LowCost Race 2016: Projeď Evropu za pár kaček!

Věříme, že k nejlepšímu zážitku z cestování není třeba plná peněženka. Proto už 3. rokem organizujeme závod pro dobrodruhy, kteří za pár korun procestují Evropu. Podpořte LowCost Race 2016 a sdílejme tipy na cestování za pár kaček!

Autor: LowCost Race

  • Cesta plná nových přátel

  • Část loňských odvážlivců na startu

  • Přestavujem LowCost Race

93 €
vybrané z 4 354 €

2%

2% splnené

9 ľudí prispelo

Komunita, Impact Hub

Všetko alebo nič. Projekt skončil 29.5.2016 v 13:39.

Zobraziť všetky odmeny

Žili byli... 

tři kamarádi, kteří se v únoru 2014 přihlásili do soutěže Can you make it od Red Bullu. Geniální závod po Evropě, kde jediné platidlo byly plechovky Red Bullu. Plní nadšení a očekávání jsme ale zjistili, že přes všechnu snahu nás do soutěže nevzali. Z víc než 100 českých přihlášených týmů brali jenom 2. 

Myšlenka cestovatelského závodu se nám ale tak zalíbila, že už nebylo cesty zpět. Navíc jsme věřili, že čím méně člověk má, tím více je vynalézavější. Takže jediné řešení - udělat si vlastní závod.

“Jak se to bude jmenovat?”

“No, mělo by to znít světově, takže anglicky. Bude to lowcost a bude to závod. Co třeba LowCost Race?”

Nyní už za sebou máme dva ročníky a v srpnu 2016 nás čeká třetí, který, doufáme, bude díky i vaší podpoře naprosto jedinečný. :) 

Proč jsme na Hithitu?

LowCost Race pořádáme už potřetí, ale doposud to byl vždy závod pro pár kamarádů. Pokud se vám myšlenka závodu v lowcosťáckém cestování líbí, budeme moc rádi, když nás podpoříte a koupíte si některou z našich odměn. Vybrané peníze použijeme na:

  • Sdílení vychytávek v oblasti lowcostového cestování - Vyspovídáme pro vás účastníky závodu a jejich cestovatelské tipy a historky navždy zaznamenáme pro vás i další generace (do e-booku i blogu). Zorganizujeme také setkání s účastníky a budeme tak společně sdílet vychytávky, jak cestovat dobrodružně a ještě k tomu ruku v ruce s místními obyvateli.

  • Marketing, díky kterému dáme o LowCost Race vědět tísícům cestovatelů a na startovní čáře se  tak objeví desítky nových týmů. Víc týmů znamená víc cestovatelských tipů i zážitků.
  • Organizaci toho doposud nejlepšího a největšího LowCost Race ročníku v historii! :)

Co že je LowCost Race? 

10 dnů, 2 500 Kč v kapse, 25 checkpointů po Evropě, parťák na cestu, spousta zážitků a jedna velká výzva. LowCost Race je cestovatelský závod pro ty největší dobrodruhy, kteří si během 10 dnů procvičí svou vynalézavost, procestují kus Evropy a zažijí nezapomenutelnou jízdu. 

Jak to bude probíhat?

6. srpna se na startovní čáře v Praze sejdou dvoučlenné týmy, každý z účastníků s 2 500 Kč v kapse. 3...2...1... Jedem! Týmy vyráží procestovat 25 checkpointů po celé Evropě. Ten, který se po 10 dnech vrátí s nejvíce body z procestovaných checkpointů a přitom mu v kapse zbyde nejvíc kaček, vyhrává. Nebo-li 10 dnů plných vynalézavosti a dobrodružství.

Jak se přihlásit?

Kaktus nás podporuje. Děkujeme!

Zní ti to jako dobrodružství, u kterého nemůžeš chybět? Stačí sehnat parťáka, natočit minutové video o tom, kdo jste a proč vás LowCost Race láká, k tomu vyblejsknout fotku a vše nám do 30.6. poslat. Čím dřív, tím líp, protože vaše videa dáme na Facebook a z 15 nejoblíbenějších vybereme 10 týmů, které na cestou navíc vybavíme dárky od partnerů LowCost Race. Například pěkně nabitou SIMkou od Kaktusu, se kterou můžete sdílet fotky i zážitky z cest s kámoši doma.  

Kdo jsme?

Hlavním náčelníkem jsem já, Milan "Miky" Škoda, těší mě :) LowCost Race pořádám už třetí rok, ale letos se okolo mě organizační tým pěkně rozrostl. Potkáte mezi námi Petru Voráčkovou (alias Restless Child), Vojtu Konečného, Míšu Peterkovou, Hanku Novotnou nebo Martina Střechu. Všechny nás spojuje jedno - cestování je naše vášeň a LowCost Race nás děsně baví! Doufáme, že i vás... 

