Poznejte sílu uzdravení s knihou sebeléčení: Vyšší vědomí

Již 7 let se věnuji seberozvoji nejen mentálnímu, ale i duchovnímu a fyzickému, díky čemuž se úspěšně zbavuji svého handicapu. Metody mého uzdravení jsem sepsal do této knihy, a nyní ji chci za podpory vás a Hithitu dostat k lidem, kteří potřebují pomoct.

  • Úrovně lidského bytí

  • Osud si tvoříme tady a teď

  • Čakry

  • Mimotělní čakry

  • V kvantovém poli ovlivňujeme lidi svými myšlenkami

  • Časy kdy nejvíce vnímáme špatné fungování orgánů

  • Projevy v oslabených zubech

  • Léčivý Grid z kamenů a rituálních předmětů

  • Vývoj paradigmat - názorového systému lidstva

  • Vše má svůj vývoj podle posvátná geometrie

3 182 €
vybrané z 3 071 €

103%

103% splnené

53 ľudí prispelo

Literatúra, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 30.3.2023 v 13:20.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Vše začalo, když jsem si uvědomil, že jsem díky své vysoké citlivosti schopen naslouchat hlasům z jemnohmotných duchovních sfér, díky kterým jsem začal se svým úspěšným sebeléčením v dobách, kdy mi selhávalo tělo, a už žádné léky nezabíraly, a já se tak ocitl na pokraji smrti a se syndromem vyhoření.

Co je můj cíl?

Pomoci touto knihou lidem s naprostým uzdravením všech jejich problémů ať už duševních, psychických, emočních, fyzických, vztahových, finančních... a podobně. A díky tomu je posunout na vyšší úroveň jejich vědomí.

Komu je kniha určena?

Kniha je určena lidem, kteří potřebují pomoct na jejich cestě životem. Hlavně je ale určena nejen pro zdravotně handicapované, ale také pro jejich pečovatele, kteří jim tak metodami popsanými v knize mohou pomoci daleko více, než tomu bylo doposud.

Co v knize najdete?

V první polovině knihy si vysvětlíme jen ve stručnosti duchovní zákony týkajících se víry a hromadných náboženství, pravé podstaty všech karmických zákonů, či co ve skutečnosti můžeme chápat pod pojmem Boží soud… Ohledně duší se podíváme na naši životní cestu, dharmu, a také jak si tvoříme svůj osud. Dále probereme duše sebevrahů, zbloudilé duše i entity, naučíme se vnímat úrovně „jiných“ světů i to, jak s nimi pracovat, a také si řekneme pravý význam výrazu „očistec“. Řekneme si také o významech andělů nejen jemnohmotných, ale i „padlých“ a pozemských, a o síle naší vděčnosti.


Dále se podíváme na naše energetická těla, a to od našich hlavních i mimotělních čaker a jejich významů, až po naši auru i „osobní“ kvantového pole. Naučíme se vnímat naše potřeby přes svá Vyšší i Nižší Já, a taky probudíme naši kundalini energii.


Naučíme se myslet pozitivně tak, aby se nám plnila přání, vytvářet vlastní afirmace, kvantovat či meditovat a přetvářet naši realitu v kvantovém poli, a řekneme si o významech hromadných meditací a modliteb. 


Povíme si také, jak se formuje naše hmotné tělo, a jaký vliv má na něj astrologické i numerologické nastavení, či jak se v něm tvoří energie jin/jag.


Rozebereme si, jak funguje naše vědomí, podvědomí a nevědomí, náš pud sebezáchovy, nebo to, co způsobují emoce při vědomém stavu utrpení. Mrkneme také, jak vznikají naše podvědomé bloky, a naučíme se rozpoznávat tyto psychosomatické projevy podle řeči našeho těla. Také si rozdělíme nevědomí na vzpomínky naší duše, jež nám vytváří fóbie, a na buněčné vzpomínky, které nám zase vytváří disfunkce těla, a naučíme se vyhledávat příčiny těchto bloků.


Nakonec si probereme partnerské a vztahové problémy, vliv vnějších energií, či to, jak vznikají nemoci u malých dětí díky mentální pupeční šňůře, kterou je propojeno s jeho rodiči.


