Ubližuje ti tvůj šampon? Nenech se!

Většina šamponů a další běžné kosmetiky obsahuje zdraví škodlivé látky. Vyvíjíme proto aplikaci Greenscan, která tyto látky odhalí a nabídne ti zdravější alternativu dle tvých preferencí. Jednoduše a zdarma. Pomoz nám Greenscan do konce roku spustit!

  • Attitude eko sada pro nejmenší

  • Batoh ze 100% lnu - č. 1

  • Batoh ze 100% lnu - č. 2

  • Batoh ze 100% lnu - č. 3

  • Batoh ze 100% lnu - č. 4

  • Batoh ze 100% lnu - foto z boku

  • Dámské 100% Bio bavlněné tričko

  • Pánské 100% Bio-bavlněné tričko

11 082 €
vybrané z 10 664 €

103%

103% splnené

423 ľudí prispelo

Technológie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.9.2017 v 11:52.

Zobraziť všetky odmeny

For the English version, please click here

Jak to celé začalo?

Jmenuji se Žaneta a jsem zakladatelka Greenscanu.
Tohle všechno začalo, protože jsem prostě chtěla, aby všichni měli možnost výběru. Aby si každý mohl ověřit, zda přírodní výtažek je opravdu přírodní, zda dětská kosmetika je opravdu nezávadná a zda sliby výrobců nemají nežádoucí vedlejší účinky. A hlavně, abychom nemuseli slevovat ze svých nároků a požadavků. Pro zdravý a ekologický život se nemusíme vracet do jeskyně, i nadále si můžeme barvit vlasy, používat deodorant a make-up. Tak proto jsem vymyslela GreenScan.

... a kousek z celého příběhu

Dříve mě nenapadlo, že si mohu koupit krém, šampon, nebo zubní pastu plnou toxických, mutagenních a karcinogenních látek, které způsobují neplodnost, poškození nervové soustavy, ledvin, jater, nebo rakovinu. Prozřela jsem až po tom, co jsem vystudovala chemii. Zásadním momentem zlomu byl den, kdy jsem chtěla koupit drahý krém proti vráskám jako dárek pro mamku k narozeninám. Po přečtení složení jsem došla k závěru, že bych ji mohla rovnou polít nemrznoucí směsí a vyšlo by to levněji.

Moje překvapení rostlo, když jsem zjistila, že veškerá kosmetika, kterou používám, obsahuje výše zmiňované škodlivé látky. Navíc se tyto látky kumulují v mém těle a tím se vystavuji riziku chorob. To vše se děje z důvodu povoleného maximálního množství jedovatých látek v daných produktech. Nikdo ale neupozorňuje na fakt, že žijeme zhruba 79 let a celý život se myjeme, mažeme a čistíme si zuby a naše tělo tyto látky po celou dobu absorbuje.

Začala jsem tedy analyzovat produkty nejen pro sebe, ale i pro svoje kamarády a rodinu. Všichni byli stejně překvapení jako já, a tak, po nějaké době, vznikl GreenScan. Aplikace, která okamžitě vyhodnotí složení se srozumitelným popisem a vyhledá zdravější variantu. 

Co je náš cíl?

Naším dlouhodobým cílem je dokončit web a mobilní aplikaci, která umožní lidem po celém světě pořídit si zdravý a ekologicky šetrný produkt, od drogerie a oděvů až po jídlo a mobil. Vše velmi rychle a jednoduše, přesně podle osobního nastavení (alergie, typ pokožky, oblíbená vůně, barva, certifikace, vegan nebo materiál). Prostě rychlý, cílený nákup zdravějších produktů. Tím zlepšíme kvalitu našeho zdraví a zdraví naší planety.

Co chceme udělat s vybranými penězi?

Za vybrané peníze chceme dotáhnout do konce mobilní aplikaci a web, oboje pod hlavičkou GreenScan. Umožníme tak uživateli analýzu jeho kosmetických produktů. V případě, že budou obsahovat škodlivé látky, nabídneme mu zdravější alternativu na míru (zatím jen v ČR).

Věřím, že s vaší pomocí a prací našeho týmu se to podaří.

Kdo jsme?

