Pomozte nám vrátit desetitisíce lidí zpět do běžného života

Jednoho dne se probudili, neuměli mluvit a přestali rozumět slovům. Tvůrci filmu Němá tajemství chtějí společně s Václavem Neckářem, lékaři, odborníky a terapeuty postavit informační portál, který pomůže vrátit pacienty s afázií zpět do běžného života.

Autor: Donart Film

Předpremiéry se blíží!

2.8.2023

Milí přispěvatelé!

Vám, kdo jste si jako odměnu vybrali pražskou nebo brněnskou předpremiéru filmu, jsme poslali detaily k oběma akcím do emailu. Pokud vám email nedorazil, prosíme, podívejte se do spamu, případně pište na martina.strunc@donart.cz. Děkujeme a těšíme se na setkání v kinech!

Předpremiéry Praha - Brno

1.8.2023

Vážení přispěvatelé! Dnešní aktualita je adresována těm, kteří si vybrali předpremiéru za účasti tvůrců. Vaše odměny právě chystáme a již brzy každý z vás dostane do emailu pozvánku s konkrétním datem, časem a místem, kde se bude konat pražská a brněnská předpremiéra. Těšíme se na setkání!

Němá tajemství jsou ve Varech!

27.6.2023

Máte rádi film a budete letos na 57. MFF Karlovy Vary? My také! Stavte se za námi  3.7. od 13:00 ve Vodafone zóně  nebo 4.7. od 13:00 v Domě ČT. Mluvit budeme o filmu, afázii, nebo našem portálu.Těší se na vás herci Jana Plodková, Milena Steinmasslová, Jiří Havelka, režisér Tomáš Mašín, a mnoho dalších! 

Odměny a předpremiéry se blíží

19.6.2023

Vážení přispěvatelé, 

paralelně s dokončováním filmu Němá tajemství probíhá také výroba Vámi zakoupených odměn a organizace Vámi zakoupených akcí. Už brzy se Vám, kdo jste ještě svoji odměnu neobdrželi, individuálně ozveme s dalšími informacemi. Znovu mnohokrát děkujeme za podporu!

Dokázali jsme to! Díky vám

19.1.2023

JE TO TAM! Dokázali jsme nakonec díky vám vybrat neuvěřitelných 561 408 Kč! Máme ohromnou radost a už se moc těšíme, až vám budeme moci během letošního roku představit jak web o afázii, tak i film v kinech!

Poslední den

18.1.2023

Od začátku naší crowdfudingové kampaně uplynulo 44 dní a nás čeká úplně poslední den. Díky vám jsme dosáhli prvního milníku a web pro pacienty s afázií a jejich blízké bude! Pokud vybereme peníze nad cílovou částku, chceme je využít na propagaci osvěty o afázii a tvorbu skupiny, ve které budou moci pacienti a jejich rodiny sdílet své příběhy života s touto nemocí. Je to potřebné. Děkujeme, společně s Vaškem Neckářem a Janou Plodkovou, moc a moc za podporu a pokud byste nám chtěli ještě pomoci - nebo víte o někom, kdo by chtěl a ještě to nestihl - máme na to posledních, ani ne 24 hodin. 

Míříme do finále

15.1.2023

Kdo má dnes svátek? Přeci Alice Nellis, autorka scénáře k filmu Němá tajemství o afázii! Alice už určitě někde slaví a vy, pokud chcete dnešní den oslavit s ní, tak si můžete kromě dobrého pocitu, koupit i scénář, který speciálně pro vás podepsali tvůrci a herci filmu. Prospěšný skutek ale stále můžete udělat i nákupem dalších odměn! Náš tajný tip je vinyl skladatele Karla Havlíčka, známého jak u nás, tak v USA, který pro film vytvořil naprosto neopakovatelnou filmovou hudbu. Tak neopakovatelnou, jako je vaše podpora nás!
 

Staňte se Čarodějem Dobrodějem

12.1.2023

Společně s vámi se blížíme do závěru kampaně! Máme z vaší podpory velikou radost a moc si jí vážíme jak my, tak Vašek Neckář! Do cíle ale přeci jen ještě pár krůčků zbývá, a tak představujeme detailněji několik odměn a jednu novou. Naše fotoalbum s autogramy významných českých a slovenských herců se bude vyjímat v každé knihovně a vy se jím budete chlubit každé návštěvě. To vám garantujeme! Stále taky máte možnost se s námi hodit do gala a užít si slavnostní premiéru a červený koberec s dalšími VIP osobnostmi, které podpořily náš projekt, třeba Terezou Kostkovou, Honzou Vojtkem nebo Vlastinou Svátkovou. Pro milovníky netradičních dárků nabízíme projížďku na koni filmových hvězd, stylovou halenku od Jany Plodkové nebo třeba originální „režisérskou a tvůrčí židli“. Pojďte s Vaškem Neckářem zamířit finále!