Ve druhé části knihy vás povedu k plnému uzdravení všech výše popsaných bloků, a to na všech třech úrovních (duchovní, mentální i fyzické). 😉


Tedy v duchovní úrovni vás navedu k určitým rituálům, která vás lépe propojí s vašimi duchovními průvodci, kteří vám pomohou projít celým tímto léčením, i „modlitbám“ které vás vyvážou z karmických zatížení minulých životů, a naučím vás i práci s kyvadlem.


Na mentální úrovni vás nejprve navedu k odbourání podvědomých bloků, s jejichž vyhledáváním nám napomohou data našeho narození, která určují karmu naší duše. U každého karmického čísla dostanete také návrhy afirmací pro kvantování, která vám pomohou přepsat podvědomou mysl.


Při léčení emoční podúrovně, která blokuje naši vědomou, podvědomou i nevědomou část těla použijeme techniky Bradlyho Nelsona – odstranění emocí magnetem či energií druhé osoby, a navedu vás k energetické podpoře při tomto léčení.


Na závěr vás provedu navýšením vědomí, které bude pro některé téměř kvantovým skokem, a také se naučíme energetické léčbě přes své Vyšší Já.


Při léčení fyzické úrovně si povíme o miasmatech i epigenetice, manifestaci našeho přání na fyzické úrovni, i o aktivaci „nefunkční“ buněčné tkáně. 


Vše je v knize uvedeno tak, abyste mohli pracovat formou sebeléčby, avšak v každé úrovni jsou přidány i odkazy na vhodné terapie a terapeuty/terapeutky, kdybyste formu sebeléčení s jakéhokoliv důvodu nezvládali.

Ukázka z knihy:

Tři úrovně léčení
Celá naše lidská bytí fungují na duchovní, mentální a fyzické úrovni. Znamená to, že chceme-li plně vyléčit nějaký náš problém, měli bychom toto léčení provést na všech třech úrovních. Když léčíme problém pouze na fyzické úrovni (například zdravotní problém), daleko se nedostaneme, neboť díky psychosomatice/psychoenergetice (na mentální úrovni) se náš zdravotní problém zanedlouho znovu objeví.

 

Léčíme-li ale mentální (psychickou) úroveň, díky psychosomatice/psychoenergetice se začne automaticky odbourávat i fyzický problém, který jde pak snadněji uzdravit (na fyzické úrovni). Avšak léčením mentální úrovně zároveň také léčíme svou duchovní úroveň, neboť změnou našeho myšlení přepisujeme i své „osobní“ kvantové pole, a to nám zase vše vrací v pozitivních emočních prožitcích našeho fyzického těla.

 

Pokud jsme ale na duchovní úrovni blokováni nějakým karmickým zatížením minulého života – karmickým otiskem v našem „osobním“ kvantovém poli, musíme nejdříve uzdravit tuto duchovní úroveň, neboť nás mentálně i fyzicky bude stále navracet zpět k problému. Toto uzdravení duchovní úrovně bude vyžadovat buďto jisté uvědomění, odpuštění či nám může postačit pouze pročištění technikou SRT (práce s kyvadlem).

 

Podívejme se ale na tříúrovňový systém našeho bytí detailněji. Naše mentální úroveň také obsahuje dá se říct ještě dvě podúrovně (emoční a energetickou), které působí na úrovních našich čaker. Máme-li tedy psychický problém (strach) na mentální úrovni, vytvoří se nám tak blok na emoční podúrovni, což následně zablokuje průchodnost energií v dané čakře. Takto emočně zablokovaná čakra dále vytvoří problém na fyzické úrovni našeho hmotného těla. Vše se tak děje díky propojení všech našich meridiánů (nervových drah) ve fyzickém těle.

...pro zajímavost

Knihu jsem sepisoval 7 let, a je rozdělena do sedmi léčebných částí. Je ve fázi, kdy už je schválena vydavatelem, a nyní tedy zbývá jen udělat korekturu textu, grafickou úpravu, a vtisknout ji. Čeká vás v ní 27 kapitol, 213 podkapitol a 62 průvodních barevných obrázků. ;)

Parametry

Celobarevná kniha, pevná šitá vazba, formát A5.

