Nepřehlédněte! Flexibilní rámečky - 💕Do každé domácnosti💕

Jsme malá rodinná firma, která přišla s inovativním nápadem fotorámečků, který na trhu nenajdete! Hithit nám má pomoci dostat náš výrobek do sériové výroby a následně na trh. Spolu vytvoříme něco hezkého, co potěší nejednu domácnost. Třeba právě tu vaší!

75 €
vybrané z 28 329 €

0%

0% splnené

3 ľudia prispeli

Technológie, Fotografie

Prague, Czechia

Všetko alebo nič. Projekt skončil 31.12.2023 v 23:55.

Zobraziť všetky odmeny

Jak nápad vznikl a jaká je jeho pointa

Nápad vytvořit flexibilní rámečky na zeď nevznikl jako prostředek k obohacení. Jde o nápad autora projektu v souvislosti, že by se mu líbilo mít přesně takový produkt u sebe doma, jelikož na trhu není možné jej doposud zakoupit. Proto jde o unikátní nápad, který má potenciál uchytit se k prodeji po celém světě a dosáhnout tak transformace ve velkou firmu. Jde o produkt, který zajisté zaujme spoustu lidí po celém světě. Ať už si jej zakoupí pro svou domácnost nebo jako dárek pro své blízké a rodinu.

Co jsme již udělali:

Před rokem jsem přijela s nápadem a v hlavě si navrhla celý produkt. Řekla jsem o tom známému, který byl po dlouhá léta ředitelem v jedné dopravní společnosti. Potenciál nápadu ho nadchl do takové míry, že se mnou začal spolupracovat na plný úvazek. Má dlouholeté zkušenosti s řízením firmy, marketingem, lidmi atd., proto neměla ani tušení, jakou můj nápad nabere dynamiku a jak se stane velkým. Odkoupila jsem jednu již založenou společnost s téměř nulovými zisky. Našli jsme firmu, která se ujala vývoje (Tecron). Pak firmu, která již vyvinutý produkt vyrobila jako prototyp a nyní jsme vše doladili k dokonalosti. Vše je připraveno pro spuštění sériové výroby a můžeme začít prodávat. Vše stavíme pomalu z vlastních zdrojů, proto to trvalo téměř rok. Máme také hotové grafické podklady a marketingové plány. Spolupracuje s námi již více, než desítka společností a živnostníků. A to se děje teď, ještě předtím, než začneme rámečky vyrábět v sériovém množství. Jinými slovy řečeno, lidem kolem nás se nápad líbí a vidí v něm také potenciál k růstu.

Na co využijeme vysbírané peníze a proč zrovna platforma Hithit?

Základní rozměr 13x9 cm / Čtverec 9x9 cm / šestihran o rozměru 9x9 cm / Nerezové řešení

Vše je plně kompatibilní.

Hithit je platforma jako stvořená pro náš projekt. Máme již vše hotové a nyní potřebujeme na finální spuštění prostředky, které pro běžného člověka nejsou tak úplně malé. Peníze budou téměř okamžitě použity na výrobu formy rámečků i komponentů. Dále poslouží pro objednání obalových materiálů a všech potřebných věcí ke kompletizaci. A pak můžeme vyrobený produkt ihned zasílat jako odměnu všem, kteří náš projet podpoří. Získáme tím náš první předprodej, zákazníky a také získáme příležitost dokončit náš projekt do konce, po uplynutí roku. V případě více vysbíraných peněz, rozšíříme výrobu o další formy rámečků v různých dalších tvarech.

Úspěch leží v detailech

V čem jsme unikátní:

  • Spony mají přesně vytvořené drážky, které budou kompatibilní s dalšími tvary. Je možné je uchytit přesně na celou délku rámečku, v polovině nebo asymetricky pro ty, kteří mají zájem si vytvořit atypické obrazy kreativě.
  • Rámky jsou navrženy způsobem, aby je bylo možné skladovat a převážet bez poškození. Proto je možné je skládat hezky na sebe, kde drží za pomoci okrajové drážky.
  • Spony, kterými jsou rámky spojovány, mají z vnitřní strany rámu navržený úchyt, kde je možné je v případě nepoužívání uchytit, a proto je nemusíte odkládat extra. Proto je neztratíte, ani nezapomenete.
  • Atypické foto rámečky na zeď se shánějí velmi těžce, naše rámečky si budete moci složit tak, jak jen budete chtít. Kolem okna, dveří nebo na jakékoliv atypické místo.

Co náš produkt řeší v porovnání s obyčejnými rámečky?

Obyčejný rámeček – koupíte si jeden tvar a velikost a dále už nemůžete nic tvořit.

Náš rámeček – koupíte si jednotlivé rámečky, které si budete moci složit do jakéhokoliv tvaru. Můžete kdykoliv přidávat nebo ubírat na velikosti a v případě potřeby znovu přeskládat do jiného tvaru. WOW!!! Pokud budete potřebovat rámeček přestěhovat na jiné místo, můžete si být jistí, že se vám tam bude přesně hodit a nebudete muset kupovat nový a tím pádem již zakoupený vyhazovat.

