Radek Jaroš: CÍLEM JE NÁVRAT

Cesta Radka Jaroše za Korunou Himálaje, která probudí vnitřní sílu nemocné ženy. Objevte dobrodružství, které překračuje hranice fyzického a emocionálního výkonu. Netradičně pojatý motivační dokument z jedinečných Radkových záznamů velehorských výstupů!

Autor: Radek Jaroš

  • 18 let. První lezení, první lásky, první tragédie

  • Základní osou filmu je moje přednáška

  • Natáčení v mém rodném městě

  • Koruna Himálaje. Čtrnáct nejvyšších hor světa

  • Hora zabiják - Nanga Parbat. Poprvé jen ve dvou

  • Kdo slavil zcela sám narozeniny na vrcholu osmy?!

  • Dhaulaghiri. První expedice skončila v 8000 m!

  • Radost, únava, vyčerpání... Návrat z Shisha Pangmy

  • Poslední desítky metrů od vrcholu hory hor...!

  • Třetí den na cestě. Alpským stylem stěnou osmy...

  • GII sen se stává skutečností! Vrcholový hřeben.

  • Na pátý pokus neodolala ani K2! Patnáctý na světě

  • Tehdy jsem ještě netušil, že mě čeká devět operací

  • Představitelé dvou hlavních rolí. Bude "Oskar?":-)

  • Znám lidi, kteří mají kompletní sbírku kalendářů!

  • Malý kalendář, velká inspiraci i radost.

  • I takto se vracejí "hrdinové" domů...

  • Sice se usmívám, ale rozdrcený prst znamená konec!

  • To srdce patří vám...

8 698 €
vybrané z 35 822 €

24%

24% splnené

19 dní do konca

123 ľudí prispelo

Film, Šport

Nové Město na Moravě, Kraj Vysočina, Česko

Prispieť

Všetko alebo nič. Tento projekt bude úspešný iba v prípade, že dosiahne aspoň cieľovú čiastku do 7.7.2024 do 15:09.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Cílem je návrat…

Kdo byl na mé přednášce, zná i jedno z nejdůležitějších mott: „CÍLEM JE NÁVRAT!“

Naštěstí jsem to pochopil a poznal hned při první expedici do vysokých hor na Pamír v roce 1989. Tehdy jsme se pod vrchol po dvoudenním výstupu, dva kilometry vysokou, téměř kolmou stěnou, dostali zcela vyčerpaní. Na vrcholu, vlastně 50 metrů pod ním, jsme zjistili, že lehkým svahem se už nahoru nedostaneme! Absolutní vyčerpání, únava z šestitisícové výšky, a především špatná motivace... I když jsme lezli vzhůru po čtyřech, plazili se, nakonec jsme se třicet metrů od vrcholu otočili. Pochopili jsme, že nahoru bychom se dostali, ale dolů už ne!

I proto tady dnes stále jsem a není ze mě mrtvý hrdina na vrcholu hory.

Cílem nesmí být vrchol. Cílem je návrat

Ne každý si ovšem některé ze svých životních cest vybere. Jsou vrcholy, které opravdu zdolávat nechcete. Mezi takové patří i zhoubná onemocnění. Během let jsem zjistil, že můj sen, příběh plný překážek, úspěchů ale i neúspěchů, zranění a dalších vzestupů, může motivovat nejenom sportovce. Může motivovat i lidi s hendikepem a pomoci jim zdolat i jejich nečekané a nechtěné vrcholy. Kruh se uzavře a vše dostává smysl, protože cílem je návrat! Zpět do života z vrcholů hor, stejně tak jako z nemocí do normálního života.
A právě nejeden takový návrat se skutečně stal.

O tom je náš film.

Co je náš cíl?

Využít exkluzivní neopakovatelné záběry z Himálajských osmitisícovek, na které jsem bez kyslíkových přístrojů a bez pomoci výškových nosičů vystoupil teprve jako patnáctý člověk na světě. Troufnu si tvrdit, že nikdo jiný vlastníma rukama nic podobného nenatočil. To je sportovní stránka věci. Ovšem propojením s bojem s nemocí, která může potkat každého, vznikne motivační příběh, film, který časem nezapadne, bude aktuální stále...

