TURNOVÝ HÁJ 10 - chystá se desátá kniha sloupků Evy Turnové

TURNOVÝ HÁJ 10 je desátá kniha sloupků, které byly v loňském roce vysílány na stanici ČRo Plus a publikovány v časopise Reportér. Ráda bych na Hithitu získala prostředky na výrobu této knihy. Loni se to, díky vám, povedlo. Tak pojďme na to!

Autor: Eva Turnová

  • TURNOVÝ HÁJ 1

  • TURNOVÝ HÁJ 2

  • TURNOVÝ HÁJ 3

  • TURNOVÝ HÁJ 4

  • TURNOVÝ HÁJ 5

  • TURNOVÝ HÁJ 6

  • TURNOVÝ HÁJ 7

  • TURNOVÝ HÁJ 8

  • TURNOVÝ HÁJ 9

  • TURNOVÝ HÁJ 10

  • BESTOVKA

  • CD - ČTENÍ Z TURNOVÝCH HÁJŮ

  • CD - ETURNITY

  • CD - ŚÍLENTSVÍ „LIVE“

  • VISACÍ SLOUPEK

  • OBRAZ - POSTAVY

  • OBRAZ - MAJÁK

  • OBRAZ - PORTRÉT VRATISLAVA BRABENCE

  • Panoramatická fotografie s podpisem

  • Stojící Sedící býk

3 991 €
vybrané z 2 370 €

168%

168% splnené

128 ľudí prispelo

Hudba, Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 27.11.2022 v 16:17.

Zobraziť všetky odmeny

TURNOVÝ HÁJ

je literárním projektem Evy Turnové, bývalé baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe a autorky sloupků, které byly v uplynulých jedenácti letech pravidelně publikovány v časopisech Instinkt, Reflex, Reportér a Deník pod názvy Turnový háj a Turnádo.

Mají také podobu glos a jsou každý pátek vysílány na rozhlasové stanici ČRo Plus a příležitostně na stanici Dvojka.

O ČEM TO JE

Turnové háje jsou hutné minipovídky, jemné hořkohumorné glosy současnosti, texty nabité ironií, ve kterých nejde ani tak o vyjádření konkrétního názoru, jako spíš o hravé zachycení absurdity různých situací a zážitků z každodenního života.

Témata jsou jednak provařená – láska, vztahy, strach, odpuštění, utrpení; jednak souvisí s prostředím, ve kterém se autorka pohybuje – hraní s kapelou, ale třeba i proces psaní, hraní si se slovy i úplné fabulace.

KNIHA

Knihy těchto fejetonů, obohacené vlastními ilustracemi autorky již desátým rokem vycházejí pod značkou Eturnity. Vyšel také výbor z prvních pěti dílů v nakladatelství Argo pod názvem BE100F (best of), a audio kniha „Čtení z Turnových hájů“. V letech 2018 - 2021 realizovalo brněnské divadlo Husa na provázku jejich dramatizaci.

Ke vzniku desátého dílu Turnového háje, na kterém se právě pracuje, můžete svým dílem přispět i Vy.

RECENZE

Eva je dlouhodobá víla mého štěstí. Rád se niterně zchoulím na koncertech či se dychtivě a střemhlav ponořím do jejích knížek. Nechť nás tedy již desátý Háj omámí pisatelčinou inteligencí, humorem, překypující obrazností!

Jáchym Topol, spisovatel

Eva Turnová akoby vyvinula vlastný, fascinujúci žáner. Milujem všetok ten banál a kanál, ktorým nás detailne a do popuku zásobuje a vzápätí to všetko zasadí do existenciálnej nádhery! Milujem humor Evy Turnovej, milujem jej lingvistické piruety, milujem, ako mieša profánne so sakrálnym s takou ľahkousťou, akoby o nič nešlo. Ale milujem aj to, ako sa vie spravodlivo nasrať a pomenovať nešvár. V skutočnosti sú jej stĺpčeky klenoty, šperky umne vykuté z tých najoriginálnejších materiálov. Eva je pravá umelkyňa. Ona je tá bájna bytosť, o ktorej Bob Dylan spieva: „She's got everything she needs, she's an artist She don't look back... She can take the dark out of the nighttime And paint the daytime black.“

Lucia Piussi, hudebnice a spisovatelka

BIO NEBIO

Eva Turnová vystudovala Filozofickou fakultu UK v Praze, obor čeština a angličtina.

