The Elements

Země, voda, vzduch. Tři živly, tři extrémní sporty, tři neobyčejní lidé. Čtvrtý živel hoří v každém z nich. Vzplaňte plamenem společně s námi a pomozte nám s dokončením celovečerního dokumentárního filmu. Děkujeme za podporu!

7 336 €
vybrané z 5 532 €

132%

132% splnené

337 ľudí prispelo

Film, Šport

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.10.2016 v 17:45.

Zobraziť všetky odmeny

O FILMU

The Elements neboli živly - země, voda, vzduch a oheň – čtyři základní složky světa, které jsou označovány za nezkrotnou, neovladatelnou a často ničivou přírodní sílu. Pojďte s námi poznat jejich sílu, stejně tak jako sílu člověka při snaze pokořit je. Otvírá se před vámi jedinečná příležitost seznámit se s těmi, kteří se o to pokusili: Marek Holeček, Michal Rišian a Martin Trdla, výrazné české osobnosti profesionálního sportu zastupující tři extrémní sporty: horolezectví, hloubkové potápění a BASE jumping & wingsuit flying, které korespondují se symbolikou jim odpovídajících charakteristických tří živlů: země, voda, vzduch. A kde je poslední z živlů, oheň? Aniž by se o něm ve filmu mluvilo, hraje primární roli celého dokumentu. Jedná se totiž o onen zápal pro věc, který vede sportovce extrémních sportů až na hranici života a smrti – a, bohužel, někdy až za ni. 

Pokud se chcete o filmu dozvědět více, podívejte se na oficiální webové stránky filmu, sledujte náš Facebook či Instagram nebo nám napište!

Marek Holeček o The Elements:

"The Elementíci" byly pro mne velkou příležitostí v podobě hozené rukavice. Tak jsem ji s radostí drapnul. Bodejť  by ne! Kdo má představu, co číhá za filmovým žánrem sportovního dokumentu, tomu nemusím říkat nic dál. Obzvláště pokud se točí v exteriéru a kde nastávají situace, které se hold nedají nahrát, pouze s notnou dávkou štěstí  stihnout. Ale vám, kterých  je většina a jste následně diváckými konzumenty, to prozradím. Na začátku je nápad a od něj se začne roztáčet spirála, která v jistých okamžicích dosáhne rychlosti tornáda, majíc tendenci schramstnout a mrštit jak hadrovou panenkou o kilometr dál. Jedná se o šílenou mravenčí práci od námětu počínaje, nekonečné přetáčení a čekání třeba na počasí, nebo až se pokus povede. Ale vraťme se na počátek. Je nutné dát od začátku konsistentní partu, která si navzájem "nerozbije ústa", počínaje od těch, které na plátně nikdy neuvidíte, přestože tvoří srdce filmu, až po hvězdičky aktéry, kteří slíznou smetanu, pokud ta první parta odvede dobrou práci. Pak jen zajištění logistiky přesunů a nemalý problém se sehnáním celkového profinancování. Tím končím žalozpěvné meldování.

Takže když mi mí kamarádi z Aternative.NOW nastínili námět filmu, kde živly země, voda a vzduch jsou propojeny se specifickými lidskými dovednostmi a spojujícím motivem je poslední zástupce, a to oheň, který  žhne v srdci každého "pokustóna", tak jen blázen by řekl ne.  Mně byla přidělena role "pozemšlapky", tedy toho, který se škrábe po všem, co roste vertikálně do oblak. Lezení nabízí nádherné scenérie, ale jinak je toporné, bez omračující dynamiky, jinými slovy za chvilku spíte. Sice porozumíte obavám z ekvilibristiky lezoucích postav, chladu, opuštěnosti, zoufalosti, námaze, ale potřebuje to ještě spád. Tou druhou správnou štafetou je amorfní éter, kde "poletucha" v podání Martina Trdly se naopak mihne rychlostí světla ve své wingsuit kombinéze a prolétne podél skalních stěn jako pohádkový drak. Tam ten fofr je enormní,  takže v protipólu poslední zástupce má v sobě klid a vyrovnanost. Jeho dech se zastaví na notnou chvíli a tlukot zpomalí téměř do rychlosti klinické smrti. Pak kapalné skupenství obejme Michala Rišiana a stáhne ho do ticha tmavých hlubin. Tím máme mozaiku již celou. Sbírání materiálu zabralo víc jak tři roky, plus výpovědi dotvářející vícelinkový náhled do života a duší.