Detaily

Film CÍLEM JE NÁVRAT bude postupně „dávkovat“ lezecké neúspěchy i úspěchy. Nic není zadarmo a nic nepřichází automaticky, samo. Především v začátcích se nedařilo a hned tři ze čtyř mých expedic byly neúspěšné! Přitom stály obrovské peníze, většinu jsem vydal ze svého a spoustu dalších musel sehnat. Naštěstí jsem včas pochopil, že se nejde spoléhat na ostatní, vézt se v „anonymitě“ výpravy. Je třeba vzít osud do svých rukou. Začal jsem organizovat a pořádat expedice sám a měl jasný cíl. Výpravy raději malé, ale lézt s lidmi, kterým člověk věří a ví, že se za každých okolností na ně může spolehnout. Vznikl malý, ale opravdový tým a začalo se dařit. Ovšem ne pořád. Přicházely i další neúspěchy, zranění, omrzliny, amputace. Rozpad týmu a bohužel i smrt bývalých spolulezců. Přesto jsem se nevzdal. Například na legendární horu K2 jsem se vracel pětkrát a strávil tam dohromady půl roku svého života. A to vše se stávalo motivací i pro další lidi, nejenom sportovce. Shodou okolností kamarád, který mi pomáhal s financováním a jedna známá, onemocněli rakovinou. A tehdy jsem porušil zásadu, že neberu satelitní telefon sebou na vrchol. Poprvé jsem volal z poloviny cesty, abych je povzbudil. Z vrcholu! Ten oni prožívali se mnou a já jejich nemoc s nimi. Navzájem jsme se motivovali.

Na začátku tisíciletí jsem začal podporovat mimo jiné organizaci DEBRA CZ. Děti, které se narodí a kožním onemocněním „motýlých křídel“.  Křehká kůže se jim trhá, praská, krvácí, rány se musí převazovat několikrát denně. Trpí celý život. Nevěděl jsem přesně, proč to dělám. Jen tak, že moje jméno mohlo pomoct, ze slušnosti, pro dobrý pocit... a vrátilo se mi to nečekaně. Když jsem po omrzlinách na Annapurně následující dva roky absolvoval devět operací a chodil devět měsíců o berlích. Také jsem trpěl, fyzicky, ale psychicky jsem byl absolutně v klidu. Věřil jsem, věděl jsem, že já budu zase v pořádku a opět vyrazím do hor. Můj problém byl nicotný. Ty děcka s nemocí žijí a bojují celý život! Malí-velcí hrdinové! Tehdy motivovali naopak oni mě.

... a ještě něco navíc

Když jsem se vrátil zraněný a samozřejmě bez úspěchu ze své čtvrté expedice na K2 v roce 2007, řekl jeden kamarád: „Vykašli se na ni a dej si ji k padesátinám!“ Já na ni tehdy jezdil v podstatě každý druhý rok. Potom sedm let ne. Znovu až v roce 2014 a vylezl jsem na ni. A bylo mi opravdu zrovna 50! Zároveň jsem se stal nejstarším člověkem, který na „Korunu Himálaje“ dosáhl.

Kdo jsme?

Jsem horolezec, který jako patnáctý na světě bez umělého kyslíku a navíc i bez výškových nosičů, zdolal všech čtrnáct osmitisícovek. Společně s legendárním Reinholdem Messnerem jsme na světě jediní, kdo k ní připojili bez pomoci umělého kyslíku i tzv. Korunu Světa. Předtím jsme s dalšími třemi horolezci vybudoval firmu, kde jsme zaměstnávali až 120 lidí. Opravovali jsme chladící věže atomové elektrárny a první statisíce, milion jsem do expedic mohl vložit ze svého. Kvůli horám jsem ale firmu opustil.

Vybudoval jsem značku „Radek Jaroš“, na kterou jsem sehnal financování dvaceti himálajských výprav. Musel jsem se stát nejenom sportovcem, ale i manažerem, fotografem, kameramanem. Ale také spisovatelem a následně i nakladatelem. Knihy si vydávám sám. Nyní jsem i motivačním koučem, přednáším firmám „o cestě vzhůru“.  A nejnověji jsem i filmovým producentem. Výroba celovečerního filmu u kterého chceme, aby šel do kin i televizí, stojí několik milionů...

