Reklama na Podbabskou Kachnu - Přispěj na náš šílený nápad!!

Využíváme Hithit, ke spáchání billboardové reklamní kampaně u přívozu pro občasník Podbabská Kachna vydávaný převozníky za 1 Kč v Praze Podbabě. Přispějte na reklamu, která bude další fórek do portfolia blbin, jež tu realizujeme a náš občasník zviditelní.

Autor: Petr Spurný

Díky Vám všem!!!

10.8.2023

Tak už zbejvá jenom tejden a my jsme nadšený z příspěvků, který jste nám poskytli. Vybral se dosud jeden a půl násobek toho, co jsme si stanovili jako limit. Tudíž oznamujeme láskám Vašim, že už je billboard zaplacenej na měsíc listopad a prosinec (dřívější měsíce už obsadili rychlejší reklamní žraloci). Pokud se ještě během tejdne stihne něco dovybrat, máme v plánu dvě varianty: buď zkusíme expandovat do metra (asi na Dejvickou), nebo zaplatíme ještě jeden měsíc na billboardu v Podbabě, ale asi až na jaro, aby reklama žila i v příštím roce. Máte-li ještě chuť přispět, popřípadě je-li kolem Vás ještě někdo, koho chcete zainteresovat na našem hovězím nápadu, dejte se do toho! Zapíječka dárců s redakcí bude včas oznámená, zatím to vidíme na druhou půlku září, než zavře náš oblíbenej stánek Útulna v Podbabě.

JEŠTĚ JEDNOU VŠEM MOC DĚKUJEME ZA VAŠE PŘÍSPĚVKY A NADŠENÍ!!!

Za redakci Podbabské Kachny - Petr

1 352 €
vybrané z 802 €

168%

168% splnené

63 ľudí prispelo

Média, Literatúra

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.8.2023 v 14:24.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 30
    Pro dobrej pocit?

    Jsou i tací z Vás, kteří za svůj dar nic nechtějí. To obzvláště kvitujeme. Možná pro Vás bude dárkem alespoň pohled na naše pruhovaně - pupkatá těla na billboardech a trocha smíchu při čtení úderného sloganu popřípadě nad stránkami našeho občasníku. I Vám jsme velice vděční za jakýkoli příspěvek!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,01 €
    (100 Kč)
  • predané 15
    Podbabská Kachna

    Děkujeme za Váš příspěvek! Odměnou jsou: Všechna čísla našeho převoznického občasníku. Bude možné si je vyzvednout na přívozu P2 v Praze Podbabě u jakéhokoli převozníka. Odměna je vždy pouze jedna dle konkrétní výše částky (tzn. za např. 1500 Kč nedostanete několik různých odměn odlišné hodnoty), to bychom se z toho zbláznili.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    20,05 €
    (500 Kč)
  • predané 6
    Originální přívěsek na klíče

    Děkujeme za Váš příspěvek! Odměnou je: Unikátní přívěsek na klíče vytvořený vlastnoručně šéfredaktorem Podbabské Kachny. K vyzvednutí na přívozu v Podbabě u jakéhokoli převozníka. Odměna je vždy pouze jedna dle konkrétní výše částky (tzn. za např. 1500 Kč nedostanete několik různých odměn odlišné hodnoty), to bychom se z toho zbláznili.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    32,08 €
    (800 Kč)
  • predané 7
    Posezení s převozníky (členy redakce)

    Děkujeme za Váš příspěvek! Odměnou je: Pokec u piva v místním podbabském stánku Útulna s redaktory občasníku. Útrata jde za redakcí. Domluva termínu je možná na přívozu v Podbabě u převozníka Kyselého Xichta (kolegové vědí, kdo to je a dají Vám kontakt). Odměna je vždy pouze jedna dle konkrétní výše částky (tzn. za např. 1500 Kč nedostanete několik různých odměn odlišné hodnoty), to bychom se z toho zbláznili.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,10 €
    (1 000 Kč)
  • predané 5
    CD převozníkovy kapely V Kruhu - Přesto děkujem...

    Děkujeme za Váš příspěvek! Odměnou je: Nově vydané CD kytarové kapely V Kruhu, v níž aktivně dělá hluk jeden ze členů redakce Podbabské Kachny. K vyzvednutí na přívozu v Podbabě u převozníka. Odměna je vždy pouze jedna dle konkrétní výše částky (tzn. za např. 1500 Kč nedostanete několik různých odměn odlišné hodnoty), to bychom se z toho zbláznili.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    60,16 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Výlet lodí s převozníky (členy redakce)

    Děkujeme za Váš příspěvek! Odměnou je: Projížďka soukromou lodí s redakcí po Vltavě cca 1-2hod. Domluva termínu je možná na na přívozu v Podbabě u převozníka Kyselého Xichta (kolegové vědí, kdo to je a dají Vám kontakt). Odměna je vždy pouze jedna dle konkrétní výše částky (tzn. za např. 1500 Kč nedostanete několik různých odměn odlišné hodnoty), to bychom se z toho zbláznili.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    200,52 €
    (5 000 Kč)