Camino na kolečkách 2017

Honza Dušek, pacient s roztroušenou sklerózou na invalidním vozíku na Svatojakubské pouti z Logroňa do Santiaga de Compostely. Se svými přáteli se chystá překonat vzdálenost přes 600 km a možná ještě o kousíček dál.

Autor: Petr Hirsch

o je fakt senzace. Camino i Černobyl na kolečkách na obrazovkách PRIMA ZOOM

26.1.2023

Honza s "kolečkovým" týmem vyjíždí na obrazovky PRIMA ZOOM. A z toho máme velkou radost. 🎬

Tuto neděli poběží Camino na kolečkách a za týden volné pokračování Černobyl na kolečkách. V obou případech, v krásném čase, ve 20 hodin. Udělejte si pěkný večer a třeba nám dejte hodnocení nebo komentář na ČSFD:
👉 29. ledna, od 20.00 – Camino na kolečkách -  https://www.csfd.cz/film/514149-camino-na-koleckach/prehled/
👉 5. února od 20.00 – Černobyl na kolečkách -  https://www.csfd.cz/film/1156158-cernobyl-na-koleckach/prehled/
Honzu i letos čeká pár výjezdů na besedy, aby svým odhodláním inspiroval druhé, šířil své motto, že na kolečkách život nekončí. A hlavně podporoval Domov svatého Josefa v Žirči, v kterém již téměř dva roky žije. Pokud byste chtěli domov podpořit, můžete skrze  Domovenku. Děkujeme
Knihu, případně DVD je možno objednat na:  https://www.cernobylnakoleckach.cz/
Besedy, kde se můžete potkat s Honzou osobně:
Těšíme se na setkání s vámi...
Za Honzu a celý tým
Petr Hirsch

PF 2022 a dokumenty volně ke zhlédnutí

30.12.2021

Rok 2021 se nachýlil ke svému konci. Byl to rok v mnohém náročný, a přesto si troufám napsat úspěšný. Honza se svým doprovodným týmem realizoval další velkou cestu. Tentokrát na Ukrajinu, do Černobylu, poznal Kyjev a pokusil se zdolat nejvyššího horu Ukrajiny.

To vše díky obrovské podpoře přátel, sponzorů a nadšencům, kterým není cizí pomoci druhým v plnění jejich snů. Díky vám všem, za tuto podporu.

Honza od letošního roku žije v Domově sv. Josefa v Žirči. Jedná se o jediné podobné zařízení v České republice. Provoz Domova a poskytování nadstandardní péče můžete podpořit nákupem DOMOVENKY, což je crowdfundingová kampaň z nichž se financuje časově a finančně náročná rehabilitační léčba klientů. Provoz Domova je 70% z prostředků zdravotního a sociálního pojištění a zbylé prostředky si musí obstarat svépomoci.

Velký dík za Vaši laskavost a podporu.

Do konce roku a ještě o kousíček dál necháváme volně přístupné dokumenty z tvůrčí dílny Eva Toulová (režie), Petr Hirsch (námět, producent), Tomáš Lénárd (kamera a střih). Konkrétně se jedná o Camino na kolečkách (2017), Pěšky bez hranic (2020) a mini série dokumentů Pěšky hezky česky (2021).

Dokumenty jsou ke zhlédnutí zde: https://ultreia.cz/adventni-davka-inspirace-k-putovani/

Přejeme Vám překrásný závěr letošního roku, pevné zdraví, požehnání na každém kroku životem a těšíme se na setkání třeba při premiéře nově vznikajícího dokumentu Černobyl na kolečkách. Premiéra 26. dubna 2022 v Bio Oko - Praha.

PF 2022

DOMOVENKA

Srdečně za Honzu a celý tým

Petr Hirsch

Pozvánka na setkání v Lasergame aréně v Říčanech - neděle 6. června od 14 hodiny

1.6.2021

Vážení,

asi jste již zaznamenali, že z Camina na kolečkách se pomalu stává Černobyl na kolečkách. Nová kampaň dopadla úspěšně a tak je čas oslavovat. A Jelikož si vážíme vaší podpory, která nám umožnila vykonat pouť do Santiaga, která Honzovy a snad i dalším členům týmu dodala energie a odvahy pouštět se do odvážných projektů i v běžném životě, srdečně vás zveme na malé přátelské setkání.

A to již tuto neděli 6. června 2021 od 14 hodin v Lasergame aréně v Říčanech. Konkrétně na adrese: Obchodní (dříve Černokostelecká) 1794/4, 251 01 Říčany. Akce je plánována do 18 hodin. Ale určitě tam budeme déle.

A na co s emůžete krom přátelského setkání těšit? Hlavně n aLasergame arénu, kterou náš kameraman Tomáš Lénárd za necelý rok spolu se svými kamarády postavil a uvedl do života. Ale je toho mnohem více, podrobnosti u nás na webu.

Těším se na setkání s vámi.

Za celý tým Camino a Černobyl na kolečkách

Petr

Dokument Camino na kolečkách volně ke zhlédnutí - 4 roky výročí od putování

13.5.2021

Jsou tomu právě 4 roky, kdy Honza spolu se svým týmem zdolával camino na trase z Logroňa do Santiaga.
A tak jako připomínku dáváme zdarma ke zhlédnutí celý dokument Camino na kolečkách, který z této neobyčejné cesty vznikl. Dokument bude přístupný po celou dobu našeho putování, tedy do 8. června 2021. Zhlédněte zde:  https://vimeo.com/295165468/cd5a38df0c

Asi jste zaznamenali naši novou kampaň Černobyl na kolečkách. Pokud jste se nás rozhodli podpořit, moc děkujeme. A všechny příznivce srdečně zveme na seznamovací párty, kde Honza slavnostně přestřihne pásku a otevře Lasergame arénu v Říčanech, která první návštěvníky sice přivítala již minulý rok, ale kvůli pandemii pouze na 14 dnů. Doufáme, že pandemická opatření umožní, aby se akce uskutečnila. Zapište si neděli 6. června 2021 od 14 do 18 hodin.