Mejla Production je dynamicky a kreativně se rozvíjející produkční společnost zaměřená na tvorbu audiovizuálního obsahu. Specializuje se na produkci filmu, videoklipů a firemních videí. Společnost se vyznačuje širokým spektrem služeb, které zahrnují tvorbu scénářů, režii, produkci, střih, postprodukci videí, ale i záznamy a produkci hudebních skupin ve vlastním nahrávacím studiu. Kromě toho se zabývá i vývojem a zakázkovou výrobou gripové techniky pro filmaře. Tým tvoří pár skalních tvůrců, kteří společně pracují na realizaci různorodých projektů.

Natálie Tichánková se narodila v roce 1990 v Havířově. Vystudovala muzikálové herectví na Janáčkově akademii múzických umění v Brně. V současné době je v angažmá v činohře Moravského divadla Olomouc a mimo to hostuje v divadlech po celé ČR. Na televizních obrazovkách jste ji mohli vidět v několika seriálech či v reklamních spotech. Svůj hlas propůjčila do audio knížek, rádií či reklam. Kromě herectví se věnuje své kapele 4GOOD, se kterou v červnu 2021 vydali své debutové album.

Proč to děláme?

Abychom předali vnitřní sílu, kterou každý z nás má v sobě (i vy) dál!  Abychom zprostředkovali neopakovatelné záběry z velehor, kam se dostane jenom zlomek populace co největšímu počtu lidí. Aby se v každém probudila touha jít za svým snem, anebo "jenom" bojoval s každodenní realitou, ať je jakákoliv. „Co tě nezabije, to tě posílí!“

Nemáme za sebou žádnou silnou finanční skupinu, zkušené a bohaté producenty. Pro mě osobně je to další velká životní výzva! Film financuji já sám, sháním peníze i u kamarádů, sponzorů. Filmaři do toho jdou společně se mnou s nadšením a svojí poctivou prací. Věříme, že pomocí Hithitu se podaří oslovit zapálenou skupinu lidí, kteří podpoří vznik filmu a přinese jim to radost a dobrý pocit. Zároveň chceme, aby to byla i malá, účinná kampaň před premiérou, kdy lidé jako jste vy, do podpory zapojí své kamarády a známé.

Každá, i malá částka má pro nás obrovský význam. S vaší podporou můžeme zajistit, že tento projekt spatří světlo světa a bude mít šanci přinést poznání, radost, motivaci a kladně ovlivnit životy jiných. Vaše podpora není jen o penězích, ale o vytváření spojení. Každý, kdo přispěje, se stává součástí naší komunity a naší cesty k dosažení cílů.

Děkujeme ti za to, že jsi se podílel(a) na našem projektu. Tvá podpora je pro nás důležitá a jsme vděční za každou formu pomoci.

A pošli to prosím dál...!

Řečí korun – tentokrát Kč, nikoli korun Himálaje, případně světa
Stejně jako při každém výstupu, chceme na vrchol! Tak, abychom vytvořili kvalitní film, splňující požadavky filmařské i technické, naše i  diváků. U cílové částky 884 800 Kč jsme se proto inspirovali výškou nejvyšší hory světa Mount Everestu (8 848 m).

Ale víme, že důležitou roli hraje vždy základní tábor. Abychom přežili. A tak naše první, základní meta, je 500 000 Kč.

A pokud se nám, a to jedině ve spolupráci s vámi, podaří dosáhnout na vyšší částku, budeme neustále pracovat na lepší verzi filmu. Stejně jako mě se podařilo zdolávat další osmitisícovky. Budeme pro vás přidávat další odměny. Tím se nám podaří dosáhnout vyšší stopáž filmu, sehnat distributora, dostat nejenom na horolezecké festivaly, do kin ale i do televize...!

Díky!!! 

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 23
    Dobrý pocit

    Dobrý pocit z podpory filmu/projektu, jehož cílem je motivovat nejen sportovce k vysněným cílům. Ale stejně tak i nemocné a postižené k návratu do normálního života.
    A samozřejmě lidi obecně -  jít si za svým snem.

    Výši vašeho příspěvku můžete samozřejmě libovolně navyšovat k radosti vaší i naší... :-)

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 5,67 €
    (140 Kč)
  • predané 7
    Děkovný list

    Osobní poděkování Radka Jaroše.

    Formou e-mailu s certifikátem/děkovným listem v PDF a uvedením vašeho jména jako podporovatele filmu. 

    Po vytištění se může stát ozdobou vaší pracovny, kanceláře, posilovny, obýváku...

