2. CD Kamily Hübsch - podpořte skvělou českou muziku

Podpořme správnou věc - 2. CD zpěvačky Kamily Hübsch. Vybrané prostředky půjdou na nahrání písniček, výrobu CD, koncert spojený se křtem. Pokud se nám podaří být více než úspěšní (vybrat více), část prostředků věnuji na charitu malým dětem.

  • Promo fotografie

  • Promo fotografie

  • Z videoklipu

  • Promo fotografie

  • Promo fotografie

  • Koncert v Hard Rock Cafe

3 777 €
vybrané z 4 770 €

79%

79% splnené

10 ľudí prispelo

Hudba

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika

Všetko alebo nič. Projekt skončil 10.1.2016 v 18:27.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Můj začátek odstartovala soutěž Pretty Woman 2010, kde jsem zpívala pro realizační tým a těm se to tak líbilo, že se mě zeptali, proč nezpívám profesionálně. Té myšlenky jsem se chytla natolik, že ihned po skončení soutěže jsem se vrhla na dráhu zpěvačky. Takže tam byl ten první impuls. Jinak samozřejmě zpívám od malička - jsme hudební rodina a talent jsem sdělila po mamince a tatínkovi.

Co je můj cíl?

Je to jednoduché. Chci přinést na českou scénu hudbu, která tady chybí - oživit ji a hlavně zpívat v čestině. Chci lidem přinášet pozitivní energii a radost svojí hudbou.

Detaily

Věřím, že když má člověk sen, věří mu, jde si tvrdě za ním vlastními silami, pílí, vytrvalostí, poctivou prací, tak nic není nemožné a sen se stane skutečností. To dělám 6 let a stále jdu dál :-) Věřím, že člověk může změnit svůj osud a žít tím, co nejvíce chce a miluje - pro mě je to hudba.

Ráda bych touto cestou našla příznivce hudby nebo společnosti, kteří chtějí podpořit mladou, talentovanou zpěvačku a skladatelku. Za každé kliknutí na jakoukoliv odměnu budu nesmírně ráda. Částka není strop, to znamená, že pokud nasbírám více, než je můj cíl, můžu připravit více písniček na album, mohu udělat větší šou na koncertě spojený se křtem. Mohu udělat mnohem více a proto jsem se rozhodla, že pokud budu více než úspěšná - vybere se více - část peněz chci věnovat malým dětem na charitu a udělat tak radost ještě někomu dalšímu a já radost dělám moc ráda :-) Již teď děkuji za podporu, které si vážím. Pokud by se prostředky nepodařilo nasbírat do určité doby, vrátí se Vám vše zpět.

Kdo jsem?

Sólová zpěvačka, pocházím z Mostu. Momentálně žiji v Praze a muzice se věnuji na plný úvazek – historicky tomu ne vždy tak bylo. Ten skutečný hudební start byl v pražském Hard Rock Café, kde jsem premiérově odehrála na začátku roku 2012 několik koncertů i v akustické aranži výběr toho nejlepšího ze světových hitů – od 70. let až po současnost. Hlavní část vlastního repertoáru jsem připravila ve spolupráci se skvělým Andrejom Turokom, který mi složil k většině písniček hudbu, a společně se podílel na textech. Vlastní tvorba padá do kategorie poprock –  nechci být ani rocker, ani raper, ani hiphoper, i když to teď poměrně „frčí“ … prostě dělám pop tak, aby bavil, dával energii a kvalitou byl na úrovni světových produkcí. Není to úplně jednoduchá čeština, protože se v ČR k češtině často chováme poněkud macešsky. Vlastní tvorba je a bude výhradně v češtině stejně jako celé moje debutové CD „Rozepsaná“, které produkoval Boris Carloff. Repertoár tedy reprezentuje především vlastní tvorba včetně aktuálního hitu „Hůř se vstává“ a také největší hity 80. a 90. let. Hudba těchto dekád patří ostatně mezi mé nejoblíbenějším a zároveň jsou inspirací, která se promítá i do vlastní tvorby. Mám za sebou úřast na festivalech, vystoupení v televizích v ČR i na Slovensku, rozhovory v rádiích, několik článků v periodikách a spoustu o mě vyšlo na internetu. Tento rok byl velmi plodný a já složila spoustu nových písniček (hudbu i texty) a už jich je tolik, že bych je ráda předala i posluchačům formou mého druhého cédéčka, pro který zatím nemám název. Hudba je velmi ovlivněna 80´léty, bude rychlejší, optimistická, pobaví, ale nechá Vás i trochu se zamyslet. Skládám hudbu i na zakázku, spolupracuji s předními hudebníky. Nejnovější počin je duet s Evou Pilarovou a písnička "Vánoční"

Proč to dělám?

