Zamag - Oblečte se do pracovních oděvů vyrobených v Česku

Vyrábíme české oděvy pro řemeslníky a holiče. Cílem našich výrobků je funkčnost, pevnost a hezký vzhled, aby je naši klienti hrdě nosili a cítili se v nich dobře. Pomozte nám posunout náš sen o kvalitní české značce pracovního oblečení.

  • Boxerky CV1 = největší pohodlí!

  • Co znamená výkres na triku?

  • Kdo pozná, čeho výkres je na mikině?

  • Úspěšná kampaň = vytvoříme bílou verzi mikiny!

  • Kterou barvu pláště si vyberete? Viktor vzal obě.

  • Zástěra na míru.

  • Kdo chodí do Barber shopu?

  • Ručně vyráběná kšiltovka s vlastním logem.

  • Máme také černou a šedivou verzi prac. kalhot

  • Máme také béžovou a černou verzi prac. kraťasů.

  • Na detailech záleží!

  • Zakladatelé značky Zamag - zleva Tomáš a Marcel.

  • Ručně vyrobený náramek jako doplněk.

  • Naše produkty přímo v akci.

  • Zlínské boty, na které se můžete spolehnout.

  • Kalhoty Magisterky v akci.

357 €
vybrané z 10 002 €

3%

3% splnené

12 ľudí prispelo

Dizajn, Móda

Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 19.11.2023 v 10:20.

Zobraziť všetky odmeny

O tom, jak to celé začalo

Oba zakladatelé jsou dlouholetí kamarádi. Oba měli sen, chtěli něco dokázat, pracovat na něčem vlastním, něco si vymyslet, od základu vybudovat a myslet při tom na detail. Šli jsme po jednom „sportovním“ víkendu na horách na ranní výšlap někam do kopce a při tom funění mi Marcel říká, že ho štve, jaké nekvalitní montérky v práci má. Já (Tomáš) mu na to říkám, že by určitě sehnal někde nějaké jiné, kvalitnější. Marcel odpověděl, že sice ano, ale že by si nejraději nechal vyrobit nějaké na zakázku, protože by si je představoval trochu jinak a dál už je to historie. Řekli jsme si, že jedny zkusíme vyrobit a už to jelo. 

No, vlastně ještě jedna věc by se o tom dala napsat. V současné době vzniklo několik českých značek, které jsme začali ihned obdivovat. Velice se nám líbí podporovat české výrobce, ne že bychom neměli rádi ty zahraniční, ale máme rádi představu o době, kdy výrobky např. Tomáše Bati měly ve světě věhlas 💪

O Tomášovi a Marcelovi

Jak již bylo napsáno, oba nás pojí velké přátelství, a hlavně kvůli tomu, jsme se rozhodli do tohoto projektu jít, dokonce jsme celou firmu pojmenovali po nás samotných (Zajíc, Magyar => Za + Mag = Zamag), protože nám velmi záleží, abychom do celého projektu co nejvíce otiskli sami sebe! Oba jsme vášniví sportovci - Marcel hraje hokej a jezdí na kole, Tomáš hraje tenis a také jezdí na kole. My dva a naše parta každý rok podnikáme celkem velké výlety na kolech, naposledy jsme dojeli do Chorvatska 🚴.

O Zamagu a jeho smyslu

Vyrábíme české pracovní oblečení pro řemeslníky a holiče, pro dva obory, které spolu zdánlivě nesouvisí. Oba segmenty však spolu mají něco společného, a tou je manuální zručnost, kterou mistr holič i mistr řemeslník výrazně ovlivňují naše životy. Holič tím, jak vypadáme a řemeslník tím, jak vypadá náš domov, jak se v něm cítíme. Oba obory k nám lidem přistupují individuálně, s jistou exkluzivitou. Neměli by být i tito mistři 🥇 obklopeni exkluzivitou? My si myslíme, že ano. Pro řemeslníky tvoříme - pracovní kalhoty, pracovní kraťasy, trika, mikiny, vesty, boxerky, termo prádlo. Vše dokážeme individuálně obrandovat - cílem je osobní přistup. Pro holiče vyrábíme pláště pro zákazníky na míru, které si mohou podle svého sestavit v našem konfigurátoru. Dále pro holiče tvoříme zástěry a merch.