    Jméno k uvedení na certifikát napište prosím do poznámky.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 16,19 €
    (400 Kč)
  • predané 22
    Stolní kalendář 2025 Z vysočiny na Everest.

    Inspirace nejenom pro ty, kdo touží poznat celý svět. Vystoupáte nejen do království hor. Ale poznáte krásná údolí, řeky. Vrchovinu , jezera, moře.
    Už víc než deset let vycházející exkluzivní  kalendář ze stále nových, neokoukaných autorských fotografií. Odhaluje všem místa, kam stojí za to vyrazit. A pokud nevyrazíte fyzicky, můžete se kochat alespoň každý týden jinou, krásnou fotografií s krátkým příběhem.

    A zároveň i vaší zásluhou vznikne film nejenom o výstupech na čtrnáct nejvyšších hor naší planety. 
    Poštovné a balné, stejně tak jako dobrý pocit, je v ceně. A od konce října se můžete těšit na balíček, který vám bude dělat radost každý den, celý rok.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 16,19 €
    (400 Kč)
  • predané 3
    Soundtrack k filmu a děkovný list

    Pošleme vám soundtrack k filmu. Hudbu vytvořil Martin Marthus Škaroupka – světově uznávaný bubeník anglické skupiny CRADLE OF FILTH a hudební skladatel.
    Tento dárek vám dorazí na e-mail spolu s osobním poděkováním Radka Jaroše formou certifikátu/děkovného listu v PDF s vaším jménem.

    Jméno k uvedení na certifikát napište prosím do poznámky.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 24,29 €
    (600 Kč)
  • predané 24
    Nástěnný kalendář 2025 - Koruna Himálaje

    První expediční nástěnný kalendář opustil tiskařský stroj na podzim 1998 a byl příběhem vůbec první úspěšné České výp ravy na nejvyšší horu naší planety.
    Od té doby ke každé expedici, každé osmitisícovce patřil další kalendář. Lidem dělal radost a mě pomáhal financovat další výpravy.
    Stejně jak by mohl tento kalendář, který shrnuje všech čtrnáct nejvyšších hor světa, pomoci financovat, dokončit tento projekt. Film Cílem je návrat. Příběh o Koruně světa, kterou se podařilo získat bez pomoci kyslíkových přístrojů jen hrstce horolezců. A vy můžete být naším kyslíkem. Tentokrát ho potřebujeme! Můžete být naši výškový nosiči, naši Šerpové!
    Poštovné a balné je v ceně a v říjnu se můžete těšit na balíček, který vám bude dělat radost celý rok, každý den!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 24,29 €
    (600 Kč)
  • predané 23
    Jméno v titulcích

    Všichni dárci, podporovatelé filmu nad 1400 Kč budou automaticky uvedeni ve finálních titulcích mezi spolutvůrci, přáteli a podporovateli filmu.

    Vaše jméno se nesmazatelně zapíše do historie České kinematografie...!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 56,68 €
    (1 400 Kč)
  • predané 6
    Sada Koruna Himálaje

    Sada obsahující triko a knihy s příběhy výstupů na osmitisícové vrcholy. Triko Monument a knihy Hory shora 2 a K2, poslední klenot mé koruny Himálaje

    Tričko Radka Jaroše „Monument“ je inspirované motivem vytesaným na kameni, který stojí nedaleko skály Drátník, na které Radek začínal s horolezectvím.
    Knihy popisují expedice a dobrodružství v nejvyšších pohořích naší planety.
    Poštovné a balné je v ceně.

    Triko monument
    černé dámské / černé pánské
     
    Knihy
    Hory Shora2 / K2 - poslední klenot Koruny Himálaje 

    + vaše jméno bude navždy v titulcích filmu
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 113,36 €
    (2 800 Kč)
  • predané 7
    3× Koruna světa

    Balíček knih Severní polokoule naší koule a Jižní polokoule naší koule + černé triko s dlouhým rukávem SENSOR MERINO AIR PERFORMANCE TEE s motivem Radek Jaroš a Sensor – 25th Anniversary.

