Flashtones - boříme sterotypy!

Jsme nová česká značka oblečení a doplňků, která Vás bude bavit! Začínáme od podlahy! Párujte naše ponožky jak se Vám jen zlíbí a bořte stereotypy!

Autor: Flashtones

3 984 €
vybrané z 3 751 €

106%

106% splnené

148 ľudí prispelo

Dizajn, Móda

Všetko alebo nič. Projekt skončil 16.11.2015 v 16:03.

Zobraziť všetky odmeny

Ponožková revoluce

Také Vás tak nebaví párování ponožek? Nepárujte je nebo na to jděte jinak! Nechat se vést náhodou, vsadit na své oblíbené barvy, vyjádřit kombinací svůj názor, postoj či náladu nebo zvolit stejnou barvu obou? Je to zkrátka na Vás! Kochejte se barevnými tóny a buďte nevázaní a nápadití! 

Ponožky a vše, co s nimi souvisí vyrábíme v Čechách z bavlny s příměsí elastanu.

Rádi bychom Vás požádali o finanční podporu pro dotvoření první kolekce. Kromě jedinečných originálních jednobarevných ponožek Flashtones se totiž chystáme vyrobit i ponožky vzorované s vlastními originálními designy, které by u vás v ponožkoši neměly chybět☺. Na oplátku jsme pro Vás připravili zajímavé odměny v podobě ponožek dle vlastního výběru, slevových poukazů, či vstupů na ponožkovou módní přehlídku.

... a ještě něco navíc

Ponožky jsou balené jednotlivě do originálních kartonových krabiček. Pro opravdové hráče máme připravenou opravdovou pecku, tzv. Mystery box, u kterého o Vaší každodenní barevné kombinaci rozhodne náhoda nebo chcete- li osud :).

Odkazy projektu

web

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 7
    1 ponožka Flashtones

    Ochutnávka! Okoukněte, osahejte, ozkoušejte!
    Po ukončení kampaně vám bude zaslán na email kupón na 100% slevu na 1ks ponožek Flashtones dle vašeho výběru.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    2,96 €
    (75 Kč)
  • predané 39
    3 ks ponožek Flashtones

    Lehký start! Po skončení kampaně vám bude zaslán na email kupón na 100% slevu na 3 ks ponožek Flashtones dle vašeho výběru.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    8,29 €
    (210 Kč)
  • predané 38
    5 ks ponožek Flashtones

    Začněte kombinovat podle svého! Po skončení kampaně vám bude zaslán na email kůpón na 100% slevu na 5 ks ponožek Flashtones dle vašeho výběru.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    12,83 €
    (325 Kč)
  • predané 33
    9 ks ponožek Flashtones

    Pořádná dávka kombinací! Po ukončení kampaně Vám bude zaslán email s kuponem na 100% slevu na 9 ks ponožek Flashtones dle vašeho výběru.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    21,32 €
    (540 Kč)
  • predané 21
    Mystery box

    Dopřejte si po ránu dávku vzrušení! Vytáhněte si ponožky z  Mystery boxu a nechte o jejich barvě rozhodnout náhodu. Mystery box obsahuje 14 ks ponožek Flashtones a bude vám zaslán poštou po ukončení kampaně.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    31,59 €
    (800 Kč)
  • predané 0
    2 vstupenky na ponožkovou módní přehlídku + Mystery box

    Buďte s námi při představení kolekce a užijte si ponožkový večer! Jako ochutnávku si budete moct užít náš Mystery box.  Vytáhněte si ponožky z Mystery boxu a nechte o jejich barvě rozhodout náhodu. Mystery box obsahuje 14 ks ponožek Flashtones.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    78,97 €
    (2 000 Kč)
  • predané 9
    2 vstupenky na ponožkovou módní přehlídku + zásoba ponožek na měsíc

    Buďte s námi při představení kolekce a užijte si ponožkový večer! S měsíční zásobou ponožek Flashtones je jasné, co budete mít na nohách. Po ukončení kampaně Vám bude na email zaslán kupon na 100% slevu na 62 ks ponožek Flashtones dle vašeho výběru.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    197,43 €
    (5 000 Kč)