Jadranská snoubenka na cestách - fotoprůvodce po Chorvatsku

Unikátní knižní fotoprůvodce po Chorvatsku z dílny spisovatelky a renomovaného fotografa. Cestovali jsme s dětmi i bez dětí, navštívili úžasná místa a lidi, a v knize je představujeme a doporučujeme zábavným a neotřelým způsobem. Peníze sháníme na tisk.

Autor zatiaľ žiadne otázky a odpovede nepridal. Pokiaľ vás niečo zaujíma, opýtajte sa! Otázku nemusíte zverejniť, len sa odošle autorom na e-mail a oni sa vám ozvú späť s odpoveďou.

15 549 €
vybrané z 11 649 €

133%

133% splnené

239 ľudí prispelo

Literatúra, Fotografie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 29.4.2023 v 13:16.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Z lásky k Jadranu

    Knihu nepotřebujete, ale fandíte unikátnímu průvodci, který je psaný srdcem, průkopnickému žánru, jadranským snoubenkám i autorům projektu. Děkujeme!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Pohlednice z Dubrovníku

    Knihu nepotřebujete, Chorvatsko máte procestované křížem krážem, ale rádi byste podpořili vznik nového neotřelého průvodce. Jako poděkování od nás v létě dostanete pohled z Dubrovníku!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,87 €
    (250 Kč)
  • predané 93
    Tištěná kniha Jadranská snoubenka na cestách

    Unikátní cestopis z Chorvatska přímo od Jadranské snoubenky! Budete chtít vyrazit hned! Kniha je plná inspirace, osobně prověřených tipů, zajímavostí, objevů, nápadů na aktivity a výlety s dětmi i sólo, příběhů zajímavých lidí. Podle našich námětů a krásných fotek začnete okamžitě plánovat vlastní trasy anebo jen vstřebávat kouzlo Chorvatska a těšit se.
    Cena je včetně poštovného a balného - a pozor! - nejenže za tuto cenu už kniha k mání nebude, ale do knižní sítě se navíc dostane jen minimální počet kusů (a ty, podle našich zkušeností, budou hned pryč). Tak neváhejte!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,67 €
    (650 Kč)
  • zostáva 136 z 200
    Tištěná kniha Jadranská snoubenka na cestách s věnováním

    Rádi byste někomu věnovali knihu jako dárek anebo prostě chcete mít výtisk s věnováním autorky textů i autora fotografií? Je váš! Cena je včetně poštovného a balného. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,62 €
    (750 Kč)
  • zostáva 4 z 8
    Piknik s kávou, zákuskem a knihami v Praze

    Sejdeme se na nejlepším hřišti v Praze 6, kam donesu výborné chorvatské kafe a zákusek. Předám vám  podepsaný výtisk, posedíme u stolků pod kaštanem a  poklábosíme - o Chorvatsku, o cestování, o psaní. Anebo o něčem úplně jiném!  Pokud vás přispěje víc, pojďme se sejít všichni najednou. A přijďte klidně s dětmi nebo vnoučátky - na hřišti se všichni zabaví. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,54 €
    (900 Kč)
  • zostáva 158 z 200
    Tištěná kniha Jadranská snoubenka na cestách + literární trilogie o Jadranské snoubence

    ....aneb sebrané spisy Jadranské snoubenky za bezkonkurenční cenu. Zkrátka: nejdřív si podle našich fotek a tipů projedete zajímavá místa, najíte se v báječných restauracích a pak se utáboříte na některé z kouzelných pláží a budete si tam číst humoristickou lovestory o Jadranské snoubence, která vás definitivně přesvědčí o tom, že jste v Chorvatsku dávno chtěli bydlet natrvalo. Všechny knihy dostanete  s podpisem. 
    Cena je včetně poštovného a balného.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 12 z 12
    Chorvatskem spací dodávkou s dětmi i bez - osobní setkání a konzultace

    Láká vás projet Chorvatsko spací dodávkou, ale nevíte, jak začít? Pojďte se sejít v Praze, na prima místě přímo u našeho auta s vestavbou - ano, u toho auta, kterým jsem celé Chorvatsko s dětmi projela! Prohlédnete si vestavbu, zeptáte se na všechno, co vás zajímá, dostanete ode mě podepsanou knihu se spoustou tipů, kam se v Chorvatsku podívat. Pak si můžeme upéct buřta neboli kobasicu a dát si chorvatské pivo nebo víno, popovídat, něco vám třeba přečtu z Jadranské snoubenky navždy - přijďte, bude to prima!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    55,28 €
    (1 400 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Kniha Jadranská snoubenka na cestách s autorským doručením až na pláž

    Chystáte se na dovolenou do Dubrovníku nebo někam poblíž? Tak já vám knihu přinesu osobně! Stavím se s s jedním výtiskem knihy, sedneme si někam pod cypřiš u vaší oblíbené pláže, dáme si naše domácí víno a pár specialit, představím vám knihu, kousek přečtu, poklábosíme. Platí po celý červenec a srpen pro Dubrovník, Cavtat a přilehlé okolí.  