Na co se můžete těšit:

  • osobní setkání s Honzou a členy výpravy,
  • virtuální realitu,
  • taneční podložky,
  • airhockey,
  • fotbálek nebo deskovky,
  • promítání dokumentu Camino na kolečkách,
  • ukázky videí z Černobylu.
  • A navíc si můžete vyzkoušet lasergame v jedné z nejnovějších arén v ČR (vhodné i po děti).

Těšit se můžete na krátkou hudební vložku Mirka Jecha z kapely Continue v doprovodu saxofonisty...

Přijďte si užít 4 hodiny zábavy, her, prostě pohody, která se bude rozdávat po hrstech. 🙂 Jelikož stále platí určitá omezení, prosíme o nezávaznou předregistraci, ať máme představu o počtu účastníků. A nezapomeňte, akce je vhodná pro děti od 4 od 99 let. :-)

Předregistrace zde: https://forms.gle/Wp3ug4wsmNSQN18y6

A na závěr malá pozvánka na "konkurenční" akci, která si zaslouží naši pozornost. A tou je již 6. ročník výpravy Electric Eccentric, o které se můžete více dozvědět a podpořit zde.

Honza je krůček od expedice do Černobylu - podpořte ho

17.4.2021

Do konce kampaně Černobyl na kolečkách zbývá 5 dnů. Díky neskutečné podpoře 203 přispěvatelů se podařilo vybrat už 89% z cílové částky. Ovšem ještě krůček zbývá. A tak, pokud chcete vidět Honzu v Černobylu a třeba mu pomoci nalézt některou z odpovědí, mrkněte na odměny, které jsme pro vás připravili a podpořte nás. Link na kampaň ZDE.

V posledních 14ti dnech Honza a Petr absolvovali menší mediální kolečko a tak vybíráme:

TV Noehttps://www.tvnoe.cz/porad/31153-za-obzorem-o-projektu-cernobyl-na-koleckach

CNN Prima News, kde kampaň osobně podpořil i Libor Bouček - nalaďte čas 39:40 - https://cnn.iprima.cz/porady/novy-den/08042021-0

Reportáž na iDnes TVhttps://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/santiago-de-compostela-cernobyl-ukrajina-jan-dusek.A210407_175509_kolem-sveta_hig?

Z odměn, které ještě stojí za zmínku:

  • zlatý sponzor, který skutečně bude za svůj příspěvek vidět :-), bronzový a stříbrný partner je již prodaný,
  • stále je k dispozici originální obraz režisérky Evy Toulové, který vznikl speciálně pro tuto expedici,
  • zůstává poslední ze tří odměn, a to natáčecí den s Tomášem Lénárdem, hlavním kameramanem výpravy, Tomáš je vášnivý dronař, ale dokáže poutavě zpracovat téměř jakékoliv téma, odměna vhodná třeba pro firemní prezentaci,
  • a mnoho dalších drobných odměn, aby si každý mohl vybrat.

Od pondělí 19. dubna by se měl rozhovor s Honzou objevit i na rádiu Blaník. 

S ohlede na vývoj pandemie je zřejmé, že jarní termín není reálný. A tak se pomalu smiřujeme s tím, že se na Ukrajinu vydáme na podzim, ideálně na přelomu září a října. Snad to vyjde a budeme moci přivézt zážitky a nový dokument.

Zde najdete videa, která vznikla na podporu sbírkové kampaně: https://vimeo.com/showcase/8200664

Venku je tak, že by tam ani psa nevyhnal, tak si s námi můžete zavzpomínat na naše putování Španělskem, zde celá přednáška - pouze fotografie a videa bez doprovodného komentáře: https://vimeo.com/showcase/8317516

Díky za Honzu, za celý tým a přejeme krásné dny, byť jsou ještě stále trochu chladné

Petr

organizátor a producent dokumentu

Nová kampaň startuje - Honza se vydává do Černobylu

10.3.2021

Hozova kolečka se opět roztáčení. Máme radost, že vás můžeme informovat o nové expedici, kterou Honza letos plánuje uskutečnit. Po Santiagu Honza zatoužil navštívit Černobyl. Nebude to klasická pouť, spíše expedice na maximálně 14 dnů. Honzův zdravotní stav nedovoluje absolvovat delší cestu. Z cesty chceme přivézt nový dokument, který naváže na Camino na kolečkách a podívá se více do hloubky na Honzovo onemocnění, na roztroušenou sklerózu, kteou má již 18 let.

Mrkněte na kampaň, kterou jsem připravili. Radioaktivní odměny se na vás už pěkně třesou: https://www.hithit.com/cs/project/9334/cernobyl-na-koleckach

Moc nás těší, že Honzovu cestu se rozhodla podpořit paní Dana Drábová, která je přes jadernou energii, snad tou nejpovolanější z povolaných. Mrkněte na její zdravici a přání pro Honzu.

Doufáme, že se vám nová kampaň líbí a rozhodnete se podpořit tuto bláznivou cestu. :-)

Buďte u toho s námi. Sledujte facebook nebo web. Řekněte o cestě svým známým. Každá pomoc se počítá. Děkujeme za vaše přání, podporu, sdílení a šíření tohoto projekt.

S přámím všeho dobrého, za celý tým

Petr Hirsch

organizátor

Pozvánka na slavnostní uvedení knihy Camino na kolečkách

26.10.2019

Vážení podporovatelé,

možná si říkáte, co se to zase děje. Ale věřte nebo nevěřte, Camino na kolečkách jede stále dál. To co se z počátku zdálo jako něco nepředstavitelného a neuchopitelného se stalo skutečností. 

Honza vykonal pouť do Santiaga, vzal svého syna a spolu s nimi před katedrálou stanulo dalších 13 poutníků. Krásné vzpomínky nám z toho zůstávají. Průběh Honzovi nemoci se nezpomalil, ba naopak vypadá to, že progrese postupuje a Honzovi přestávají dobře sloužit i ruce. Ale i přes všechny obtíže se nevzdává a dál šíří své poselství o tom, že na vozíku život nekončí.