Tímto doufám, že jsem vás navnadil a mým upřímným přáním je, aby vás film "Elemenťárny" svědil při premiéře v dolních partiích přilepených k sedačce. Protože až skončí, vyběhněte ven a běžte si užít rošťáren podle své libosti, přesně tak, jak jsme si to užívali my při natáčení.

Těším se na vás!  Mára

KDO JSME?

Jsme Alternative.NOW, filmové seskupení, které se ve své autorské tvorbě orientuje především na dokumentární filmy z prostředí outdoorových a extrémních sportů. K charakteristickým znakům naší tvorby patří i skutečnost, že svou pozornost směřujeme výhradně na české sportovce, abychom ukázali světu, že i Česká republika má ve sportu své hrdiny. Na svém kontě máme již několik úspěšných filmových projektů, z nichž stojí za zmínku například mezinárodně oceněný freeridový dokument White Line či film o českém windsurfingu s názvem Without the Sea. A kdo stojí za Alternative.NOW? Dva Tomášové, Lukáš a Verča. Potkali jsme se během studií na Filmové škole Zlín a začali jsme společně tvořit. Milujeme film a snažíme se ho dělat. Dobře a poctivě.

Tomáš Galásek, kterému všichni říkají prostě Galas, je tvůrčím pohonem naší party. Hlavním povoláním je kameraman, také fotí a hlavně režíruje všechny naše filmy. O střih se starají naši dva střihačští kluci - Tomáš Vaďura a Lukáš Šereš. Jelikož ale fungujeme jako tým, často se podílí i na scénáři či jiných u filmu potřebných věcí. A protože bez ženského elementu by to přeci nešlo, tak ten u nás zastupuje Veronika Göttlichová. Jejim hlavním polem působnosti je animace a grafika, ale v našem týmu má na starost také všechny produkční záležitosti.

NA CO NÁM CHYBÍ FINANCE?

Film jsme úspěšně dotočili a nyní je ve fázi postprodukce. Podařilo se nám získat skvělé partnery. Generálního partnera firmu HUDY sport, dále pak energeťák BIG SHOCK a firmu SONY, která nám zapůjčila potřebnou techniku na natáčení. Tímto bychom jim zde chtěli moc poděkovat za podporu. Sponzorské dary však stačily pokrýt pouze natáčecí náklady, převážně cestovní výdaje. Nyní nám chybí finance na zaplacení kvalitní finální postprodukce - to znamená především zvuk, hudba, color grading. K tomu již potřebujeme větší tým lidí, které bychom rádi za jejich práci finančně odměnili. Pokud by se dokonce podařilo překročit cílovou částku, mohli bychom zpětně odměnit i ty, kteří v průběhu vzniku na filmu pracovali bez nároku na honorář. Co by bylo pro nás také úžasné, to by byla možnost dovolit si více autorské hudby do filmu.

Je toho ještě hodně, co by díky vaší finanční podpoře pomohlo k naplnění jednoho snu, realizaci filmu o lidech a pro lidi – o jejich touze a cílech, ať již naplněných či nenaplněných. Pro nás samotné se stane jedinou odměnou hotový film. Vy jste teď ti nejdůležitější - naši diváci, neboť právě vy můžete přispět k celkové podobě filmu. 

ODMĚNY

Hlavním lákadlem naší kampaně jsou lístky na slavnostní premiéru filmu v Praze či v Brně, současně však také mnoho dalších odměn a limitovaných edic exkluzivně jen pro vás, naše fanoušky. A protože je film spjat s živly a přírodou, odráží se daná tematika rovněž v odměnách, které jsou z velké části 100% přírodní. Sledujte aktuality, spousta zajímavých odměn ještě přibyde!

