Pomozte nám rozhýbat PSÍ DOBROTÁRNU

Přidej packu k dílu a pomoz nám pořídit FOODTRUCK! Podpořte náš sen o pojízdné Psí dobrotárně a my pak přijedeme i na vaši psí akci s našimi psími zákusky a lahůdkami.

Autor: FAMILY BARF

  • naše dobroty s bylinkami

  • Odpálené hovínko (bezlepkové těsto a krém z drobů)

  • Vánoční balíček

  • Náš stánek na Floracanis 2022

  • Záchranná stanice Pateřín

314 €
vybrané z 7 124 €

4%

4% splnené

15 ľudí prispelo

Komunita, Ekológia

Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.11.2022 v 09:46.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo jsme?

Jsme FAMILY BARF. Není nás moc, ale všechno děláme srdcem. Jsme 4 dvounožci a 3 čtyřnožci :-) Začali jsme před třemi lety s výrobou barfu (= masa pro psy). Jako jediní výrobci krmiva se pyšníme oceněním Haná regionální produkt. Ze všeho nejvíc nám totiž záleží na surovinách, které ve výrobě používáme. V Olomouci máme pronajaté prostory bývalé masny, kde všechny naše psí dobroty vyrábíme a prodáváme.

Jak to začalo

Začátkem letošního roku jsme se rozhodli vytvořit v Olomouci učiněný ráj pro pejsky. Nazvali jsme ho PSÍ DOBROTÁRNOU! Proto, aby každý věděl, že u nás najde jen to nejlepší pro své čtyřnohé miláčky. Našim cílem bylo nabídnout pamlsky zcela bez chemie a konzervantů, které jsou vyrobené pouze z těch nejkvalitnějších surovin, neobsahují lepek ani laktózu. Všechny naše dobroty jsou zpracované ručně a především s láskou!

Sušíme jak čisté masíčko, tak vyrábíme i psí sušenky s bylinkami, které přinášejí organizmu pejska další benefity pro jeho zdraví. Nedávno jsme se pustili i do výroby PSÍCH LAHŮDEK! O co jde? Jedná se o zákusky, které vypadají přesně jako ty člověčí, ale neobsahují sůl, cukr a další pro pejsky zcela nepotřebné, případně i  nevhodné suroviny. Abychom ale mohli všechny naše dobroty vzít na psí akce po republice, přišel nápad na další projekt...

Co je náš cíl?

Vzhledem k tomu, že naše PSÍ DOBROTÁRNA sídlí pouze v Olomouci, rádi bychom pořídili FOODTRUCK, tedy přívěs pro „rychlé psí občerstvení“ tak, abychom mohli dojet kamkoliv za Vámi. Našim snem je pořídit přívěs za naši dodávku, se kterou bychom rádi jezdili na všemožné psí akce a výstavy s veškerým potřebným zázemím. Naše dobroty jsou totiž stejně jako masíčko mražené, proto potřebujeme, aby foodtruck byl vybaven také lednicí a mrazákem. Máme v plánu rozšířit náš dobrotový sortiment o masovou psí zmrzlinu a další psí mňamky!  Přívěs však bude vybaven také kávovarem, protože budeme psím pánečkům nabízet takové „dobro-kafe“, tedy kafe do kelímku s sebou, přičemž veškerý výdělek z prodeje kávy bude věnován Záchranné stanici dravců a sov v Pateříně, kterou dlouhodobě podporujeme.

... a ještě něco navíc

V září jste nás mohli vidět na Národní výstavě psů Floracanis v Olomouci, v říjnu se chystáme vyrazit na Mezinárodní výstavu psů do Českých Budějovic. Stavte se za námi - můžeme společně probrat náš projekt a naše plány do budoucna. Rádi také podrbeme Vaše chlupáče a s Vámi prohodíme pár slov.

Pokud nás chcete potkat na nějaké akci ve Vašem okolí, neváhejte nás kontaktovat a my rádi přijedeme!!

Proč to děláme?

Protože naši psi nejsou jen domácí mazlíčci; naši psi jsou plnohodnotní členové našich rodin. Chceme, aby se všichni, kdo s naší myšlenkou souzní, cítili jako součást naší „FAMILY“. Chceme, aby se naši zákazníci u nás na prodejně cítili dobře. Aby kdykoliv mohli přijít s pejskem pamlsky očuchat, případně i rovnou ochutnat. Snažíme se o lidský přístup. Chceme pejskům všech tvarů a velikostí dopřát jen to NEJLEPŠÍ!