Malá rekapitulace Camina na kolečkách:

- 640 km pouť na invalidním vozíku z Logroňa do Santiaga de Compostela v roce 2017
- 90 minutový celovečerní filmový dokument s více než 50 projekcemi v kinech v ČR, dále TV Noe, CS Film, Slovensko a čeká se na uvedneí v ČT
- 95 besed na území Česka a Slovenska (veřejnost, školy, sociální zařízení, věznice)
- 14 výstav po celé ČR (Karolinum - Praha, Broumovský klášter, Loreta Rumburk, Klášter Hejnice, Český Krumlov, a další)

Srdečně vás, vaše známé zveme na slavnostní uvedení knihy Camino na kolečkách, které se uskuteční v pátek 22. listopadu 2019 od 19 hodin na lodi Kamina, která kotví na Smíchovské nápace. Facbk událost naleznete zde: https://www.facebook.com/events/2633091173416308/ ... Těšíme se na setkání, večer hudebně doprovodí Luděk Brotánek (kytara a zpět) a Pavel Mészáros (zpěv). A samozřejmě si budete moci odnést knihu, spolu s DVD a Honzovým otiskem palce.

Kniha v těchto dnech cestuje z tiskárny a tak je možné si ji objednat u nakladatelství AOS Publishing: http://aos-knihy.cz/kniha/camino-na-koleckach/.

Část výtěžku z prodeje půjde na podporu Domova svatého Josefa, část honoráře jde Honzovi, jako podpora pro splění jeho dalšího snu - pouť Aljaškou. V případě zakoupení knihy přímo u nakladatele dostanete jako dárek DVD s celým filmem. Cena knihy je 299 Kč. Velký dík patří všem, kteří vznik a vydání knihy podpořili.

Knihu též slavnostně uvedeme za podpory Pavla Bělobrádka, Pavla Hečka a Dominika Melichara v pondělí 18. listopadu 2019 od 16 hodin ve vestibulu budovy krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Akce je součástí vernisáže výstavy, která v Hradci Králové potrvá do 6. prosince 2019. Fcbk událost: https://www.facebook.com/events/433122927544203/

V jednání jsou ještě dvě výstavy, počátkem roku 2020 v Ústí nad Labem a pomyslná dernisáž směřuje do Prahy ve spolupráci se Španělskou ambasádou a centrem Cervantes. Honzu čeká ještě pár besed, aktuální informace najde vždy zde: https://www.caminonakoleckach.cz/p/besedy_27.html.

Honza v posledním roce absolvoval 4 besedy v českých věznicích (Bělušice, Rýnovice, Ruzyně a Mírov) a jeho snem je v roce 2020 v těchto besedách pokračovat. Cítí, že jeho příběh, jeho sdělení může inspirovat kluky, kteří se na své cestě životem trochu ztratili. Držte palce, aby se podařilo na tyto aktivity získat finanční prostředky.

Díky za vaši neutuchající podporu a těšíme se při nějaké příležitosti na setkání.

Za Honzu a celý tým CNK

Petr Hirsch

DVD Camino na kolečkách v dostání v Česku i na Slovensku

21.2.2019

Před Vánoci jsme se rozhodli vydat film Camino na kolečkách na DVD.  A povedlo se. Prvních 150 ks je u svých majitelů a další čekají třeba na Vás. Víte o někom, kdo by chtěl film vidět, mohl by ho inspirovat a motivovat? Neváhejte a objednejte si ho.

V Česku DVD objednávejte u partnera, společnosti ToActivity, která nás v putování do Santiaga též podpořila. DVD k objednání zde.

Na Slovensku DVD k objednání zde v obchodě MPKS, jehož provozovatelem je LifeTV.sk, která též dokument uvedla 1. ledna 2019 a jeho reprízu připravuje na Velikonoce letošního roku.

V konečné fázi je též příprava pro uvedení v rámci České televize, očekáváme, že film bude uveden na ČT2 v rámci dokumentárního klubu, někdy na přelomu jara a léta.

Též jsme uzavřeli smlouvu se společností Bontonfilm, která zajistí distribuci napříč digitálními platformami, jako je Netflix, či Voyo. TV Noe náš dokument premiérově, jako první celoplošná televize uvedla 29. prosince 2018 a v repríze 30. prosince 2018. Též jsme uzavřeli smlouvu s CS Filmem, který dokument nasadí v dubnu letošního roku.

Stále se snažíme nalézt zahraničního distributora, který by dokument uvedl v zahraničí. Film získal pár zahraničních ocenění, což nás těší, ale konkrétní smlouvu o distribuci se nám zatím uzavřít nepodařilo.

Z novinky, o kterou se s vámi chceme podělit je, že v Olomouci se zrodil odvážný plán, hodný respektu a obdivu. Milan Langer sestavil tým a doslova za pár dnů vyrážejí na epickou pouť do Santiaga. V cestě jim stojí cca 3400 km. Milan je upoután na invalidní vozík a zcela odkázán na pomoc druhých. Jejich cestu sledujte na facebook stránce Poutí k sobě. 

Petr s Honzou utlumují jejich besedování, za minulý rok absolvovali více než 70 setkání a besed, na kterých se podělili o zážitky a zkušenosti z putování na vozíku. Navštívili základní i střední školy, různé sociální zařízení a domovy pro seniory a v neposlední řadě proběhlo mnoho besed pro veřejnost. Též se na konci listopadu vydali na týdenní turné po Slovensku, které mělo velký úspěch.

Po Česku stále putuje výstava Camino na kolečkách, která se aktuálně nachází v Loretě Rumburk. Přehled dalších výstav a s tím pojených vernisáží a besed naleznete zde.

A co se chystá? Chystá se kniha, která vyjde v rámci nakladatelství AOS Publishing. Pokud vše klapne, letní křest se nezadržitelně blíží. A do kalendáře si zaneste 18. a 19. října 2019, kdy se uskuteční FILMŠLAP. V pátek se těšte na projekci filmu s besedou v Uherském Hradišti, v kině Mír a v sobotu od 9:00 po mši v kostele sv. Ducha putování na Velehrad. Program bude pokračovat odpoledne besedou / panelovou diskuzí se zajímavými osobnostmi z oblasti poutnictví. Více info určitě najdete včas na www.caminonakoleckach.cz. Těšíme se na všechna budoucí setkánís Vámi.