    Knihy popisují Radkova dobrodružství a výstupy na nejvyšší vrcholy všech světadílů naší planety.
    Sensor Merino Air je lehké funkční prádlo vyrobené z exkluzivního úpletu Merino Air. Slavnému Merinu v tomto případě dodává šmrnc špetka polyamidu, která zlepšuje termoregulaci úpletu, zvyšuje elastičnost, tvarovou stálost.
    Poznámka: černé triko s dlouhým rukávem, zvolte si velikost a gender trika ( dámské / pánské). Poštovné a balné je v ceně.
    + vaše jméno bude navždy v titulcích filmu

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 134,94 €
    (3 333 Kč)
  • predané 0
    Karimatka, podepsaná osobně Radkem Jarošem

    A navíc s mottem, názvem filmu: "Cílem je návrat." Což je cílem každého horolezce!
    Jde o limitovanou edici karimatky YATE GUIDE tloušťky 3,8 mm. 

    Krom dokonalé tepelné izolace Vás bude hřát i pocit, že jste přispěli na vznik filmu. 

    Originální dárek k narozeninám pro milovanou osobu...

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 157,89 €
    (3 900 Kč)
  • zostáva 14 z 14
    Společný jednodenní kurz seakayakingu na Dalešické přehradě

    Asi nevíte, že RJ je zakládajícím členem Seakayak Liberec a absolvoval několik expedic na moře.
    Kurz proběhne za jeho účasti pod vedením profesionálního instruktora Ondry Nikla. V ceně je zapůjčení seakayaku s kormidlem, špricdeky, seakayakářské pádlo, vesta, vodácká bunda.
    Kurz začíná v sobotu 20.července 2024 od 10:00. Sejdeme se v autokempu Wilsonka na Dalešické přehradě, kde  začneme teoretickou přípravou a dále bude následovat praktické cvičení ovládání kajaku i záchrany na moři. V tomto intenzivním kurzu pro začátečníky Vás naučíme vše potřebné k samostatné jízdě na kajaku. Součástí kurzu je individuální vyhodnocení nabitých dovedností a získání osobního seakayakářského certifikátu.

    Ukončení kurzu cca v 16:00. Následuje samozřejmě společná grilovačka, posezení a vyprávění hrůzostrašných příběhů... Ze skal, hor i od moře.
    Kurz je vhodný pro děti od 12 za předpokladu kladného vztahu ke sportu.
    ​cena je 6 000 Kč
    + Všichni dárci nad 1 400 Kč budou uvedeni ve finálních titulcích filmu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    Prispieť 242,91 €
    (6 000 Kč)
  • zostáva 6 z 8
    Lezení na skále společně s Radkem Jarošem

    Drátník na Vysočině byla první skála kde Radek Jaroš lezl společně s horolezci.
    To samé můžete zažít vy společně s teprve patnáctým člověkem,  který zdolal bez podpory výškových nosičů a přídavného kyslíku čtrnáct nejvyšších hor naší planety.
    Celodenní výcvik a lezení ve skupině max. 8 lidí. Zkušení lezci si mohou zalézt společně s Radkem tzv. na prvním.
    Horolezecké historky a společná večeře (každý  platí za sebe.)

    Termín lezení na Drátníku na Vysočině je 27. 7. 2024. Sraz v 9 hodin u Monumentu RJ.

    + Všichni dárci nad  1 400 Kč budou uvedeni nesmazatelně ve finálních titulcích filmu.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 323,89 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 8 z 8
    Na kole Korunou Vysočiny s držitelem Koruny Himálaje i Světa

    Celodenní cyklistický výlet na horských kolech krajem, kde Radek začínal s horolezectvím a následně se připravoval na expedice nejenom do Himálaje.
    Provede vás osobně místy a po trase které normálně nenavštívíte. Společné posezení na občerstvení a večeře ( každý platí za sebe) se spoustou příběhů ze skal, hor i moří. Ale i z Crocodile Trophy, extrémního osmidenního MTB závodu v Austrálii, který absolvoval.
     
    Termín cyklovýletu po Vysočině je 28. 7. 2024. Sraz v 9 hodin u Monumentu RJ.

    + Všichni dárci, podporovatelé filmu nad 1 400 Kč budou automaticky uvedeni ve finálních titulcích.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 323,89 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 13 z 14
    Večeře s Radkem Jarošem na Vysočině

    Už jste večeřely s někým, kdo vystoupal na všech čtrnáct nejvyšších hor naší planety? A zároveň na nejvyšší hory všech kontinentů?!

    Zajímá vás příběh, cesta která vedla k tomuto cíli?
    Chcete znát dramatické i veselé historky nejenom z hor?
    Chcete rady, inspiraci pro vaše cesty?

