Vybavte se manuálem pro nově rodící se dobu

Věnuju se psaní o zdraví a nyní mám připravenou k vydání jedinečnou knihu o současném dění a proměně. Pomůže vám se lépe vyznat v tom, co teď prožíváte a zbavit se strachu. Vznikla po více než 10 letech od rozhovorů s „léčitelem“ Vladimírem Kafkou.

  • Obraz na obálce je od Romany Večeřová.

  • Ze společné besedy v lednu 2012.

  • Tričko L s mandalou

  • Tričko L s další mandalou

  • Veselé tričko L s mandalou

  • Tričko velikosti M s ještěrkou

1 607 €
vybrané z 5 937 €

27%

27% splnené

60 ľudí prispelo

Komunita, Literatúra

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.5.2023 v 15:27.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Celý svůj život se ve svojí publicistické práci věnuju zdravému životnímu stylu, který obnáší zdraví těla i duše. Pracovala jsem ve velkých redakcích a v současné době jsem redaktorkou měsíčníku o zdraví Meduňka a zároveň píšu knihy. V poslední době např. také s MUDr. Janem Vojáčkem, jemuž jsem pomáhala na svět s knihami Umění být zdráv, Rozhodni se být zdráv a naše poslední kniha Umění nemoci vychází nyní v březnu 2023. Zároveň již mnoho let ochraňuju unikátní materiál rozhovorů s duchovním průvodcem a léčitelem Vladimírem Kafkou, jehož žačkou jsem byla v letech 2009-2012. Už tenkrát mi říkal o tom, co nás čeká a co se děje dnes. Obsah knihy je naprosto výjimečný a jsem přesvědčená o tom, že pomůže k ozdravění životů jednotlivců i celé společnosti. 

Co je náš cíl?

Cílem je jednoznačně pomoci lidem orientovat se v současném transformačním dění a podle toho lépe nasměrovat svoje přemýšlení a jednání.

Detaily

Duchovní průvodce a „léčitel“ Vladimír Kafka nás předčasně opustil již před pěti lety a kniha vychází k jeho nedožitým šedesátinám. Z našeho povídání o tom, jak a proč se dnes mění celá společnost, svět i my sami jsem sestavila knihu, která každému pomůže orientovat se v současnosti a také udělat to nejlepší pro svoji budoucnost. Ve dvanácti kapitolách se např. dozvíte, co je smyslem současné proměny, jak a proč spíše než na strach vsadit na lásku a co to láska vlastně je, z čeho čerpat radost a posilu a  mnoho dalšího.

Na co použiju získané prostředky? Na odměnu pro grafika, na zaplacení tiskárny a něco snad zbyde i pro fotografa. Kniha je nyní již ve fázi výroby, jak vidíte na fotografiích i na videu, celkem má 208 stran. Proč volím crowdfunding? Protože finance, které jsem měla schované na výrobu knihy, musím nyní odevzdat státu na daních a doplatkách na soc. a zdr. pojištění, s čímž jsem nepočítala, a tak mi kamarádi poradili zkusit tuto cestu, aby vydání knihy nemuselo dále čekat. Zkrátka aby knížka nebyla už v šuplíku, ale na pultech!  Jak všichni zdůrazňují, můžeme teď „přežít“, jen když budeme spolupracovat a pomáhat si. Je to super šance pro všechny! 

... a ještě něco navíc

Vladimír často vystupoval společně s Jaroslavem Duškem, a i přesto, že měl částečně amputované obě nohy, nikdy si na nic nestěžoval.

Kdo jsme?

Jmenuji se Věra Keilová a jako novinářka se celý život věnuju zdraví těla a duše :-). Byla jsem redaktorkou popoulárních novin a časopisů (naposledy deník Právo) a také se věnuji psaní knih. v Mojí první knihou byl v r. 2006 titul Čemu vaří slavní a velký úspěch měly také knihy rozhovorů s duchovní učitelkou Marcelkou z hor. V letech 2014-2016 vyšla trilogie Marcelka z hor, Marcelka z hor 2 a Marcelka z hor 3. Knihy s MUDr. Janem Vojáčkem, na nichž jsem se podílela jako spoluautorka, se staly dokonce bestsellery, a jsem přesvědčená, že tomu tak bude i u titulu Čeká nás skok do Slunce Vědomí. To totiž Vladimír Kafka opakoval velmi často, a tak knihu prostě nešlo nazvat jinak.

Proč to děláme?

Jednoznačně proto, aby se k lidem dostaly důležité informace pro zkvalitnění jejich života v této nelehké době. Pokud chcete obrátit svůj život k lepšímu, přečtěte si jak na to a pomozte knize na svět!!!