Více jak 350 stran - upřesnění až po korektuře a grafické úpravě. ;)

Anebo e-book ve formátech: PDF, EPUB či MOBI.

Kdo jsem?

Ahoj, mé jméno je Thomas Alvarado, a jsem autorem úspěšného životopisného románu PROZŘENÍ aneb Jak jsem se učil znovu chodit – Cesta k vyššímu vědomí.

Nyní bych vás chtěl požádat, abyste podpořili vydání mé nové knihy VYŠŠÍ VĚDOMÍ aneb Boží systém lidského bytí – Uzdravení na všech úrovních, která je o léčení. V knize uvádím pouze techniky sebeléčení a ostatních terapií, kterými jsem si osobně prošel, a co na mě skutečně zafungovaly.

Proč to dělám?

Vždy mě vnitřně naplňovalo, když jsem pomohl člověku s vyřešením a uzdravením jeho problému, který mě o to požádal, a to díky mému andělskému vedení a vyššímu vědomí, o kterém jsem ještě donedávna nevěděl. Touto knihou chci však pomoci celoplošně a ne pouze jednotlivcům.

Poděkování

Závěrem chci velmi poděkovat vám, co tento projekt jakkoliv podpořili, ať už finančně, nebo jeho sdílením, a dopomohli tak k realizaci knihy a jejímu rozšíření do povědomí lidí.

Děkuji! ♥♥♥

Thomas Alvarado

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 17
    Vřelé díky!

    ♥♥♥

    ... cena jde i libovolně navýšit.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,38 €
    (111 Kč)
  • predané 7
    E-book Prozření

    Dle vlastního výběru: PDF, EPUB, MOBI.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,15 €
    (333 Kč)
  • predané 7
    E-book Vyšší vědomí

    Dle vlastního výběru: PDF, EPUB, MOBI.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,92 €
    (555 Kč)
  • predané 3
    Tištěná kniha Prozření

    Formát A5, 356 stran, pevná šitá vazba.

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    30,68 €
    (777 Kč)
  • predané 4
    Tištěná kniha Vyšší vědomí

    Formát A5, 3?? stran, pevná šitá vazba.

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,45 €
    (999 Kč)
  • predané 10
    1 + 1

    Knihy Prozření + Vyšší vědomí tištěné/e-booky - dle vlastního výběru.

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,87 €
    (1 111 Kč)
  • predané 0
    V.I.P.

    Knihy Prozření + Vyšší vědomí tištěné/e-booky - dle vlastního výběru + V.I.P. pozvánka na křest knihy s rautem zdarma. ;)

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    87,74 €
    (2 222 Kč)
  • predané 0
    Rozbor

    Knihy Prozření + Vyšší vědomí tištěné/e-booky - dle vlastního výběru  + V.I.P. pozvánka na křest knihy s rautem zdarma + osobní rozbor základní karmy duše i s afirmačními návrhy pro přepsání podvědomé mysli zdarma. ;)

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    131,61 €
    (3 333 Kč)
  • predané 1
    Koučink

    Knihy Prozření + Vyšší vědomí tištěné/e-booky - dle vlastního výběru  + V.I.P. pozvánka na křest knihy s rautem zdarma + osobní rozbor základní karmy duše i s afirmačními návrhy pro přepsání podvědomé mysli zdarma + osobní seberealizační koučování na měsíc zdarma. ;) 

    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    175,48 €
    (4 444 Kč)
  • predané 4
    Sponzor

    Knihy Prozření + Vyšší vědomí tištěné/e-booky - dle vlastního výběru  + V.I.P. pozvánka na křest knihy s rautem zdarma + osobní rozbor základní karmy duše i s afirmačními návrhy pro přepsání podvědomé mysli zdarma + osobní seberealizační koučování na měsíc zdarma + titul sponzora, a Vaše jméno i výše částky bude uvedeno v dodatečném poděkování knihy. ;)

    ... cena jde i libovolně navýšit.
    ... doručení započteno v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    219,35 €
    (5 555 Kč)