Většina zákazníků chce mít na svém produktu označení, reklamu, název své firmy, nebo webové stránky. Vše dokážeme na produkty natisknout, nebo vyšít. Zvládneme vytvořit také kšiltovky, které nemusí sloužit jako pracovní oděv, ale jako dárek pro dlouholeté dodavatele - například si od nás klienti objednali sadu ručně vyráběných kšiltovek na rozlučku se svobodou 🎆.

Na některé věci naše schopnosti nestačí, proto se spojujeme s těmi nejlepšími. Výrobu kšiltovek jsme svěřili kolegyni, která jako jedna z mála vyrábí v České republice kšiltovky ručně. Boty pro nás tvoří zkušený obuvník přímo ze Zlína. Být transparentní (vždy bude zákazník vědět, jak a z čeho jeho produkt vznikl) je jedním z dalších cílů, které máme, proto je pro nás spolupráce se zkušenějšími velice důležitá a vůbec se za ni nestydíme 👍

U většiny produktů můžeme říct, že je to 100 % český produkt - od látky, galanterii až po výrobu.

O našem cíli

Cíle jsou obrovské. Vyrábět české pracovní oblečení s čím dál větším smyslem pro detail 🎯. Chtěli bychom se dopracovat k tomu, že každé řemeslné odvětví bude mít svoje vlastní oblečení, protože každé odvětví potřebuje jinde kapsy, jiný střih, jinou gramáž či délku, nebo i jinou barvu oděvu.

Pro holiče bychom chtěli vyvinout látku, která bude ideální pro pláště, které přehazují přes svoje zákazníky. Prodyšná, ale nepromokavá. Pevná, ale příjemná na nošení. Vzhledově zajímavá, ale lehce otíratelná v případě zašpinění barvou.

Proč nás zaujal crowdfunding?

Nejprve jsme s kolegou řešili, že jsme ve fázi, kdy potřebujeme investora, abychom uspěli. Nyní již víme, že před každým velkým rozhodnutím, je potřeba udělat dílčí. Dílčím rozhodnutím pro nás byl Hithit. Víme, že tato platforma sdružuje lidi, kteří sledují kreativní projekty, a pokud jsou někým zaujati, tak ho podpoří. To je velká paráda 🙂, protože jedině tak si ověříte (před vstupem na trh), že o vaše produkty je zájem, že by mohly zajímat i koncové zákazníky, kteří s crowdfundingem nepracují.

Proč nás podpořit?

Máme za sebou více než dvouletý vývoj produktů a nyní je nutné se posunout. Je třeba vytvořit skladové zásoby, aby zákazníci dlouho nečekali na objednávky, dotvořit prototyp pracovní bundy, na které nechceme žádné kompromisy a dokončit vývoj funkčního merino prádla, díky kterému při změně počasí poznáte, v čem je jeho síla. A díky vám vše, co jsme zmínili, může být skutečné. Věříme totiž, že nastala doba, kdy se poctivé české výrobky vrací zpátky na trh a my toho chceme být součástí. 

Děkujeme, že jste s námi. Věříme v české 🇨🇿 výrobky!

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 8
    Mám rád české výrobky a stačí mi od vás poděkování

    Děkujeme vám, že máte rádi české 🇨🇿 výrobky, my také, proto projekt Zamag vznikl. Vážíme si vaší podpory, proto speciálně pro vás natočíme video, které umístíme na sociální sítě a jmenovitě každému z vás poděkujeme.

    Částku můžete libovolně navýšit. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (99 Kč)
  • predané 3
    Ručně vyrobený Náramek Vela

    Ručně vyrobený Nárámek Vela bude ladit nejen jako doplněk k našim pracovním oděvům, ale také k vašemu outfitu při běžném nošení. Doufáme, že se vám bude hezky 👍 nosit! 

    Vybrat si můžete z velikosti M a L. 

    Náramek Vela je levnější o 50 Kč (35 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,96 €
    (349 Kč)
  • predané 0
    Jedny Boxerky CV1 ušité v Hradci Králové z české viskózy

    Líbí se vám naše boxerky a objednáváte je? To jsme moc rádi, protože tím podporujete naše řemeslo a vizi - tou je, abychom vyráběli ty nejpohodlnější boxerky.