    Společnou večeři, která je v ceně odměny si dáme po individuální domluvě na mé rodné Vysočině. V místech, kde jsem začínal s lezením.

    Odměna je vždy pro jednu osobu.
    Ale lze ji zakoupit i pro více osob a povečeřet společně najednou.

    Zároveň jako podporovatelé filmu nad 1 400 Kč budete automaticky uvedeni ve finálních titulcích.


     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    Prispieť 323,89 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 9 z 14
    Podepsaný obraz, fotografie z vrcholu K2

    Výstupem na tuto horu Radek získal Korunu Himálaje a zapsal se nesmazatelně do dějin světového horolezectví.

    Vrcholová fotografie s Českou vlajkou, na které jsou podepsáni spolulezci Petr Mašek a Jan Trávníček.  Ale také další legendy lezení a čeští reprezentanti jako např. Adam Ondra!

    Rozměr 70 x 52 cm bez rámu. Po domluvě v barevném a nebo černobílém provedení.
    Stejně tak je možnost přikoupení vrcholových fotografií z dalších osmitisícovek (13)!

    Současně bude Vaše jméno uvedeno v závěrečných titulcích filmu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 400,81 €
    (9 900 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    I devět golfových jamek je VRCHOL

    Nouze naučila Dalibora housti...
    A Jaroše hrát golf. „Danajský dar,“ kdy při vyhlašování Sportovců na galavečeru v Karlových Varech obdržel jako cenu golfový bag. A v něm kompletní sadu holí.
    "Musel" začít hrát!

    Má za sebou 14 nejvyšší hor naší planety, ale v golfu to dotáhl zatím jenom na handicap 18.
    V akční rádiusu 100 km od Nového Města na Moravě ho můžete vyzvat, na kterémkoli hřišti na golfovou devítku. Společně zažít pohodu, krásnou hru a následně oběd, nebo večeři. Ta je v ceně, stejně jako fíčko…
     
    A navíc budete v závěrečných titulcích filmu Cílem je návrat! A podpoříte jeho vznik.
     
     
    Navíc dostanete knihu dle vlastního výběru, kterou Radek sám napsal a vydal. Samozřejmě s osobním věnováním!
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 445,34 €
    (11 000 Kč)
  • predané 1
    Večeře s Radkem Jarošem u Vás

    Už jste večeřely s někým, kdo vystoupal na všech čtrnáct nejvyšších hor naší planety? A zároveň na nejvyšší hory všech kontinentů?!

    Zajímá vás příběh, cesta, která vedla k tomuto cíli?
    Chcete znát dramatické i veselé historky nejenom z hor?
    Chcete rady, inspiraci pro vaše cesty?

    Společnou večeři, která je v ceně odměny si dáme po individuální domluvě u Vás, na místě které vyberete Vy.

    Odměna je vždy pro jednu osobu.
    Ale, lze ji zakoupit i pro více osob a povečeřet společně najednou.

    Zároveň jako podporovatelé filmu nad 1 400 Kč budete automaticky uvedeni ve finálních titulcích.
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    Prispieť 566,80 €
    (14 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    18 není 14, ale Golfová Koruna

    Nouze naučila Dalibora housti...
    A Jaroše hrát golf. „Danajský dar,“ kdy při vyhlašování sportovců na galavečeru v Karlových Varech obdržel jako cenu golfový bag. A v něm kompletní sadu holí.
    "Musel" začít hrát!

    Má za sebou 14 nejvyšší hor naší planety, ale v golfu to dotáhl zatím jenom na handicap 18.
    V akční rádiusu 150 km od Nového Města na Moravě ho můžete vyzvat, na kterémkoli hřišti. Společně zažít golfovou pohodu, následně oběd, případně večeři. Ta je v ceně, stejně jako fíčko…
     
    K tomu budete ještě v závěrečných titulcích filmu Cílem je návrat. A podpoříte jeho vznik.

    Navíc dostanete dvě knihy dle vlastního výběru, které Radek sám napsal a vydal. Samozřejmě s osobním věnováním!

    Dárek pro Vás nebo významné obchodní přátele, klienty.
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 566,80 €
    (14 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Boty, které stanuly na vrcholu legendární K2

    V roce 2014, Radek, až při páté expedici, vystoupil na "nejtěžší" osmitisícovku - K2!
    Na nohou měl, speciálně upravené výškové boty Lowa 8000 s přidaným vyhřívacím systémem.
    Následně je měl i na výpravě na nejvyšší vrchol Antarktidy.

