Online poradna pro sex a vztahy vždy po ruce

Naše webové stránky www.planovanirodiny.cz obsahují užitečné informace z oblasti sexuality a vztahů, včetně online poradny. Stránky však potřebují změnu, aby byly modernější, přehlednější a dostupné v každé situaci, tedy i z mobilu a tabletu.

Autor: SPRSV, z. s.

  • Naši mladí kolegové - Netopeeři

  • Vzdělávání zdravotníků

  • Mladí besedují s mladými

  • Mezinárodní spolupráce

  • Vzdělávací materiály

  • Mezinárodní spolupráce

  • Kongresy pro pedagogy, lékaře, právníky a další

  • Seminář se líbil (čím výš, tím víc) - ale ten web

  • Dokážete komunikovat i s Marťanem? My se to učíme

2 139 €
vybrané z 1 979 €

108%

108% splnené

90 ľudí prispelo

Technológie, Vzdelávanie

Česká republika

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.12.2016 v 14:54.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Společnost pro plánování rodiny a rodiny a sexuální výchovu existuje již 25 let. Sdružuje odborníky různých profesí, od gynekologů, sexuologů, psychologů až k učitelům a právníkům. Připravujeme odborné konference, trénujeme mladé lidi v peer programech, učíme rodiče mluvit s dětmi o sexualitě. A také provozujeme hojně navštěvované webové stránky s online poradnou. Jenže v poslední době čím dál víc slýcháme věty typu: "Já už se za ty naše stránky stydím - 1000 stran super obsahu, ale ta grafika.." "Tak jsem chtěl na webu najít poslední sborník z kongresu a je to hrozně nepřehledné!" "Zkoušela jsi náš web někdy otevřít na tabletu?" Víme, že kvalitní a nekomerční informace v pravý čas je někdy velmi důležitá. Třeba když vám selže antikoncepce... A tak jsme se rozhodli pustit do modernizace stránek. "Tak dobře, jdeme do toho."

Co je náš cíl?

Cílem projektu je připravit nové webové stránky www.planovanirodiny.cz tak, aby byly modernější, přehlednější a dobře dostupné i z tabletu a mobilu. Zároveň se tím zjednoduší přístup k online poradně zaměřené na sexualitu, antikoncepci a vztahy.

Detaily

Naše stránky www.planovanirodiny.cz navštěvuje přes 600 lidí denně. Někteří nám pokládají anonymně dotazy, které někdy řeší každý – o partnerství, sexu, těhotenství, nemocech. Naši odborníci již zodpověděli bezplatně více než 6000 otázek. Máme v zásobě hodně zajímavých textů i odpovědí, ale náš web již je nemoderní a potřebuje nový vzhled, který bude atraktivnější a který se dokáže přizpůsobit i tabletu či mobilu, tak aby byly poradna i web dostupné kdykoliv a odkudkoli. Nový a lepší web potřebujeme nejen pro anonymní poradnu, ale i pro zviditelnění nabídky našich vzdělávacích aktivit. Web budeme doplňovat sami, bez nároku na odměnu, ale peníze potřebujeme na vytvoření nové struktuy, grafiky a redakčního systému - to sami neumíme :8))

A ještě něco navíc...

Víte, jaké dotazy jsou nejčastější a jaké stránky nejnavštěvovanější? Stránka s odpověďmi na dotazy ohledně délky a šířky pánského přirození má 160 338 přečtení, stránka o vynechané antikoncepční tabletě 14 789 přečtení, stránka o spolehlivé nehormonální antikoncepci 19 678 přečtení. Celkem stránky v původní podobě navštívilo k říjnu letošního roku 2 794 727 návštěvníků

Kdo jsme?

Jsme Společnost pro plánování rodiny a sexuální výchovu a zabýváme se otázkami sexuality, partnerských vztahů a plánovaného rodičovství. Provozujeme webové stránky s online poradnou, pořádáme vzdělávací akce pro školy, zdravotníky, učitele, rodiče i veřejnost. Pro mladé existuje program Netopeer, vrstevnické vzdělávání v oblasti sexuality a prevence HIV/AIDS, kdy si mladí lidé předávaji důležité informace sami mezi sebou. Realizujeme semináře o sexualitě i v zařízeních pro tělesně a mentálně handicapované. 

Proč to děláme?

Citlivá témata spojená se sexualitou jsou stále pro mnoho lidí tabu. Snažíme se, aby tomu tak nebylo a aby každý mohl získat nezávislé informace, jaké potřebuje. Možnost poradit se anonymně s odborníkem může  nejen zpříjemnit, ale i zachránit život.

Aktuality

27.8.2020 Chcete poradnu využít?

Dobrý den, pokud si přejete využít služeb naší porady, použijte prosím přímo adresu sprsv.poradna@centrum.cz., nepište prostřednictvím Hithitu. Podrobnosti naleznete zde: https://www.planovanirodiny.cz/poradna Děkujeme!