Obyčejný rámeček – má omezený počet fotek.

Náš rámeček – může narůstat s Vámi a Vaší rodinou, přáteli a zážitky. Například si na zeď dáte třeba několik fotek novorozeněte, malého mazlíčka, vás a vašich společných chvílí. Po roce tam přidáte první narozeniny, první krůčky, dalšího mazlíčka a nové vzpomínky. Další rok znovu jiné a tak dále. Je pouze na vás, jak si to své fotky složíte dohromady. (jako zakladatelka projektu mám nápad vytvořit si doma náš rodinný příběh na zeď 😊
 

Máme několik základních filosofií:

  • EKOLOGICKÁ: Snažíme se minimalizovat celoživotní spotřebu jednorázových rámečků v každé domácnosti. Cílem je používat recyklovatelné plasty a dále vyvíjet další varianty rámečků, které budou vyráběny z udržitelných zdrojů. Vše však bude kompatibilní a bude se dát kombinovat.
  • KREATIVNÍ: Základní rámek a jeho uchycení byl navržen no nadále vyvíjíme další varianty a vylepšení. Místo nových barev a tvarů, které vyvíjíme máme v plánu i další inovace které na trhu u konkurence nenajdete! Proto pečlivě sledujte naše novinky.
  • EKONOMICKÁ: Pořád se snažíme vyvíjet a vytvářet nová pracovní míst, abychom tím podporovali růst ekonomiky. Naše firma je poměrně mladá, proto je potenciál růstu v této době největší. Distribuce našich rámečků do dalších částí planety by vytvořil tisíce dalších pracovních příležitostí.
  • SPOLEČENSKÁ: Naše společnost se snaží udržovat dobré vztahy s našimi partnery. Spolupracujeme s řadou dalších firem a chceme se aktivně podílet na mimo firemních aktivitách v oblasti charity nebo třeba kulturních akcích pro veřejnost.

Co plánujeme do budoucna?

Naše společnost v brzké době připravuje uveřejnit na trh další varianty tvarů které budou plně kompatibilní s těmi aktuálně nabízenými. Také máme v plánu přidat další nové barvy. Naše planeta je to nejcennější, co máme a je potřeba jí co nejvíce chránit. Proto se naše společnost snaží co nejvíce přispívat k její ochraně. Všechny naše produkty i komponenty budou vyráběny z recyklovatelných plastů a naše rámečky vyvíjeny z ostatních udržitelných zdrojů, jako je například nerez. Všech však vyžaduje spoustu času a prostředků.

Kdo za námi stojí?

Já, Ivana Laskovská, jako tvůrkyně celého projektu se zaměřuji na tvorbu nápadů. Na druhé straně je ředitel projektu Ivan Hrebenda, se stará o plynulý provoz naší společnosti. Díky jeho rozsáhlým kontaktům disponujeme schopností řešit téměř jakýkoliv problém nebo požadavek. Pro podporu našeho týmu máme prodejního specialitu, jenž má více než dvacetileté zkušenosti v oboru a je připraven na své využití. Firma Tecron, která se podílela na vývoji projektu a bude nadále zajišťovat další rozvoj (více informací na jejich webových stránkách), je klíčovým partnerem. Naše tým zahrnuje také odborníky na účetnictví a právní služby. Nepostrádáme ani šikovné spolupracovníky na volné noze, jako jsou grafici, kameramani a web designéři.

Odměny

Kdy můžete očekávat doručení našich fotorámečků?

Prosíme o trpělivost. Výroba forem a sériová výroba zabírají několik měsíců, a proto jsme si rezervovali lhůtu jednoho roku na doručení. Snažíme se však postupovat co nejrychleji a věříme, že fotorámečky budete moci mít již příští Vánoce. Předem vám tak přejeme Šťastné a veselé Vánoce 2024!"

Právě VAŠE pomoc nám pomůže rámečky dostat k ostatním lidem. Děkujeme ❤️

Aktuality

25.10.2023 Začínáme

Vážení přátelé! Právě jsme spustili tento nadějný projekt, a věříme, že s vaší pomocí jej dovedeme k úspěšnému závěru. Určitě nás budete moci najít na internetu v různých místech, od našich placených reklam až po zmínky u našich spřátelených influencerů. Tak pojďme na to!

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Poděkování

    Líbí se Vám náš nápad a chcete ho jen tak nezištně podpořit? Budeme rádi za každý příspěvek který nám pomůže uvést  produkt na trh.

    - Částku můžete libovolně navyšovat
    - Budeme Vás informovat o úspěšném zahájení prodeje.

    Děkujeme za každou pomoc 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,05 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Klíčenka s logem společnosti

    Kovová klíčenka s kvalitním gravírovaným logem společnosti, kterou můžete získat v různých barevných variantách.