Dosáhli jsme neuvěřitelných 80 % - jste skvělí!

10.1.2023

Dosáhli jsme neuvěřitelných 80 % - jste skvělí! Zbývá posledních 20 % abychom přivedli pomoc k tisícům lidí přímo k nim domů. Navíc podle informací ÚZIS ČR bohužel stále přibývá i počet dětí s afázií. Dle aktuálně dostupných informací byla v roce 2011 afázie diagnostikována u 168 pacientů ve věku do 18 let. V následujícím roce již u 238 jedinců, v roce 2013 se pak počet více než zdvojnásobil na 490 dětských pacientů.

Dětské pacienty podpořila nedávno i patronka vznikajícího portálu Jana Plodková. Jménem všech tvůrců a partnerů filmu Němá tajemství darovala nově vzniklému logopedickému oddělení nábytek, který byl ve filmu použit jako filmové kulisy. Nábytek od firmy Bonami převzaly zakladatelky oddělení ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady s velkým vděkem.

,,Jsem ráda, že to udělá nemocnici radost.” řekla na kameru Jana Plodková. “Já jsem o afázii před natáčením filmu Němá tajemství nic nevěděla, navíc jsme se seznámila se skvělým člověkem, Tomášem, afatikem, který nás prakticky provázel po celé natáčení. Takže se mi to téma hezky vplížilo do života a pokud tady navíc vznikne portál, který bude právě pro afatiky a jejich blízké, kde najdou všechny důležité informace, tak být partronkou tohoto skvělého projektu je to nejjednodušší co mohu udělat.”

Zbývá už jen pár dnů, tak pojďme s Janou do toho!

58 % je za námi a míříme do finále!

6.1.2023

58 % splněno! Úžasná zpráva pro desetitisíce lidí s afázií v ČR. Díky vám, donátorům s velkým srdcem, se hit-hitová sbírka přehoupla do druhé poloviny. Upřímně děkujeme za všechny doposud zaslané peníze. Za vaše úsilí děkují nejen herci filmu Němá tajemství a Václav Neckář, ale i největší hvězdy: Tomáš, který sám má afázii a pomáhal při natáčení filmu a řada dalších lidí, kteří mají problém se dorozumět. Pro ně děláme tuto sbírku, do jejíž konce zbývá už posledních 12 dnů. Cíl je nyní na dosah více než kdy předtím, pojďme nyní vyvinout maximální nasazení! Chceme všechny poprosit: přeposílejte e-maily, sdílejte posty na sociálních sítích, dejte vědět přátelům a kolegům. Příštích 12 dní rozhodne, jestli se nám podaří vrátit pacienty s afázií zpět do života.

Přejeme vám krásný nový rok!

3.1.2023

Nový rok je tu a hned s pořádným startem! Pro donátory portálu afázie přinášíme nové exkluzivní limitky: odměny s autogramem předních českých a slovenských herců! Získejte podepsané CD Václava Neckáře či jeho jednu z jeho knih spolu s podepsanou fotografií anebo rovnou fotoalbum s autogramy herců filmu Němá tajemství, na kterém najdete podepsané fotky s Janou Plodkovou, Milenou Steinmasslovou, Igorem Chmelou a dalšími. Navždy tak budete mít památku na svůj dobrý skutek a zároveň i sběratelský artefakt s originálními podpisy hvězd.

Dárek, který pomáhá!

16.12.2022

Nemáte vyřešené dárky? Máme pro vás parádní příležitost, kterou do Vánoc stihnete! Získejte LP či knihu s podpisem mimořádného zpěváka a herce Václav Neckáře!

Připravili jsme pro Vás hned dvě nové odměny s jeho autogramem. Vinylové LP “Planetárium” z roku 1977 s vynikajícím pěveckým výkonem Václava Neckáře patří do zlatého archivu české hudby a Vy ho můžete mít s autogramem umělce.

Stejně tak můžete získat podepsanou knihu Ostře sledované vlaky – podle ní natočil Jiří Menzel stejnojmenný, dnes již kultovní snímek, který byl taktéž první velkou filmovou rolí Václava Neckáře. Protože Václav sám afázií prošel a převzal záštitu nad naším hit-hitovým projektem, nabízí Vám, podporovatelům portálu pro afázii exkluzivně tyto jedinečné autorské odměny.

