Podpořte vznik premiéry Divadla Pluto

Nová komedie plná zvučných jmen. 1+1=3 s Danem Rousem, Pavlem Kikinčukem, Bronislavem Kotišem nebo Petrem Jančaříkem. Divadlo Pluto z Plzně se připravuje na oslavy 25 let své existence, tak buď u toho s námi a staň se součástí připrav a realizace.

Autor: Divadlo Pluto

  • Herci Divadla Pluto při jednom z hereckých setkání

  • B.Kotiš, L.Langmajer, K.Kovaříková a T.Krchovová

  • Z muzikálu My Fair Lady v Plutu

  • Z komedie Vraždy a něžnosti

  • A.Rausová a L.Langmajer ve hře Vraždy a něžnosti

  • 1.čtená 1+1=3 (P.Bečková, B.Kotiš, P.Jančařík)

  • Dan Rous na zkoušce při maximálním soustředění

  • Škrtání a poznámky v textu

  • Pavel Kikinčuk na první čtené zkoušce 1+1=3

4 063 €
vybrané z 3 958 €

102%

102% splnené

26 ľudí prispelo

Komunita, Divadlo

Plzeň, Plzeňský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 20.3.2023 v 10:52.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Divadlo Pluto má v západočeské metropoli téměř pětadvacetiletou tradici. Ročně odehrajeme zhruba 100 představení, z nichž převážnou část tvoří komedie. Přátelskou atmosféru našeho divadla podtrhuje i stolová úprava hlediště, takže k nám nemusíte chodit v saku a kravatě, ale vystačíte si s pohodlným oblečením, kde si s přáteli u stolu otevřete lahev bílého nebo červeného vína, dáte si kafe nebo pivo a zakousnete zákusek nebo chlebíček. Prostě Příjemné Pohodové Posezení v Plutu.

Co je náš cíl?

Cílem našeho divadla je přežít a dožít se oslav 25 let založení. Cheme bavit naše diváky, protože si myslíme, že je to v téhle době potřeba víc než kdy jindy.

Detaily

Jedná se finanční podporu nové komedie v Divadle Pluto 1+1=3 autora Raye Cooneyho. Premiéra je naplánovaná na duben 2023. V hlavních rolích se představí Daniel Rous, Pavel Kikinčuk, Petr Jančařík, Pavla Bečková, Jiří Bláha, Michal Košan, Táňa Krchovová nebo Klára Kovaříková. Finanční podporu použije divadlo na náklady spojené s přípravou hry, stavby dekorace, nákup rekvizit, koupi autorských práv a další. Mezi odměnami, které divadlo nabídne přispěvatelům budou například: podepsané kalendáře herci Divadla Pluto, prohlídky zákulisí divadla, možnost osobního setkání s vybranými herci, účast na zkouškách, předpremiérách i premiéře nové komedie a další.

Kdo jsme?

V Plutu zažijete naprosto výjimečné večery, při kterých herci nehrají jen na jevišti, ale i mezi diváky v hledišti a leckdy se součástí her stáváte vy sami. Jednou vyzkoušíte a pak už nebudete chtít nikdy jinak.

Proč to děláme?

Hithit je jednou z transparentních možností, jak získat prostředky na činnost soukromého divadla, které nemá žádné stálé dotace. Po celou dobu existence našeho divadla, jste vy, diváci, jedinou možností, jak soubor udržet. Hlavou divadla je od samého počátku paní Jindřiška Kikinčuková, manželka herce Pavla Kikinčuka. Nebýt její zarputilosti a lásky k divadlu, tak by Pluto už dávno nebylo. A máme-li v této době možnost využít i této formy podpory, chceme to zkusit a věříme, že do toho půjdete s námi.

Děkujeme za jakoukoliv podporu nejen našemu divadlu, ale kultuře jako takové.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 9
    Pro lásku k divadlu

    Stokoruna jen tak. Co to dneska je? Ale stokoruna ke stokoruně a už to něco může hodit. Tak nám jí hoď... jen tak... a nebuď sám... a děkujeme. :-) Tuto částku lze samozřejmě libovolně navýšit dle Tvého uvážení.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Kalendář s podpisy a věnováním

    Jedinečný kalendář Divadla Pluto na rok 2023 s portétry předních herců a fotografií z komedií našeho divadla. Napíšeme věnování a podepíšeme. K vyzvednutí na pokladně Divadla.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Kalendář s podpisy a věnováním poštou

    Jedinečný kalendář Divadla Pluto na rok 2023 s portétry předních herců a fotografií z komedií našeho divadla. Napíšeme věnování a podepíšeme. Navrch přidáme propisku. A pošleme přímo k tobě domů.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 0
    Plakát 1+1=3 s podpisy

    Tohle jen tak neseženeš. Plakát nové komedie 1+1=3, který bude viset jen ve foyer Divadla Pluto a jinak není volně k dostání. Ale Ty ho můžeš mít taky a to rovnou s podpisy všech herců, kteří v komedii hrají. K vyzvednutí na pokladně divadla.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 0
    Plakát 1+1=3 s podpisy poštou

    Tohle jen tak neseženeš. Plakát nové komedie 1+1=3, který bude viset jen ve foyer Divadla Pluto a jinak není volně k dostání. Ale Ty ho můžeš mít taky a to rovnou s podpisy všech herců, kteří v komedii hrají. A pošleme Ti ho poštou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Kalendář a DVD Divadla Pluto

    Kalendář Divadla Pluto na rok 2023 s podpisy herců, věnování a k tomu jako bonus DVD s názvem "Tajemství Divadla Pluto". Jedná se o dokument, ve kterém se dozvíš všechno o našem divadle. V devadesáti minutách si projdeš celou historií ve vyprávění a příhodách předních herců divadla. K vyzvednutí na pokladně divadla.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Kalendář a DVD Divadla Pluto poštou

    Kalendář Divadla Pluto na rok 2023 s podpisy herců, věnování a k tomu jako bonus DVD s názvem "Tajemství Divadla Pluto". Jedná se o dokument, ve kterém se dozvíš všechno o našem divadle. V devadesáti minutách si projdeš celou historií ve vyprávění a příhodách předních herců divadla. A všechno Ti pošleme do schránky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    Jak to chodí na zkoušce?

