Časopis Vital pro vaši babičku a osamělé seniory!

Chceme posílat časopis Vital vašim rodičům, prarodičům, ale i osamělým seniorům, kterých jsou v ČR tisíce. Časopis Vital je čtvrtletník pro seniory, který vydává Elpida, o.p.s. Pokud objednáte předplatné do 15.12. stihneme zásilku poslat ještě do Vánoc.

Autor: Elpida

357 €
vybrané z 5 944 €

6%

6% splnené

22 ľudí prispelo

Komunita, Literatúra

Česká republika

Všetko alebo nič. Projekt skončil 11.1.2016 v 20:52.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Již od roku 2007 vycházíme jako společenský čtvrtletník pro seniory, který se zabývá postavením seniorům ve společnosti. Přinášíme rozhovory, reportáže, fejetony, tipy z oblasti vzdělávání a zdraví. Na podzim 2015 jsme se rozhodli vstoupit do trafik a umožnit tak dalším seniorům číst něco, co má hlavu a patu.

Co je náš cíl?

Chceme posílat časopis Vital vašim rodičům, prarodičům, ale i osamělým seniorům, kterých jsou v ČR tisíce. Časopis Vital je nejčtenější časopis pro seniory v České republice. Pokud objednáte předplatné do 15.12. stihneme zásilku poslat ještě do Vánoc. Takže je na vás, jestli potěšíte svou vlastní nebo cizí babičku. Dokonce vám pro lepší pocit dáme možnost udělat obojí jedním klikem. :)

Detaily

Časopis Vital je společenský čtvrtletník pro seniory, který Elpida o.p.s vydává už devátým rokem. Přinášíme čtenářům kvalitní nebulvární čtení a inspirativní rozhovory s osobnostmi. V redakci jsou skvělí mladí autoři, ale i velká jména české žurnalistiky, například hudební publicista Jiří Černý, historik a autor Toulek českou minulostí Petr Hora-Hořejš, či komentátor Jan Petránek.

Dosud časopis fungoval na principu solidarity, vycházel za podpory mecenášů, čtenářů a díky inzerci. Zdroje však postupně klesají a my bychom rádi Vital posílali tisícům osamnělým seniorům i nadále. Díky vaší pomoci budeme moci časopis vydávat i nadále, a také zachovat a rozšířit počet seniorů, kterým časopis pošleme zdarma. Až už jsou v domovech pro seniory, nemocnicích či sami doma.

Máme za sebou tisíce stránek, desítky rozhovorů, stovky autorů. Vital stojí za to číst, protože jeho autoři mají o čem psát. A píšeme především o lidech, kteří „něco“ dokázali, a jsou tak pro všechny inspirací. Pomožte nám a předplaťte Vital svým blízkým a také seniorům, na které ostatní zapomněli. Ani nevíte, jak velkou radost jim uděláte.

... a ještě něco navíc

Rádi bychom poděkovali celému našemu týmu, bez kterých by tuto kampaň nešlo zrealizovat. Velký dík patří především Miroslavu Krobotovi, Mártymu Čoninovi, Martinovi Hůlovi a  EYEYE production, bez kterých bychom nenatočili náš skvělý videospot. Děkujeme také Dopravnímu podniku Hlavního města Prahy, který nám k natáčení spotu poskytl zdarma autobus.

Kdo jsme?

Časopis Vital narozdíl od většinové společnosti na seniory nezapomíná, ba naopak! Snaží se jim už 9 let poskytnout seniorům kvalitní čtivo, které tu do té doby chybělo. Každé jedno předplatné pomůže vydávat Vital i nadále a navíc jej zasílat seniorům po celé České republice. 

Proč to děláme?

Protože chceme, aby se o Vitalu dozvědělo co nejvíce lidí. Chceme také, aby jej mohli číst i osamělí senioři, kteří by si jej jinak nemohli koupit. Proto jsme na Hithitu a vy nám v tom můžete pomoci.

Aktuality

8.12.2015 Podívejte se o čem je Vital!

Rádi bychom vám ukázali náhled podzimního čísla časopisu Vital, abyste si udělali představu o čem náš časopis vlastně je.

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Poděkování

    Podpořte vstup originálního časopisu na trh. Časopisu, za kterým nestojí velké vydavatelství, ale parta nadšených lidí, která dělá svou práci s radostí a vědomím, že to má smysl. Za Váš příspěvek Vám pošleme osobní poděkování!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 9
    Objednejte předplatné Vitalu pro vaši babičku/dědečka

    Každé tři měsíce po dobu jednou roku najdou vaši prarodiče ve schránce nové číslo časopisu. V prvním doručeném čísle bude vložený dárkový poukaz s Vaším jménem. I díky tomu budou vědět, že na ně myslíte. :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • predané 6
    Objednejte předplatné pro CIZÍ babičku/dědečka

    Každé tři měsíce po dobu jednou roku najde neznámá babička/dědeček ve schránce nové číslo časopisu. V prvním doručeném čísle bude vložený dárkový poukaz s Vaším jménem. Uděláte dobrý skutek a navíc nás podpoříte.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • predané 0
    Poslechněte si Please The Trees v doprovodu sboru seniorů Elpida

    Společné CD natočila indie-rocková kapela Please The Trees s vokálním doprovodem sboru seniorů Elpida před dvěma lety. Potěšte tímto netradičním dárkem svoje uši - nebo uši svých blízkých.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,87 €
    (350 Kč)
  • predané 1
    Objednejte zlaté předplatné pro vaši babičku/dědečka a zahřejte své nohy

    Každé tři měsíce po dobu jednou roku najdou vaši prarodiče ve schránce nové číslo časopisu. V prvním doručeném čísle bude vložený dárkový poukaz s Vaším jménem. I díky tomu budou vědět, že na ně myslíte :). Na Vaši adresu navíc dodáme originální ručně pletené ponožky od babičky, které pro nás plete už více než 50 babiček z celé republiky. Dárek, který zaručeně zahřeje!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • predané 6
    Objednejte předplatné pro vaši i cizí babičku/dědečka

    Každé tři měsíce po dobu jednou roku najdou nejen vaši prarodiče ve schránce nové číslo časopisu. Druhé časopis pošleme náhodně vybrané babičce/dědečkovi, který/á si časopis nemůže dovolit. Vy uděláte dobrý skutek, senioři dostanou časopis a vy budete spokojeni. V prvním doručeném čísle bude vložený dárkový poukaz s Vaším jménem. I díky tomu budou vědět, že na ně myslíte :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    Počítačová/jazyková akademie pro vaši babičku/dědečka

    30 hodin lekcí počítačů nebo jazyků dle vašeho výběru z nabídky vzdělávacího a kulturního Centra Elpida v Praze na Pankráci.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    178,32 €
    (4 500 Kč)
  • predané 0
    Počítačová/jazyková akademie pro vaši babičku/dědečka - dvojitá porce

    60 hodin lekcí počítačů nebo jazyků dle vašeho výběru z nabídky vzdělávacího a kulturního Centra Elpida v Praze na Pankráci.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    356,65 €
    (9 000 Kč)