Představujeme Vám novou odměnu!

13.12.2022

Být první je vždy unikátní věc! Buďte prvním z diváků, kteří uvidí přední české herce ve filmu Němá tajemství. A bude to pořádná jízda: těšit se můžete např. na Janu PlodkovouMilenu Steinmasslovou, Igora Chmel, Jana Révaie a další v novém snímku oceňované scénáristky Alice Nellis.

Připravili jsme pro Vás totiž novou 1+1 odměnu: za vaši milou pomoc Vám pošleme pozvánku na jedinečnou předpremiéru spojenou s mimořádným doprovodným programem za účasti některého z herců, tvůrců filmu či odborníků na afázii. Pozvánka do premiérového kina v Praze a v Brně je skvělý tip na vánoční dárek, který pomůže potřebným a potěší obdarovaného. Navíc je to dárek na jistotu.

Pokud byste si vstupenky zakoupili a nám se nepodařilo vybrat cílovou částku, lístky vám pošleme zadarmo, stačí napsat na info@donart.cz. Pevné datum předpremiéry zatím neznáme, očekávejte ji v první polovině příštího roku a již nyní se můžete těšit na mimořádný kulturní zážitek!

Zbývá 38 dní k vybrání cílové částky!

11.12.2022

Přání vrátit desetitisíce pacientů s afázií zpět do běžného života nabírá reálných obrysů! Díky vám jsme v naší společné Hit-hit kampani překročili 100 tis. Kč a dosáhli rozhodující milník 20 %. Děkujeme! Je to jasný závazek k tomu bojovat dále, abychom dosáhli cílové částky a mohli společně s Václavem Neckářem, lékaři, odborníky a terapeuty postavit informační portál, kde lidi s afázií a jejich rodiny seženou včas všechny potřebné informace a co nejdříve zahájit léčbu.

Čas je zde ten hlavní faktor – pokud pacient nezačne léčbu tři měsíce od vypuknutí afázie, šance, že jednou bude komunikovat na původní úrovni, se dramaticky den po dni snižuje. Navíc afázie se nevyhýbá ani dětem. Čas je však faktor nejen u afázie, ale u této kampaně – zbývá 38 dní k vybrání cílové částky nutné k vytvoření portálu.

Pokud vám osudy pacientů s afázií a jejich rodin nejsou lhostejné, připojte se k nám!

První ukázka z filmu Němá tajemství!

9.12.2022

Exkluzivně vám přinášíme úplně první ukázku z filmu Němá tajemství. Navíc získáte unikátní vhled, jak tvrdě se na roli pacienta s afázií musel slovenský herec Marián Mitaš, hrající po boku Jany Plodkové, připravovat. Byl postaven před nelehkou výzvu naučit se zahrát nejen neschopnost porozumět a produkovat řeč, ale také věrně napodobit doprovodné pohybové potíže.

Ztráta schopnosti komunikovat ze dne na den naštěstí postihla jen jeho filmového hrdinu — sám Marián naopak komunikoval velmi intenzivně, scházel se s pacienty, s terapeuty, absolvoval hodiny tréninků s odborníky. A to jak před natáčením filmu, tak i v jeho průběhu. Filmový štáb dokonce navázal v terapeutickém centru s pacienty tak vřelé vztahy, že jim splnil přání a pozval je přímo na natáčení filmu.

Při takovém setupu jde práce od ruky tak, že v ní nechá člověk opravdu kus srdce. A tu druhou pomyslnou polovinu nyní vkládáme do hit-hitové pomoci všem pacientům s afázií a jejich blízkým.

Připojte se s námi!

První krok je za námi!

7.12.2022

Chtěli bychom Vám všem moc poděkovat za Vaši štědrost. Každá částka, kterou nám posíláte je pro lidi s afázii nesmírně důležitá. Díky vašemu příspěvku vznikne portál pro pacienty s afazií, který může pomoc desetitisícům z nich k návratu do běžného života. A nejen to, každý váš příspěvek přináší důkaz, že pacienti s afazií už na to nejsou sami. Za to vám děkujeme!

Momentálně se vybralo 10% z částky. Je to velký krok, ale ještě ne skok. Je před námi spousta práce.