Jsme moc rádi, že tvoříme něco nového a užitečného. Práce na projektu je pro nás z velké části koníčkem, ale potřebujeme peníze na to, abychom celou aplikaci mohli dokončit, spustit a dát ji zdarma ke stažení na internet. 

Projektu se věnujeme cca 12 měsíců.

Programování frontendu i backendu má na starost CTO Daniel. Petr je zodpovědný za grafický design a UX. Václav je oporou ve věcech obchodu a strategie. Žaneta se stará o řízení celého projektu a analýzu složek. Mimo jádro týmu máme 6 externích spolupracovníku, kteří se s námi podílejí na tvorbě GreenScanu - v podstatě se jedná o dobrovolníky z okruhu přátel a rodiny. 

Proč jsme tady?

Doposud jsme na aplikaci pracovali ve volném čase a vývoj byl velmi pomalý. Chceme ale GreenScan spustit co nejdříve a proto se mu potřebujeme věnovat naplno. Čím více peněz na Hithitu získáme, tím rychleji a efektivněji bude celá aplikace pracovat. Máme několik možností: 

Za 270 000 Kč dokončíme startovací databázi kosmetických produktů a jejich chemického složení, spustíme web a aplikaci v testovacím stádiu. (Aplikace oskenuje čárový kód produktu a zobrazí základní hodnocení a nabídne možnosti zdravějších alternativ.)

Za 400 000 Kč vytvoříme rozšířenou verzi databáze (bude obsahovat i čisticí a prací prostředky), webu i aplikace s možností nastavení osobních preferencí (barva vlasů, typ pokožky, základní alergie) a vlastního účtu.

A pokud získáme více než 600 000 Kč bude naše datábáze čítat 12 000 produktů. A aplikace tedy bude schopná oskenovat čárový kód jakéhokoliv dostupného drogistického produktu, zobrazit výsledné hodnocení a nabídnout zdravější alternativy podle přednastavených preferencí uživatele. A tyto alternativy budou ihned ke koupi online. Tzv. chytrý eko nákup na míru.

Naše plány do budoucna:

  • Rozšíříme databázi produktů (o pleny, vložky, a další sortiment jako je oblečení a jídlo...)

  • Budeme mít databázi okolo 30 000 kosmetických složek (INCI) + ostatní chemické složky dohromady cca 120 000 chemických sožek

  • Přidáme více hodnotících kritérií (obaly, vliv na životní prostředí při výrobě produktu a společenský dopad)

  • Uděláme jazykové mutace

  • Budeme dál upgradovat celou aplikaci

  • Zajistíme možnost opakovaného nákupu

  • ....a mnoho dalšího tak, aby se produkty dostaly od výrobce k zákazníkovi co nejekologičtější cestou a férově!

Jak hodnotíme složení produktu?

Jednotlivé složky v drogistických výrobcích hodnotíme na základě dostupných analýz a výzkumů. Čerpáme z celosvětových databází mezinárodních chemických institucí, z odborných studií a literatury. A konzultujeme problematiku s odborníky z oboru. Momentálně nemáme finanční kapacitu na vlastní laboratorní výzkum, což se snad do budoucna změní.

Jsme transparentní, a proto si informace můžeš přečíst i ty. Koukni na:

www.echa.europa.eu
www.epa.gov
www.toxnet.nlm.nih.gov
www.mzcr.cz
www.szu.cz
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed
www.healthandenvironment.org
www.nih.gov
echemportal.org/echemportal/index.action
www.unece.org
www.mpo.cz
www1.cenia.cz
Handbook of green chemicals, A Consumer's dictionary of cosmetics ingredients a další.

I ty můžeš být součásti 

Jsme první na trhu s takto komplexní službou a proto budťe s námi, budťe u toho a budťe její součástí!

Můžete náš projekt podpořit i tím, že se ho sami budete účastnit, třeba plnit, upravovat nebo kontrolovat databáze, hodnotit složky, psát zajímavé články, programovat a tak podobně. V případě zájmu nás kontaktujte skrze: info@greenscan.cz, facebook nebo Linkedin, budeme moc rádi!