Stojíme si pevně za tím, co prodáváme, protože přesně víme, z čeho naše dobroty vyrábíme a co obsahují.

Tak co, přiložíš i Ty packu k dílu a pomůžeš nám s tím?

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Líbí se mi projekt, ale nemám pejska

    Tzv. DOBROPOCITOVKA. :-) Chci přispět i když nedostanu žádnou hmotnou protihodnotu. V případě zanechání e-mailové adresy zašleme poděkování. Za každou korunku jsme vděční, přispívají ke splnění našeho snu. Tuto odměnu lze libovolně navýšit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,12 €
    (180 Kč)
  • predané 7
    Dobroty s bylinkami mix

    200 g našich bylinkových sušenek pro pejsky v krabičce. Jsou masové i bezmasové. Najdete tam Králičí bobky, Jelena se šípkovou, Krutou dýni s kurkumou a další... Doručení bude do měsíce, tak ať všichni mají své odměny do Vánoc. Zasíláme Zásilkovnou, poštovné je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    Sušené maseno pro alergiky

    Balíček obsahuje:
    sušené králičí maso 50 g
    sušené králičí droby 80 g
    sušené jelení maso 80 g

    Toto jsou naše TOP dobroty v sáčku. Balíček pošleme do měsíce, tak ať je máte do Vánoc, přes Zásilkovnu, poštovné je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 0
    Sušené dobroty malý balíček

    Mix našich sušených pamlsků. Najdete tam sušená kachní křídla, králičí hřbet, vepřové ouško a další... Zašleme přes Zásilkovnu, poštovné je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 5
    Vánoční balíček pro pejska

    Balíček obsahuje krabici s pamlsky s vánoční vůní a baňku na stromeček. Krabička obsahuje 4 druhy cukroví, s masem z jelena, kachny, krávy a lososa. Váha pamlsků je 500 g.  Vánoční koule je plastová, o průměru 10 cm a plná mixu našich klasických pamlsků s bylinkami. Váha pamlsků je 100 g. Zašleme do měsíce, takže do Vánoc. Zasíláme přes Zásilkovnu, poštovné je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    37,60 €
    (950 Kč)
  • predané 0
    Sušené dobroty velký balíček

    Mix našich sušených pamlsků. Velký mix pro velkého chlupáče. Najdete tam velkou sušenou hovězí vazovici, tracheu a další dobroty. Zašleme přes Zásilkovnu, poštovné je v ceně.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Poukaz na nákup v e-shopu v hodnotě 2000 Kč

    Poukaz zašleme e-mailem s instrukcemi, jak využít slevu 2000 Kč na nákup libovolného sortimentu v našem e-shopu www.familybarf.cz. Můžete si vybrat mražený barf, sušené dobroty nebo doplňky stravy. 2000 Kč jsou na sortiment, doprava jde na nás. Poukaz dostanete do týdne po ukončení projektu, při nákupu na e-shopu pak budeme pokračovat podle našich klasických závozových termínů nebo sušené zašleme přes Zásilkovnu co nejdříve.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Poukaz na nákup v e-shopu v hodnotě 4000 Kč

    Poukaz zašleme e-mailem s instrukcemi, jak využít slevu 2000 Kč na nákup libovolného sortimentu v našem e-shopu www.familybarf.cz. Můžete si vybrat mražený barf, sušené dobroty nebo doplňky stravy. 4000 Kč jsou na sortiment, doprava jde na nás. Poukaz dostanete do týdne po ukončení projektu, při nákupu na e-shopu pak budeme pokračovat podle našich klasických závozových termínů nebo sušené zašleme přes Zásilkovnu co nejdříve. Poukaz není nutné využít najednou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    158,32 €
    (4 000 Kč)
  • predané 0
    Narozeninová oslava pro chlupáče!

    Blíží se narozeniny Tvého čtyřnohého miláčka a ty chceš pozvat partu dalších chlupáčů? Nachystáme Ti dort, zákusky, mlsání a taky výslužku pro všechny hosty. Vše bez lepku, laktózy a jiných přidaných nesmyslů. Na podrobnostech a chutích oslavence se dohodneme. Vše přiveze kurýr v daný den, kamkoliv po republice. Výhra bude platná celý následující rok, nemusíš se bát, že bude oslava třeba až v létě. Doprava kurýrem je v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)