Budeme vám vděčni, když budete dále sdílet naše příspěvky na sociálních sítích, bavit se o kampani s přáteli a držet nám palce. Nyní se můžete těšit na další úžasné ceny, které pro vás připravujeme. Věříme, že to opravdu společně dokážeme a lidem s afazií pomůžeme. <3

https://www.instagram.com/nema_tajemstvi/

https://www.facebook.com/nematajemstvi

22 221 €
vybrané z 21 176 €

104%

104% splnené

414 ľudí prispelo

Komunita, Vzdelávanie

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 19.1.2023 v 09:59.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 134
    Dobrá duše portálu

    Položte do pomyslných základů informačního „vlastní cihlu”. Díky vám postavíme portál sloužící lidem s afázií a ještě častěji těm, kteří se o ně pečují. Podpora, která Vás nestojí prakticky nic a dokáže mnoho.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 50
    Digitální certifikát s podpisem herců filmu a poděkováním Klubu afasie

    Ne nadarmo se říká, že hřejivější pocit je dávat, než dostávat. Díky Vašemu daru vytvoříme informační portál, jehož cílem je usnadnit všem lidem s afázií návrat do běžného života. Vašeho daru si vážíme natolik, že kromě hřejivého pocitu vám navíc pošleme také digitální certifikát s vaším jménem a s podpisy herců filmu.  Nechybí ani poděkování Klubu afasie a dalších organizací organizací podporující lidi, pro které přestala být řeč samozřejmostí.

    Vaší odměnu pošleme na e-mail po skončení kampaně.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 72 z 100
    DVD filmu

    Streamovat filmy umí každý, ale streamu se člověk nedotkne a ani se nepokochá krásným grafickým zpracováním obalu. DVD je nejen vkusná dekorace do knihovničky, ale i pěkný dárek komukoliv z vašich blízkých. Navíc dárek, co pomáhá.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 8 z 25
    1+1 Předpremiéra filmu za účasti tvůrců, herců a moderované diskuse

    Být první je vždy unikátní věc! Za vaši milou pomoc Vám pošleme pozvánku na jedinečnou předpremiéru filmu Němá tajemství, která se uskuteční v premiérovém kině v Praze a v Brně. A bude to pořádná jízda: uvidíte film úplně jako první, a na to se jen tak nezapomíná. K tomu zažijete mimořádný doprovodný program za účasti některého z herců, tvůrců filmu či odborníků na afázii. Pevné datum předpremiéry zatím neznáme, očekávejte ji v první polovině tohoto roku a již nyní se můžete těšit na mimořádný kulturní zážitek.

    Vaší odměnu pošleme na e-mail, do poznámky prosím uveďte, zda si přejete jít na předpremiéru v Praze či Brně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • zostáva 95 z 100
    Nádherný plakát filmu od Benedikta Renče

    Krásný plakát, ke kterému nafotil herce náš nejoblíbenější fotograf, Benedikt Renč. Plakát filmu Němá tajemství ozdobí zeď každého bytu či domu filmového fanouška. Navíc pro každou návštěvu budete mít “za plakátem” připravený i příběh o tom, jak jste pomohli se založením portálu, který usnadňuje lidem s afázií návrat do běžného života.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • zostáva 40 z 80
    Vaše jméno v titulcích

    Podpora filmu a speciálně našeho portálu se nezapomíná. Všichni diváci filmu si tak přečtou, že právě Vy jste pomohli vzniku potřebného webu pro pacienty s afázií a jejich blízké. Vaše jméno bude v titulcích filmu. Už navždy ve všech kinech, televizi a platformách typu Netflix.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 25 z 30
    Fyzický certifikát s podpisem herců filmu a poděkováním Klubu afasie

    Ne nadarmo se říká, že hřejivější pocit je dávat než dostávat. Díky Vašemu daru vytvoříme informační portál pro lidi s afázií a jejich blízké, jehož cílem je pomoc pacientům s návratem do běžného života. Vašeho daru si však vážíme natolik, že kromě hřejivého pocitu si zasloužíte více a proto vám pošleme vytištěný certifikát s vašim jménem a s vlastnoručními podpisy herců filmu. Nechybí ani poděkování Klubu afasie a dalších organizací podporující lidi, pro které přestala být řeč samozřejmostí.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Unikátní skicy k přípravě filmového plakátu

    Než vznikne výsledný plakát k filmu, vzniká řada grafických návrhů, podle kterých se tvůrci rozhodnou, jak bude plakát vypadat. Sérii těchto unikátních skic, vedoucích k filmovému plakátu, můžete mít jako naše poděkování za vaši podporu. A to ještě dříve, než plakát spatří světlo světa.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Soundtrack k filmu od Karla Havlíčka na vinylu

