„Tango a káva je balzám na duši“ Tango café Na Pavlači

Vraťme staré dobré časy tančíren s kavárnou, kde se můžete scházet s přáteli při dobré kávě, a přitom si zatančit argentinské tango, užít si prezentaci nové knihy, prohlédnout výstavu obrazů, nebo si poslechnout hudební recitál. O tom bude Tango café!

Autor: Eduard Zubák

  • To jsme my Hana a Eduard Zubákovi

  • Náhled kavárny - pohled 2.

  • Náhled kavárny - pohled 3.

  • Náhled kavárny - pohled 4.

  • Náhled kavárny - pohled 5.

  • Náhled kavárny - pohled 7.

  • Naše nové logo

  • Ladění barev

  • Poslední zrcadlo zavěšeno

  • Čas na dobrůtku musí být....

  • Ten úklid po malování, nemá konce

  • Naše Lulu čistí zrcadla

  • Caping - Vybíráme pro vás tu nejlepší kávu

  • Tančírna se nám už také rýsuje

  • Světla namontována

  • Prodlužujeme barový prostor

14 085 €
vybrané z 13 908 €

101%

101% splnené

123 ľudí prispelo

Umenie, Tanec

Poděbrady, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.9.2023 v 22:18.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Již od dětství milujeme společnost, kavárny, kulturu a tanec. Jako děti jsme vnímali kavárnu jako mlíčňák s dobrotami, a tam jsme chodili moc rádi. Tanec je naším koníčkem a zároveň vysněnou profesí již více než 30 let.

Díky tanci a umění se od malička pohybujeme ve světě tančíren, kaváren a uměleckých míst jako jsou galerie, koncerty a divadla. Všechna tato zařízení se neobejdou bez kavárny, ale žádné z nich není propojené s tančírnou a není multifunkčním prostorem pro tanec, umění a vzdělávání se dohromady.

S manželkou jsme se seznámili před 20 lety, jako zaměstnanci francouzské kavárny v Praze a tam jsme si řekli, že jednou si takovou kavárnu vysníme. Prakticky celou tu dobu přemýšlíme o tom, jak by asi ta naše kavárna mohla vypadat. Vymýšleli jsme různá jména jako třeba Lulu café, což je přezdívka naší 8 leté dcery Terezky, které jen my s manželkou říkáme Lulu:), nebo Duende café, což je ve španělštině synonymum pro vnitřní jiskření tanečníka/ce a jejich opravdovost.

 

Tančírny a kavárny jsou nedílnou součástí našeho života, právě proto jsme se rozhodli vytvořit v Poděbradech prostor pro setkávání lidí, kteří si rádi posedí s přáteli v příjemném prostředí stylové kavárny, zajdou si na zajímavou přednášku, hudební recitál, taneční lekci argentinského tanga, nebo si přijdou zatančit v tančírně, a to vše na jednom místě.

Čas dozrál a my dnes máme jasnou představu o tom, jak si konečně splnit sen, který bude ku prospěchu všem:).

Naším záměrem je vrátit staré časy tančíren, kdy se lidé setkávali při dobré kávě nebo sklence vína, a přitom si mohli kdykoliv zatančit. Chceme zde vytvořit tango kavárnu s multifunkčním prostorem, kde se budou odehrávat pravidelné tančírny, ale také prezentace knih, výstavy obrazů, hudební a pěvecké recitály a další veřejné i soukromé umělecké akce. Máme jedinečný prostor, který je jako stvořený pro náš projekt. Pojďte s námi do toho!

Detaily

Tango café & tančírna Na Pavlači v Poděbradech

 

K tomu, abychom mohli zrealizovat tento projekt, potřebujeme finanční prostředky ve výši 350 000 Kč, které nám pomohou naplno zrealizovat náš projekt.

V tuto chvíli máme skvělý prostor, který je nevybavený, ale je připravený to rozjet! Podívejte se na naše video, kde uvidíte, jak je prostor pro náš záměr jedinečný.

Proto všechny vaše příspěvky použijeme na vybavení a zkrášlení prostoru kavárny a tančírny tak, abyste se cítili skvěle a nechtělo se vám domů.