Pokud vás dokument The Elements oslovil, budeme moc rádi, když nás podpoříte - ať už finančním příspěvkem či ve formě sdílení informací o filmu či o kampani.

Děkujeme! Alternative.NOW a celý tým filmu The Elements

                                                                                        

Aktuality

6.10.2016 POZOR DŮLEŽITÉ! Informace ohledně vstupenek na premiéru do Prahy!

Naši vážení přispěvovatelé, kteří jste si zakoupili vstupenky na premiéru filmu v Praze.  Chceme vám moc poděkovat za koupi a podporu filmu The Elements a zároveň poprosit o trpělivost. Kampaň končí v sobotu a teprve v pondělí se dostaneme k vašim e-mailům, abychom vám mohli osobně zaslat informac…

Viacej

2.10.2016 116% dosaženo, 6 dní do konce. OBROVSKY DĚKUJEME!

Vážení fanoušci filmu The Elements a hlavně vy všichni, kteří jste doposud přispěli a podpořili tak finální etapu výroby filmu, v pátek byla díky vám dosažena stanovená cílová rovinka!  Do této chvíle 296 z vás přispělo na naši „Elemenťárnu“ a my máme z vaší podpory obrovskou radost! Chtěli bychom…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Srdečný dík

    Poděkování
    Za Váš finanční příspěvek a podporu při dokončení filmu Vám poděkujeme na Facebooku i na  oficiálních webových stránkách filmu. A budeme (Vás mít) rádi.

    Do poznámky napište, jak si přejete být v poděkování uvedeni.
    A pokud chcete film podpořit "jen tak" a zůstat anonymní, napište to také do poznámky a Vaše jméno se nikdy nikdo nedozví. 


     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,93 €
    (150 Kč)
  • predané 8
    Srdečný dík fotografický

    Poděkování
    Předchozí odměna.
    +                                                
    Digitální kolekce fotografií
    Pošleme Vám link ke stažení kolekce 10 originálních fotografií pořízených při natáčení filmu. Fotografie budou ve formátu JPEG a v tiskové kvalitě s malým logem The Elements na okraji. 

    Do poznámky uveďte Vámi vybraný živel: země, voda nebo vzduch a nechte se překvapit! 





     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,88 €
    (250 Kč)
  • zostáva 124 z 150
    Slavnostní brněnská premiéra

    Vstupenka na premiéru v Brně
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní premiéru filmu v Brně za účasti tvůrců i hrdinů filmu, tedy Marka Holečka a Michala Rišiana. 
    Místo konání:  kino Scala, Brno
    Datum: 19. 10. 2016
    Čas: 20:30
    +
    Samolepka
    Nálepka s motivem z filmu jako drobná pozornost ke vstupence.


     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • predané 20
    Stažení filmu

    Stažení filmu
    Nemáte možnost přijet na premiéru? Preferujete zkouknout film pěkně v papučích v pohodlí a tepla domova? Nejste sběratel DVDček? Pak je tahle odměna přesně pro Vás!
    Po proběhlých premiérách filmu Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements stáhnout do své digitální kolekce filmů. 
    +
    Promo foto The Elements
    Obdržíte také 4 "elementské" promo fotografie ke stažení v tiskové kvalitě.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (400 Kč)
  • zostáva 49 z 50
    Vstupenka na premiéru v Brně & přírodní bylinkové mýdlo

    Vstupenka na premiéru v Brně
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní brněnskou premiéru.
    +
    Přírodní bylinkové mýdlo The Elements
    Exkluzivní kolekce 100% přírodních mýdel k filmu! 
    Mýdla jsou vyráběna ručně, tzv. za studena, což zaručuje zachování všech výživných složek.
    Vyberte si jednu ze tří zajímavých přísad a svůj výběr (1, 2 nebo 3) uveďte do poznámky. 
    1. Mýdlo s kozím mlékem
    2. Mýdlo s tymiánem
    3. Mýdlo s mátou peprnou
    Mýdlo bude připraveno k vyzvednutí na premiéře filmu v Brně.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 40 z 50
    Vstupenka na premiéru v Praze & přírodní bylinkové mýdlo

