Vrtíme: Objevte ráj pro mazlíčka, nebe pro páníčka!

Nezapomenutelný zážitek čeká vás a vaše chlupáče při objevování tajuplného Mystery boxu. A pokud máte doma mlsouna, je tady služba Pamlsky do schránky. Pomozte nám rozběhnout e-shop s parádními službami a sortimentem. Tvořeno na míru v České republice!

  • Tým, který se stará o parádní servis!

1 983 €
vybrané z 1 979 €

100%

100% splnené

49 ľudí prispelo

Komunita, Ekológia

Všetko alebo nič. Projekt skončil 21.9.2022 v 13:12.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo jsme a co přinášíme?

Jsme smečka Vrtíme – prozatím je nás pět a máme osmnáct nohou 😊 Jedna člověčina a čtyři chlupáči.

… všichni vám zde projekt postupně představíme.

Společnými silami chceme zajistit pro vás a vaše mazlíčky ty nejlepší služby a sortiment. E-shop Vrtíme, proto nebude standardním obchodem s chovatelskými potřebami, ale jeho prioritou je nabídka dvou vymazlených služeb – TAJUPLNÝ MYSTERY BOX s parádními tématy (měnící se každý měsíc) a PAMLSKY DO SCHRÁNKY. Vše je mířeno na kočičky a pejsky. Postupně se zaměříme i na výborný doplňkový sortiment. Většina sortimentu, a především pamlsky, jsou vyráběny na míru, především v České republice, z lokálních surovin a splňují ty nejpřísnější požadavky na kvalitu. Některé naše budoucí spolupráce jsou vázány i na chráněné dílny nebo rodinné řemeslo. Jde nám o co největší přesah. A protože víme, že ne všichni chlupáči mají štěstí na skvělé rodiny, rozhodli jsme se navázat spolupráci s Moravskoslezským spolkem na ochranu zvířat. Vrtíme chce nejen rozdávat radost, ale také pomáhat, pečovat a při tom dbát na to, aby naše planeta tolik nestrádala. Zdraví a radost nejen našich chlupáčů jsou totiž jednou z hlavních priorit tohoto projektu.

Název Vrtíme vznikl z typického znaku našich mazlíčků, ocásku, a jejich vyjadřování emocí skrze něj. Hlavním cílem je totiž hlavně radost a potěšení – řídíme se heslem: Ráj pro mazlíčka, nebe pro páníčka!

Proč jsme přišli na HIT HIT?

Dáváme do projektu vše. Čas, kreativu, nápady i finance. Abychom však mohli realizovat všechny naše vize a cíle a začít, potřebujeme pomoc. Máme prostory i vybavení, máme plán, navázali jsme spolupráce, … ale stále nám chybí prostředky k tomu, abyste mohli nalézt opravdový ráj. Je zapotřebí vytvořit prostředí, kde můžete objednat služby a přinést tak radost svým mazlíčkům – bez toho to zkrátka nejde. Chybí nám také obalový materiál, na kterém si však zakládáme – například obaly na pamlsky jsou kompostovatelné. A my se toho nechceme vzdát. Nechceme zatěžovat naši planetu ještě více, než už je. Na oplátku, za vaši pomoc, nabízíme naše vymazlené služby. Pro ty z vás, kteří si chtějí počkat, až se na e-shopu objeví i doplňkový sortiment nebo teprve hledáte toho pravého parťáka, poskytujeme odměnu ve formě poukazu. A také jsme se rozhodli pomoci zvířátkům v nouzi rovnou, už před startem samotného projektu – proto je součástí poukazů příspěvek pro Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Vize Vrtíme totiž myslíme opravdu vážně 😊

Jak to všechno začalo?

Jako majitelka psa s citlivým zažíváním a samozřejmě i jako zákazník jsem si začala všímat, že přestávám být spokojená s kvalitou produktů, které jsou na trhu. Hračky na jedno kousnutí (o bezpečnosti a závadnosti některých materiálu ani nemluvě) a pamlsky z obilovin a s chemickými dochucovadly plní regály velkých obchodních řetězců. O ekologii obalového materiálu ani nemluvě. Za cenu dlouhé trvanlivosti naši mazlíčci pomalu sežvýkají více pšenice a glycerinu než jejich přirozené potravy. Chtěla jsem zkrátka kvalitu. Místo toho jsem v uličkách obchodu luštila bleší písmenka a odhalovala nemilá překvapení, která popisovala „kvalitní“ výrobek.

Po průzkumu spokojenosti dalších chovatelů koček a psů bylo jasné, že v tom ten můj chlupáč není sám. Někteří dotazovaní dokonce zmiňovali, že si raději vyrábí pamlsky pro své mazlíčky doma, a to hned z několika důvodů:

  • Pochybují o kvalitě – a bylo jich opravdu mnoho.
  • Jejich mazlíček má alergii na některé suroviny – všimněte si, že v i v některých hovězích pamlscích najdete velké procento „zbytků“ z kuřecího, a hned je tady kámen úrazu.
  • Nejen kočky, ale i psi jsou často velice vybíraví – jeden druh pamlsků přeci nebudou jíst celý týden. 😊
  • I množství je důležitým faktorem – Doga a čivava si v tomto asi ťapku nepodají.

