Skutečně české hodinky PROVOKE Watch

Odolné zakázkové hodinky vyrobené v České republice. Nechte si vyrobit hodinky přesně podle Vašich představ. Velké věci se rodí z malých začátků. Rozjeďme společně projekt který navazuje na českou hodinářskou tradici.

Autor: Jiří Šejna

Velké novinky!

13.5.2024

Jako poděkování za úžasnou podporu projektu jsem se rozhodl rozšířit možnosti úpravy hodinek.  Nyní bude možné vybírat ze dvou barev datumového věnce a to i u varianty bez zakázkového provedení. U zakázkového provedení hodinek bude nyní možnost i jiného umístění datumového okénka.                     Už nyní jsem zahájil výrobu ciferníků a ručiček, abych byl schopný dodržet slíbené termíny dodání. Díky tomu mám o trochu větší kapacitu a mohl jsem do odměn přidat i další volné hodinky.

Pokud Vás zajímá, jak vznikají Vaše hodinky, tak sledujte moji fb stránku, kde pravidelně přidávám fotky mé práce.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100062939244107

Za dva a půl dne se povedlo vybrat cílovou částku. Pokračujeme dál.

19.4.2024

Je to tady. Na výrobu českých hodinek se povedlo vybrat cílovou částku za pouhé dva a půl dne.
Je to pro mě velká motivace a jako poděkování všem podporovatelům nabídnu na výběr ze dvou variant ciferníku.  Volba ciferníku bude možná i u limitované edice z hybridního karbonu. Právě teď je možnost zakoupit poslední hodinky z limitované edice pěti kusů z jedinečného materiálu. 

Všem děkuji za podporu! Jirka 

https://youtube.com/shorts/7cL-YBIw3Pw?si=Y8ONqIqtbMgqbGBA

21 660 €
vybrané z 10 097 €

214%

214% splnené

14 dní do konca

29 ľudí prispelo

Technológie, Dizajn

Pelhřimov, Kraj Vysočina, Česko

Prispieť

Všetko alebo nič. Tento projekt bude úspešný iba v prípade, že dosiahne aspoň cieľovú čiastku do 31.5.2024 do 06:08.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Kožená podložka na hodinky

    Nechci nabízet odměny jako děkovný e-mail, atd. Pro všechny, co mě chtějí podpořit menší částkou, mám skvělý doplněk pro každého fanouška do hodinek. Jde o luxusní koženou podložku na montáž hodinek nebo jen na výměnu řemínků. Podložka je ve formátu A4, má na sobě umístěná malá okénka na drobné věci a v pravém horním rohu je magnetická lišta na stěžejky, které drží řemínek. Každý, kdo si někdy měnil řemínek na hodinkách ví, jak snadno se malá stěžejka umí ztratit :-). Podložka je ručně vyráběna v malé brašnářské dílně na Vysočině. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 60,58 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta bez olejové náplně

    Hodinky PROVOKE bez olejové náplně. V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 601,78 €
    (14 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Hodinky Provoke s olejovou náplní . V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 682,55 €
    (16 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Hodinky Provoke s olejovou náplní .  V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude  speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 682,55 €
    (16 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Zakázkové hodinky PROVOKE Watch varianta bez olejové náplně

    Tato varianta je pro ty, co chtějí vlastnit originální hodinky přesně podle sebe. V ceně je návrh a výroba vlastního designu ciferníku, lunety, gravírování dýnka a korunky. Také je možné vybrat barvu ručiček a luminescence. Po skončení kampaně se s Vámi spojím a provedu Vás celým procesem návrhu spolu s výrobou hodinek na přání. K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit.
    Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 803,72 €
    (19 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Zakázkové hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Tato varianta je pro ty, co chtějí vlastnit originální hodinky přesně podle sebe. V ceně je návrh a výroba vlastního designu ciferníku, lunety, gravírování dýnka a korunky. Také je možné vybrat barvu ručiček a luminescence. Po skončení kampaně se s Vámi spojím a provedu Vás celým procesem návrhu spolu s výrobou hodinek na přání. K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit.
    Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 884,49 €
    (21 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Limitovaná edice pěti kusů z hybridního karbonu s bronzem

    Speciálně pro tuto kampaň vyrobím pouze pět kusů jedinečných hodinek z exkluzivního materiálu. Na pouzdro je použitý unikátní karbon s mikro bronzovými vlákny. Na konci textu najdete odkaz na video. Z patinovaného bronzu budou i ručičky, ciferník a luneta. K hodinkám bude certifikát a speciální krabička. Tyto hodinky budou kvůli použitým materiálům bez olejové náplně. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    Prispieť 1 029,89 €
    (25 500 Kč)