    Vstupenka na premiéru v Praze
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní pražskou premiéru.
    +
    Přírodní bylinkové mýdlo The Elements
    Exkluzivní kolekce 100% přírodních mýdel k filmu! 
    Mýdla jsou vyráběna ručně, tzv. za studena, což zaručuje zachování všech výživných složek.
    Vyberte si jednu ze tří zajímavých přísad a svůj výběr (1, 2 nebo 3) uveďte do poznámky. 
    1. Mýdlo s kozím mlékem
    2. Mýdlo s tymiánem
    3. Mýdlo s mátou peprnou
    Mýdlo bude připraveno k vyzvednutí na premiéře filmu v Praze.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    DVD s filmem

    DVD The Elements
    Pokud upřednostňujete filmové nosiče s originálním bookletem do Vaší sbírky DVDček, tak právě pro Vás je zde konečně tato odměna!
    +
    Podpisové kartičky
    V bookletu najdete také fotografie s podpisy tvůrců i akterů filmu, tedy Michala Rišiana a Máry Holečka. Pokud budete chtít napsat věnování, uveďte jméno osoby, které chcete DVD věnovat do poznámky.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji pošleme na adresu, kterou uvedete do poznámky. Poštovné je započítáno v ceně odměny. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Tričko s motivem filmu

    Kvalitní tričko z organické bavlny
    Konečně! Ať už pro sběratele filmových triček nebo pro ty, kterým se jednoduše logo filmu The Elements líbí nebo pro ty, kteří dávají přednost eko-udržitelné výrobě textilu a kvalitnímu oblečení máme v nabídce tričko prémiové značky Stanley & Stella s motivem filmu The Elements.

    Podívejte se, jak trička vypadají: 
    1. Dámské
    2. Pánské

    Do poznámky nezapomeňte napsat požadovanou velikost!

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    21,73 €
    (550 Kč)
  • predané 10
    Dřevěný USB flash disk s filmem

    USB flash disk
    Originální USB flash disk ze dřeva s logem filmu  The Elements a kapacitou 16 GB.  Foto zde
    +
    Film 
    Na flešce najdete film The Elements v HD kvalitě, který si můžete stáhnout do své digitální kolekce filmů v počítači, na harddisku či na tabletu.
    +
    Plakát 
    Jako bonus přidáme na flešku také oficiální plakát k filmu The Elements v tiskové kvalitě.

    Odměnu si můžete v Praze nebo Vám ji pošleme na adresu, kterou uvedete do poznámky. Poštovné je započítáno v ceně odměny. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,69 €
    (650 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Vstupenka na premiéru v Praze & DVD & přírodní bylinkové mýdlo

    Vstupenka na premiéru v Praze
    Vstupenka pro jednu osobu na  slavnostní premiéru filmu v Praze.

    DVD 
    DVD s filmem The Elements v originálním bookletu. 
    +
    Přírodní bylinkové mýdlo The Elements 
    Exkluzivní kolekce 100% přírodních mýdel k filmu!  
    Mýdla jsou vyráběna ručně, tzv. za studena, což zaručuje zachování všech výživných složek. Vyberte si jednu ze tří zajímavých přísad a svůj výběr uveďte do poznámky.

    Některé odměny obdržíte na premiéře, některé Vám budou zaslány. Poštovné je v ceně odměny.

