BuzzBlend | Informujte s námi svět 🚨 📢

BuzzBlend je digitální platforma, která nabízí denní namluvený souhrn zpráv pro všechny, kteří preferují rychlý a snadný přístup k informacím. Naším cílem je poskytovat aktuální a inspirativní obsah, aby se lidé mohli lépe orientovat v dnešním světě.

Autor: David Halman

  • Dámská mikina s naším logem 🧥

  • Pánská mikina s naším logem 🧥

  • Dámské triko s našim logem 👚

  • Pánské triko s našim logem 👕

  • Elegantní taška s významem 👜

419 €
vybrané z 14 124 €

2%

2% splnené

3 ľudia prispeli

Technológie, Média

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.12.2023 v 14:32.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to celé začalo

Můj příběh s projektem BuzzBlend začal ze zcela osobní frustrace. Svět okolo mě mě vždy zajímal, a proto jsem se neustále snažil číst zprávy, Twitter, dívat se na rozhovory... Nikdy jsem ale neměl rád dlouhé hodiny strávené získáváním informací z různých médií. Výsledkem pro mě tedy bylo, že jsem informace ze svého okolí získával trhaně a neuceleně.

Video gif. A stubbly man looks up, pensively tilting his head as mathematical equations float around him.

Jednoho dne jsem se rozhodl, že chci udělat změnu. Hledal jsem proto způsob, jak být v obraze o dění ve světě každý den a zároveň bez většího úsilí. A tak jsem vytvořil BuzzBlend.

Co je vlastně BuzzBlend?

BuzzBlend je digitální platforma zaměřená na poskytování denního namluveného souhrnu zpráv, který má cílit především na mladé lidi, jež nemají chuť věnovat energii získávání každodenních informací ohledně dění ve světě, České republice a na Slovensku.

                                                                                      

Proč to děláme?

Naší vizí je vytvořit jedinečné prostředí, které spojuje aktuální události, relevantní informace a inspiraci pro mladé lidi na jednom místě. Věřím, že dostat správnou informaci v pravý čas může ve výsledku změnit svět k lepšímu.

Celebrity gif. Against a light blue background, Neil Patrick Harris tilts his head and squints skeptically, then asks: Text, "Why?"

Co je náš cíl?

Cílem projektu BuzzBlend je přinést rychlý a poutavý způsob, jak získávat klíčové informace o světovém dění. Snažíme se vytvořit prostředí, kde každý může získat denní dávku informací rychle a efektivně, a to prostřednictvím namluvených souhrnů zpráv. Naším cílem je usnadnit sledování aktuálního dění a zároveň šetřit čas našich uživatelů.

Detaily projektu

Dovolte nám, abychom již konkrétněji představili projekt BuzzBlend, který má potenciál změnit způsob, jakým nejen mladí lidé získávají a interagují s informacemi v dnešním světě.

Jak bude služba fungovat:

S penězi z platformy HitHit bychom měli možnost vytvořit kompaktní a nákladově efektivní studio, které by nám umožnilo nahrávat denní souhrny zpráv. Tyto nahrávky budeme denně distribuovat na tři klíčové platformy, a to Spotify, Apple Podcasts (dvě největší podcastové platformy v České republice a na Slovensku) a na našich webových stránkách BuzzBlend. Tímto způsobem poskytneme našim uživatelům flexibilitu a možnost konzumace obsahu na jejich preferované platformě.

Chceme, aby se uživatelé mohli spolehnout na pravidelnou a kvalitní dávku informací. Právě proto budeme aktivně podporovat povědomí o našem projektu prostřednictvím online marketingových kampaní. Naše strategie zahrnuje placenou a organickou reklamu na platformách Facebook a Instagram, efektivní PPC (Pay-Per-Click) kampaně a SEO (Search Engine Optimization) marketing, abychom zajistili, že naše obsahy budou dosažitelné pro co největší publikum.

S vaší podporou bychom mohli tuto vizi realizovat a přinést kvalitní a relevantní informace našemu cílovému publiku.

Co si slibujeme od Hithitu:

S penězi z HitHitu bychom rádi vytvořili naše první nízkonákladové studio, začali tvořit kvalitní obsah a posílili naši marketingovou kampaň. Hledáme sponzory, kteří sdílí naši vášeň pro zpravodajství a inovace a jsou ochotni podpořit náš růst. Rozpočet projektu je k dispozici na našich webových stránkách.

V budoucnu vidíme také obrovský potenciál pro expanzi této služby do dalších zemí, kde dosud chybí projekt tohoto charakteru. Tímto krokem nejen rozšíříme dosah naší inovativní platformy, ale také posílíme naši globální přítomnost a otevřeme nové možnosti pro růst našeho projektu.

Vaše podpora znamená svět pro náš projekt, protože právě s vaší pomocí můžeme uskutečnit naše cíle. Každý příspěvek je cenným krokem k tomu, abychom společně udělali z projektu BuzzBlend skutečnost. Pojďme do toho společně!

Odměny

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Dobrý pocit ❤️

    Jako naši nejlevnější odměnu Vám nabízíme dobrý pocit z toho, že jste přispěli do našeho projektu 😌 Nezapomeňte, že tuhle odměnu můžete kdykoli libovolně navýšit a pomoci nám šířit radost dál!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,05 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Vaše hvězdná chvíle v našem vysílání 🌟

    Tato cena Vám dá šanci zazářit v našem vysílání! Každý den po první čtyři týdny budeme individuálně děkovat právě Vám v rámci vydávání nových dílů.