Přeložila knihu Marka Vonneguta Expres do ráje, zfilmovanou verzi Červeného trpaslíka a několik filmů a scénářů.

Hrála ve filmech Jana Hřebejka, Petra Zelenky a Viktora Tauše; složila hudbu k filmům Igora Chauna a Tobiáše Jirouse.

Působila jako baskytaristka v kapelách DG 307, Šílenství Mejly Hlavsy a The Plastic People of the Universe; v současnosti koncertuje s vlastní kapelou Eturnity.

Přispívá do týdeníků Instinkt, Reflex, Reportér, Respekt, Deník, a svými glosami do pořadu Názory a argumenty v Českém rozhlasu Plus a Pokračování za chvilku na stanici Dvojka.

Hlavní výstavy obrazů:

2013 Turnový háj, VISIO Art Gallery, Plzeň

2014 Jinotaje a stejnozřejmosti, Galerie Lucerna, Praha, spolu s Martinem Frindem

2018 Garden is open, kavárna Velryba, Praha, spolu s Vratislavem Brabencem

2018 25. výtvarné sympozium – zámek Mikulov, spolu s Liborem Lípou, Tono Stanem, Pavlem Opočenským, Jakubem Špaňhelem, Martinem Gerbocem, Duncanem Higginsem, Teou Dohnalovou, Noemi Smolík a Wernerem Mallym.

2021 Něžné surovosti, Městské muzeum a galerie Dačice

2022 Para lamenta, Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR

ÚSPĚŠNÝ PROJEKT

Částka, kterou je potřeba vybrat, bude použita na tisk a úpravu knihy, která bude v pondělí 28.11. 2022 pokřtěna v Divadle Archa.

Knihu pokřtí Vladimír Lábus Drápal. Kromě autorského čtení bude součástí programu koncert kapely Eturnity, a jako hudební host vystoupí výrazná osobnost české hudební scény, muzikantka Radůza. Večerem bude provádět Igor Malijevský.

ODMĚNY

Nabídka odměn je pestrá, od získání desátého dílu přes libovolnou kombinaci všech vydaných dílů, návštěvu křtu knihy, čtení v kuchyni, zakoupení originálních obrazů - ilustrací knihy atd.

(Obálky knih a ilustrace se zobrazí, když kliknete na šipku u úvodní fotky vlevo nahoře).

Nezapomeňte po výběru odměny uvést svou poštovní adresu a v případě vybraných dílů konkrétní čísla.

DVĚ UKÁZKY Z KNIHY:

V ALZE

Těsně před Štědrým dnem si jdu do Alzy vyzvednout několik dárků: křovinořez, karetní hru Shit happens a lyofilizované ovoce pro dceru, která je tu se mnou a nesmí se dozvědět, co je v krabici. Zaplatím, vypadnou tři papírky, U565, U274 a U762, na nichž je uvedena čekací doba čtrnáct minut.

Jsem trochu unavená. V noci jsem se dívala na katastrofický film Poslední úkryt, kdy do Země drcla kometa o velikosti Floridy. Manželé se synkem jsou vybráni vládním úřadem, a mají být dopraveni do utajeného úkrytu.

Film je o tom, jak se k sobě lidé chovají, když jde do tuhého; apokalypsa se vlastně jeví jako nejlepší terapie. Film končí happyendem, po roční izolaci dokonce všichni vylezou z krytu a vypadají úplně stejně, jako když do něj vlezli, včetně zastřižených vousů.

Vstupuji do showroomu Alzy, kde je hlava na hlavě. Lidé jsou vystresovaní a přidušení respirátory, ale snaží se to v sobě potlačit, protože jsou svátky pohody. Posílám dceru pro kafe.

Křovinořez a stolní hru vyfasuju hned, ale ovoce pořád nic. Po půlhodině sledování řady Úček na světelné tabuli už mám mžitky před očima. Jdu se zeptat:

Prosím vás, mám lístek U762 a čekám tu už docela dlouho.“

A co to je?“ zeptá se služba.