    Soundtrack Němých tajemství je skutečně jedinečný a nádherný. Skladatel a multiinstrumentalista Karel Havlíček se jako skladatel filmové hudby prosadil nejen v Česku, ale i v Los Angeles. Úžasnou filmovou hudbu vytvořil například pro seriály Profesor T, Mamon nebo Vzteklina. Vaší odměnou bude krásné vinylové vydání jeho nejnovějšího počinu.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 20
    Oficiální partner portálu - Logo nebo jméno podporovatele na portálu o afázii

    Říká se, že jméno vytesané do kamene je navždy. Moderní doba však ví, že navždy je ve skutečnosti digitální “stopa”. Jednu takovou - a to zásadní - vám umožníme v historii zanechat. Momentálně můžeme nejvíce pacientům s afázií a jejich blízkým pomoci založením komplexního portálu, který tu pro ně nyní chybí. Připravujeme ho společně s Klubem Afasie, organizací Afaslovník a dalšími odborníky. A právě vaše jméno (či logo) bude na portálu propsáno do historie a to navždy!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Plakát pro vás, s vámi, a o vás

    Vaše podpora se počítá! Nejen, že za tuto podporu spatříte filmový plakát jako jedni z prvních, ale připravíme jej i navržený jen a jen pro vás. Vzhledem k tomu, že herce na plakát nafotil uznávaný fotograf, Benedikt Renč, věřte, že bude stát za to! Nadiktujete si, co pro vás do vašeho plakátu máme přidat: vaše jméno, jméno vaší kočky, gratulaci k narozeninám? Je to jen na vás!

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Podepsaný scénář od režiséra a herců

    Opoznámkovaný režisérský scénář je jen jeden, ale režisér a herci vám chtějí udělat radost za to, že našemu projektu pomůžete a několik scénářů pro vás všichni s láskou podepsali. Navždy tak budete mít památku na svůj dobrý skutek a zároveň i vzácný filmový artefakt s originálními podpisy hvězd.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Filmový plakát od Benedikta Renče s podpisy herců

    Nádherný plakát od Benedikta Renče s příběhem o tom, jak film pomáhá, je krásná věc. Mít ho ale originál podepsaný herci, to posouvá plakát do sběratelských výšin. Oficiální plakát s podpisy hvězd je must-have každého milovníka filmů.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Fotoalbum herců s autogramy

    Pro fanoušky donátory jsme připravili mimořádnou limitku: fotoalbum herců filmu Němá tajemství s autogramy. V albu najdete sedm fotografií, které vaši oblíbení herci a herečky vlastnoručně podepsali jako gesto poděkování Vaší podpoře portálu afázie. V albu tak najdete fotku s vlastnoručním podpisem předních českých a slovenských herců jako např.: Jana Plodková, Milena Steinmasslová, Igor Chmela, Jan Révai a další. Toto unikátní sběratelské album si můžete zařadit mezi své filmové artefakty, nebo ho někomu třeba i darovat.
    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    138,53 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Halenka Jany Plodkové

    Slušivá halenka, která ve filmu Němá tajemství patřila hlavní herečce Janě Plodkové. Nebojte, je vypraná, ale zážitky z natáčení, ty v ní zůstaly propsány. Jestli ji budete nosit nebo si filmový poklad vystavíte, aby ostatní viděli, že jste pomohli dobré věci, je jen a jen na vás. Od nás k tomu máte ještě velkou dávku vděku.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Projížďka na koni slavných herců

    Hlavní hrdina filmu Němá tajemství je veterinář. Rád jezdí na koni, rád o koně pečuje a učí jezdit i svou ženu. Přijeďte se projet na koni, na kterém jezdili Marián Mitaš, Jana Plodková a Magdaléna Borová. Na statku u pana Koťátka si užijete opradu pohodový den.

    Voucher platí pro dva. Zašleme vám jej na e-mail.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Diskuze s režisérem na privátní projekci filmu týden před premiérou

    Naprosto unikátní možnost přiblížit se filmu a jeho natáčení téměř na dotek. Sám režisér vám poté, co jako úplně první film uvidíte, odhalí pozadí vzniku scén a dozvíte se jak přemýšlel nad scénářem. Navíc se ke slovu dostanou vaše dotazy. Exkluzivně tak získáte týden před ostatními mimořádný insight - v čase premiéry se pak můžete jen moudře usmívat, zatímco vás bude hřát u srdce.