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • predané 16
    Kurz psaní s Blankou (60min)

    Kurz psaní podle mojí vlastní metody, kterou jsem léta vyvíjela a zdokonalovala na nejrůznějších pokusných skupinách a jednotlivcích. A všichni mí absolventi dnes píší dobře a rádi! Někomu jsem pomohla napsat milostný dopis, někomu složité pasáže odborného článku, jiným jsem pomohla překonat tvůrčí blok při psaní knihy nebo diplomky. Ne všechno jde, když se chce, ale rozhodně jde alespoň psát, když mě k tomu na hodinu pustíte. :) Odborným okem vyhodnotím vaše texty a dám vám rady, které vás přivedou k zamyšlení, proč jste se s tím, sakryš, doteď trápili sami. Kromě toho vám náleží jeden podepsaný výtisk knihy Jadranská snoubenka na cestách (včetně poštovného a balného) a taky moje dvě e-knihy - Příručka jadranské snoubenky a Totál Balkán. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,72 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Půjčte si vestavbu a vydejte se do Chorvatska!

    Láká vás projet si kus Chorvatska a spát cestou (pohodlně) v autě? Teď máte ideální příležitost! Půjčte si vestavbu Visu Sitka na 8 dní a jeďte třeba na Istrii nebo na Plitvická jezera! Pro inspiraci vám pošlu 1 ks podepsaného průvodce. Sitka je přesně ta vestavba, kterou máme my - a taky jsme si ji nejdřív půjčili (a zamilovali se). Do auta se nic nevrtá, vestavba se jen vloží dovnitř. Koukněte se na visu.camp a ujistěte se, že vlastníte některé z aut, do kterého Sitka pasuje. Možnost platí od 1.7. do 31.10. (Tip: jeďte v říjnu, na prázdné pláže, degustace lanýžů a sběr oliv!) 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,46 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 4 z 4
    Kurz fotografování s Robertem (360min)

    Kurz fotografování na míru se špičkovým fotografem? Ano! Kde? - V úžasném ateliéru s denním světlem v Praze-Zbraslavi. S kým? - No přeci s Robertem Rambouskem, který je autorem většiny krásných fotografií v knize Jadranská snoubenka na cestách. Zaměření druhu fotografie bude vycházet z vaší úrovně (ano, hlásit se mohou i naprostí začátečníci) a žánru, kterému se chcete věnovat. Ke kurzu dostanete i jeden podepsaný výtisk knihy Jadranská snoubenka na cestách. A pokud vás zajímají Robertovy postřehy z Chorvatska (a z cestování v jednom voze se třemi malými dětmi a psem), jistě rád povypráví! :)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    236,92 €
    (6 000 Kč)
  • zostáva 3 z 6
    Dobrotvor neboli přední fanoušek

    Dobrotvor je chorvatsky příznivec a dobrodinec - pokud se jím stanete, významně přispějete k vydání knihy. Od nás dostanete deset podepsaných výtisků a prostor půl strany na konci knihy, kam můžete umístit svoji reklamu (pokud bude v souladu se zaměřením knihy).

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 1 z 4
    Hlavní dobrotvor a příznivec

    Na vydání knihy vám opravdu záleží, chcete ji podpořit ze všech sil a všemi prostředky. Od nás za to dostanete patnáct podepsaných výtisků knihy Do Chorvatska, pět celých trilogií o Jadranské snoubence a prostor jedné celé strany na konci knihy, kam můžete umístit svoji reklamu (pokud bude v souladu se zaměřením knihy). 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,60 €
    (30 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Káva, zmrzlina a předání knihy v Praze

    Sejdeme se v jedné úžasné zmrzlinárně v Praze, kam vás zvu na kafe a zmrzlinu, a to za každého počasí, protože i v Chorvatsku občas prší. Předám vám podepsaný výtisk, posedíme a  poklábosíme - o Chorvatsku, o cestování, o psaní. Anebo o něčem úplně jiném!  Pokud vás přispěje víc, pojďme se sejít všichni najednou. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • Vypredané!!
    Soukromý křest vašeho výtisku na jachtě v Dubrovníku

    Chcete knihu předat přímo od autorky, a to ve velkém stylu - na luxusní jachtě pro šest lidí během dvouhodinové plavby kolem Dubrovníku. Chorvatské prosecco "pjenušac", chutné občerstvení, hudba a okouzlující pohled na panorama města a ostrovů

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    256,66 €
    (6 500 Kč)