Na úplný závěr se Petr Hirsch, hlavní organizátor celého projektu může pochlubit krátkým vystoupením v Událostech Komentářích, kde se objevilo též pár ukázek z Camina na kolečkách.

Za celý tým Camina Vám přeji pohodový závěr zimy, nohy i v ruce v teple a krásný příchod jara.

Petr Hirsch

Přehled projekcí po ČR a poslední možnost získat kalendář Camino na kolečkách 2018

16.11.2017

Camino na kolečkách má za sebou první měsíc projekcí po ČR. Celý realizační tým si užil krásných uvedení a přijetí ve Dvoře Králové nad Labem, v Olomouci, Praze a v Brně. 

Srdečně Vás zveme na některou z projekcí v druhé polovině listopadu a v prosinci. Vždy aktuální přehled najdete zde: http://www.caminonakoleckach.cz/p/kina.html

Přehled projekcí po ČR

Prvních 200 kalendářů je pryč. Někteří z vás je už máte doma, neb jste si je objednali jako odměnu. Připravujeme dotisk, pokud máte zájem a chuť někoho z blízkých obdarovat, neváhejte a objednejte si kalendář, jehož motem je, že na vozíku život nekončí.

K objednání zde: http://www.caminonakoleckach.cz/2017/10/kalendar-camino-na-koleckach-2018.html

Camino na kolečkách 2018

Přejem krásné podzimní dny a těšíme se někde na setkání...

Za celý tým

Petr

Camino na kolečkách vyjelo na svoji další pouť - tentokráte do kin po celé ČR

22.10.2017

Vážení přispěvatelé, podporovatelé, přátelé a poutníci,

filmový dokument, na jehož vznik jste též ve sbírkové kampani přispěli, spatřil světlo světa.

17. 10. 2017 v 19 hodin jsme ho slavnostní premiérou v kině Svět ve Dvoře Králové nad Labem vypustili do světa. Sešel se celý realizační tým, včetně malého Jendy. Přijeli klienti Domova sv. Josefa, obyvatelé domu s pečovatelskou službou, kde Honza žije a též mnoho pozvaných hostů. Byli jsme nervózní, jak bude film přijat, ale podle prvních reakcí máme pocit, že se film líbí a plní to s čím jsme se pustili do jeho tvorby. Motivovat a ukázat, že i přes těžkosti se dají plnit sny. Díky všem, kteří jste do toho šli s námi.

Kino Svět - Dvůr Králové nad Labem

Srdečně Vás zveme na slavností projekce za účasti realizačního týmu. V následujících dvou týdnech v Olomouci, Praze a Brně.

CAMINO NA KOLEČKÁCH - slavnostní uvedení

Pozornost našemu dokumentu věnovala i filmová kritička Mirka Spáčilová a ve své recenzi nás titulkem: Království za hustilku. Cesta na kolečkách připomíná žluté trabanty postavila na úroveň žlutých trabantů, a to nás velm potěšilo.

Přehled všech plánovaných projekcí najde vždy průběžně aktualizovaný ZDE. Těšíme na setkání při některých, kterých se bude Honza a Petr účastnit i osobně.

A ještě jedna radostná zpráva. Máme Camino kalendář. Pokud byste si chtěli naše putování připomínat po celý příští rok, k objednání jsou ZDE. Díky leteckým fotografiím Tomáše Lénárda se je na co koukat. :-)

CAMINO NA KOLEČKÁCH 2018

Ti, kteří si zakoupili odměnu vstupenku / vstupenky v rámci sbírkové kampaně, prosíme, aby nám napsali, které s projekcí se chtějí zúčastnti, abychom zajistili vše potřebné. Prosíme o zprávu na mail: caminonakoleckach@pout.eu.

A Ti, kteří čekají na svůj kalendář, prosím o trpělivost, jeho distribuce začne koncem října.

Děkujeme za Vaši podporu, přejeme krásný podzimní čas a těšíme se na setkávání v kinech nebo na besedách.

Za Honzu a celý CNK tým

Petr Hirsch

https://pannonia-entertainment.cz/camino-na-koleckach/

CAMINO NA KOLEČKÁCH jede dál ...

10.8.2017

Vážení a milí příznivci Camina na kolečkách,

prázdniny se nám přehouply do své druhé poloviny. My jsme už dva měsíce zpátky ze Španělska. Užíváme si zaslouženého odpočinku, ale též neleníme a práce na filmovém dokumentu jedou na plné obrátky. Máme radost, že Vám můžeme představit oficiální trailer, který jsme pustili do světa v pondělí 7. srpna 2017.

Co na něj říkáte? Předpremiéry budou v Olomouci a Brně a slavnostní premiéra v Praze. Vše koncem měsíce října. A od listopadu se na film můžete těšit i ve vašich kinech. O přesných termínech Vás budeme průběžně informovat.

A na co se můžete v dokumentu těšit? Na nádherné letecké záběry fotogenické španělské krajiny, na dramatické momenty, kdy nám v dešti a vichru upadlo přední kolečko u vozíku, na horké momenty, kdy z Honzy odkapávaly poslední zbytky energie. Na vlídný humor, na týmového ducha, který přes všechny překážky pomáhal všem členům skupiny jít dál a dál. Honza na pouti oslavil své narozeniny a jeho syn Jenda se poprvé v životě podíval k moři a rovnou to byl samotný Atlantik. To a mnohem více na pozadí svatojakubské cesty, kde o setkání s poutníky z celého světa není nouze. Takové bylo naše Camino a těšíme, že se o něj brzy podělíme s Vámi.