    Vaší odměnu pošleme na e-mail.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    296,85 €
    (7 500 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Velký krok pro lidi s afázií

    Vytvořte s námi unikátní portál, jehož účelem je pomoc lidem s afázií vrátit se zpět do běžného života. Vaší podporu bychom nejraději vyvážili zlatem, tím sice nedisponujeme, ale můžeme vám dodat zážitky, na které se nezapomíná. Proto získáte celý balíček odměn, jenž zahrnuje:
    • Podepsaný scénář od režiséra a herců
    • Oficiální partner portálu - Logo nebo jméno na portálu pro lidi s afázií
    • Jak se připravuje plakát k filmu Němá tajemství
    • Vaše jméno v titulcích
    • Plakát pro vás, s vámi, a o vás
    • Slavnostní premiéra a afterparty 1+1
    • Vinylový soundtrack Karla Havlíčka
    • Fotoalbum herců s autogramy
    • Projížďka na koni slavných herců
    • Plakát
    • Plakát s podpisy herců
    • Kilo zrnkové kávy filmových hvězd
    • DVD filmu
    • Diskuze s režisérem na privátní projekci filmu týden před premiérou
    • Elektronický certifikát s podpisem herců a poděkováním Kubu afázie
    • Fyzický certifikát s vašim jménem.
    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 583,22 €
    (40 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Mecenáš portálu a partner filmu

    Navždy se zapište do historie projektu, který může pomoci a staňte se partnerem filmu. Získáte tak unikátní mediální prostor ke zviditelnění vaší značky, či jména nejen v titulcích filmu, ale i všech připravovaných materiálech k filmu. Dále pro vás máme:
    • Podepsaný scénář od režiséra a herců
    • Oficiální partner portálu - Logo nebo jméno na portálu pro lidi s afázií
    • Jak se připravuje plakát k filmu Němá tajemství
    • Vaše jméno v titulcích
    • Plakát pro vás, s vámi, a o vás
    • Slavnostní premiéra a afterparty 1+1
    • Vinylový soundtrack Karla Havlíčka
    • Fotoalbum herců s autogramy
    • Projížďka na koni slavných herců
    • Plakát
    • Plakát s podpisy herců
    • Kilo zrnkové kávy filmových hvězd
    • DVD filmu
    • Diskuze s režisérem na privátní projekci filmu týden před premiérou
    • Elektronický certifikát s podpisem herců a poděkováním Kubu afázie
    • Fyzický certifikát s vašim jménem
    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 958,04 €
    (100 000 Kč)
  • Vypredané!!
    1+1 Předpremiéra filmu za účasti tvůrců, herců a moderované diskuse

    Být první je vždy unikátní věc! Za vaši milou pomoc Vám pošleme pozvánku na jedinečnou předpremiéru filmu Němá tajemství, která se uskuteční v premiérovém kině v Praze a v Brně. A bude to pořádná jízda: uvidíte film úplně jako první, a na to se jen tak nezapomíná. K tomu zažijete mimořádný doprovodný program za účasti některého z herců, tvůrců filmu či odborníků na afázii. Pozvánka je skvělý tip na vánoční dárek, který pomůže potřebným a potěší obdarovaného. Navíc je to dárek na jistotu. Pokud byste si vstupenky zakoupili a nám se nepodařilo vybrat cílovou částku, lístky vám pošleme zadarmo. Stačí, když si o ně napíšete na email info@donart.cz. Pevné datum předpremiéry zatím neznáme, očekávejte ji v první polovině příštího roku a již nyní se můžete těšit na mimořádný kulturní zážitek.

    Vaší odměnu pošleme na e-mail, do poznámky prosím uveďte, zda si přejete jít na předpremiéru v Praze či Brně.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • Vypredané!!
    Vstupenky do Aqualand Moravia

    Akvapark Aqualand Moravia se aktivně zapojil do podpory nejen samotného filmu, ale i pacientů s afázií. Chápe jak důležitá je pro takové pacienty socializace a zábava a naplánoval pro ně pohodový den v prostorách akvaparku. I vy si můžete užít zážitkový den v Aqualandu Moravia. Za svou pomoc v našem projektu si to rozhodně zasloužíte! Kromě koupačky si pak můžete užít okolí krásné Pálavy.