Poděkování

Velké díky všem, kteří nás podporují i těm, kteří se nás rozhodnou podpořit :)

Aktuality

31.8.2017 Máme 93 % a už zbývá jen 19 hodin

Ahoj! Máme 93 % a už zbývá jen 19 hodin do konce kampaně na Hithitu! To dáme! Ještě jednou, ale naposledy :) prosíme o podporu formou sdílení odkazu na naší kampaň. Děkujeme moc! Tým GreenScan

Viacej

30.8.2017 CzechCrunch – Tato česká aplikace vám po načtení čárového kódu řekne, zda kosmetika obsahuje škodlivé látky

Tato česká aplikace vám po načtení čárového kódu řekne, zda kosmetika obsahuje škodlivé látky Na trhu se v dnešní době vyskytuje nepřeberné množství různých kosmetických produktů, které začínají u běžných šampónů na vlasy a sprchových gelů a končí u vyživujících pleťových masek či všemožných…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 253 z 300
    Pro super pocit!

    Fandíš nám a těšíš se, až si budeš moci zdarma stáhnout aplikaci GreenScan?

    Než však bude hotová, pošleme ti na email "KPZ"  - kartičku poslední záchrany, kterou si mužeš vytisknout. (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout).


    Díky tobě jsme o krok dál!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 68 z 200
    Gbook - kosmetický průvodce

    Chcete vědět jakým složkám se v kosmetice plošně vyhnout? Jak správně vybrat opalovací krém nebo olej a na jakém principu kosmetika obecně funguje?

    Jak si správně umývat vlasy, aby vaše pokožka netrpěla, a kolik zubní pasty bychom měli ideálně používat?

    Vše se dozvíte v našem GreenScan Ebooku, manuálu pro zdravější život.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,92 €
    (150 Kč)
  • zostáva 55 z 70
    Analýza produktu + doporučení zdravější alternativy

    Máš skvělý pocit z našeho projektu a chceš znát obsah své kosmetiky už teď?

    Uděláme ti analýzu jednoho produktu (šampon, zubní pasta nebo opalovací krém) a doporučíme ti zdravější alternativy. Výsledek obdržíš emailem.

    A navíc ti pošleme naši "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout).
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 10 z 16
    Eko Friendly sáčky na psí výkaly

    Chceš podpořit náš projekt, protože sdílíš  myšlenku čistého a zdravého světa?

    Máme pro tebe 25 eko sáčků na psí exkrementy z bio kukuřičného škrobu (pytlík má podobné vlastnosti jako klasický sáček, ale je 100% kompostovatelný, biologicky rozložitelný).

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 6 z 15
    Absolutně přírodní zubní kartáček MISWAK

    Pro velký úspěch přirodního kartáčku MISWAK přidáváme 15 ks 


    Znáš přírodní kartáček na zuby, který pomáhá proti zánětům dásní, bělí zuby a zabraňuje tvorbě zubního kamene? Kartáček, který nepotřebuje zubní pastu? 

    Kořen stromu Salvadora Persica se od pradávna užívá coby kartáček na zuby. Můžeš ho použít kdykoliv a kdekoliv, doma, při cestování, v kanceláři, nebo v přírodě.  

    Doslova rozžvýkáš kus kořene a tato kašička funguje jako antibakteriální bělící pasta. Po rozžvýkání zůstanou na konci kořene štětinky, které slouží jako kartáček. 

    Miswak je přírodní, takže je i kompostovatelný. Doručujeme s recyklovatelným obalem

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • zostáva 95 z 100
    Ručně dělaná záložka do knížky dle tvého přání

    Nech si nakreslit svého domácího mazlíčka nebo portrét přítelkyně (připoj foto). 
    Specifikuj požadavek do poznámky a těš se!

    Vyrobíme ti záložku na míru. Z recyklovaného, ručně vyrobeného papíru. S originální kresbou (netoxickým inkoustem) na přání. 

    Může sloužit nejen náruživým čtenářům, ale i jako originální dárek.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 58 z 70
    Analýza 3 produků + doporučení zdravější alternativy

    Chceš vědět, co obsahuje tvoje kosmetika?

    Uděláme ti analýzu tří produktů a případně doporučíme zdravější alternativy. Výsedek obdržíš emailem.

    Jako bonus získáš také:
    • Gbook - kosmetický průvodce
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • zostáva 41 z 50
    Eko plátěná taška z bavlny

    Podpoř nás a dostaneš tašku!