Na konci července se část týmu sešla v Žirči u Dvora Králové nad Labem, abychom si zpříjemnili den na 16. svatoanenských slavnostech. Náš kameraman Tomáš  Lénárd zachytil krásné okamžiky z celého dne. Honza pohovořil pro místní klienty a další návštěvníky o svém putování. Co mu cesta dala, co mu vzala. A večer jsme se sešli a promítli si první režisérský střih dokumentu. Byl to moc fajn den. Krátký klip si můžete prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=5GRRDiWOnw4

Pouť do Santiaga Honza a podpůrný tým mohl absolvovat jenom díky Vám, Vaší podpoře a finanční pomoci. Slíbili jsme spousty odměn a v průběhu putování jsme na Vás mysleli. Jednou z nich bylo zapalování svíček. Pravdou je, že španělské kostely mají specifikum, v tom, že místo svíček mají stojan na mince a po vhození určitého obnosu se rozbliká pár žárovek, které jsou místo svíček. Ale pár míst, kde svíčku zapálit jsme našli, a věřte, že na každého z Vás jsme si vzpomenuli. Zde přikládáme video z úžasného místa - Cruz de Ferro, od malé kapličky zasvěcené právě sv. Jakubovi.

Další z odměn bylo vypuštění létajícího přání se vzkazem, který nám napíšete. Na konec světa (Finisterru) jsme ze Santiaga dojeli autem a autobusy a prošli se z vesnice k majáku, kde jsme vypustili první přání. Pro nepřízeň počasí a ne příliš vhodné místo (lesy v okolí) jsme vypouštění dalších přání, mimo jiné za náš tým, pro klienty Domova svatého Josefa) nechali na další den, kdy jsme se přesunuli na Muxíu, která je dalším možným koncem celé svatojakubské pouti. U kostela Nosa Señora da Barca jsme za obrovského vlnobití vypustili zbylá přání. Ta se vznesla do oblak na Atlantik a věříme a přejeme si, aby se všechna naše přání vyplnila.

Ačkoliv jsme se snažili vyřídit všechny odměny, jsme jenom lidé a vzhledem k velkému počtu se mohlo stát, že jsme něco přehlédli a na někoho zapomněli. A proto, pokud jste svoji odměnu nedostali, neváhejte nás kontaktovat, ať dáme vše co nejdříve do pořádku. Neváhejte napsat na caminonakoleckach@pout.eu a my se s Vámi spojíme. Vím, že pohledy ze Santiaga putovaly více než měsíc a tak by nás nepřekvapilo, pokud nějaký nedošel vůbec. :-(

Za celý tým Camina na kolečkách Vám přeji krásné a pohodové letní dny a těšíme se na sektání někde v kinech nebo na besedách po Česku.

Petr Hirsch

Poděkování

24.4.2017

Vážení,

papírování ohledně vyplacení sbírky z Hithitu se blíží ke konci. Krom toho, že se čas do startu poutě kvapem blíží, neleníme a připravujeme vše potřebné pro zdárné absolvování cesty. Ve výrobě jsou propagační a reklamní předměty - trička, polep na doprovodné auto, magnety a další.

Pomalu, jak síly a čas dovolí budete dostávat své odměny. Pokud by se stalo, že se v dlouhém horizontu neozveme, prosím neváhejte se připomenout na adrese: caminonakoleckach@pout.eu. Neradi bychom, aby naše závazky zůstaly nesplněny.

Též se můžete těšit na drobné překvapení, které Vám v brzké době přistane ve Vaší email schránce. :-)

Honza Vám posílá krátké video pozdravení a poděkování za podporu.

Přejeme Vám krásné jarní dny...

Za celý realizační tým

Petr Hirsch

Před cílovou páskou

26.3.2017

271 z Vás se rozhodlo podpořit Camino na kolečkách. Což je naprosto fantastické. Už jsme děkovali, děkujeme a ještě dlouho děkovat budeme.

Ale krom toho se s Vámi chceme podělit o pár drobností a radostí, kterých jsme se za poslední týdny mohli účastnit.

V pátek 17. 3. 2017 Honza s Petrem živě pohovořili v ČR Hradec Králové. Byli pátečním hostem Lady Klokočníkové. Krátké video, tzv. úvodní bleskovka je ke shlédnutí zde: https://www.facebook.com/rozhlashradec/videos/1271438509559056/ . Celý rozhovor a článek na stránkách Českého rozhlasu je zde: http://www.rozhlas.cz/hradec/pehacko/_zprava/camino-na-koleckach-2017-aneb-honza-dusek-s-roztrousenou-sklerozou-na-svatojakubske-pouti--1706816.

Cílová částka byla pokořena minulou sobotu 18. března, kdy se o 28 Kč podařilo překonat hranici 200 000 Kč. K tomu bylo zapotřeí 261 přispěvovatelů.

V sobotu 18. 3. 2017 se opět Honza a Petr účastnili Josefského sympozia ve Křtinách, kde krátce představili plánovanou pouť a odpoledne byli k dispozici k diskuzi na téma putování.

Máme též obrovskou radost z partnerství se společností FT Technologies a.s., která se stala technologickým partnerem našeho putování. V pátek 17. března 2017 se setkali na Svatém Kopečku v Olomouci Jan Dušek a Petr Hirsch se zástupci společnosti, s panem Danielem Bednaříkem, předsedou představenstva a Ing. Pavlem Boháčem, PR manažerem. A nad celým setkáním duchovně bdil farář P. Bernard Petr Slaboch OPraem, který Honzovi  poskytl i duchovní podporu na budoucí pouť.

Součástí spolupráce je darování novinky SeniAngel, díky které Honza bude moci zaznamenávat jednotlivé body z poutě a vy, kteří ho budete sledovat budete moci na mapě vidět, kde se zhruba nachází. Ale hlavně, toto zařízení zachraňuje životy, tím, že si člověk v nesnázích přivolá pomoc. A poslední skvělou zprávou je, že nám společnost FTT zajistí techniku pro realizaci on-line video streamu z průběhu cesty. Díky tomu budete moci být s námi na cestě, skrze oči kamery, připevněné k Honzově vozíku.

Letenky jsou koupeny, aktuálně řešíme zapůjčení lepšího, terénního invalidního vozíku a též doprovodný automobil, který například poveze elektrický vozík z ČR a další potřebné vybavení pro natáčení.

Pokud víte o někom, kdo nestihl Honzu a Camino na kolečkách podpořit přes kampaň Hithit, stále má možnost převodem na transparentní účet. Prostředky zde shromážděné jsou využívány pro aktivity spojené s natáčením dokumentu a pro realizaci samotné cesty.