    Boxerky jsou levnější o 110 Kč (36 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 3XL. Máme dvě barevné varianty - černá a černá se zeleným prošitím. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a váš výběr velikosti i barvy nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu 🚘.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,56 €
    (489 Kč)
  • predané 0
    Jedno Triko Zet ušité v Hradci Králové

    Děkujeme za objednávku našeho trika 👕, které jsme ušili v klasické i prodloužené verzi, proto nám napište, jakou délku preferujete. Máme rádi pohodlí, proto je triko Zet vyrobeno ze 100 % českého bavlněného úpletu.

    Triko Zet je levnější o 70 Kč (21 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 2XL. Vybrat si můžete z černé či bílé barvy látky. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a preferovanou velikost a barvu nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    21,16 €
    (529 Kč)
  • predané 1
    Jedno Triko Zet s vlastními iniciály

    Napište nám vaše iniciály a my vám vytvoříme triko, které nebude mít na světě 🌍 nikdo jiný. Originalita je v životě důležitá a my se tím řídíme. Jdete do toho s námi?

    Triko Zet s vlastními iniciály je levnější o 50 Kč (20 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 2XL. Vybrat si můžete z černé či bílé barvy látky. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a preferovanou délku, velikost a barvu nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    25,97 €
    (649 Kč)
  • predané 0
    Jedno Triko pro srdcaře - s láskou k českému řemeslu

    Patříte k srdcařům 🧡, kteří mají rádi české řemeslo? To je skvělé, protože koupí tohoto produktu budete k srdcařům nejen patřit, ale je i reprezentovat na každém kroku. Šijeme klasickou i prodlouženou délku.

    Triko pro srdcaře je levnější o 180 Kč (40 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 2XL. Vybrat si můžete z černé či bílé barvy látky. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a preferovanou délku, velikost a barvu nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,17 €
    (679 Kč)
  • predané 0
    Jedno Triko Barbers pro fanoušky mistrů holičů

    Staňte se oficiálním podporovatelem holičského řemesla 💈. Triko Barbers je vyrobeno ze 100 % českého bavlněného úpletu a bylo vytvořeno nejen pro samotné holiče, ale i pro ty, kteří mají tento obor rádi, chodí do holičství a nebojí se to dát najevo. Šijeme klasickou i prodlouženou délku.

    Triko Barbers je levnější o 180 Kč (40 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 2XL. Vybrat si můžete z černé či bílé barvy látky. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a preferovanou délku, velikost a barvu nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,17 €
    (679 Kč)
  • predané 0
    Jedno Mikina Zet, made in Czech

    Pohodlí, pohodlí, pohodlí 🛏. Proto vznikla tato mikina! Řemeslníci si nemohou při práci všímat toho, že jim leze podolek, nebo je něco škrtí, z toho důvodu jsme při výrobě zvolili vhodnou délku a látku, která byla vyrobena v Česku. Buď s námi v pohodlí, je to fajn.

    Mikina Zet je levnější o 210 Kč (38 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Do poznámky nám napište výběr z velikostí M - 2XL, pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web, děkujeme.
    Barva = černá


    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,57 €
    (889 Kč)
  • predané 0
    Jeden Plášť do holičství či kadeřnictví s vaším logem

    Plášť je nedílnou součástí každého holičství a ten s vaším vlastním logem vás bude skvěle reprezentovat nejen před zákazníkem, ale i na sociálních sítích 🖥.

    Plášť je levnější o 170 Kč (26 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Délka pláště je 165 cm. Plášť vám můžeme ušít z černé či bílé látky - napište do poznámky váš výběr barvy pláště. Barvu obšití pláště vybereme podle barvy vašeho loga, ať vám to hezky ladí. 

    Logo nám zašlete na info@zamag.cz

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    37,17 €
    (929 Kč)
  • predané 0
    Jedna česká zástěra s vámi zvoleným potiskem

    Mít na sobě něco hezkého je důležité, protože nikdy nevíte, na koho narazíte a naše zástěra vám s tím pomůže. Stačí, když nám zašlete, co na zástěru chcete natisknout a originál 💪 je na světě.

    Zástěra je levnější o 80 Kč (11 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Zástěru šijeme z pevné černé látky keprové vazby. Barvu obšití zástěry vybereme podle barvy vašeho loga, ať vám to hezky ladí. 

    Logo nám zašlete na info@zamag.cz

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    40,77 €
    (1 019 Kč)
  • predané 1
    Jedna Mikina Amiko pro srdcaře z mladoboleslavské látky

    Amiko znamená kamarád 👨. A kamarádem se vám naše mikina rozhodně stane, zahřeje vás, bude vám v ní pohodlně. Navíc se také stanete srdcařem, protože budete mít na lopatkách potisk znázorňující některé s řemesel.