    Tašky pomalovali členové týmu GreenScan originálními obrázky - co kus to originál. Použité netoxické barvy jsou šetrné ke zdraví i k přírodě.

    Taška je vyrobená z bavlny, která pochází z udržitelných zdrojů.

    Rorozměry 38cm x 42cm a má 32,5 cm dlouhé uši.  

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,75 €
    (500 Kč)
  • zostáva 67 z 70
    Vstupenka na GreenScan piknik

    Zdravé jídlo umí být dobré!

    Dokážeme ti to na GreenScan pikniku.
    Přijď si s námi užít babí léto do Stromovky!

    Chceme využít posledních hezkých zářijových dní a uspořádat piknik pro naše podporovatele.

    Rádi tě poznáme osobně a nabídneme ti degustační menu zdravých pokrmů.

    Navíc od nás dostaneš dárek:
    • Gbook - kosmetický průvodce 
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)

     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,72 €
    (550 Kč)
  • zostáva 2 z 20
    Eko pytlíky na ovoce, zeleninu a pečivo

    Štve tě, kolik igeliťáků se každý den zbytečně spotřebuje?

    Nahraď je bavlněnými pytlíky. Máme pro tebe hned čtyři, všechny s vlastnoručním potiskem týmu Greenscan.
     
    Pytlíky jsou kompostovatelné a vydrží roky. Ovoce a zeleninu v nich lze skladovat i v ledničce. Jsou také vhodné na luštěniny, ořechy, sušené houby a další potraviny. Údržba pytliků je snadná, lze je prát v pračce. 
    • 1x pytlík na pečivo o rozměru cca 36 x 27 cm
    • 3x pytlík na ovoce a zeleninu s rozměrem cca 25 x 25 cm.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,67 €
    (650 Kč)
  • zostáva 3 z 15
    Delibutus konopná kosmetika pro náročné

    Vyzkoušej si lokální ekologickou konopnou kosmetiku Delibutus. Tato česká značka si zakládá na tom, že ve svých produktech nepoužívá vodu. Většina výrobků je založena na čistém konopném oleji z šumavských rostlin, bez chemických přísad.

    Kluci z Delibutus vyrábí suroviny, jejichž pěstování je maximálně ohleduplné k přírodě i lidem, a snaží se o snižování uhlíkové stopy ve všech fázích výroby. 

    Máme tři druhy balíčků - pro suchou, mastnou nebo smíšenou pleť. Každý z nich obsahuje jemný čisticí peťový olej a ošetřující krém. 

    Napiš prosím do poznámky, který balíček je pro tebe ten pravý. * Vhodné pro muže i ženy. *
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    Tester nových funkcí v aplikaci GreenScan

    Staň se součástí týmu GreenScan a pomoz nám při testování nových funkcí a rozšíření nastavení aplikace GreenScan.

    Jedná se například o tyto funkce:
     
    • Rozšířené nastavení osobních preferencí
    • Uživatelská hodnocení a recenze produktů
    • Možnosti sdílení
     
    Navíc od nás dostaneš:
    • Gbook - kosmetický průvodce
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)
    Těšíme se na tebe. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,62 €
    (750 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Batoh ze 100% lnu

    Chceš stylový a originální batoh?

    Batohy s potisky dle návrhů zakladatelky GreenScan. Potisk nikdy nebude úplně stejný - máme rádi jedinečnost.

    Batoh vlastnoručně vyrábí zakladatelka GreenScan - Žaneta, která používá netoxické barvy, jsou šetrné ke zdraví i k přírodě.

    Podívej se na fotky a do poznámky napiš, o který potisk máš zájem.

    Rozměry: výška  45 cm
                     šířka   34 cm


    Vlastnosti lnu: tkanina vyrobená ze lnu je velmi odolná a trvanlivá. Lněné plátno je odolné vůči prachu, pylu, plísni a je vhodné pro alergiky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,60 €
    (800 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    TRIČKO S POTISKEM od tvůrce komiksu PÁSMO – ZRAZENÍ

    POZOR máme pro tebe pecku!
     