    Obuv je plně funkční, vel. 8 UK a tak Vás můžou "vynést" na vrcholy Vašich osmitisícovek.

    Anebo zdobit Vaši kancelář, pokoj, muzeum společně s podepsanou fotografií z vrcholu K2. Z vrcholu, na kterém Radek vstoupil do vybrané, exkluzivní společnosti ani ne dvou desítek lidí naší planety...
    Na rozměru a provedení fotografie se domluvíme individuálně. 


    Nikdo jiný na světě takový artefakt, trofej, mít nebude!!!
    Oboje předám osobně!


    Zároveň vaše jméno bude v titulcích filmu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 1 336,03 €
    (33 000 Kč)
  • zostáva 8 z 8
    Partner filmu

    Odměna je pro ty, kdo chtějí podpořit vznik filmu a být hrdým partnerem filmu CÍLEM JE NÁVRAT.
    Pro ty, kteří vědí, jak důležité je jít za svým snem. Protože pokud jsou dostatečně silní na to aby se partnerem stali, je velice pravděpodobné, že si svůj cíl již splnili.

    Přispět můžete sami za sebe, jako spolek, organizace, sdružení či firma.

    Vaše jméno nebo logo bude samostatně uvedeno v úvodních i závěrečných titulcích filmu.


    Obdržíte 8 lístků na premiéru filmu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    Prispieť 2 429,15 €
    (60 000 Kč)
  • zostáva 14 z 14
    Přednáška Moje cesta za Korunou Himálaje

    Pro firmu, pro obchodní partnery, pro vámi vybranou společnost...!

    Radkova cesta za "Korunou Himálaje" nebyla snadná!
    Trvala dvacet let a byla plná neúspěchů, proher, bolesti a neustálého zdokonalování se. Naučit se věřit sobě, svému týmu. Získat pokoru!
    Není prohra padnout, důležité je vždy vstát a jít dál!

    Dokázal společně s kamarády vybudovat prosperující stavební firmu.
    Během dalších let se stal nejenom profesionálním horolezcem ale i lídrem týmu, marketérem, fotografem, kameramanem, spisovatelem, nakladatelem.

    Na Everest, Dhaulágiri i Kanchenjungu se vracel 2x. Na legendární K2 dokonce 5x! Jenom na ní strávil půl roku svého života!
    Nikdy nepoužíval kyslíkové přístroje ale ani pomoc výškových nosičů. Spoléhal na tým, naučil se věřit především sobě.
    To vše a spoustu dalšího, co může posunout vás, vaše zaměstnance se dozvíte v poutavé dvouhodinové přednášce spojené s promítáním. A samozřejmě i následné diskusi.

    Logo firmy bude mezi Partnery filmu.
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 3 238,87 €
    (80 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Hlavní partner filmu

    Odměna je pro ty, kdo chtějí podpořit vznik filmu a být hrdým hlavním partnerem filmu CÍLEM JE NÁVRAT. 
    Pro ty, kteří vědí, jak důležité je jít za svým snem a sami mají takovou cestu za sebou. Protože mají už i finanční sílu, odvahu a chuť dělat něco navíc...!
    Pro sebe, pro společnost.

    Přispět můžete sami za sebe, jako spolek, organizace, sdružení či firma.

    Vaše jméno nebo logo bude samostatně uvedeno v úvodních i závěrečných titulcích filmu.

    Uspořádáme promítání s účastí herců a tvůrců u vás ve firmě... 

    Obdržíte 14 lístků na premiéru filmu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    Prispieť 4 048,58 €
    (100 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Korunovační křeslo

    Dne 6. září 2015 byl Radek Jaroš korunován „králem Himálaje“.

    Obdržel originální korunovační klenoty, královskou korunu i plášť z hermelínu. Vše se odehrálo u příležitosti odhalení skalního monumentu na Vysočině. Nedaleko skály, kde začínal s lezením.
    Součástí korunovace bylo i originální křeslo, „ušák“, vyrobené speciálně pro tuto příležitost. Můžete ho získat do svého držení. Podmínkou je vlastní odvoz.

    + Všichni dárci, podporovatelé filmu nad 1 400 Kč budou automaticky uvedeni ve finálních titulcích.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 769,23 €
    (19 000 Kč)