    Mikina Amiko je levnější o 210 Kč (27 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Do poznámky nám napište výběr z velikostí M - 2XL, pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web, děkujeme.
    Barva = černá


    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    43,57 €
    (1 089 Kč)
  • predané 0
    Troje Boxerky CV1 ušité v Hradci Králové z české viskózy

    Líbí se vám naše boxerky a objednáváte je? To jsme moc rádi, protože tím podporujete naše řemeslo a vizi - tou je, abychom vyráběli ty nejpohodlnější boxerky.

    Toto balení 📦 je levnější o 348 Kč (39 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Velikost můžete zvolit v rozmezí M - 3XL. Máme dvě barevné varianty - černá a černá se zeleným prošitím. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web a váš výběr velikosti i barvy nám napište do poznámky, děkujeme.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    49,97 €
    (1 249 Kč)
  • predané 0
    Jedny pracovní Kraťasy Magisterky

    Řemeslo má zlaté dno, tak tomu bylo, a tak tomu vždy bude. Každý, kdo si někdy nechával stavět dům nebo renovovat byt, má v úctě poctivě odvedenou řemeslnou práci. My v Zamagu rozhodně ano, proto jsme se rozhodli, že chceme pro tento segment vyrábět poctivé české pracovní kraťasy 🩳, které budou dobře vypadat a zároveň splňovat funkčnost, která je v řemeslném odvětví velmi důležitá.

    Kraťasy Magisterky jsou levnější o 170 Kč (13 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Vyberte si z velikostí 50 - 58, zvolte si také barvu látky - černá, šedá, béžová. Výběr nám napište do poznámky, děkujeme. Pro inspiraci mrkněte do galerie. 

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    65,17 €
    (1 629 Kč)
  • predané 2
    Funkční koplet Merino Izo (triko, spodky)

    Funkční komplet je vyroben ze 100 % české merino vlny. Je vhodný pro sportovce, řemeslníky, ale i pro běžné nošení. Je pohodlný, jemný a pod oděvem ho ani neucítíte. Při nepříznivé změně počasí, ať už je jakákoliv, však poznáte, v čem spočívá jeho síla 💪.

    Komplet Merino Izo je levnější o 210 Kč (18 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Do poznámky nám napište výběr z velikostí M - 3XL, děkujeme. Pro inspiraci mrkněte na náš web.
    Barva = černá


    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    67,57 €
    (1 689 Kč)
  • predané 1
    Pracovní Kalhoty Magisterky

    Magistr znamená mistr 🥇. Pro nás v Zamagu jsou řemeslníci mistři, proto jsme po nich pojmenovali naše pracovní kalhoty, u kterých jsem měli tři cíle - pevnost střihu, funkčnost, která je v řemeslném odvětví důležitá a reprezentativní vzhled.

    Magisterky jsou levnější o 190 Kč (12 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Vyberte si z velikostí 50 - 58, zvolte si také barvu látky - černá, šedá, béžová. Výběr nám napište do poznámky, děkujeme. Pro inspiraci mrkněte do galerie či na náš web.

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    76,38 €
    (1 909 Kč)
  • predané 0
    Pět kusů ručně vyráběných českých kšiltovek

    Buďte originální a pořiďte celé rodině, partě kamarádů, nebo svým zaměstnancům ručně vyráběné kšiltovky, na kterých můžete mít vaše vlastní logo (vyšité i laserem 🔦 vygravírované na korek).

    Toto balení je levnější o 1 456 Kč (32 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Zašlete nám, co chcete na čepici vyšít či vygravírovat na info@zamag.cz
    Barva = černá


    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    196,00 €
    (4 899 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Pětkrát funkční koplet Merino Izo (triko, spodky)

    Funkční komplet je vyroben ze 100 % české merino vlny. Je vhodný pro sportovce, řemeslníky, ale i pro běžné nošení. Je pohodlný, jemný a pod oděvem ho ani necítíte. Při nepříznivé změně počasí 🌞, ať už je jakákoliv, však poznáte, v čem spočívá jeho síla.

    Toto balení je levnější o 1 256 Kč (21 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Vyberte z velikostí M - 3XL.
    Barva = černá

    Výběr barev a velikostí nám napište do poznámky, děkujeme. Pro inspiraci mrkněte na náš web.