    Nyní si můžeš vybrat tričko z limitované edice a potiskem od tvůrce komiksu PÁSMO-ZRAZENÍ. K dispozici máme pouze 10 ks. Trička jsou vyrobena z 100% bavlny s certifikací:
     
    GOTS - Bio bavlna 
    Fair Wear
    Oeko-tex 

    Dostupné velikosti pro ženy: XS, S, M, L, XL,
    Dostupné velikosti pro muže: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
     
    Líbí se ti? Můžou být tvoje, ale neváhej, máme pouze 10 ks (fotky najdete v galerii).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,55 €
    (900 Kč)
  • zostáva 5 z 15
    Tajemství kosmetiky - exkluzivní seminář Víta Syrového pro podporovatele Greenscanu

    Chemický inženýr Vít Syrový je znalcem kosmetiky a její výroby. Jeho kniha Tajemství kosmetiky učinila průlom ve vnímání složení kosmetických výrobků v naší zemi.

    Přijďte se seznámit s chemickým složením nejen kosmetiky, ale i běžně dostupného jídla. 

    Část semináře povede i Žaneta Havírová, zakladatelka GreenScan, která poskytne praktické tipy, jak nakupovat bez chemie.

    Po semináři následuje diskuse, kde rádi zodpovíme vaše dotazy.

    Seminář se koná v Praze. Předpokládaná délka je 4 hodiny s přestávkami. Občerstvení zajištěno.

    Navíc od nás obdržíš:
    • Gbook - kosmetický průvodce
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)

    *více o Vitu Syrovém: www.vitsyrovy.cz

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,44 €
    (1 100 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    Zdravá večeře se zakladatelkou GreenScan

    Chceš osobně poznat zakladatelku Greenscanu a pochutnat si na skvělé zdravé večeři?

    Žaneta Havírová, která stála u zrodu celé myšlenky, tě pozve do své oblíbené restaurace.

    Během večeře budeš mít dost času ptát se na vše, co tě zajímá o Greenscanu i o zdravém životním stylu. Žaneta ti doporučí konkrétní kroky, kterými můžeš měnit k lepšímu sebe i svět kolem.

    Večeře je na nás :)
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    90,84 €
    (2 300 Kč)
  • zostáva 4 z 10
    Eko set + analýza produktů pro celou rodinu

    Zanalyzujeme tři drogistické produkty, které v rodině nejčastěji používáte. Zkonzultujeme s vámi výsledky analýzy a doručíme vám tři zdravější alternativy zanalyzovaných produktů až do domu.

    A přidáme Eko set:
    • znovupoužitelné bio bavlněnné odličovaci tamponky
    • přírodní zubní kartáček Miswak (pro každého člena rodiny)
    • mýdlové ořechy na 15 pracích cyklů
    • Gbook - kosmetický průvodce 
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,47 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Zelenější patron

    Až se vás vnoučata zeptají, proč jste se rovnou nestali zelenějším patronem, co jim odpovíte? Že vám bylo líto přispět o 20 tisíc víc a radši jste je prohráli v mariáši? 

    Jako zelenější patron získáte vše, co získá patron zelený. Můžete ale ze sebe mít ještě o fous lepší pocit! Navíc bude v aplikaci Greenscan zvěčněna kromě vašeho jména i vaše fotka (pokud si to budete přát).

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,83 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    ÚPLNĚ NEJVÍC ZELENÝ PATRON

    Vyšel vám životní obchod?

    Vsadili jste na správného koně? Vykradli jste banku a nechcete u sebe schovávat příliš peněz? 

    Zbavte se jich tím nejprospěšnějším způsobem! Staňte se naším úplně nejvíc zeleným patronem a pomozte nám změnit svět.

    Neošidíme vás o nic z odměn zelenějšího patrona. Navíc pro vás a vaše blízké (či zaměstnance) vytvoříme speciální verzi aplikace Greenscan ve vašich oblíbených (korporátních) barvách.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 554,50 €
    (90 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Absolutně přírodní zubní kartáček Miswak

    Znáš přírodní kartáček na zuby, který pomáhá proti zánětům dásní, bělí zuby a zabraňuje tvorbě zubního kamene? Kartáček, který nepotřebuje zubní pastu?

