Udělejme z Fionna audioknihu 🎧

Fantastický příběh o cestě mladého čaroděje. Příběh o osudu a jeho nástrojích. Láska, zklamání, nenávist a zrada míchají karty mezi lidmi, bohy či draky a rozdávají je zcela bez ohledu na věk, krásu, či postavení hráčů hry zvané život. Poslechněte si ho.

Autor: Filip Filatov

  • Rytířský turnaj v Epongardu

  • Princezna Ceanna z Fiorenzy

  • Temná bohyně Morrigan

  • Druidi v pohoří Mag Alba

101 €
vybrané z 990 €

10%

10% splnené

8 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Všetko alebo nič. Projekt skončil 29.11.2022 v 23:00.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Příběh o Fionnovi pro ty, kterým se nechce číst. Máte rádi audioknihy? Podpořte vydání fantasy románu Fionn ve formě audioknihy. Nahrávka bude mít cca 10 až 11 hodin a na jejím vydání se již pracuje. Chybí už jen co? No přece Vaše podpora... ;)

Nedávno jsme na Hithitu úspěšně odprezentovali román Fionn, který vyjde 30. listopadu 2022. A v tomto projektu se objevila řada dotazů na audioknihu. Zpočátku se nám to zdálo nerealizovatelné, resp. příliš nákladné, i když jistě zajímavé. Podařilo se nám však najít partnera, který umí knihu zpracovat jako audioknihu. Předběžná kalkulace byla na 2 500 Kč za hodinu nahrávky a u Fionna to vychází na cca 10 až 11 hodin nahrávky. Grafika a úpravy textu se svezou s tištěnou knihou. Proto jsme se rozhodli Vám tuto možnost nabídnout a bude-li zájem, bude audiokniha... ;) Co Vy na to? Jdeme do toho?

A nezapomeňte ☝🏻 mezi odměnami stále najdete i tištěnou knihu – samozřejmě za super cenu. 🤩

Více o knize a ukázky z knihy

Fionn je fantastický příběh mladého čaroděje, který se narodil před deset tisíci letyV dobách mocných králů a krutých bohů. Fionn jako sedmnáctiletý chlapec přichází do Tarangardu na hrad krále Arvose, kde má strávit nejbližší roky svého života, jako pomocník dvorního léčitele Taoga. Vůbec netuší, že zde nakonec nepobude ani jeden den, protože osud s ním má úplně jiné plány. Díky staré věštbě se z Fionna bez jeho přičinění stane úhlavní nepřítel krásné ale kruté bohyně Morrigan. Fionn se jí nakonec postaví, má však před sebou velmi dlouhou cestu, aby se s ní mohl rovnat.

...

Nebýt Morriganina zklamání v lásce, možná by se nikdy nezamíchala do věcí lidí. Nebýt Fionnovy nešťastné lásky, nikdy by neměl důvod postavit se Morrigan. Láska, zklamání, nenávist a zrada míchají karty mezi lidmi, bohy či draky a rozdávají je zcela bez ohledu na věk, krásu či postavení hráčů hry zvané život.

Fionn není pohádkou pro děti na dobrou noc. Před deseti tisíci lety nebyl život o nic méně pikantní než je dnes. Ba přímo naopak. V těch dobách, znásilnění, vraždy, kruté lidské oběti bohům a milostné scény byly ještě sytější než jsou dnes...

Všechno začalo válkou dvou království, která by nebyla nijak významná, kdyby se do ní Morrigan nezamíchala. Její krutost a zloba postupně zachvátí celý tehdy známý svět. Ve válce se ocitnou lidé, bohové i bytosti starého světa. Bohové sice znají tajemství dlouhověkosti, které smrtelníci považují za nesmrtelnost, ale existují i ​​jiné – skutečně nesmrtelné bytosti. Draci, kteří mají jiné vnímání, dokáží manipulovat časem. Skutečnou nesmrtelnost totiž dávají dva kamenymodrý safír a červený rubín. Když vycházejí z hlubin země v tekutém stavu dokáží vytvořit srdce nesmrtelných bytostí. Draci mají srdce červené a prastaří démoni mají srdce modré. Z boje mečů mezi královstvími se tak postupně stává válka nesmrtelné bohyně proti čaroději, přičemž oba dokáží díky kamenům cestovat v čase, a měnit průběh událostí...