     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    29,64 €
    (750 Kč)
  • zostáva 26 z 30
    2 vstupenky na premiéru v Brně & stažení filmu

    Vstupenka na premiéru v Brně 
    Dvě vstupenky na  slavnostní premiéru filmu v Brně za účasti tvůrců i hrdinů filmu, tedy Marka Holečka a Michala Rišiana.  
    Místo konání:  kino Scala, Brno
    Datum: 19. 10. 2016 
    Čas: 20:30 

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements 2x stáhnout. Zvýhodněná cena stažení filmu ke dvou vstupenkám!
    +
    Samolepka 
    2 nálepky s motivem z filmu jako drobná pozornost ke vstupence. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    31,61 €
    (800 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Vstupenka na premiéru v Brně & kniha

    Vstupenka na premiéru v Brně
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní brněnskou premiéru. 
    +
    Kniha České himalájské dobrodružství II - Zápisky Marouška blázna
    Kniha bude připravena k vyzvednutí na premiéře filmu v Brně, kde Vám ji může Mára Holeček podepsat, přímo i s osobním věnováním. 
    +
    Poděkování v titulcích
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements stáhnout. Můžete se tak na své jméno v titulcích dívat donekonečna a při tom listovat knižní "Marouškovinou." :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 13 z 15
    Slavnostní pražská premiéra - výhodný "PÁROVÝ FILM PACK S DVD"

    2 vstupenky na premiéru v Praze 
    Vstupenka pro dvě osoby na slavnostní pražskou premiéru

    DVD
    DVD v originálním bookletu s filmem s podpisovými kartičkami s věnováním autorů a hrdinů filmu.
    +
    Oficiální plakát k filmu
    Bude připraven na premiéře s možností věnování a podpisů.

    Přírodní bylinkové mýdlo The Elements 
    Exkluzivní kolekce 100% přírodních mýdel k filmu!  
    Mýdlo je možné získat i s vyrytým podpisem jednoho z hrdinů filmu. Výběr ze tří druhů mýdel.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni. 

    Některé odměny obdržíte na premiéře, některé Vám budou zaslány. Poštovné je v ceně odměny.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    43,47 €
    (1 100 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    ​Slavnostní pražská premiéra - výhodný "PÁROVÝ FILM PACK S FLEŠKOU"

    2 vstupenky na premiéru v Praze 
    Vstupenka pro dvě osoby na slavnostní pražskou premiéru. 

    Dřevěný flash disk s filmem
    Originální USB 16GB flash disk s filmem.  

    Přírodní bylinkové mýdlo The Elements 
    Exkluzivní kolekce 100% přírodních mýdel k filmu!  
    Mýdlo je možné získat i s vyrytým podpisem jednoho z hrdinů filmu. Výběr ze tří druhů mýdel uveďte do poznámky.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni. 
     
    Některé odměny obdržíte na premiéře, některé Vám budou zaslány. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    49,40 €
    (1 250 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Vstupenka na premiéru v Brně & dřevěné kuchyňské prkénko

    Vstupenka na premiéru v Brně
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní brněnskou premiéru.
    +
    Dřevěné prkénko The Elements
    Krásné masivní dřevěné prkénko s logem filmu od šikovného klučiny Vency Kumpfa, který to se dřevem opravdu umí. Limitovaná edice!
    Rozměry: 29,5 x 34,5 cm
    Dřevo: smrk
    Prkénko bude připraveno k vyzvednutí na premiéře filmu.
    +
    Poděkování v titulcích
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements stáhnout. Můžete se tak na své jméno v titulcích dívat donekonečna a při tom jíst nějakou dobrotu z nového prkénka. :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    51,37 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Vstupenka na premiéru v Praze & dřevěné kuchyňské prkénko

    Vstupenka na premiéru v Praze
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní pražskou premiéru.
    +
    Dřevěné prkénko The Elements
    Krásné masivní dřevěné prkénko s logem filmu od šikovného klučiny Vency Kumpfa, který to se dřevem opravdu umí. Limitovaná edice!
    Rozměry: 29,5 x 34,5 cm
    Dřevo: smrk
    Prkénko bude připraveno k vyzvednutí na premiéře filmu.
    +
    Poděkování v titulcích
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements stáhnout. Můžete se tak na své jméno v titulcích dívat donekonečna a při tom jíst nějakou dobrotu z nového prkénka. :-)
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    51,37 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Limitovaná sběratelská edice "The Elements klapka“