    Voucher platí pro dva. Zašleme vám jej na e-mail.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsané CD Václava Neckáře

    Podepsané CD od legendárního českého zpěváka Václava Neckáře - to je unikátní odměna, která udělá radost každému milovníkovi hudby. Každý zná jeho dokonalý a nevyumělkovaný hlas, který má ve svém rozsahu tolik tónových barev, kolik barev mívá sám podzim. Získejte díky podpoře hithitového projektu portálu Afázie sběratelské CD s vlastnoručním autogramem tohoto charismatického muzikanta a vynikajícího herce.
    Každé CD je jiné – nechte se překvapit, které vyjde na Vás :) Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Kilo zrnkové kávy filmových hvězd

    Buďte na chvíli jako filmový režisér či herec o přestávce “na place”. Vychutnejte si nejoblíbenější kávu, která tekla během natáčení filmu takřka proudem. Palazzo od Dallmayeru je výběrová zrnková směs Arabiky a Robusty - silná, ušlechtilá a jemná káva, s hustou, tmavou pěnou. Hvězdy prostě pijí espressa jen té nejvyšší kvality pražená italským způsobem.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Kniha Ostře sledované vlaky s podpisem Václava Neckáře

    Skvělý tip na dárek, který vyřešíte i na poslední chvíli! Ostře sledované vlaky byly první velká role Václava Neckáře. Dnes již kultovní film natočil Jiří Menzel roku 1966 právě podle stejnojmenné novely od Bohumila Hrabala. Film slavil mimořádný úspěch i v cizině. Role se Václav Neckář zhostil výborně, a když film získal Oskara, zrodila se i česká filmová hvězda. Knihu s autogramem mimořádného umělce Vám nyní nabízíme jako poděkování za Vaši pomoc.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Slavnostní premiéra a afterparty s filmovým štábem 1+1

    Za vaši milou pomoc Vás i s Vašim doprovodem pozveme na slavnostní premiéru za přítomnosti filmových hvězd a českých celebrit. Premiéra i následná afterparty je událost, která se nezapomíná. Navíc získáte možnost se potkat s herci a tvůrci našeho filmu.

    Lístky samozřejmě dostanete 2! Vaší odměnu pošleme na e-mail.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Václavem Neckářem podepsaná kniha Mýdlový princ + fotografie s autogramem

    Věci podepsané hvězdným a charismatickým muzikantem a vynikajícím hercem Václavem Neckářem mají mimořádnou sběratelskou hodnotu. My Vám nyní unikátně přinášíme čtyři podepsané knihy Mýdlový princ a každé z nich navíc ještě přikládáme bonusovou fotografii. Václav vám je podepsal jako poděkování za vaši podporu portálu afázie. Kniha obsahuje nejznámější písně Václava Neckáře od 60. let do současností. Všechny jsou s notovým záznamem a akordy, doplněny spoustou fotografií. V knize tak najdete legendární písně jako Čaroděj Dobroděj, Jak ten čas letí, Stín katedrál, Tu kytaru jsem koupil a mnoho dalších.
    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Brunch pro 2 hrdiny

    Herec Marián Mitaš pro svou postavu musel hodně zhubnout. Při svém pobytu v hotelu Marriott v Praze musel ve fitness zóně hodně cvičit, přičemž klíčové pro hubnutí bylo jíst zdravě. Zdravě, ale naprosto stylově. V hotelu Marriott si hodně potravin pěstují sami, mají dokonce na střeše vlastní včelí úly. Přijďte jako poděkování za Vaši podporu ochutnat výtečné menu, které připravují šéfkuchaři hotelu. Ať už romantika nebo přátelské posezení, jídlo v Marriottu rozhodně stojí za to.

    Voucher platí pro dva. Zašleme vám jej na e-mail.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Podepsané vinylové LP “Planetárium” Václava Neckáře

    Skvělý tip na dárek, který vyřešíte i na poslední chvíli a zároveň odměna, která udělá radost každému milovníkovi hudby. Fanoušci Václava Neckáře navíc vědí, že LP “Planetárium” z roku 1977 patří do zlatého archivu české populární hudby. K vynikajícímu pěveckému výkonu Václava Neckáře nutno připočítat jeho tradiční dar využít všech textových nuancí. A pomyslná “třešnička na dortu”, která posouvá LP do sběratelských výšin: vlastnoruční autogram umělce. To musíte mít!

