Pomozte na svět jedinečné komunikační hře

Nedávejte dětem nudné otázky a zahrajte si s nimi SAMAJU. Dozvíte se toho o nich i o sobě mnohem víc. Hra pomáhá dětem rozvíjet komunikační dovednosti, vyjádřit své pocity, ale také naslouchat a dávat prostor ostatním.

CO SE DĚJE SE SAMAJOU

3.8.2016

Mám pro vás nejnovější informace :-) Návrh krabičky na SAMAJU je připravený, všechny ostatní podklady jsou kompletní a příští týden (jestli vše půjde podle plánu) by se měla začít vyrábět. Výroba bude trvat cca 6 týdnů. V druhé polovině září by mohla být SAMAJA na světě!

VELKÉ DÍKY VŠEM

25.7.2016

Ani nedokážu popsat slovy, jak velkou mám radost. Posunuli jste mě o velký kus cesty za svým snem...Děkuju.
 

Anonymní přispěvatelé

25.7.2016

Teprve dnes jsem se po ukončení projektu dozvěděla jména (a výše příspěvků) téměř poloviny lidí, kteří přispěli anonymně. Moc děkuji ;-) Zjistila jsem, že u některých jsou poznámky či otázky, na které se budu snažit odpovědět každému osobně na mailovou adresu. Dejte mi prosím trochu času, bude to během následujícich 14 dnů. Tento týden je pro mě priorita zkompletovat všechny podklady pro výrobu hry a odeslat je výrobci. Díky za pochopení.

Co dál?

24.7.2016

Čerstvé informace o tom, jak budu pokračovat po ukončení projektu a jaké další nápady do budoucna mám ;-) najdete na FB stránkách hryprorozvoj.cz

Dnes byla splněna cílová částka!

19.7.2016

Jsem nadšená, je tam 100%, jupí. Musím se přiznat, že jednu dobu jsem tomu přestávala věřit. Pak jsem si ale řekla, přece to teď nezabalíš, zvedla hlavu a sázela do toho energii dál. Nad vodou mě drželo spousta přátel, kteří sdíleli a rozesílali všechno, co jsem zveřejnila nebo mě povzbuzovali osobně či do telefonu. Párkrát se mi vybil můj stařičký "nechytrý" mobil, jak jsem ho žhavila ;-) SAMAJA není jen můj projekt, je to projekt všech, kteří mě mají rádi a všech, kterým stačilo jedno video a pár řádků, aby mě a mé hře uvěřili. Posílám všem jedno velké díky!!!

Kolik vlastně bude SAMAJA stát?

16.7.2016

Cena se určitě bude pohybovat kolem 400,- Kč. Přímo na mých stránkách bude hra stát 399,- Kč (hryprorozvoj.cz). V dalších obchodech se cena může lišit. Záleží, zda to bude e-shop nebo kamenný obchod. Každý má jiné náklady na provoz a tím pádem i jinou marži. Aby byla všude stejná cena bohužel nedokážu zaručit.

Děkuji štědrým sponzorům

15.7.2016

Ráda bych poděkovala dvěma pánům, kteří do mé hry vložili nejen svou důvěru, ale také velkou finanční částku, aby mi pomohli k jejímu vydání. První z nich je pan Jan Nohýnek, který se s firmou Nábytek Honza s.r.o. stal generálním partnerem hry a druhý je pan Vlastimil Drázský.

Na přání jsem přidala odměnu

14.7.2016

Vymyslela jsem další odměnu pro ty, kdo si nechtějí hru kupovat dopředu nebo se jim částka za hru zdá velká. Za 250,- Kč získáte slevu 50% na 1-3 hry, které si budete moct koupit od září na mých stránkách hryprorozvoj.cz

Hurááá, máme nasbíráno 50%

30.6.2016

Děkuji vám všem za příspěvky a šíření projektu. Druhá půlka bude větší boj, proto vás prosím, podporujte SAMAJU dál. Říkejte o ní přátelům a známým nebo ji sdílejte na FB v různých skupinách.

Příspěvek jako sponzorský dar

23.6.2016

Pokud budete chtít věnovat příspěvek jako sponzorský dar, dostanete ode mě samozřejmě potvrzení - darovací smlouvu.
 

JAK OBSTÁLA SAMAJA VE ŠKOLE?