Lyofilizované ovoce,“ zašeptám.

Vylizované ovoce?“

Ne. Ly-o-fi-li-zo-va-né ovoce, prostě ovoce sušené mrazem,“ vysvětluju.

Urgence jsou na dvacítce,“ řekne účková služba suše.

Nekonečná fronta u dvacítky je výzva. Ze zoufalství se dáme do řeči s dívkou přede mnou. Reklamuje zasněžený věnec, který se jí přilepil k bundě z kachního peří.

Pán před ní zase vrací mluvícího Alzáka, který nejde vypnout.

Právě křičí hlasem Bohdalky: „Mají mě rádi, nemají mě rádi?“

Tato hláška vhání paní za mnou slzy do očí, kácí se k zemi, chytá se zasněženého věnce slečny a kachní peří z bundy lítá všude kolem.

Pomáhám jí na nohy, a dovídám se, že jde vrátit iphone, původně dárek pro manžela, protože zjistila, že manžel má ve starém telefonu pod krycím jménem Omikron uloženou milenku.

Alzák křičí: „Hej, hej, maxi výprodej!“

Konečně jsem na řadě.

Službu má starší muž, kterému možná už z Vánoc hráblo.

Říkáte ovoce? To jsme asi právě sežrali, nechcete rohy soba?“

Prosím vás, je to ovoce sušený mrazem, jakoby kandovaný, ale nesmí se to dovědět dcera, která za chvíli přijde. Říkejme tomu tedy rohy soba, ano?“

Johanka přichází ve chvíli, kdy služba nese krabici.

Tak paní, tady máte ty roha soba! A je tam i kandovaný ovoce. Teda pardon, chci říct, že si zasloužíte skandovaný ovace, za vaši trpělivost,“ řekne a roztleská se. Za chvíli tleskají všichni, i když nevědí proč.

Alzák křičí: „Pozemšťani, po-zor!“

Doma mě přítel vítá se slovy: „Ty jo, ty vypadáš úplně jinak, než když jsi odcházela. To musela bejt apokalypsa.“

V ŠATLAVĚ

Minulé pondělí mi zavolal kamarád: „Přijď večer do Šatlavy, hraje kapela Valkýra, je to symfonickej rock.“

Tak to mě zajímá. Valkýra je opera od Richarda Wagnera postavená na severské mytologii. Jsem zvědavá, jak bude znít symfonie v Šatlavě.

V Šatlavě jsem byla jenom jednou, je to útulná špeluňka pod Karlovým mostem, kde se úplně zastavil čas; v ulici, kde je jedna luxusní restaurace vedle druhé, je to vlastně už i fenomén. Kdysi se tu scházeli muzikanti z Karlova mostu, aby zapili svůj výdělek. Za barem obsluhuje Líba, postarší paní, která ostrým pohledem monitoruje celý prostor a jakmile se jí někdo nezdá, okamžitě zasáhne.

Vejdu, Líba mě hned sjede pohledem:

Dobrý den, dám si grog,“ řeknu opatrně.

Ne, pivo,“ opraví mě Líba.

Ne, grog.“

Říkám pivo.“

Tak aspoň svařák,“ zkouším to.

Tak to radši grog, ale uděláš si ho sama, já se s tím nebudu matlat,“ řekne Líba.

Vstupuji za bar na minové území Líby, která mě totálně ignoruje, z čehož usuzuji, že se nesmím na nic ptát a rušit ji při čepování piva.

Na zdi nad barem jsou vylepená pravidla Klubu: „Očekává se, že přítomní se budou chovat podle norem společenského chování s vědomím toho, že mohou být kdykoliv vykázáni.“

Mladík na baru si právě dává malé pivo a mudruje: „Ať je Zeman jakej chce, tak všechno, co říká, dává smysl,“ řekne a za pár minut už je venku na mrazu, aniž by si stihnul obléct kabát.

Dá si malý pivo a ještě tohle. To se mi snad zdá,“ uleví si Líba.

Konečně najdu lahev s rumem, ale ujede mi ruka, takže mám rumu plný hrnek a není už místo na vodu. Nechci riskovat vyhazov, a tak si jdu sednout mezi hosty.