    Chceš být u toho, když nová komedie v divadla vzniká? Nabízíme Ti unikátní a neopakovatelnou příležitost vidět všechno zblízka. Uvidíš, jak se herci moří s textem, jak vymýšlejí gagy a jak jsou nervózní, když jim něco nejde... :-) Podívej se pod pokličku a buď u toho. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • predané 5
    Neveřejná generálka 1+1=3 s občerstvením

    Při troše štěstí se na veřejnou generálku dostane každý, kdo bude chtít. Ale Ty máš možnost vidět představení mezi prvními na generálce neveřejné. To znamená, že se ještě leccos může pokazit, upravovat a Ty můžeš být tak prvním kritiem téměř hotového díla. A co takhle káva a zákusek k tomu? To zní dobře, ne? Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Postav si to !

    Nehledej za tím žádný dvojsmysl. Nabízíme Ti být na jedno odpoledne součástí týmu Divadla Pluto. S naším technikem můžeš postavit scénu pro večerní představení, takže tím pádem nakoukneš do zákulisí divadla a budeš jeho součástí. Jako bonus pak zůstaneš na večerní představení jako divák. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    2 vstupenky na premiéru 1+1=3 s občerstvením a setkání s herci před a po představení

    Slavnostní premiéra. To je něco. Nervozita, očekávání, emoce. Vše během jednoho večera. Zažij to s námi na vlastní kůži. Nabízíme dva lupeny s občerstvením na premiéru komedie 1+1=3, kterou právě zkoušíme. A jako bonus se setkáš s herci před představením a pak s nimi můžeš zůstat na mejdanu po představení přímo v divadle. Samozřejmostí je divadelní program s podpisy herců.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Zájezd s Divadlem Pluto

    Divadlo Pluto nehraje jen na své domovské scéně v Plzni, ale také vyráží na zájezdy po celé republice. Tak pojeď s námi a staň se na jeden den členem týmu divadla. S naším technikem naložíš scénu, pojedeš dodávkou na místo, vyložíš a postavíš scénu ve zcela novém prostředí místního divadla či kulturáku, prožiješ s herci vzrušení a legraci při zájezdovém představení a po skončení zase vyrazíš s technikem zpátky do Plzně. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,53 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    Zlatý divák

    Dáváme Ti možnost navštívít naše divadlo hned třikrát. Tedy 3x 2 vstupenky na představení dle vlastního výběru do konce června 2023. Občerstvení u stolečku, podepsaný kalendář od herců a setkání s herci po představení je samozřejmostí. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Staň se hercem Divadla Pluto

    Chceš si vyzkoušet, jaké to je stát na prknech, která znamenají svět? Chceš stát po boku Pavla Kikinčuka, Broni Kotiše, Radka Zimy nebo Kamily Kikinčukové? Tak máš jedinečnou šanci v představeních Revizor, My Fair Lady nebo Každý má svého Leona. Navlékneme Tě do kostýmu a Ty si s námi zahraješ v davových scénáš ve výše uvedených titulech. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    S hercem na kafe a 4x vstupenka na představení

    Chtěl bys poznat Pavla Kikinčuka, Jindřišku Kikinčukovou, Jiřího Bláhu nebo Petra Jančaříka zblízka? Co takhle dát si před představením kafe s herci a probrat všední záležitosti s těmi, které vídáš v televizi nebo na jevišti? A jako bonus si pak zajít na představení, ve kterém výše jmenovaní účinkují? To zní dobře, ne? Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    277,06 €
    (7 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Vystoupení na firemním nebo rodinném večírku

    Chceš si zpestřit večírek nebo někoho překvapit nečekaným dárkem? Tak my za Tebou přijedeme s originálním dárkem a kus našeho divadla přivezeme s sebou. Na estrádu "na klíč" jsme odborníci. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Generální partner představení 1+1=3

    Staň se generálním partnerem nové premiéry, kterou uvedeme v dubnu v Divadle Pluto. Logo Tvé firmy nebo Tvé jméno nebude samozřejmě chybět na plakátech, propagačních materiálech představení, webových stránkách a programech daného představení. Samozřejmostí jsou 4 vstupenky na premiéru. Třeba se z toho vyklube i dlouhodobá spolupráce.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Soukromé představení

    Můžeme zahrát komedii 1+1=3 jen pro Tebe, pro Tvé kamarády, pro Tvou rodinu, Tvou firmu, Tvé zaměstnance, Tvé kolegy... zkrátka jak chceš. Sál a představení bude patřit jen Tobě. Abychom se mohli nejlépe a nejrychleji dohodnout na termínu, uveď na sebe telefonní kontakt do poznámky.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 166,44 €
    (80 000 Kč)
  • Vypredané!!
    2 vstupenky na premiéru 1+1=3 s občerstvením

    Slavnostní premiéra. To je něco. Nervozita, očekávání, emoce. Vše během jednoho večera. Zažij to s námi na vlastní kůži. Nabízíme dva lupeny s občerstvením na premiéru komedie 1+1=3, kterou právě zkoušíme. K tomu divadelní program podepsaný všemi herci.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)