Viacej

22.12.2016 Poděkování a předání odměn

Vážení přátelé, už známe jména vás všech, co jste nám pomohli s novými webovými stránkami. Postupně se vám všem ozveme a domluvíme předání odměn. Ještě jednou moc děkujeme! Za SPRSV Zuzana Prouzová

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 18
    Dobrý pocit

    Užijte si dobrý pocit, že pomůžete někomu, koho neznáte, najít informaci, kterou potřebuje. Jen tak. A třeba budete takovou informaci někdy potřebovat i vy. Částku příspěvku můžete libovolně navýšit:-) Děkujeme!

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1,98 €
    (50 Kč)
  • predané 0
    Sleva 140 Kč na naší akci

    Chodíte na naše konference nebo kongresy?  Nebo se chystáte? Kupte si  slevenku za polovic! Už slevenku máte? NAŠE SLEVY SE DAJÍ SČÍTAT, můžete ji přičíst k té, co máte, nebo si jich koupit víc (třeba 5 za 350 Kč) a přijít potom za polovic! 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    2,77 €
    (70 Kč)
  • zostáva 42 z 50
    Lahev vína bez podpisů

    Blíží se Silvestr, získejte lahev nebo lahve :8)) kvalitního vína značky Dornfelder či Merlot, a podpořte tím náš nový web! Na předání se určitě dokážeme domluvit!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,90 €
    (149 Kč)
  • zostáva 22 z 25
    Krabička kondomů

    Používáte kondomy? Chcete se chránit při sexu nejen před nechtěným otěhotněním, ale i před sexuálně přenosnými chorobami? A ještě u toho mít dobrý pocit?  Zašleme vám krabičku kondomů Durex.  

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 4
    Novoroční přání

    Popřejeme Vám (nebo komukoli jinému) k Novému roku a pokud si to budete přát, přání podepíší přední sexuologové.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,88 €
    (199 Kč)
  • predané 5
    Podpora vašich vztahů

    Popovídejte si otevřeně s někým, na kom Vám záleží. Zlepšíte tím váš vztah. Pošleme Vám nápady, jak a o čem mluvit. A ještě budete mít dobrý pocit, že jste pomohli. A to za to stojí.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    Podpora vašeho zdraví

    Včasná prevence je velmi důležitá, u žen, mužů i dětí. Objednejte se na preventivní prohlídku ještě dnes. Nevíte na jakou? Pošleme Vám jejich kompletní seznam. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Zodpovíme Vám dotaz

    Trápí vás něco? Nejste si jistí? Zeptejte se nás a my vám zašleme e-mailem odpověď na jakýkoliv Váš dotaz z oblasti sexuality a vztahů. Odpovědi připravují naši odborníci - sexuologové, gynekologové, genetici, psychologové či právníci, dle obsahu dotazu.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 46 z 50
    Lahev vína

    Je to tady vše moc o sexu a vztazích? A Vy si třeba jen chcete zpříjemnit večer? Nebo získat originální dárek? Odměníme vás lahví kvalitního vína značky Dornfelder nebo Merlot podepsanou našimi psychology a sexuology - k vyzvednutí v Praze, Hradci Králové, Vrchlabí nebo Olomouci. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Kniha Ty jsi holka, já jsem kluk - Mrákotovi nejsou v mrákotách, ani když se děti ptají všetečně 2

    Nezbyla na vás knížka z první nabídky? Přidáváme podruhé!
    Výtisk knihy s podpisy autorek D. Štěrbové, L. Šilerové a Z. Prouzové. Kniha vyjde na jaře 2017 v nakladatelství Albatros, je určena rodinám s dětmi ve věku přibližně 4-7 let: Přináší důležité informace z oblasti početí, těhotenství, porodu, vztahů, sexuality, intimní hygieny přizpůsobené nejmenším. Vtipnou a nenásilnou formou podporuje komunikaci v rodině.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Individuální konzultace Vašeho dotazu

    Trápí vás něco? Nejste si jistí? Potřebujete si o tom popovídat, nejen poslat dotaz do poradny? Nabízíme individuální konzultaci Vašeho dotazu/problému z oblasti vztahů a sexuality telefonicky. Spojíme se s Vámi a individuálně a anonymně probereme, co bude třeba.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 14
    Roční členství ve Společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu

    Zajímá vás problematika sexuálního a reprodukčního zdraví, vztahů, antikoncepce, sexuálně přenosných chorob? Zajímáte se o sexuální výchovu nebo ji učíte na školách? Staňte se naším členem a zaplaťte členství na rok 2017! Již členem jste? Udělejte prosím totéž! Členství můžete i darovat. Vystavíme vám dárkový certifikát.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Přijďte na naši akci!