To už v rohu místnosti řeže do kytary frontman Valkýry, bělovlasý hobit kolem padesátky. Je evidentní, že symfonii dnes neuslyším, jde o vlastní tvorbu, ale textům není vzhledem k nahallenému zpěvu vůbec rozumět. Po třetí skladbě přichází Líba s kytarou a začne hrát motiv z filmu Balada pro banditu. Toho využívám a jdu si udělat opravdový grog.

Dám vařit vodu a čekám. Dovnitř vchází Angličan, který prý právě večeřel U tří pštrosů, šel si ven zakouřit a ztratil se. Když zjistí, že u nás se kouří uvnitř, poroučí si malé pivo. Vžívám se do role Líby:

Velký.“

Ne, malý,“ brání se Anglán.

Říkám, že velký.“

Ok, tak velký,“ řekne Angličan. „Kde to vlastně jsme? “

V Šatlavě.“

Můžeš to napsat anglicky?“

Pokouším se o anglický přepis: „Shut-love-yeah“.

Aha! Tady je zavřená láska, proto je tu tak příjemně,“ řekne Angličan a směje se.

Do našeho hovoru někdo začne zpívat Rosu na kolejích. To se mi snad zdá. Vykouknu zpoza baru… u mikrofonu stojí Líba, jediný štěstí, bejt to někdo jinej, tak už letí.

AUDIO POZVÁNKA NA KŘEST KNIHY:

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 4
    CHCI PODPOŘIT VZNIK KNIHY

    Pokud jste si nevybrali žádnu z odměn a chcete projekt podpořit, můžete tak učinit zde. Vaší odměnou vám bude dobrý pocit a poděkování autorky.
    Výši přispívané částky můžete v následujícím kroku libovolně navýšit.


     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,92 €
    (150 Kč)
  • predané 23
    NEJNIŽŠÍ CENA KNÍŽKY

    Nová kniha sloupků s 20% slevou.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 61
    OSOBNÍ KNÍŽKA

    Nová kniha sloupků Turnový háj 10 s osobním věnováním autorky.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    BESTOVKA

    Knižní výběr z Turnových hájů 1-5 s ilustracemi.
    Název BE100F (best of).
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    CD - ČTENÍ Z TURNOVÝCH HÁJŮ

    Audio kniha s vybranými fejetony z knih 1-6 namluvené autorkou a proložené hudebními předěly.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obal CD - viz fotodokumentace.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 0
    CD SKUPINY ETURNITY

    Záznam z předloňského koncertu skupiny Eturnity v Divadle Archa s hosty Vladivojnou La Chia a Marcelem Bártou. Obal CD pochází z dílny Venduly Chalánkové.
    Cena včetně poštovného.
    Obal CD - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    VISACÍ SLOUPEK

    Pověste si jeden z vybraných sloupků profesionálně vytištěných na desku z kartonu ve formátu A3 kamkoli.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Ukázka - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,85 €
    (300 Kč)
  • predané 3
    PRO DYCHTIVÉ ČTENÁŘE

    2 libovolné díly Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • predané 3
    PRO VĚRNÉ ČTENÁŘE

    3 libovolné díly Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,75 €
    (500 Kč)
  • zostáva 1 z 15
    POZVÁNKA NA KŘEST KNIHY TURNOVÝ HÁJ 10

    Pozvánka na křest knihy Turnový háj 10 v Divadle Archa, spojený s koncertem skupiny Eturnity, a hudebními hostem Radůzou.
    Křest se koná v pondělí 28.11.2022 ve 20.00.
    Součástí pozvánky je předání Turnového háje 10 s věnováním autorky.
    Vstupenka i s knihou bude čekat na Vaše jméno v pokladně divadla v den křtu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    POZVÁNKA NA KŘEST

    Pozvánka na křest knihy Turnový háj 10 v Divadle Archa, spojený s koncertem skupiny Eturnity, a hudebními hostem Radůzou.
    Křest se koná v pondělí 28.11.2022 ve 20.00.
    Součástí pozvánky je předání Turnového háje 10 s věnováním autorky.
    Vstupenka i s knihou bude čekat na Vaše jméno v pokladně divadla v den křtu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    PRO POSEDLÉ ČTENÁŘE