--

Ceannino umění bylo výjimečné. Ne však tím, že byla ženou, která dokáže zacházet s mečem. Ženy na bojišti nebyly v těch dobách ničím výjimečným. Říkalo se, že když se žena pustí do boje po boku svého muže na obranu jejich domova, nezastaví ji ani samotní bohové. Rozdává kolem sebe smrtící rány s ukrutnou zuřivostí, že ani její muž se jí v tom nevyrovná. Ceannina výjimečnost tedy nespočívala v tom, že bojovala. Její výjimečnost byla v tom, že bojovala lépe, než kdokoli, s kým se kdy v souboji utkala.

--

Gormal se rozhodl, že Lugh musí zemřít a stane se tak jeho rukou. Dolidh neměla šanci přivést ho k rozumu a Gormal v záchvatu zuřivosti odešel. A tak se ten večer měl konat nerovný souboj, který Gormal neměl šanci vyhrát. Nevěděl, že se chystá zkřížit meč s nesmrtelným…“

--

Arwythna se učila novou věc – stopování v čase. Každý, kdo se pohybuje časem, zanechává za sebou stopy. Úplně stejně jako každý, kdo se pohybuje lesem, stepí či pouští. Každý pohyb zanechává stopy. A záleží pak už jen na dvou věcech. Jak chytrý je ten, kdo se pohybuje, v tom, aby za sebou zanechal co nejméně stop a jak chytrý je ten, kdo ho stopuje a kolik stop si všimne. Každý další pohyb pak zanechává další stopy a v různých časech a na různých místech stopy vydrží různou dobu. Přesně tak jako v lese nebo na poušti. Kudy projde tisíc lidí, těžko už budete hledat stopy toho prvního. A kudy se přežene bouře, těžko zanechá stopy neporušené. Vítr času je přitom stejně vrtkavý, jako ten vítr venku, který si pohrává s našimi vlasy."

--

„ „Já…“ opět se neuměl vykoktat Fionn. „Chci, abys šla se mnou pryč. Pryč daleko odsud,“ dal se vysvětlovat Fionn.

„Já tady zemřu, že?“ zeptala se Sidha trochu měkčím tónem.

„Ano,“ tlačily se Fionnovi do očí slzy, „Musíš se mnou odejít pryč. Hned!“ nedal se Fionn.

„Ach, Fionne!“ vzdychla Sidha a objala ho. Už bylo k breku i jí. „Kdybys Ty jen věděl!“ Opřela si tvář o jeho hruď.

„Co kdybych věděl?“ nechápal Fionn. „Co mám vědět? To Ty bys měla vědět, co Ti tady hrozí. Proto jsem tady. Pojď se mnou pryč! Musíš hned odtud odejít! Oni Tě zabijí a bude to celé moje vina!“ dotíral dál Fionn.

Sidha se pohnula směrem od hradeb a podívala se na oblohu. Fionn kráčel s ní. Chvíli šli mlčky, vypadalo to, jako by Sidha přemýšlela nad tím, co mu řekne. Nakonec pokračovala:

„Fionne, já s Tebou nemůžu nikam jít. Nikdy jsem nemohla a všechno se stalo tak, jak se mělo stát. Nic s tím nemůžeš udělat a nic z toho není Tvá vina,“ dala se vysvětlovat Sidha.

Fionn nevěřil vlastním uším. Všechny ty probdělé noci, všechna ta bolest, žal a smutek. Všechny ty výčitky a snaha pochopit to. Aby nakonec našel nemožné. Aby obrátil svět vzhůru nohama, aby to všechno mohl napravit a změnit a ona mu řekne, že všechno je jak má být! Fionn nechápavě hleděl na Sidhu a čekal nějaká slova, která tomu všemu dají smysl, která vysvětlí proč to všechno říká, ale Sidha kráčela mlčky a věřila, že ji pochopí.

„Snažíš se mi říct, že Ty chceš zemřít? Že tady máš zemřít a že to tak bude pro Tebe lepší?“ zeptal se rezignovaně Fionn.

„Fionne…“ Sidha už brečela, „Ty o mně nevíš…““

Kdo jsem?

Filip Filatov je autor zatím jen jedné knížky, která ale měla docela úspěch a jsem na ni hrdý. Jmenuje se Za mostem doprava a také jsem ji vydával svépomocí.

Proč to dělám?

Tentokrát pro radost. Těší mě zájem o knihu a chci, aby se příběh dostal ke každému, kdo má o něj zájem. Ať už si ho raději přečte, nebo poslechne.

Podpořte prosím tento projekt. A za váš příspěvek si samozřejmě vyberte odměnu dle vlastního gusta.