Letos mě políbila múza a já složila tolik nových písniček, které bych ráda předala Vám "posluchačům" na dalším, již druhém cédéčku - zatím nemá název, stále se rozhoduji, aby mě co nejvíce vystihoval.

Druhá deska bude pozitivní v rychlejším tempu, ovlivněná 80´léty a udělá radost každému, kdo si ji poslechne. Vše si zařizuji sama a proto bych touto cestou ráda našla milovníky hudby,kteří by rádi podpořili českou muziku a šikovnou umělkyni :-)

Hudba je můj život, hudba mě dělá šťastnou a já to štěstí pak mohu šířit dál mezi posluchače.

Chcete se dozvědět více?

Veškeré informace o mě, poslech hudby, aktuality a koncerty, nalezneš na mém webu www.kamilahubsch.cz nebo na facebooku pod mým jménem Kamila Hübsch (hudebník). Na youtube také najdeš spousty mé hudby - i tam mě můžeš podpořit třeba přidáním LIKE nebo krátkým a milým komentářem - bude tě to stát jen pár sekund tvého času:-) Budu velmi ráda a již teď velmi děkuji :-)

Aktuality

13.11.2015 Druhé album, přípravy

Písniček na druhé CD je požehnaně, všechny jsou  napsané. Text i hudbu jsem složila sama. Teď už jen realizovat výrobu. Doufám, že díky Vám, se mi to podaří :-)

Viacej

13.11.2015 Duet s Evou Pilarovou

Právě jsem dotočila duet svojí vánoční písničky "Vánoční" se známou a úspěšnou zpěvačkou Evou Pilarovou. Brzy budete mít možnost shlédnout video n youtube.

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 10 z 10
    Odznáček

    Odznáček s mým logem 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,98 €
    (100 Kč)
  • predané 4
    Chci přispět jen tak pro radost

    Líbí se ti moje hudba, chceš ji podpořit a nic za to nechceš, jen dobrý pocit, že jsi udělal správnou věc? :-) Pošlete 200 nebo kolik Vás napadne. Jsem ráda za každou korunku, která mě přiblíží mému cíly :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,95 €
    (200 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Vstupenka na koncert

    Vstupenka na koncert, společná fotografie a první místa pod pódiem. Pozváni budou zajímaví hosté z české hudební scény.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,94 €
    (250 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Vstupenka na koncert pro 2

    Vstupenka na koncert pro dva, kde budu křtít abum se zajímavými hosty české hudební scény, společná fotografie a první místa pod pódiem.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,93 €
    (300 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Nová deska plná pozitivní hudby

    2. CD s osobním věnováním. Jako bonusová píseň na tom to cd bude i duet s Evou Pilarovou a píseň "Vánoční".
    Název pro desku ještě vymýšlím :-) Album by mělo vyjít na přelomu jaro/léto 2016.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,91 €
    (350 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    VIP Vstupenka na koncert

    Vstupenka na koncert v Praze, kde budu křít druhou desku. Dostaneš CD s osobním věnováním, uděláme si společnou fotografii a podíváš se za mnou do zákulisí, jak to vypadá před a po koncertě. První řada pod pódiem, abys dobře viděl/a :-) Pozváni budou velmi zajímaví hosté z české hudební scény.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,88 €
    (500 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Sbírka cédéček "Rozepsaná" + 2. CD

    Debutové album "Rozepsaná" + 2.CD  s věnováním. Sbírka toho nejlepšího v dárkové krabičce.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,86 €
    (550 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Společný oběd nebo drink

    Chceš se mnou zajít na oběd nebo drink, popovídat si o všem možném třeba kolem hudby nebo nabídnout svůj projekt, kde bych se mohla uplatnit? Prostě fajn pokec :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    119,26 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Sponzoring 2016

    Líbí se Ti moje hudba a rád/a bys ji podpořil/a? Název Vaší společnosti se objeví na CD a umístím logo/baner na pódium na koncertě při křtu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    397,54 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    Soukromý koncert

    Ráda přijedu s kapelou zazpívat  kamkoliv v rámci ČR. Můžeš si vybrat mezi akustickým koncertem či zvukem v plné, elektronické podobě. Detaily domluvíme...

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    596,30 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Hlavní partner

    Líbí se Ti moje hudba a rád/a bys ho podpořil/a a zároveň se tvé jméno či název společnosti objevilo na CD, logo/baner na pódiu při křtu druhého CD - podrobnější detaily domluvíme společně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    795,07 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Generální partner

    Věříš mému projektu a rád/a bys ho podpořil/a a zároveň byli jeho součástí? Název firmy nebo jméno se objeví na CD, budeš se mnou křtít CD, logo firmy umístím na pódium při křtu, budu o tobě všude mluvit a mnoho dalšího - podrobnější detaily domluvíme spíše společně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 987,68 €
    (50 000 Kč)