... a ještě něco navíc

Tvořte s námi jedinečné místo tančírny a kavárny v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst v České republice - Poděbradech, kde se bude snoubit příjemné posezení s přáteli a multifunkční prostor pro tanec, umění a zábavu.

Děkujeme za vaši podporu.

Kdo jsme?

  

Žijeme tancem

Jsme manželé Hana a Eduard Zubákovi a jsme profesionální taneční pár, pořadatelé festivalů, plesů a workshopů a taneční mistři kurzů společenských tanců pro děti, mládež i dospělé.

Eduard Zubák 

 - profesionální tanečník, trenér a choreograf.

 - 2006 - mistr České republiky profesionálů v latinsko-amerických tancích

 - účastník pořadu Stardance I.

 - sólový tanečník v muzikálu Carmen s Lucií Bílou

  • Od 11 let se věnovala latinskoamerickým a standardním tancům, kde dosáhla nejvyšší soutěžní třídy
  • V rámci taneční průpravy se zabývá studiem klasického a moderního baletu
  • Od roku 2006 tančí a studuje flamenco, a to přímo ve španělské Andalusii
  • Tangu se věnuje od roku 2015, kdy se pravidelně se účastní tango workshopů a seminářů s významnými tanečními osobnostmi arg. tanga u nás i v zahraničí jako např.: Alejandra Mantiñan & Aoniken Quiroga (Arg), Sercan Yigit & Zeynep Aktar (Turecko) a další.

Proč to děláme?

Odjakživa si lidé pomáhali a podporovali dobré nápady, které lidem zpříjemní život, a u Čechů to platí dvojnásob.

Hithit je skvělá a úspěšná platforma právě pro lidi, kteří mají dobré nápady, ale chybí jim finanční prostředky k realizaci svých projektů. Navíc je to platforma, která jednoduše lidi spojuje.

Proto jsme zvolili Hithit.

Hello! We are Hana and Eduard and we are a professional dance couple.

We lead dance courses for youth, as well as for children and adults in Podebrady and Kolin (Czech Republic). We would like to welcome you in this unique space at Komenskeho street, Podebrady, which is perfect for our dream project – Tango Dance Café. Our objective is to bring back old times of dance places where people used to gather and meet for a coffee or a glass of wine and dance. We would like to create a Tango Café here with a multifunctional space, where we would hold regular Argentine tango milongas, but also Latin-American and ballroom dance evenings, as well as book presentations, art displays, music shows (for instance flamenco) and other public and private events.

This space has two floors; there will be a stylish cafe on the ground floor and the dance events will take place on the first floor, a former courtyard gallery. We need your help to make our dream come true! Your support will enable us serve you. Together, we will create a unique Tango Dance Café with friendly home atmosphere in Podebrady which will bring benefits to our body and soul. We are located in one of the most beautiful spa town after all!

We are going to be thankful and appreciate any amount of money that you’re willing to contribute for which you can choose a reward. All your donations will be used for furnishing our Tango Dance Café.

Let’s create together this unique space merging a cosy socialising spot and multifunctional space for dance, art and entertainment. Thank you very much for your support and we look forward to meeting you at Tango Dance Café this autumn!

Aktuality

16.9.2023 Venkovní poutač Tango Café vyvěšen:)

Od dneška je Tango Café v ulici Palackého 40/2 v Poděbradech nepřehlédnutelné🥳 Hithit stále běží. Přispějte nám na vybavení kavárny a vyberte si Vaši odměnu. Děkujeme, že nám pomáháte❤️

Viacej

2.9.2023 Lepíme akustické desky v tančírně

Pro dosažení dobrého zvuku v tančírně, lepíme akustické desky, kterými eliminujeme ozvěnu na minimum.   Dobrých pomocníků není nikdy dost. Děkujeme! Zábava musí být i při práci:) Ti nejmenší si zaslouží největší pochvalu:) Zasloužený odpočinek:)  21 dní do konce sbírky. Prosím sdílejte náš…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 47
    Vaše jméno na zdi přispěvovatelů uvnitř Tango café jako poděkování za Vaší podporu