    S touto cenou budete hvězdou našeho vysílání. Je to náš způsob, jak Vám poděkovat za Vaši důležitou roli v našem projektu.

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaše oslovení, abychom Vám ve vysílání mohli poděkovat.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    10,12 €
    (250 Kč)
  • predané 0
    Elegantní taška s významem 👜 (foto v galerii a popisu projektu)

    Taška pro ty, kteří chtějí nést své věci s elegancí a smyslem pro styl! Získáte naši exkluzivní tašku s logem BuzzBlend, která v sobě nese poselství.

    S touto cenou budete mít stylový doplněk, který bude skvělým společníkem pro váš každodenní život. Děkujeme za váš příspěvek a podporu!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    20,23 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Předplatné na Patreonu po jeden rok 💸

    Tato cena je pro Vás, pokud chcete být v první řadě podporovatelů našeho projektu a mít přístup k informacím, které jdou nad rámec běžného zpravodajství. Získáte roční předplatné na našem Patreonu, což Vám umožní mít exkluzivní přístup ke speciálním analýzám, frekventovanějším zprávám a exkluzivním informacím.

    Do poznámky nám prosím uveďte Váš e-mail, abychom Vám mohli zaslat poukaz na předplatné.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,47 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Pozdrav pro blízkou osobu v rámci vysílání 🗣️

    Tato cena Vám umožní udělat někomu velkou radost! Můžete si vybrat někoho, komu chcete poslat osobní pozdrav nebo zprávu, a my ji za Vás vyřídíme v našem vysílání. Ať už je to přání k narozeninám, povzbuzení pro blízkou osobu nebo jen milý pozdrav, naše hlasové zprávy dodají Vašim slovům speciální kouzlo!

    Do poznámky nám jen uveďte vzkaz, který chcete blízkému předat a my už ho vyřídíme.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,47 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Pánské triko s našim logem 👕 (foto v galerii a popisu projektu)

    Triko s naším unikátním logem BuzzBlend. Naše triko není jen kus oblečení; je to prostředek, jak vyjádřit Vaši podporu v naší snaze změnit svět k lepšímu.

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaši velikost a my Vám triko zašleme na naše náklady!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    60,70 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Dámské triko s našim logem 👚 (foto v galerii a popisu projektu)

    Triko s naším unikátním logem BuzzBlend. Naše triko není jen kus oblečení; je to prostředek, jak vyjádřit Vaši podporu v naší snaze změnit svět k lepšímu.

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaši velikost a my Vám triko zašleme na naše náklady!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    60,70 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Pánská mikina s naším logem 🧥 (foto v galerii popisu projektu)

    Tato cena je pro ty, kteří chtějí vyjádřit svou podporu v pohodovém stylu! Získáte mikinu s naším jedinečným logem BuzzBlend, které symbolizuje Vaši podporu. Je vyrobena z 100% bavlny, což zajišťuje pohodlí a kvalitu.

    Tato mikina není jen o teple, je o spojení s naším společenstvím lidí, kteří chtějí změnit svět k lepšímu.

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaši velikost a my Vám mikinu zašleme na naše náklady!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    101,17 €
    (2 500 Kč)
  • predané 0
    Dámská mikina s naším logem 🧥 (foto v galerii a popisu projektu)

    Tato cena je pro ty, kteří chtějí vyjádřit svou podporu v pohodovém stylu! Získáte mikinu s naším jedinečným logem BuzzBlend, které symbolizuje Vaši podporu.

    Tato mikina není jen o teple, je o spojení s naším společenstvím lidí, kteří chtějí změnit svět k lepšímu.

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaši velikost a my Vám mikinu zašleme na naše náklady!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    101,17 €
    (2 500 Kč)
  • predané 1
    Hlavní hlas zpráv 🎙️

    S touto cenou se stanete "Hlavním Hlasem Zpráv" našeho projektu. Máte šanci namluvit si jeden vlastní souhrn z našeho připraveného scriptu! Znáte ten pocit, kdy si myslíte, že byste byli skvělým zpravodajem? Toto je vaše příležitost zazářit!

    Zapněte svůj nejlepší hlasový režim, přidejte trochu svého osobního šarmu a udělejte zpravodajství zábavu pro naše posluchače. S touto cenou se stanete hvězdou v našem vysílání!

    Do poznámky nám prosím uveďte Vaše kontaktní údaje, abychom Vás po skončení kampaně mohli kontaktovat.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    404,69 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    Sponzorství na prvních 6 měsíců 📈

    Příspěvkem do projektu ve výši 30 000 Kč se stanete oficiálním sponzorem BuzzBlendu. Název Vaší firmy / projektu, bude uveden v rámci každého našeho vydání po dobu 6 měsíců. Tato cena je naším způsobem poděkování za Vaši podporu a umožní Vám aktivně se podílet na naší cestě k inovací v oblasti zpravodajství.

    ​Do poznámky nám prosím uveďte Vaše kontaktní údaje, abychom Vás po skončení kampaně mohli kontaktovat.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 214,08 €
    (30 000 Kč)