Aktuality

22.3.2023 Koukněte na video o vzniku knihy

Ahoj přátelé! Blanka Kratochvílová se mnou natočila krátké video o tom, jak kniha vznikala, a můžete se na něj podívat na odkazu níže. Těm, kteří na vznik knihy již přispěli, a tím si ji předplatili, nebo si vybrali jinou odměnu, patří velký dík! Přidejte se, prosím, i vy :-). (2) Věra Keilová o…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Dobropocitovka

    Věnujete na vznik knihy 200 Kč? Za ten dobrý pocit to určitě stojí. Také je však možné tuto investici bez protiplnění a odměny jakkoliv navýšit. A za to vám patří velký dík!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 49
    Kniha s podpisem autorky

    Ti, kteří zašlou příspěvek 400 Kč si tímto tuto originální knihu předplatí i s podpisem autorky a po vydání jim bude zaslána zdarma přes Zásilkovnu.  

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Rezervace zájezdu k moři do Gargana

    Pojeďte s námi k moři a vydejte se na exkluzivní VIP zájezd mj. i s autorkou knihy do slunné Itálie na poloostrov Gargano v termínu 12.-19. května 2023. Veškeré informace a podrobnosti na www.blankakratochvilova.cz

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    Kniha s podpisem autorky k tomu jedna kniha z edice Marcelka z hor

    Těm, kteří pošlou 600 Kč, nabízím ke knize Slunce Vědomí s podpisem autorky také jednu knihu z edice Marcelka z hor dle vlastního výběru. Knihy budou doručené zdarma přes Zásilkovnu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 4
    Kniha s podpisem autorky a k tomu dvě knihy z edice Marcelka z hor

    Všem zapáleným zvědavcům, kteří přispějí 900 Kč, nabízím ke knize Slunce Vědomí s podpisem autorky také dvě knihy z edice Marcelka z hor dle vlastního výběru. Knihy budou doručené zdarma přes Zásilkovnu. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 2
    Kniha s podpisem autorky a k tomu dvě hodiny vedené meditace lásky v Praze

    Lidičkám toužícím po poznání, kteří přispějí částkou 1 500 Kč, nabízím tuto unikátní knihu s podpisem autorky, krátkou osobní konzultaci a k tomu po domluvě dvě hodiny vedené meditace lásky konané v létě v pražském parku Stromovka. Podrobnosti si domluvíme mejlem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Kniha s podpisem autorky a meditační workshop

    Za 2 000 Kč dostanete kromě této jedinečné knihy s podpisem autorky také možnost zúčastnit se sobotního meditačního workshopu od 10 do 15 hod. po domluvě v Praze. Nebojte se toho! Meditace je náš přirozený klidový stav, jenom lidé nevědí, jak se do něj dostat. Podrobnosti si domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Kniha s podpisem a ručně malované tričko

    Ke knize s jedinečným obsahem můžete získat i dámské bavlněné tričko s krátkým rukávem, ručně malované barvami na textil. Malířka Zdenička Geigerová je pro vás namalovala s láskou a k dispozici jsou tři trička velikosti L a jedno tričko velikosti M. Prohlédnout si je můžete v sekci foto a video.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Kniha s podpisem, meditační večer, přespání a snídaně

    Chcete-li do obsahu knihy proniknout hlouběji, investujte 3 000 Kč a zvolte jako odměnu kromě knihy s podpisem také to, že s autorkou strávíte po domluvě sobotní konzultační a meditační večer od 17 do 20 hod., poté budete moci zdarma přespat v jejím bytě v Praze a ráno vám ještě udělá snídani :-). Podrobnosti si domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Kniha s podpisem a vstupenka na křest knihy

    Co získáte za 4 000 Kč? Knihu s podpisem a také pozvánku na křest knihy, jehož se ujme herečka Gabriela Filippi a astrolog Antonín Baudyš, se uskuteční v centru Prahy. S autorkou i všemi hosty budete mít možnost si popovídat a také si přímo na křtu zameditovat. Nebojte se toho, meditace je náš přirozený klidový stav, jenom lidé nevědí, jak se do něj dostat. Podrobnosti si domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • predané 1
    Kniha s podpisem autorky a účast na rozhovoru s herečkou Petrou Špindlerovou

    Měli jste už někdy možnost sedět v obýváku se známou osobností a položit jí otázku? Využijte toho, že na podzim budete moci být přítomni rozhovoru autorky s herečkou Petrou Špindlerovou pro vánoční vydání časopisu Meduňka. samozřejmě k tomu dostanete i knihu s podpisem. Podrobnosti si domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)