    Limitovaná sběratelská edice s filmem
    Dřevěná filmová klapka foto zde s logem The Elements, ručně vyráběná. Ze zadní strany klapky najdete DVD s filmem. Ke klapce dostanete také originální dřevěný USB disk s logem The Elements, na kterém bude film nahraný v HD kvalitě.
    +
    Podpisové kartičky
    Promo fotografie filmu The Elements s věnováním od tvůrců filmu. Fotografie Máry Holečka a Michala Rišiana, taktéž s podpisem a věnováním.
    +
    Poděkování v titulcích
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete po domluvě s námi vyzvednout v Praze nebo Vám ji doručíme na adresu, kterou uvedete do poznámky. Poštovné je započítáno v ceně odměny.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,13 €
    (1 800 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz s Márou #1

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Márou Holečkem v rámu pro zavěšení na zeď, s podpisem a osobním věnováním od Máry.
    Foto a více info  zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz s Martinem #2

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Martinem Trdlou v rámu pro zavěšení na zeď.
    Foto a více info  zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz s Martinem #1

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Martinem Trdlou v rámu pro zavěšení na zeď, s podpisem autora fotografie Tomáše Galáska.
    Foto a více info  zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz s Michalem #2

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Michalem Rišianem v rámu pro zavěšení na zeď, s podpisem a osobním věnováním od Michala.
    Foto a více info zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz s Michalem #1

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Michalem Rišianem v rámu pro zavěšení na zeď, s podpisem a osobním věnováním od Michala.
    Foto a více info zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz "Panorama Himaláje" #1

    Fotoobraz
    Originální velkoformátová fotografie z natáčení na expedici s Márou Holečkem v Himalájích. Na fotografii panorama s Gasherbrumem I.  V rámu a s podpisem autora fotografie Tomáše Galáska.
    Foto a více info zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    126,46 €
    (3 200 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Fotoobraz "Panorama Himaláje" #2

    Fotoobraz
    Originální velkoformátová fotografie z natáčení na expedici s Márou Holečkem v Himalájích. Na fotografii ledovec Baltoro, panorama karákóramských vrcholků. V rámu a s podpisem autora fotografie Tomáše Galáska. 
    Foto a více info  zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    134,36 €
    (3 400 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Exkluzivní freedivingový balíček aneb jeden den s obojživelníkem Michalem

    Lekce freedivingu 
    Strávíte jeden den s naším vodním hrdinou, freediverem Michalem Rišianem a seznámíte se se světem nádechového potápění. Můžete si zvolit lekci indoorového potápění v bazénu či venkovního potápění v Michalově oblíbené potápěčské lokalitě - ve Slapské přehradě. Michal Vám dá základní kurz potápění bez přístroje. Ukáže Vám, jak se bezpečně potápět, jak spravně dýchat, relaxovat, jak se na potápění připravit atd. Zapůjčení vybavení je samozřejmostí.
    Lekce je určena pro jednu osobu a je bez certifikace.
    +
    Stanete se zároveň hrdým  sponzorem filmu a dostanete spoustu předchozích odměn. Seznam najdete tady.

    Pokud chcete vědět více o této odměně,  napište nám!
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    316,14 €
    (8 000 Kč)
  • predané 1
    Partner filmu

    Propagace Vás/Vaší firmy v rámci filmu The Elements
    • Jméno/logo v závěrečných titulcích filmu
    • Jméno/logo na oficiálních webových stránkách a Facebooku filmu
    • Jméno/logo na propagačních materiálech k filmu (v případě koupě do 22.9.)
    • Prezentace Vás/Vaší firmy na premiérách filmu
    • 6 ks vstupenek na slavnostní premiéru v Praze s VIP afterparty 
    • Libovolný počet vstupenek na premiéru v Brně
    +
    Ostatní odměny
    • Limitovaná sběratelská edice "The Elements klapka" – filmová klapka s DVD a USB flash diskem s filmem 
    • 2x přírodní mýdlo The Elements
    • 2x tričko The Elements (dámské a pánské)
    • 1x dřevěné prkénko The Elements
    • Libovolný počet plakátů The Elements
    • 3 x fotoobraz z filmu (za každý element jeden s věnováním jednotlivých aktérů)