V pátek 24. 3. 2017 se uskutečnila návštěva realizačního týmu v Domově svatého Josefa. Natočili jsme pár záběrů z prostředí domova a po 14 hodině se setkali s místními obyvateli. Velmi příjemně nás překvapil zájem, kdy do jídelny přijelo asi 30 obyvatel a málem se tam všichni ani nevešli. Honza pohovořlil o své motivaci, proč se na poutní cestu do Santiaga vydává. A na závěr jsme napsali přání klientů na létající přání, která vezmeme sebou do Santiaga a tam je vypustíme do nebe. A splní se ta, v která skutečně věříme.

A na závěr si můžete prohlédnout listinu potvrzující převzetí patronace nad poutí Vojenským a špitálním řádem svatého Lazara Jeruzalémského. Díky kterému se také začátkem května, těsně před zahájením cesty, uskuteční setkání a požehnání váženým panem Dominikem kardinálem Dukou v prostorách arcibiskupského paláce v Praze.

Přejeme Vám požehnané jarní dny, úsměv na rtech a radost v srdci ...

Za celý tým Camina na kolečkách

Petr Hirsch

Téměř 90% cílové částky dosaženo

7.3.2017

K tomuto okamžiku 216 z Vás se rozhodlo podpořit CAMINO na KOLEČKÁCH. Jste neuvěřitelní. Slova díků nám nestačí. Do konce kampaně zbývá 18 dnů a tak ve skrytu duší věříme, že to klapne.

Včera, tedy v pondělí jsme zakoupili letenky pro část týmu, který se tam i zpět bude přepravovat letecky. Těmi šťastlivci jsou samozřejmě Honza, syn Jenda, Petr Hirsch a režisérka Eva Toulová. Odlétáme z Prahy 10. května se společností Iberian Airlines s přestupem v Madridu přímo do Logroňa. Vrace se budeme 13.. června přímo ze Santiaga a našli jsme super levné letenky přes Milán s leteckou společností EasyJet. Děkuji Pavle Plískové z www.travelsmart.cz za sledování cen letenek a za doporučení optimálního spojení. Sám jsem zvědav jak let s Honzou a jeho vozíkem bude probíhat. Poslední rozhodnutí je takové, že Honza poletí s manuálním vozíkem a elektrický přiveze druhá parta autem.

Petr Hirsch se též setkal s brněnskou partou, která se rozhodla k Honzovi přidat a podpořit ho v putování. Přiletí do Španělska koncem května a společně, pokud vše klapne budeme putovat cca 10 dnů. Díky Tomášovi Brabencovi máme spuštěnou i anglickou verzi kampaně, kterou naleznete zde:  https://www.hithit.com/en/project/3284/camino-na-koleckach-2017. Pokud máte nějaké kamarády, kteří by chtěli naše počínání  podpořit, neváhejte se s nimi o CAMINO on WHEELS podělit. :-)

A jelikož odměn není nikdy dost, připravujeme ještě novinku, o které prozradím, že to bude opět kresba. Originální akvarel. Sám jsem na ni zvědav ...

Poslední novinkou je, že máme potvrzený termín na setkání s váženým panem Dominikem kardinálem Dukou, které se uskuteční 2. května v reprezentační prostorách Arcibiskupského paláce. 

Příští  pátek, 17.3. si nezapomeňte naladit ČR HK, od 10:00 živé povídání o Honzově cestě v rámci rozhlasové kavárny s paní Ladou Klokočníkovou.

Přejeme Vám krásné dny, provoněné přicházejícím jarem...

Za celý tým Camino na kolečkách

Petr Hirsch

Blížíme se do poloviny kampaně!

1.3.2017

80% z cílové částky téměř dosaženo a polovina sbírkové kampaně stále před námi. Ale to neznamená, že je vyhráno. Každá zmínka, sdílení pomůže přiblížit se ke stanovené cílové metě. Děkuji Vám za celý tým CAMINO na kolečkách. Děkujeme za projevenou podporu a s tím i spojenou důvěru.

Tak jako život má svá úskalí, tak i s naším putování musíme řešit první obtíže. Pan Hanzal z rodinných důvodů musel odříct účast. A tak se pomalu rozhlížíme po hlavním řidiči doprovodného vozidla, který též vezme do ruky druhou kameru a pořídí pro vznikající dokument pěkné záběry.

Neleníme, tento týden proběhlo první jednání s distribuční společností, které dopadlo dobře. A nyní nás čeká fáze vyjednávání podmínek. Pokud vše dopadne, tak se na dokument CAMINO na kolečkách budete moc těšit až v 70 kinech po celé ČR.

Místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace, vážený pan Pavel Bělobrádek poskytl svoji záštitu celé cestě. Toho si velmi vážíme.

V úterý 28. února Honza Dušek navštívil Domov sv. Josefa, kde zdejším obyvatelům popovídal o své cestě do Turecka v roce 2015. Nejvíce posluchače zaujaly fotografie a video, kde se Honza potápěl s dýchacím přístroje, po dobu cca 30 minut a v hloubce kolem 3 metrů krmil rybičky. Domov sv. Josefa je jediným lůžkovým specializovaným pracovištěm pro pacienty s roztroušenou sklerózou na území ČR.

Beseda v domově sv. Josefa v Žirči

Do domova se s celým natáčecím týmem podíváme znovu 24. března, kdy pohovoříme o plánované cestě do Santiaga a od místních obyvatel převezme jejich přání, která napíšeme na létající přání, které sebou povezeme a na konci cesty vypustíme.

17. března od 10:00 si Honzu a Petra nalaďte na stanici ČR Hradec Králové. Spolu s Ladou Klokočníkovou si budou povídat o putování, motivech k cestě a kdo ví kam je rozhovor, až zavede. 

Na webu www.caminonakoleckach.cz jsme přidali záložku ErEsKa, kde je pár odkazů na web, které se této nemoci věnují. Zajímá-li Vás více informací, můžete to využít jako rozcestník.

V sobotu 18. března jsem pozváni do Křtin na Josefské sympozium 2017kde pravděpodobně krátce pohovoříme o připravované cestě.

Mezi odměnami se nově objevila nabídka malé (formát A5) originální kresby z camina, kterou pro Vás namaluje poutnice a režisérka dokumentu Eva Toulová.