20.6.2016

Moje kamarádka Monika mi ke hře napsala: Mluvila jsem s mamčou. Je celkově nehrací typ a musela jsem jí trochu přemlouvat, aby hru do školy vzala. Ale podařilo se nemožné – měla jen slova chvály. Zkoušela ona i jiné učitelky. A všichni vč. dětí nadšené. Děti chtěly hrát znovu a znovu. Učitelky se nestačily divit, co se dozvěděly – až jim šel mráz po zádech.

Mám pro vás novou odměnu

16.6.2016

Na žádost některých svých přátel jsem se rozhodla přidat ještě jednu "kulatou" odměnu. Je to limitovaná edice otázek - pokud si připlatíte 100,- Kč, získáte 10 bonusových kartiček navíc. Zároveň budete mezi úplně prvními, kterým hru budu posílat. Ale pozor, tato odměna platí jen pro 50 lidí, aby byla zaručena exkluzivita ;-)

SAMAJA za zvýhodněnou cenu pro 20 nejrychlejších už je vyprodána, ale...

13.6.2016

Nabídka her za běžnou cenu je neomezená - čím více peněz se vybere, tím více her nechám vyrobit :-) Pro vás je výhoda v tom, že ušetříte na poštovném a zároveň hru obdržíte dříve než se začne prodávat.
 

5 153 €
vybrané z 4 750 €

108%

108% splnené

214 ľudí prispelo

Hry, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.7.2016 v 13:55.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 8
    Ochutnávka hry SAMAJA

    E-mailem obdržíte 20 otázek ze hry. Můžete si vyzkoušet, jaké to je na ně odpovídat.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 8
    Sleva 50% na 1-3 hry SAMAJA

    E-mailem dostanete poukázku na slevu 50% pro 1-3 hry SAMAJA, které si objednáte na mých stránkách hryprorozvoj.cz. Hra bude k dostání od září 2016 a poukázka bude mít platnost do konce roku 2016.
    SAMAJA JE IDEÁLNÍ DÁREK K VÁNOCŮM

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 85
    Hra SAMAJA

    Pošlu vám jednu čerstvě vyrobenou hru včetně poštovného zdarma.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 5
    SAMAJA s věnováním na míru + překvapení

    Pro vás, kdo máte rádi kulaté částky a rádi se necháváte překvapit. Za váš příspěvek získáte jednu hru s poštovným zdarma, kde bude uvnitř na  krabičce napsané věnování přímo vám nebo vaší rodině či dětem a zároveň vám přijde ručně vyrobený dárek.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 27
    2x SAMAJA s poštovným zdarma

    Za tuto částku získáte dvě hry včetně poštovného zdarma.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • predané 9
    Hra SAMAJA s podpisem autorky a uvedením jména s poděkováním na webu + 1 hodina konzultace

    Za tisícikorunu dostanete SAMAJU, kterou osobně jako autorka podepíšu. Zároveň budou vaše jméno či firma (s vaším svolením) uvedeny na webových stránkách - hryprorozvoj.cz a dále budete mít možnost u mě absolvovat jednu hodinu konzultace na téma výchova dětí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    2 x SAMAJA s věnováním, uvedením jména a poděkováním na webu + na letáku ve hře + 2 hodiny koučování

    Pokud přispějete částkou 5.000 Kč, získáte dvě vydání hry s mým podpisem a osobním věnováním dle vašeho přání. Vaše jméno či firma budou uvedeny (s vaším souhlasem) na webových stránkách - hryprorozvoj.cz a také na letáčku, který bude přímo v balení hry. Zároveň u mě získáte dvě hodiny koučování.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    SAMAJA s poštovným zdarma pro nejrychlejší

    Hru získáte za zvýhodněnou cenu i s poštovným. Je to omezená nabídka, platí pouze pro prvních 20, kteří přispějí touto částkou.  
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    Limitovaná edice hry SAMAJA - bleskově

    Staňte se jedním z těch, kdo održí hru ihned po jejím vyrobení (do týdne) a zároveň získáte 10 bonusových kartiček s otázkami navíc! Tyto kartičky bude vlastnit omezený počet lidí (maximálně 50 :-)).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Generální sponzor

    Vaše logo či jméno bude jako jediné zobrazeno na zadní straně krabičky, kde bude zároveň popis hry a její příběh (legenda). Dále budete uvedeni jako generální sponzor na webových stránkách - hryprorozvoj.cz. Samozřejmostí je získání hry s osobním věnováním.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)