    Za příspěvek 150 Kč zvěčníme Vaše jméno na zdi přispěvovatelů uvnitř Tango café jako poděkování za Vaši podporu. Částku lze libovolně navýšit.
    Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,96 €
    (150 Kč)
  • predané 27
    Káva s dortíčkem dle vlastního výběru u nás v Tango café

    Pohostíme Vás tou nejlepší kávičkou a dortíčkem dle vlastního výběru u nás v Tango café.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,92 €
    (300 Kč)
  • predané 17
    5 šálků té nejlepší kávy dle vlastního výběru jen pro Vás

    Voucher na 5 šálků té nejlepší kávy dle vlastního výběru  v našem Tango café.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,87 €
    (500 Kč)
  • predané 44
    VIP Vstupenka na Ples první republiky v Kolíně dne 6.4.2024

    Máte rádi hudbu a módu 20. a 30. let? 
    Máme pro Vás úžasnou odměnu v podobě volné vstupenky pro jednu osobu na Ples první republiky v Kolíně dne  6.4. 2024 od 20:00 h.
    Tento ples každoročně pořádáme jako vrchol plesové sezóny v Kolíně. Nenechte si to ujít! Stačí když nás podpoříte částkou 650 Kč a zašleme Vám vstupenku a veškeré aktuální informace na Váš e-mail. Zatím se můžete podívat na naše plesové stránky zde.




     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,83 €
    (650 Kč)
  • predané 26
    Individuální taneční lekce s mistrem České republiky a účastníkem pořadu Stardance

    Pokud jste ještě nikdy nezkusili argentinské tango, flamenco, salsu nebo společenské tance, stačí když nás podpoříte částkou 1000 Kč a získáte voucher na lekci pro jednu osobu  dle vlastního výběru v trvání 60 minut s mistrem České republiky profesionálů v latinsko-amerických tancích a účastníkem pořadu Stardance Eduardem Zubákem.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,74 €
    (1 000 Kč)
  • predané 6
    Idividuální lekce s Hanou Zubákovou

    Pokud jste ještě nikdy nezkusili současný tanec, argentinské tango, flamenco, salsu nebo společenské tance, stačí když nás podpoříte částkou 1000 Kč a získáte voucher na lekci pro jednu osobu  dle vlastního výběru v trvání 60 minut s profesionální tanečnicí a lektorkou s třicetiletou praxí v tanečním oboru a držitelkou nejvyšší mezinárodní taneční třídy ve společenských tancích Hanou Zubákovou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,74 €
    (1 000 Kč)
  • predané 4
    Rozhovory o tanci při dobré kávě s Eduardem Zubákem

    Přijďte si popovídat s Eduardem Zubákem, účastníkem pořadu Stardance, mistrem České republiky v latinsko-amerických tancích a sólovým flamenkovým tanečníkem v muzikálu Carmen s Lucií Bílou, při dobré kávě a v krásném prostředí našeho Tango café. 
    Zašleme Vám voucher pro jednu osobu na Váš e-mail.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • predané 9
    Rozhovory o tanci se skleničkou argentinského vína s Hanou Zubákovou

    Přijďte si popovídat s Hanou Zubákovou, profesionální tanečnicí a lektorkou v krásném prostředí našeho Tango café s lahví argentinského vína. 
    Zašleme Vám voucher pro jednu osobu na Váš e-mail.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • predané 5
    PortDeBras - kurz jedinečného konceptu cvičení mezi tělem a myslí

    Vaší odměnou může být i kurz (celkem 5 lekcí) Jedinečného konceptu cvičení mezi tělem a myslí, má výborné zdravotní účinky a rozvíjí vnitřní sílu - PortDeBras.
    -Buduje rovnováhu, plynulost, koordinaci, jemnost i sílu
    -Probouzí ženskost, ladnost
    formuje, stabilizuje, posiluje i uklidňuje
    -Řadí se do skupiny Body & Mind, ale jóga, Tai-Chi nebo pilates to není…JE TO PortDeBras charakterizováno příjemným pocitem fyzického pohodlí, klidnou a tichou myslí a volným prouděním vitální energie.
    Zašleme Vám voucher pro jednu osobu na Váš e-mail.          

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)