Fullee/ nabíjej se za pochodu!

Vydrží vám mobilní baterie až do večera? Pro činnosti náročnější na baterii nebo stárnutím mobilu se její kapacita snižuje. Proto je služba Fullee první pomocí při vybíjení mobilů a příslušenství, pokud to potřebujete okamžitě napravit po celé Praze!

Autor: Sigel, s.r.o.

44 €
vybrané z 13 853 €

0%

0% splnené

3 ľudia prispeli

Technológie, Ekológia

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.1.2023 v 11:09.

Zobraziť všetky odmeny

Služba Fullee 

Služba Fullee řeší energetický problém s mobily, sluchátky nebo reproduktory v outdoor prostředí. Už nebudeme závislí na zástrčce, abychom si dělali, co chceme! Služba je První pomoci - zapůjčení nabíjecího zařízení v Praze v podstatě kdekoliv. Je to možnost zapůjčení nabité powerbanky včetne káblu (dle toho, jaký potřebujete) s vrácením na libovolných provozních místech. Tímto způsobem se již nemusíte obávat vybitého mobilu nebo podobného zařízení.

Zařízení budeme nabíjet zelenou energií, která nespotřebovává CO2 a je šetrná k životnímu prostředí. Je to zásada naší společnosti - být udržitelný!

Cena služby je vratná záloha za zařízení činí 300 Kč + cena služby je jen 50 Kč. Detailní popis a postup najdeš zde.

Aktuálně máme předjednáno předjednáno už 3 sítě trafik a postupně chceme rozšířit síť po celé Praze. V současnosti pracujeme na systému, pomocí kterého bude Služba Fullee fungovat. Půjde o jednoduchý a intuitivní systém se zobrazováním partnerských provozoven a možnosti platby a vrácení zálohy. Službu chceme spustit již v únoru 2023!

Jak to začalo a kdo jsme?

...nápadem. A slabou batérii našich mobilních telefonů. Zjistili jsme však, že svět potřebuje více než jen jednu funkční službu nebo produkt.

Naše společnost a platforma Sigel Industries vznikla kvůli problémům mnoha lidí – našich i vašich. Prvním cílem bylo uskutečnit službu s cílem mít ,,záložní zdroj elektřiny na cesty" a proto vzniká Služba Fullee.
Jenže s tímto řešením vznikly otázky – nové problémy, které hledají odpovědi – řešení.

A tak jsme se stali hladový po inovacích a svěžích projektech na poli technologií. Chceme přicházet s jednoduchými nápady a projekty, posouvat stávající technologie a tvořit nové, způsobem, který přispěje k jejich udržitelnosti a zvýšení jejich dostupnosti.

Co chceme dál?

Tato služba nás také dovede k dalším cílům. Recyklace baterií - především lithia - v České republice probíhá, ale není zde místo pro zpracování. Tento náklad je přepravován na recyklační linky ve Francii nebo Belgii, které jsou vytíženy a poměrně drahé. Tato recyklace je navíc neudržitelná. Chceme se zabývat udržitelnější možností recyklace a zároveň ekologičtějšími bateriemi.

Proč crowdfunding?

Abychom stihli předpokládaný termín spuštění Služby Fullee začátkem února 2023, prosíme žádáme Vás o podporu. Bez Vaší pomoci by to trvalo o pár měsíců déle a stále bychom díky omezeným kapacitám baterií zařízení nemohli svobodně fungovat bez této obavy.

Předem děkujeme za Vaši přízeň a podporu,

Tým Sigel Industries

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Podporovatel naší činnosti

    Pošlete nám aspoň 100 Kč (nebo klidně i víc) a zůstane Vám dobrý pocit a v e-mailu navíc najdete skupinové poděkování... 
    Částku jde libovolně navýšit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Kupony v hodnotě 250 kč pro Službu Fullee

    Získáte tak kupóny, které využijete k používání Služby Fullee. Příspěvkem v hodnotě 250 kč (1 kupon) po úspěšném skončení kampaně obdržíte unikátní kupón s kódem na Vámi zadaný e-mail, který se Vám odečte ze služeb a produktů na platformě Sigel Industries. Pořád jeste pracujeme na více projektech, proto je využití i v budoucnu naprosto na Vás!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 2
    Hrnek inovativní společnosti Sigel Industries

    Podpořte tvorbu Služby Fullee i společnosti Sigel Industries a pořiďte si hrnek plný nápadů. Hrníčky jsou unikátní a obsahují největší moudrosti velkých myslitelů, což je ideální pro každodenní svěží myšlení a také jako připomínka věcí, na které se občas zapomíná. Jejich design zatím tvoříme... 
    Po skončení kampaně hrníček obdržíte poštou/Zásilkovnou na Vámi uvedenou adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    Diář vizionáře

    Doufáme, že to bude nejlepší fyzický diář, jaký kdy svět viděl. Deník, který vás motivuje, který vás posouvá, který vám dá návyky, které jste vždy chtěli získat a trénovat.
    Stejně jako je vizí naší společnosti posouvat se sebou i společností, s pomocí diáře to zvládnete i vy!
    Diář vizionářů je samostatný produkt, který si můžete zakoupit i na našem webu i po skončení této kampaně.
    Po skončení kampaně hrníček obdržíte poštou/Zásilkovnou na Vámi uvedenou adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Kupóny v hodnotě 1 000 kč na produkty a služby společnosti Sigel Industries

    Získáte tak kupóny, které využijete k používání Služby Fullee. Příspěvkem v hodnotě 1000 kč (1 kupon v této hodnotě) po úspěšném skončení kampaně obdržíte unikátní kupón s kódem na Vámi zadaný e-mail, který se Vám odečte ze služeb a produktů na platformě Sigel Industries. Pořád jeste pracujeme na více projektech, proto je využití i v budoucnu naprosto na Vás!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Partneři společnosti a její služeb

    Staňte se partnerem společnosti. Vaše jméno, případně jméno Vaší společnosti uvedeme na veškerých propagačních materiálech a webu. 
    Podpoříte tak vývoj technologií, nová pracovní místa a spolupráci. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)