    Chcete se dozvědět více o novinkách v oblasti antikoncepce, sexuálního zdraví, práva či sexuální výchovy? Přijďte na některou z našich akcí. Jako odměnu vám věnujeme vstupné na jakoukoliv naší jednodenní akci v roce 2016 a 2017. Pozvánky Vám budeme posílat e-mailem. Vstupné můžete i darovat, vystavíme vám dárkový certifikát. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 38 z 40
    Číše vína se sexuologem

    Chcete se pobavit?  Setkejte se u skleničky vína s populárním sexuologem MUDr. Radimem Uzlem. Pobavte se a zeptejte se na cokoliv, co vás zajímá.  Realizace v Praze, ve skupině maximálně 20 účastníků. Účast na číši vína můžete i darovat. Vystavíme vám dárkový certifikát.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Přijďte na jubilejní 25. kongres k sexuální výchově!

    Zajímáte se o trendy a novinky v oblasti sexuální výchovy, sexuologie a psychologie? Chcete se setkat a podiskutovat s odborníky na tuto problematiku? Jako odměnu vám věnujeme vstupné na Kongres k sexuální výchově, který se bude konat v říjnu 2017 v  Pardubicích. A protože jde o kongres jubiljení, bude obsahovat i "retro" část. Pozvánku Vám pošleme e-mailem. Vstupné můžete i darovat, vystavíme vám dárkový certifikát.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Přednáška Právní problematika lidské sexuality

    Máloco ovlivňuje lidské chování jako sexualita. Může přinášet chvíle pohody, stresu i násilí a může poznamenat na celý život. Vedle funkce rekreační přináší i funkci reprodukční. A ať se děje co se děje, vždy to nějak souvisí s právem a jeho uplatněním. Přednáška předního odborníka JUDr. Mitlöhnera, CSc. je nejen pramenem poučení, ale i doporučení, čeho a jak se vyvarovat.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Seminář o antikoncepci či prevenci HIV/AIDS

    Máte pochybnosti, jak se co nejlépe chránit před otěhotěním? Chcete nabídnout vašim studentům aktuální informace o možnostech antikoncepce? Anebo vás zajímá problematika HIV/AIDS? Objednejte si dvouhodinový seminář o antikoncepci či prevenci HIV/AIDS vedený Mgr. Zuzanou Prouzovou přímo pro Vás, vaši školu, instituci, zaměstnance či pro Vaše kamarády. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Workshop Empatie

    Chcete se naučit emapticky naslouchat? Chcete se o druhých dozvědět víc? Chcete jim lépe  porozumět? A chcete být také emaptičtí k sobě? Objednejte si pro sebe, vaše kolegy, kamarády, školu či jinou instituci dvouhodinový workshop kurz PhDr. Lenky Šilerové zaměřený na empatii.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Kurz Nepřinesl Tě čáp

    Jste rodiče a nevíte, jak s dětmi mluvit o sexualitě? Překvapí vás věta "Mami, co je to sex?" Líbila by se vám tato beseda ve vaší školce či škole? Nebo mateřském centru? Objednejte si tříhodinový kurz Nepřinesl tě čáp aneb jak mluvit s dětmi o sexu vedený PhDr. Lenkou Šilerovou  přímo pro Vás, vaši školu, instituci, zaměstnance či pro Vaše kamarády. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Beseda se sexuologem

    Máte dotazy z oblasti sexuality, sexuálního zdraví, sexuální orientace? Chcete se dozvědět něco nového a zajímavého? Objednejte si dvouhodinovou besedu se sexuologem MUDr. Ivem Procházkou pro 1 - 20 lidí. Samozřejmě můžete zůstat zcela v anonymitě. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Kurz Nenásilná komunikace

    Chcete umět jasně vyjádřit svá svá přání a potřeby? Chcete dobře chápat druhé? Chcete lépe rozumět svým potřebám? Objednejte si čtyřhodinový kurz Nenásilné komunikace s PhDr. Lenkou Šilerovou pro vaši firmu, školu či pro jinou skupinu - do 12 osob.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 1
    Partnerství, reklama a další možnosti spolupráce

    Staňte se naším partnerem, sponzorem, mějte reklamu na našem webu, navrhněte jiné možnosti spolupráce, rádi domluvíme podrobnosti. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha Ty jsi holka, já jsem kluk - Mrákotovi nejsou v mrákotách, ani když se děti ptají všetečně

    Výtisk knihy s podpisy autorek D. Štěrbové, L. Šilerové a Z. Prouzové. Kniha vyjde na jaře 2017 v nakladatelství Albatros, je určena rodinám s dětmi ve věku přibližně 4-7 let: Přináší důležité informace z oblasti početí, těhotenství, porodu, vztahů, sexuality, intimní hygieny přizpůsobené nejmenším. Vtipnou a nenásilnou formou podporuje komunikaci v rodině.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Přednáška Emoce a emoční inteligence

    Chcete se dozvědět základní fakta o emocích a emoční inteligenci, zjistit, k čemu jsou nám emoce v praxi, proč rozpoznávání lhářů není jednoduché, jak se do emocí zapojuje mozek, jak je to s měřením emoční inteligence a mnoho dalšího? Objednejte si tuto odměnu! Přednáší psycholožka Mgr. Tereza Sadková a těch 90 minut rozhodně nebude nuda.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)