vám na film dobře kouká ;-)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,18 €
    (10 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Snowboard s NEVER TOO LATE MOVIE designem

    Staň se jedním z pár lidí na světě, který bude vlastnit snowboard s designem NEVER TOO LATE MOVIE! Snowboard bude vyroben v pražské dílně LTB Snowboards a předáme ti ho na slavnostní podzimní premiéře v Praze, na kterou samozřejmě budeš mít volný vstup.

    Pozn.: Termín a místo pražské premiéry zveřejníme v září.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    691,56 €
    (17 500 Kč)