    Kořen stromu Salvadora Persica se od pradávna užívá coby kartáček na zuby. Můžeš ho použít kdykoliv a kdekoliv, doma, při cestování, v kanceláři, nebo v přírodě. 

    Doslova rozžvýkáš kus kořene a tato kašička funguje jako antibakteriální bělící pasta. Po rozžvýkání zůstanou na konci kořene štětinky, které slouží jako kartáček.

    Miswak je přírodní, takže je i kompostovatelný. Doručujeme s recyklovatelným obalem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    Znovu použitelné eko odličovací tampony 7ks

    Máš dost jednorázových odličovacích tampónů, které neustále dochází a musíš je znovu a znovu kupovat?

    Máme pro tebe pratelné odličovací tampony z nebělené biobavlny.

    Je to sedm kusů ručně šitých tampónů ve stylovém bavlněném sáčku. Pro hromadné praní nebo uschování. 

    Budete-li tamponky prát šetrně, vydrží vám několik let a vynaložená investice se vám tak několikrát vrátí.

    Tamponky šije maminka jednoho člena týmu. Jsou testované ženami z GreenScan, vřele doporučujeme!

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • Vypredané!!
    Znovu použitelné eko odličovací tampony 7ks


    PROZOR! Eko odličovací tampony jsou zase ve hře :)

    Znovu použitelné eko odličovací tampony 7ks.

    Máš dost jednorázových odličovacích tamponů, které neustále dochází a musíš je znovu a znovu kupovat?

    Máme pro tebe pratelné odličovací tampony z nebělené biobavlny.

    Je to sedm kusů ručně šitých tampónů ve stylovém bavlněném sáčku. Pro hromadné praní nebo uschování.  

    Budete-li tamponky prát šetrně, vydrží vám několik let a vynaložená investice se vám tak několikrát vrátí.

    Tamponky šije maminka jednoho člena týmu. Jsou testované ženami z GreenScan, vřele doporučujeme!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • Vypredané!!
    Early Bird - buď jeden z prvních uživatelů

    Chceš být mezi prvními 20 lidmi na světě, kteřísi si vyzkouší aplikaci GreenScan?

    Ještě před oficiálním spuštěním ti pošleme děkovný email s odkazem ke stažení.

    Navíc od nás dostaneš:
    • Gbook - kosmetický průvodce
    • "KPZ" - kartičku poslední záchrany do kapsy (20 nejškodlivějších látek, kterým se při nákupu kosmetiky vyhnout)


     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,60 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Čistící a prací eko sada 3ks pro děti

    Vyzkoušejte sadu 3 ks ekologických přípravků - bez toxických látek, které jsou vhodné pro vás i pro vaše děti.

    1. Přípravek na mytí nádobí 700 ml, který obsahuje jen látky šetrné k našemu zdraví a k přírodě. Přípravek je hypoalergenní a bez přidaných aromatických látek. Byl vyvinut speciálně pro čištění dětských lahviček, dudlíků, hrníčků s pítkem atd.

    2. Čistící prostředek s rozprašovačem 475 ml na dětské povrchy/hračky, se kterými přijde Vaše děťátko do styku. Je vyroben bez toxických látek, šetrný k vám i k přírodě.

    3. Prací gel pro děti Attitude (35 pracích dávek), stejně jako u ostatních přípravků Attitude se můžete i u pracího gelu spolehnout, že obsahuje pouze látky šetrné k našemu zdraví, a skvěle vypere prádlo celé rodiny.

    Attitude má certifikaty: CO2 Neutral, Eco Logo Certified, Vegan a Cruelty Free a další.
    Více o těchto přípravcích  Attitude.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    33,57 €
    (850 Kč)
  • Vypredané!!
    Zelený patron

    Až jednou budete svým vnoučatům vyprávět, že jste jedním z patronů Greenscanu, nebudou vám to chtít uvěřit. Naštěstí to budete moci snadno dokázat, protože v aplikaci bude navždy uvedeno vaše jméno.

    Kromě toho si budete moci vyzkoušet aplikaci před jejím oficiálním spuštěním a pozveme vás na náš piknik, kde vám osobně poděkujeme a předáme malé překvapení.

    Pokud jste firma a hodnotově si sedneme rádi vaše logo umístíme na náš web.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    394,94 €
    (10 000 Kč)