    - Po ukončení kampaně vám bude zaslán dotazník, abyste si mohli vybrat barvu: stříbrná, černá, oranžová, modrá nebo červená.
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    10,12 €
    (250 Kč)
  • predané 0
    Firemní tričko / 100 % bavlna

    Kvalitní trička z 100 % bavlny s firemním potiskem, dostupná v různých provedeních. Na přední straně trička malé logo na hrudi, na zadní straně výrazné logo.

    Pánské:
    Černé tričko s elegantním zlatým potiskem, dostupné ve třech velikostech od S do XXXL. 

    Dámské:
    Bílé tričko s kontrastním černým potiskem, dostupné v pěti velikostech od XS do XXL.

    - (Velikost uvádějte do popisu, Lze kombinovat)
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    14,16 €
    (350 Kč)
  • predané 0
    Magický hrnek

    Krásný keramický hrnek v černé barvě, kde se logo společnosti objeví, když do něj nalijete horkou tekutinu.

    ​- Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    18,21 €
    (450 Kč)
  • predané 1
    9 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie o rozměru 13x9 cm s možností výběru barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za 30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev: stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    30,35 €
    (750 Kč)
  • predané 1
    12 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,47 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    18 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    60,70 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    24 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    80,94 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    36 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    121,41 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    48 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    161,88 €
    (4 000 Kč)
  • predané 0
    60 ks našich rámečků

    Standardní rámečky pro fotografie  o rozměru 13x9 cm s možností výběru  barevné variace.
    Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferované barevné kombinace rámečků.

    Tuto nabídku můžete získat za  30 % nižší cenu než na našem e-shopu!

    -Po ukončení kampaně obdržíte dotazník pro výběr preferovaných barev:  stříbrná, zlatá, bílá, černá.
    Kombinace těchto barev jsou dovoleny podle vašich přání. 
    -Předpokládané doručení je plánováno do Vánoc 2024, takže vás můžeme přivítat s radostným  "HoHoHo!".
    - Poštovné je zahrnuto v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    202,35 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Stříbrné partnerství

    Tato odměna je určena firmám, podnikatelům i jednotlivcům, kteří chtějí stát součástí našich placených kampaní jako partner.

    Stříbrné partnerství zahrnuje:
    2 měsíce označení a zmínky ve všech placených kampaních, které budou spuštěny po uvedení produktu na trh.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    404,69 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    Zlaté partnerství

    Tato  odměna je určena  firmám, podnikatelům i jednotlivcům, kteří chtějí stát součástí našich placených kampaní jako partner.

    Zlaté partnerství zahrnuje:
    6 měsíců označení a zmínky ve všech placených kampaních, které budou spuštěny po uvedení produktu na trh.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    809,39 €
    (20 000 Kč)
  • predané 0
    Diamantové partnerství

    Tato  odměna je určena  firmám, podnikatelům i jednotlivcům, kteří chtějí stát součástí našich placených kampaní jako partner.

    Diamantové partnerství zahrnuje:
    Roční označení a zmínky ve všech placených kampaních, které budou spuštěny po uvedení produktu na trh.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 214,08 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Platinové partnerství

    Tato  odměna je určena  firmám, podnikatelům i jednotlivcům, kteří chtějí stát součástí našich placených kampaní jako partner.

    Platinové partnerství zahrnuje:
    Roční označení a zmínky ve všech placených kampaních, které budou spuštěny po uvedení produktu na trh.
    Navíc budete označováni jako generální partner projektu.

    Tuto odměnu získá pouze ten nejrychlejší.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    2 023,47 €
    (50 000 Kč)
  • predané 0
    Patříte mezi lidi který na to opravdu mají?

    Patříte mezi ty, kteří věří v náš projekt a mají potenciál pomoci naší firmě dostat se na mezinárodní trh? Pokud ano, podpořte nás touto vyšší formou a pomozte nám dosáhnout našeho cíle rychleji.


    - Příští rok vás osobně provedeme naší firmou v Praze a ukážeme vám vše, co bylo díky vašim financím vybudováno, včetně prostor, skladů, skladových zásob a interní ukázky našeho marketingu a připravovaných kampaní. V případě potřeby pro vás zajistíme dopravu a ubytování v Praze.
    -  Pokud máte zájem o uvedení vašeho jména na našich budoucích placených akcích a reklamách jako poděkování za tento dar, rádi vás tam zařadíme. 
    - Budete mít příležitost stát se hostem na různých firemních akcích v budoucnosti.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    4 046,94 €
    (100 000 Kč)
  • predané 0
    Pohlaď lampu a vyslov přání - Staneme se tvým Džinem!

    Ale teď opravdu! Máte-li zájem o využití této odměny, vyjádřete své přání. Odměna je na vás, a to bez výhrad!

    Napište nám nebo nás klidně zavolejte předem a sdělte nám, co byste si přáli (kontakt: flexibleframesro@gmail.com / +420 723 827 162). Můžete uvést více požadavků, a pokud budou v naší moci, rádi se zavážeme splnit domluvené odměny.

    V případě, že nedojde ke splnění domluvených podmínek, peníze budou vráceny, a to případně i veřejně.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    40 469,45 €
    (1 000 000 Kč)