Pokud vše klapne, bude do konce týdne spuštěna i anglická mutace kampaně.

Poslední radostnou novinkou je, že našemu putování poskytl patronaci Vojenský a špitální řád sv. Lazara Jeruzalémského, který obnoveně na našem území působím od roku 1937. Této podpory se nesmírně vážíme. A díky řádu máme přislíbenou pomoc a podporu při putování samotným Španělskem, neb tam má řád své velkopřevorství.

Přejeme Vám krásný březen, čas postu a rozjímání, než se nám jaro přihlásí v plné kráse a parádě..

Za celý tým Camina na kolečkách

Petr Hirsch 

Nové odměny přidány

14.2.2017

Kampaň má za sebou necelý týden života a její průběh nás nepřestává udivovat. Jste skvělí. Téměř 50% cílové částky je vybráno. Jsme rádi, že se Vám nabídnuté odměny líbí a oslovují Vás. S týmem jsme dali hlavy dohromady a ještě jsme se rozhodli nabídku trochu "vyšperkovat" a o co se jedná konkrétně:

  • Petr, zkušený poutník nabízí, že s Vámi vyrazí na doprovázené putování, jedno či dvou denní, s nocováním někde v přírodě. Vy jste tvůrci cesty, Petr je ten kdo naslouchá Vám i okolí.
  • Eva, krom toho že si píše vlastní scénáře, režíruje filmy, tak také maluje. A přišla s nápadem, že po Caminu namaluje obraz Camino originál. Bude jedinečný, bude plný jejich dojmů a emocí z cesty. Technika malby akryl, rozměr 40x30 cm (cca). V ceně odměny je i pozvánka na první besedu a účastníky putování po návratu z cesty. Kde bude obraz předán. Tedy pokud ho stihne domalovat :-) Ukázky Eviny práce jsou zde.
  • Tomáš j skvělý kameraman a tak jsme přidali dvě odměny - půl den a celoden natáčení s následným střihem. Může to být hudební klip, firemní záběry, slavnost či nějaké závody. Za Toma mluví jeh opráce a tak se pokochejte jeho záběry z dronu.

Na záběry ze Španělska se už nemůžeme dočkat.

Dnes je sv. Valentýna, tak pokud si nic nevyberete u nás, nezapomeňte obdarovat svoji drahou, milou polovičku. Krásný den a pojďte do toho s námi...

Za celé Camino na kolečkách ...

Petr Hirsch

Skvělý start s přáním pohodového víkendu

11.2.2017

Když jsme kampaň zkoušeli trochu jsme byli nervózní, zda se projekt bude líbit a zaujme Vás. Po třech dnech nemáme slov. 25% cílové částky je vybráno. Děkujeme všem, kteří jste se rozhodli jít do toho s námi. Vaší podpory si vážíme.

Něco málo jak vznikala kampaň jsme sepsali do nového příspěvku, který je k přečtení zde.

V pátek vyšel v královéhradeckém deníku 5plus2 první rozhovor s Honzou. Jeho digitální podobu si můžete přečíst tady.

Je víkend, čas odpočinku. Jeden známí mi poslal odkaz na krásné video, kde je mnoho povedených záběrů ze Santiaga. Cílové destinace, kam se Honza pokusí prokousat na cestě dlouhé 600 km. Písnička se jmenuje Chove en Santiago což v překladu znamená Déšť v Santiagu.

Užijte si skladbu, uijte si víkend a zůstaňte s námi. 

Za celé Camino na kolečkách ...

Petr Hirsch

8 095 €
vybrané z 7 916 €

102%

102% splnené

271 ľudí prispelo

Film, Šport

Spain

Všetko alebo nič. Projekt skončil 26.3.2017 v 10:52.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 49 z 100
    Šťastnou cestu...

    Držím vám palce, nepotřebuji žádnou odměnu. Vzpomeňte na mě při své cestě, třeba modlitbou nebo jiným způsobem.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 59 z 100
    Svíčka

    Zapalte pro mne nebo někoho z mých blízkých svíčku v Santiagu nebo kdekoliv po cestě. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 39 z 50
    Cesta do nebe

    Na konci cesty vypustíme létající přání, na kterém bude napsáno vaše jméno a krátké přání.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 97 z 100
    Originální dřevěný přívěšek

    Dřevěné kolečko s vypáleným motivem putování a háčkem pro přidělání třeba na klíče. Průměr 35mm a obrázek je gravírován laserem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,18 €
    (333 Kč)
  • zostáva 94 z 100
    Placka

    8 cm placka se špendlíkem s originálním motive Camino na kolečkách.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,18 €
    (333 Kč)
  • predané 9
    Magnetka

    Magnetka s originálním motivem Camina na kolečkách.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,18 €
    (333 Kč)
  • zostáva 8 z 50
    Pohlednice z cesty

    Potěší mě pohled zaslaný v průběhu vaší cesty. A navíc ho orazítkujeme aktuálním poutnickým razítkem, které zrovna bude po ruce.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 94 z 100
    Do kina na premiéru

    Vstupenka na premiéru dokumentu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 31 z 50
    Pohled ze Santiaga

    Pošlete mi pohled přímo z cíle vaší cesty, ze Santiaga de Compostela. Razítko na něm bude jako bonus.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 18 z 25
    Tři oříšky

    Jako ze stejnojmenné pohádky. Pošleme vám drobnost, která nás cestou cvrnkne do nosu (kamínek, mušle, rostlina či jiná drobnost)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • predané 16
    Něco na stěnu - kalendář

    Mezi odměnami nesmí přeci chybět kalendář. Měsíc je dost dlouhá doba na pořízení pěkných fotek. A ty nejkrásnější se ocitnou v kalendáři pro rok 2018. Formá A3, kroužková vazba, pevná záda, 13 listů (úvodní strana a 12 měsíců). A každý kus podepsán.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,77 €
    (550 Kč)
  • zostáva 41 z 50
    Ve dvou na premiéru dokumentu

    Kdo nerad chodí do kina sám, má možnost rezervovat si hned vstupenky 2.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • predané 2
    Foto vzpomínka