Proč to děláme?

Věříme, že…

...pro nejlepší zážitky z cestování není třeba mít napěchovanou peněženku.

...je lepší zažít svůj vlastní neopakovatelný cestovatelský příběh, než si zaplatit za něco, co už viděly tisíce lidí s cestovkou.

...když máš málo, jsi o to vynalézavější a zažiješ parádní dobrodružství.

...kultury cizích zemí poznáš, když jsi mezi lidmi, ne v pokoji čtyřhvězdičkového hotelu.


LCR je výzva pro všechny, kteří věří v to samé. Stačí trochu soutěživosti a můžeme vám zaručit, že svou vynalézavostí překvapíte i sami sebe :) Do LowCost Race zveme všechny, kteří se chtějí hecnout a zazávodit si. Zároveň ale máme společný cíl: hledat vychytávky pro lowcosťácké cestování, učit se od sebe navzájem a naše tipy společně sdílet. Děkujeme Vám! 

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    10 tipů na lowcosťácké cestování a velký dík

    LowCost Racese mi líbí a rád/a ho podpořím stovkou (nebo i víc). Za to se na konci kampaně budu moct těšit, že mi v emailu přistane 10 tipů na lowcosťácké cestování a velký dík. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 2
    E-book: LowCost Race 2016 v písmenech, obrázkách i číslech

    Chci si počíst, co všechno účastníci letošního LowCost Race zažili, kam se podívali a kolik jim na konci cesty zbylo v kapse. Proto přispěju 250 nebo víc a ke konci roku na mě bude v emailu čekat e-book LowCost Race 2016.

    E-book dostanete i s každou další odměnou! Račte vybírat:-)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 3
    Nejstylovější LowCost Race brýle

    Kromě e-booku chci také parádní LowCost Race sluneční brýle, díky kterým každý pozná, že fandím lowcosťáckému cestování. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 100 z 100
    Přednáška od čerstvých absolventů LowCostRace 2016

    Na podzim si budu moct v Praze nebo v Brně přijít poslechnout historky, zážitky i rady od závodníků, kteří právě LowCost Race dokončili. A na e-book se těším taky. 

    Do poznámky jen napíšu, jestli beru Prahu, nebo Brno. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 1
    Tričko LowCost Race

    V srdci mi dřímá dobrodruh, který fandí lowcosťáckému cestování. Proto chci parádní tričko LowCost Race, díky kterému to o mě už budou vědět všichni. Navíc mě na konci roku čeká e-book. Yes! 

    Do poznámky napíšu velikost a jestli pánské/dámské. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Dvě V.I.P. vstupenky na vyhlášení výsledků LowCost Race

    16. srpna v Praze vyvrcholí letošní LowCost Race a já budu u toho. Během závěrečného večera se dozvím první, kdo závod vyhrál a co během cest zažil. 

    Kromě míst s parádním výhledem mě čekají i 4 drinky v ceně a možnost s cestovateli zapařit na závěrečné after party. Těším se i na e-book. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Vyrážím na LowCost Race stylově!

    Jdu do toho! Kromě registrace (,která normálně stojí 450 Kč) ale dostanu na cestu taky dvě trička a dvoje brýle. Těším se i na e-book.

    Do poznámky samo přípíšu velikosti triček a či pánské/dámské.  

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,50 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Virtuálně jedu s jedním z týmů!

    Na LowCost Race mě nedostanete, ale rád/a přispěju a virtuálně pojedu taky. Denně se budu těšit na zprávu, co můj tým po cestě zažívá.

    Se svým týmem se také budu moct osobně potkat při zahájení 6. srpna i během vyhlášení vítězů 16. srpna v Praze, na které dostanu dvě V.I.P. vstupenky. 

    Na podzim pak si pak u krbu budu pročítat e-book. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,53 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Vyrážíme na véču se zakladatelem LowCost Race

    Zakladatel závodu Miky mně a mému parťákovi povypráví, co všechno už se okolo LowCost Race odehrálo. Poodkryje mi tipy na lowcosťácké cestování a nadlábneme se exotickými dobrotami. 

    Čekají mě i dvě V.I.P. vstupenky na vyhlášení výsledků závodu 16. srpna v Praze. 

    Můžu se těšit také na e-book. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Firemní partner LowCost Race 2016

    Chci se stát firemním partnerem celého závodu LowCost Race 2016. Jsem tam, kde to letos bude opravdu žít! Kromě webu, Facebooku a blogu LowCost Race mě uvidíte i naživo během:
    • 2 seminářů o lowcosťáckém cestování v červnu 2016
    • Zahájení závodu a vyhlášení výsledků v srpnu 2016
    • Přednášky s absolventy závodu na podzim 2016
    Můžu se také zapojit do programu nebo vyrazit na závod s firemním týmem. Jasně, e-book si pročtu taky ;)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)