    Cena zahrnuje dopravu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    313,62 €
    (7 839 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Oblékněte se od krku až po paty

    Vemte to v cukuletu a ohákněte se nahned ⏱. Oblékat lidi od krku až po paty je jedním z našich nejvyšších cílů a vy nám ho tímto nákupem plníte, děkujeme!

    Toto balení levnější o 1 044 Kč (21 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Obsah balíčku:
    1 x Boxerky CV1
    - barva černá nebo černá se zeleným prošitím
    - velikosti M - 3XL
    1 x komplet Merino Izo (funkční triko a spodky)
    - barva černá
    - velikosti M - 3XL
    1 x Triko Zet
    - barva černá nebo bílá
    - velikosti M - 3XL
    1 x Mikina Zet
    - barva černá 
    - velikosti M - 3XL
    1 x Kraťasy Magisterky
    - barva černá, šedá, béžová
    - velikosti 50 - 58
    1 x Kalhoty Magisterky
    - barva černá, šedá, béžová
    - velikosti 50 - 58
    1 x Ručně vyráběné zlínské pracovní boty od našeho partnera

    Výběr barev a velikostí nám napište do poznámky, mrknout můžete do galerie či na náš web, děkujeme. 

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    342,03 €
    (8 549 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Třikrát balíček oblečení s logem vaší firmy

    Jste tři kolegové z jedné firmy? Vemte to z gruntu a objednejte celou naši sadu oblečení. My vám navíc na produkty natiskneme vaše firemní logo, ať svoji firmu můžete reprezentovat 🇨🇿 všude, kde projdete. 

    Toto balení je levnější o 2 702 Kč (23 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Obsah balíčku:
    3 x Triko Zet
    - barva černá nebo bílá
    - velikosti M - 3XL
    3 x Mikina Zet
    - barva černá 
    - velikosti M - 3XL
    3 x Kalhoty Magisterky
    - barva černá, šedá, béžová
    - velikosti 50 - 58
    3 x Ručně vyráběné zlínské pracovní boty od našeho partnera
    - velikosti 39 - 47

    Výběr barev a velikostí vyladíme po telefonu nebo e-mailu, mrknout můžete do galerie či na náš web, děkujeme.

    Vaše logo nám zašlete na info@zamag.cz

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    619,28 €
    (15 479 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Pětkrát balíček pracovního oblečení s logem vaší firmy

    Vlastníte firmu a chcete obdarovat své kolegy? Vemte to z gruntu a objednejte celou naši sadu oblečení. My vám navíc na produkty natiskneme 🖨 vaše firemní logo, ať vaši spolupracovníci mohou firmu reprezentovat na každém kroku. 

    Toto balení je levnější o 5 519 Kč (28 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Obsah balíčku:
    5 x Triko Zet
    - barva černá nebo bílá
    - velikosti M - 3XL
    5 x Mikina Zet
    - barva černá 
    - velikosti M - 3XL
    5 x Kalhoty Magisterky
    - barva černá, šedá, béžová
    - velikosti 50 - 58
    5 x Ručně vyráběné zlínské pracovní boty od našeho partnera
    - velikosti 39 - 47

    Výběr barev a velikostí vyladíme po telefonu nebo e-mailu, mrknout můžete do galerie či na náš web, děkujeme. 

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    989,76 €
    (24 739 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Desetkrát balíček pracovního oblečení s logem vaší firmy

    Vlastníte firmu a chcete obdarovat 🎁 své kolegy? Vemte to z gruntu a objednejte celou naši sadu oblečení. My vám navíc na produkty natiskneme vaše firemní logo, ať vaši spolupracovníci mohou firmu reprezentovat na každém kroku. 

    Toto balení je levnější o 12 996 Kč (33 %) oproti budoucí prodejní ceně.

    Obsah balíčku:
    10 x Triko Zet
    - barva černá nebo bílá
    - velikosti M - 3XL
    10 x Mikina Zet
    - barva černá 
    - velikosti M - 3XL
    10 x Kalhoty Magisterky
    - barva černá, šedá, béžová
    - velikosti 50 - 58
    10 x Ručně vyráběné zlínské pracovní boty od našeho partnera
    - velikosti 39 - 47

    Výběr barev a velikostí vyladíme po telefonu nebo e-mailu, mrknout můžete do galerie či na náš web, děkujeme. 

    Cena zahrnuje dopravu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 893,14 €
    (47 319 Kč)