    V případě zájmu nás prosím  kontaktujte a můžeme se individuálně dohodnout. Děkujeme!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    790,36 €
    (20 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Slavnostní pražská premiéra

    Vstupenka na premiéru v Praze
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní premiéru filmu v Praze za účasti tvůrců i hrdinů filmu, tedy Marka Holečka a Michala Rišiana. 
    Místo konání: kino Lucerna, Praha
    Datum: 13. 10. 2016
    Čas: 20:30
    +
    Samolepka
    Nálepka s motivem z filmu jako drobná pozornost ke vstupence.



     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • Vypredané!!
    Slavnostní pražská premiéra

    Vstupenka na premiéru v Praze 
    Vstupenka pro jednu osobu na  slavnostní premiéru filmu v Praze za účasti tvůrců i hrdinů filmu, tedy Marka Holečka a Michala Rišiana.  
    Místo konání: kino Lucerna, Praha 
    Datum: 13. 10. 2016 
    Čas: 20:30 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • Vypredané!!
    2 vstupenky na premiéru v Praze & stažení filmu

    Vstupenky na premiéru v Praze
    Dvě vstupenky na  slavnostní premiéru filmu v Praze za účasti tvůrců i hrdinů filmu, tedy Marka Holečka a Michala Rišiana.  
    Místo konání:  kino Lucerna, Praha
    Datum: 13. 10. 2016 
    Čas: 20:30 

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements 2x stáhnout. Zvýhodněná cena stažení filmu ke dvou vstupenkám!
    +
    Samolepky 
    2 nálepky s motivem z filmu jako drobná pozornost ke vstupenkám. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    31,61 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Vstupenka na premiéru v Praze & kniha

    Vstupenka na premiéru v Praze
    Vstupenka pro jednu osobu na slavnostní pražskou premiéru.
    +
    Kniha České himalájské dobrodružství II - Zápisky Marouška blázna
    Kniha bude připravena k vyzvednutí na premiéře filmu v Praze, kde Vám ji může Mára Holeček podepsat, přímo i s osobním věnováním. 
    +
    Poděkování v titulcích
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Stažení filmu
    Po premiéře Vám pošleme soukromý link, ze kterého si budete moci film The Elements stáhnout. Můžete se tak na své jméno v titulcích dívat donekonečna a při tom listovat knižní "Marouškovinou." :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Fotoobraz s Márou #2

    Fotoobraz
    Originální fotografie s Márou Holečkem v rámu pro zavěšení na zeď, s podpisem a osobním věnováním od Máry.
    Foto a více info zde.
    +
    Poděkování v titulcích 
    Navždy zvěčníme Vaše jméno v závěrečných titulcích filmu, kde Vám poděkujeme za Váš štědrý příspěvek. Do poznámky napište, jak si přejete být v titulcích uvedeni.

    Odměnu si můžete vyzvednout v Praze nebo Vám ji po domluvě doručíme. Poštovné je započítáno v ceně odměny.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,94 €
    (2 200 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní lezecký balíček aneb dva dny s Marouškem bláznem

    Lekce lezení
    Dva dny s naším hrdinou za element zemi, lezcem a horolezcem Márou Holečkem. Zalezete si s Márou v jeho oblíbeném Labáku a dozvíte se mnohá nejen lezecká, ale i životní moudra! Zapůjčení lezeckého vybavení je samozřejmostí. Večer se přesunete do penzionu U Lípy, kde bude pro Vás připravena večeře a u piva či jiného lahodného moku můžete s Márou probrat lezecký program na druhý den.
    Balíček je určen pro jednu či dvě osoby (záleží na Vás), lezce i nelezce.
    +
    Stanete se zároveň hrdým  sponzorem filmu a dostanete většinu předchozích odměn. Seznam najdete tady. 

    Pokud chcete vědět více o této odměně, napište nám!

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    592,77 €
    (15 000 Kč)