    4 libovolné díly Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,65 €
    (700 Kč)
  • predané 0
    PRO ZARYTÉ FANOUŠKY

    5 libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,55 €
    (900 Kč)
  • predané 2
    PRO ZAVILÉ PŘÍZNIVCE

    6 libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • predané 4
    BALÍČEK CD

    PPU - Maska za maskou
    PPU - Non stop opera
    ETURNITY - Pojď
    ŠÍLENSTVÍ - Live
    AUDIO KNIHA - Čtení z Turnových hájů
    Cena zahrnuje poštovné.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    PANORAMATICKÁ FOTOGRAFIE S PODPISEM

    Panoramatická fotografie z obálky knihy
    Turnový háj 10 vytištěná na kartonu
    ve velikosti 300 x 700 mm s podpisem autorky.
    Ukázka viz fotodokumentace.
    Cena zahrnuje poštovné.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    PRO HLTAČE KNIH

    7 libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    43,44 €
    (1 100 Kč)
  • predané 0
    PRO KONZISTENTNÍ KNIHOMOLY

    8 libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    47,39 €
    (1 200 Kč)
  • predané 0
    PRO NÁRUŽIVÉ MILOVNÍKY HÁJŮ

    9  libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    55,29 €
    (1 400 Kč)
  • predané 3
    PRO NENAPRAVITELNÉ HÁJISTY

    10  libovolných dílů Turnových hájů.
    Uveďte, prosím, do poznámky, o které díly se jedná.
    Cena zahrnuje poštovné.
    Obálka knihy - viz fotodokumentace.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • predané 1
    ČTENÍ V KUCHYNI

    Můžete si poslechnout sadu vybraných sloupků v podání samotné autorky v nerušeném prostředí vašeho domova nebo zahrádky v rámci ČR.
    A návíc obdržíte celou sérii hájů.
    V ceně není zahrnuta doprava.
    Detaily čtení dohodneme po ukončení projektu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    157,98 €
    (4 000 Kč)
  • predané 1
    LITERÁRNĚ-HUDEBNÍ VEČER

    Pořiďte si komponovaný večerní program ve vámi vybraném prostředí. Jeho obsahem bude čtení z Turnových hájů zpestřené skladbami Evy Turnové a kytaristy Tomáše Hradila.

    V ceně není zahrnuta doprava a případné ubytování.
    Detaily dohodneme po ukončení projektu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    315,96 €
    (8 000 Kč)
  • predané 0
    KONCERT KAPELY ETURNITY

    Koncert kapely Eturnity v klubu,
    v kulturáku, v hale nebo pod širým nebem.
    V ceně není zahrnuta doprava a případné ubytování.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    OBRAZ - POSTAVY

    Ilustrace v Turnovém háji 10.
    Akryl na plátně – 100 cm x  70 cm.
    Ukázka viz fotodokumentace.
    Dodání osobně po domluvě.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    OBRAZ - MAJÁK

    Ilustrace v Turnovém háji 10.
    Akryl na plátně – 100 cm x 70 cm.
    Ukázka viz fotodokumentace.
    Dodání osobně po domluvě.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • Vypredané!!
    POZVÁNKA NA KŘEST KNIHY

    Pozvánka na křest knihy Turnový háj 10 v Divadle Archa, spojený s koncertem skupiny Eturnity, a hudebními hostem Radůzou.
    Křest se koná v pondělí 28.11.2022 ve 20.00.
    Součástí pozvánky je předání Turnového háje 10 s věnováním autorky.
    Vstupenka i s knihou bude čekat na Vaše jméno v pokladně divadla v den křtu.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    OBRAZ - PORTRÉT VRATISLAVA BRABENCE

    Ilustrace v Turnovém háji 10.
    Akryl na plátně – 80 cm x 60 cm.
    Ukázka viz fotodokumentace.
    Dodání osobně po domluvě.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    394,94 €
    (10 000 Kč)
  • Vypredané!!
    OBRAZ - SEDÍCÍ BÝK

    Ilustrace v Turnovém háji 10.
    Akryl na plátně – 110 cm x 90 cm.
    Ukázka viz fotodokumentace.
    Dodání osobně po domluvě.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    631,91 €
    (16 000 Kč)