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Scénář s poznámkami režiséra

    Scénářem Alice Nellis to celé začalo - vznikl film, který může pomoci mnoha lidem. Režiséra Tomáše Mašína nadchnul scénář už při prvním čtení. Plasticky, a s obrazotvorností mu vlastní, viděl před očima všechny scény. Začal si tak dělat poznámky ještě než na natočení filmu oficiálně kývnul. A protože Tomáš má rád práci do detailu, tak v poznámkách pokračoval při celém filmování až do konce. Jak takový opoznámkovaný scénář vypadá? Podpořte naši dobrou věc a získejte jedinečnou režisérskou památku.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Sportovní podprsenka Jany Plodkové se šťastným číslem 17

    Janě Plodkové ve filmu přineslo startovní číslo 17 úspěch v mnoha filmových závodech. Jistě jej přinese i vám! A když ji asi nebudete nosit, jistě se stane hrdou součástí vaší sbírky filmových pokladů. Bezva podprsenka od Nike má velikost 75B. Je vypraná a jako nová. Speciální dárek za vaši podporu.

    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Nábytek či dekorace od Bonami, které si zahrály ve filmu

    Díky vám může vzniknout potřebný a ojedinělý portál pro lidi s afázií a přivést pomoc až k nim domů. I k Vám domů bychom chtěli jako poděkování něco přinést, a připravili jsme si tak pro vás řadu zajímavých kousků nábytku a dekorací od firmy Bonami, která nám jej pro natáčení věnovala. A nejedná se předměty jen tak ledajaké, ale o filmové dekorace a nábytek, který si zahrál v našem filmu v bytě hlavního hrdiny! Věříme, že u vás se budou vyjímat zrovna tak. To musíte mít doma!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    277,06 €
    (7 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Jediná originální židle s podpisy herců

    V naší filmové produkci máme jednu speciální židli. Seděli na ní všichni herci a tvůrci filmu. A všichni se vám na ni podepsali. Na takové židli si budete sami připadat naprosto hvězdně! A taky, že hvězdou jste, protože jste přispěli na úžasnou věc, vytvoření našeho portálu pro osoby zasažené afázií. Jen jeden mimořádný originál za Vaši mimořádnou podporu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Velký krok pro lidi s afázií

    Vytvořte s námi unikátní portál, jehož účelem je pomoc lidem s afázií vrátit se zpět do běžného života. Vaší podporu bychom nejraději vyvážili zlatem, tím sice nedisponujeme, ale můžeme vám dodat zážitky, na které se nezapomíná. Proto získáte celý balíček odměn, jenž zahrnuje:
    • Podepsaný scénář od režiséra a herců
    • Oficiální partner portálu - Logo nebo jméno na portálu pro lidi s afázií
    • Jak se připravuje plakát k filmu Němá tajemství
    • Vaše jméno v titulcích
    • Plakát pro vás, s vámi, a o vás
    • Slavnostní premiéra a afterparty 1+1
    • Vinylový soundtrack Karla Havlíčka
    • Brunch pro 2 hrdiny
    • Projížďka na koni slavných herců
    • Vstupenky do Aqualand Moravia
    • Plakát
    • Plakát s podpisy herců
    • Kilo zrnkové kávy filmových hvězd
    • DVD filmu
    • Diskuze s režisérem na privátní projekci filmu týden před premiérou
    • Elektronický certifikát s podpisem herců a poděkováním Kubu afázie
    • Fyzický certifikát s vašim jménem
    Vaši odměnu pošleme přes Zásilkovnu, poplatek je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 583,22 €
    (40 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Mecenáš portálu a partner filmu

    Navždy se zapište do historie projektu, který může pomoci a staňte se partnerem filmu. Získáte tak unikátní mediální prostor ke zviditelnění vaší značky, či jména nejen v titulcích filmu, ale i všech připravovaných materiálech k filmu. (Billboardy, plakáty, rollup i speciální poděkování na premiéře atd..). Dále pro vás máme:
    • Podepsaný scénář od režiséra a herců
    • Oficiální partner portálu - Logo nebo jméno na portálu pro lidi s afázií
    • Jak se připravuje plakát k filmu Němá tajemství
    • Vaše jméno v titulcích
    • Plakát pro vás, s vámi, a o vás
    • Slavnostní premiéra a afterparty 1+1
    • Vinylový soundtrack Karla Havlíčka
    • Brunch pro 2 hrdiny
    • Projížďka na koni slavných herců
    • Vstupenky do Aqualand Moravia
    • Plakát
    • Plakát s podpisy herců
    • Kilo zrnkové kávy filmových hvězd
    • DVD filmu
    • Diskuze s režisérem na privátní projekci filmu týden před premiérou
    • Elektronický certifikát s podpisem herců a poděkováním Kubu afázie
    • Fyzický certifikát s vašim jménem

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3 958,04 €
    (100 000 Kč)