    Vytištěná a do pasparty vložená fotografie pořízená v průběhu putování dle vlastního výběru ve formátu A4.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Stylová pamětní mince

    Originální upomínkový předmět ve tvaru mince o průměru 45mm, hmotnost 25 g, v barevném provedení starostříbro.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,15 €
    (888 Kč)
  • zostáva 22 z 25
    Razítkovaná

    Orginální dárek - do speciálně upraveného sešitku ruční výroby nasbíráme razítka, která cestou potkáme a budou i v našich credenciálech.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,58 €
    (899 Kč)
  • zostáva 97 z 100
    Chci vše

    Všechny tři propagační předměty - kolečko, placka i magnetka s originálním motivem Camino na kolečkách.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • zostáva 89 z 100
    Do titulků

    Postačí mi poděkování v titulcích. Ale hezky velkým písmem. :-)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • zostáva 298 z 300
    VIP premiéra v kině

    Pozvání na VIP premiéra dokumentu v Praze ve vybraném kině. Setkání s účastníky poutě a autory dokumentu. Plakát a upomínkové předměty (dřevěné kolečko, placka, mince) na památku. Včetně malého občerstvení.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,42 €
    (1 299 Kč)
  • zostáva 70 z 75
    Z první ruky

    Po návratu se setkáme v komorním prostředí Divadla Kámen, kde pokecáme, promítneme fotky a první sestřih videí z cesty. Dobře se pobavíme a  občerstvíme. A odnesete si pár drobností jako upomínka na památku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Originální CAMINO kresba

    Přímo z poutě dostanete originální kresbu (tužkou) ve formátu A5, na které Eva Toulová, poutnice a režisérka dokumentu, zachytí kouzlo cesty. K tomu přidáme pohled z aktuálního místa a poděkování všech účasntíků putování. Bude to originální vzpomínka, kterou nikde jinde nezahlédnete.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    73,22 €
    (1 850 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Malé královédvorské putování

    Chcete Honzu a Petra osobně poznat? Přijeďte za námi do Dvora Králové a my se s Vámi vydáme na malé putování do Žirče a zpět. Navštívíme Domov sv. Josefa, někde se občerstvíme a při společném putování  pohovoříme o tom, jak jde život.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Doprovázená pouť

    Vy určujete místo, délku, směr a přestávky. Prostě tvoříte cestu. A Petr tam bude pro Vás. Půjde s Vámi, bude naslouchat, odpovídat a klást otázky. Zakoupením této odměny získáváte nárok na jednodenní putování kdekoliv po ČR.
    Petr má za sebou cca 25 tis. km po Evropě. Prošel 30 státy a o svém putování připravil  besedu 16000 km vejšlap. A rád se nyní projde i s Vámi.

    Stravování není součástí odměny.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Staň se poutníkem!

    Vy vybíráte místo, délku, směr, místo na spaní, přestávky. Prostě tvoříte cestu. A Petr tam bude pro Vás. Zakoupením této odměny získáváte nárok na max. 2 denní putování kdekoliv po ČR, s jedním nocováním třeba pod širákem. (případné spaní v komerčním zařízení, není součástí této odměny)
    Petr má za sebou cca 25 tis. km po Evropě. Prošel 30 státy a o svém putování připravil besedu 16000 km vejšlap. A rád se nyní projde i s Vámi.

    Strava není součástí odměny.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    178,11 €
    (4 500 Kč)
  • zostáva 46 z 50
    Beseda s Honzou a Petrem

    Není nad živé setkání. Přijedeme za vámi, kamkoliv po ČR kam nás pozvete. Promítneme fotky a videa z cest a pohovoříme o tom, co nás při putování drželo nad vodou. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Natoč to...

    Zakoupením této odměny získáte půldenní natáčecí den v rámci celé ČR s hlavní kameramanem dokumentu naší výpravy, Tomášem Lénárdem. Může to být cokoliv co je legální, neodporuje dobrým mravům a bude v rozumných podmínkách. Záleží jen na Vás. Výsledkem bude sestřihané video se stopáží do 10 minut.
    Tomáš disponuje kvalitní, profesionální natáčecí technikou, včetně dronu DJI Phantom 3.  Ukázku Tomášovi práce si můžete prohlédnout zde.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    316,64 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Hlavní partner

    Logo hlavního partnera na webu, v dokumentu, na tričkách a doprovodném vozidle. Upomínkové předměty (placka, magnet, přívěšek - od každého 5 ks, plakát). 3 ks vstupenek VIP do kina nebo na přednášku - podle výběru.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Originální obraz Camino na kolečkách

    Režisérka dokumentu Eva Toulová, krom jiného též maluje. A po dokončení poutě namaluje jeden originál obraz Camino na kolečkách přímo pro vás. Malba bude odrážet její vnímání naší společné poutě. Obraz bude malován technikou akryl a rozměr zhruba 30x40 cm.
    Součástí odměny je i pozvání na první setkání po pouti v Divadle Kámen, kde bude obraz předán. (pokud tedy již bude namalován)
    Ukázka Eviny tvorby je zde.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    474,97 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Zatočíme s Vámi!

    Zakoupením této odměny získáte jednodenní natáčecí den v rámci celé ČR s hlavní kameramanem dokumentu naší výpravy, Tomášem Lénárdem. Může to být hudební klip, firemní klip nebo třeba závody. Záleží jen na Vás. Výsledkem bude sestřihané video se stopáží do 15 minut.
    Tomáš disponuje kvalitní, profesionální natáčecí technikou, včetně dronu DJI Phantom 3. Ukázku Tomášovi práce si můžete prohlédnout zde.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    593,71 €
    (15 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Sponzor

    Logo firmy nebo Vaše jméno nebude chybět na tričkách poutníků, na vlajce připevněné na vozíku a na doprovodném vozidle. Samozřejmě poděkování umístíme na webu a v titulcích dokumentu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Generální partner

    Logo generálního partnera na webu, v dokumentu, na tričkách a doprovodném vozidle. (upomínkové předměty 10 ks) 5 ks vstupenek VIP do kina nebo na přednášku - podle výběru.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    989,51 €
    (25 000 Kč)