Aktuality

17.10.2022 Tištěná kniha i audiokniha - vše naleznete v odměnách a samozřejmě se super slevami

Tištěná kniha i audiokniha - vše naleznete v odměnách a samozřejmě se super slevami. Stačí si vybrat, co vám lépe padne. Kniha s dopravou za 259 korun je super kauf. Hlavně když jsou peníze za dveřmi a Vánoce nikde. 🎄😉😁 Ale ne, vážně. Já jen, že klidně využijte 50%ní slevu na tištěnou knihu v…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Dobropocitovka

    Dobrovolný příspěvek pro dobrý pocit, že jsem pomohl/a. V dalším kroku jde libovolně navýšit.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,92 €
    (99 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Audiokniha Fionn pro super nejrychlejší s 50% slevou

    Jedna audiokniha ke stažení. 

    Cena audioknihy bude 419 korun. Buďte první, kdo si ji koupí a získejte výhodu.  Prvních 10 kusů s 50% slevou!  Audiokniha pro Vás za 209 Kč. Doručení zasláním odkazu a kódu ke stažení.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,27 €
    (209 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Audiokniha s 50% slevou plus dvě knihy za kačku

    Happy hour nabídka. Jedna audioknihaPlus dvě tištěné knihy.

    K audioknize s 50% slevou ještě dvě tištěné knihy za korunu.

    Doručení audioknihy zasláním odkazu a kódu ke stažení (do 3 měsíců od skončení projektu na Hithitu).

    Doručení tištěných knih na vybrané výdejní místo Zásilkovny (do měsíce po skončení projektu na Hithitu). Poštovné a balné v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,31 €
    (210 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Audiokniha Fionn pro nejrychlejší s 40% slevou

    Jedna audiokniha ke stažení. 

    Cena audioknihy bude 419 korun. Buďte první, kdo si ji koupí a získejte výhodu.  Dalších 15 kusů se 40% slevou! Audioniha pro Vás za 251 Kč. Doručení zasláním odkazu a kódu ke stažení.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,93 €
    (251 Kč)
  • zostáva 99 z 100
    Tištěná kniha Fionn s 50% slevou

    Jeden kus knihy „Filip Filatov - Fionn”.

    Cena knihy bude 419 korun. Na podporu vydání audioknihy nabízíme  100 kusů tištěné knihy s 50% slevou! Kniha za 209 Kč plus 50 Kč poštovné a balné =  259 Kč. Doručení Zásilkovnou na zvolené výdejní místo.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    10,25 €
    (259 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Audiokniha Fionn pro super rychlé s 30% slevou

    Jedna audiokniha ke stažení. 

    Cena audioknihy bude 419 korun. Buďte první, kdo si ji koupí a získejte výhodu.  Dalších 20 kusů s 30% slevou! Audiokniha pro Vás za 293 Kč. Doručení zasláním odkazu a kódu ke stažení.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,60 €
    (293 Kč)
  • zostáva 55 z 55
    Audiokniha Fionn pro rychlé s 20% slevou

    Jedna audiokniha ke stažení. 

    Cena audioknihy bude 419 korun. Buďte první, kdo si ji koupí a získejte výhodu.  Dalších 55 kusů s 20% slevouAudiokniha pro Vás za 335 Kč. Doručení zasláním odkazu a kódu ke stažení.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,26 €
    (335 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Kombo audiokniha plus tištěná kniha - obě za polovinu

    Jedna audiokniha ke stažení a jedna tištěná kniha zaslaná k Vám na Zásilkovnu.

    Cena knihy i audioknihy bude 419 korun. Buďte první, kdo si ji koupí a získejte výhodu.  Prvních 10 kusů s 50% slevou! Kniha i audiokniha pro Vás za 209 Kč, spolu 418 Kč. Doručení audioknihy zasláním odkazu a kódu ke stažení. Zásilkovna je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    16,15 €
    (408 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Kombo audiokniha plus tištěná kniha s podpisem a věnováním

    Jedna audiokniha ke stažení a jedna tištěná kniha s podpisem a věnováním zaslaná k Vám na Zásilkovnu.

    Cena je včetně balného a poštovného. Kniha bude zaslaná na zvolenou Zásilkovnu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • zostáva 12 z 12
    Sponzor vydání audioknihy

    Sponzoři audioknihy budou uvedeni v titulcích ve formátu jméno a příjmení. V pořadí ne podle abecedy, ale podle starého dobrého „kdo dříve přišel“.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Sponzorská kompletka

    Sponzor vydání audioknihy uvedený v titulcích audioknihy. Plus audiokniha. Plus tištěná kniha s poděkováním, podpisem a věnováním.

    Audiokniha ke stažení a tištěná kniha doručená prostřednictvím Zásilkovny. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)