Co Vrtíme přináší?

Na začátku celého projektu stojí dvě služby, které jsou vytvořeny na míru a naleznete je na e-shopu. Postupně se na e-shopu, který bude spuštěn už na podzim tohoto roku, objeví i doplňkový sortiment. A o co se vlastně jedná?

PAMLSKY DO SCHRÁNKY

Jak již název vypovídá, jedná se o službu doručování pamlsků do vašich schránek. To je ale jen začátek! Pamlsky totiž mizí zázračným tempem – nemusíte se ale bát, že by na vás váš chlupáč zase házel smutná očka. Služba totiž funguje v předplatném a četnost doručování si můžete zvolit. Každý týden, co čtrnáct dní, nebo jednou za měsíc – vy totiž sami víte, kolik pamlsků je potřeba a tato možnost zaručí, že jich bude vždy dostatek! Ať už tedy máte mlsného kocoura, roztomilého buldočka nebo bernardýna, věřte, že se budou těšit pokaždé, když vykročíte ke schránce! Žádný kurýr, žádné fronty v obchodech a záruka té nejvyšší kvality. A jak vlastně zaručíme tu opravdovou kvalitu? To si můžete přečíst níže v kapitole „Naše vize“. Obsah balíčku se navíc mění každý týden, proto si i ti největší mlsouni přijdou na své. Jelikož se snažíme vše opravdu dělat na míru, vždy máte možnost zmínit například výše zmíněné, problémové alergie. Gramáž jednoho balíčku je vždy okolo 100 g (gramáž se mění v závislosti na velikosti a druhu pamlsků) – jedná se tedy o standardní gramáž, kterou běžně nakupujete v obchodech. Balíčky budou odesílány pravidelně, proto i vy budete vědět, kdy si "poštu" vybrat. 

Bude to tedy úplně jednoduché:

  • Vyberete, zda chcete doručovat pamlsky pro pejska nebo kočičku (případně obojí),
  • jak často chcete, aby vám přicházely do schránky (jednou týdně, jednou za čtrnáct dní nebo jednou za měsíc)
  • zvolíte si, jak dlouho vám mají pamlsky chodit,
  • a to je vše! – stačí jen otevřít schránku :)

VRTÍME MYSTERY BOX

Máte rádi překvapení? Chcete kromě mlsání pro svého mazlíka také porci péče a pořádné zábavy? Tak i tato varianta bude na e-shopu k dispozici. Tajuplnou zásilku můžete vyzkoušet jednorázově, a přesvědčit se, zda je tento produkt právě pro vás. Věříme, že se pak objeví mnoho těch, kteří využijí i možnost předplatného. Každý měsíc je box stylizován do zajímavého tématu, takže žádná nuda se tady nekoná! Varianty, které nabízíme jsou pro malé pejsky, pro střední a velké rošťáky a také pro kočičky. Veškerý obsah bude nejprve pečlivě kontrolovat náš tým Vrtíme – produktový specialista Buddy a kontrolor kvality Leo. Mystery boxy budou odesílány pravidelně, proto i vy budete vědět, kdy přijdou. Stejně jako u Pamlsků do schránky, vždy máte možnost zmínit alergie. 

Bude to tedy úplně jednoduché:

  • Vyberete, zda chcete tajuplnou zásilku pro pejska nebo kočičku (případně obojí),
  • u pejska zvolíte velikost (do 10 kg, nad 10 kg),
  • jak často chcete, aby vám Mystery box přicházel – jednorázově nebo v předplatném (každý měsíc, nebo kvartálně)
  • v případě, že objednáte předplatné na měsíc zvolíte také délku doručování,
  • a to je vše! Můžete se vy i váš mazlíček těšit, co vše v tajuplném Mystery boxu objevíte :)

Na čem stojí celý projekt Vrtíme – vize, které stojí za to

1. Veškeré pamlsky jsou vyrobeny na míru, a to díky spolupráci s českými výrobci,

2. U nás najdete jen ověřené, a především lokální značky,

3. Navazujeme spolupráci s chráněnými dílnami,

4. Spojíme se s organizacemi na pomoc zvířatům v nouzi – radost putuje všemi směry!

  • Momentálně jsme navázali spolupráci s Moravskoslezským spolkem na ochranu zvířat. 

5. Podporujeme ekologické zpracování nejen u obalů.

Rozvoj Vrtíme do budoucna

Těmito dvěma službami nekončíme, naopak. Je to jen začátek dlouhé, avšak radostné cesty. Nemůžeme říct, kdy to bude, ale už jen tato kampaň nám pomáhá jít kupředu. V současné době pečlivě vybíráme partnery na spolupráci, kteří by mohli na e-shopu obsadit kategorii doplňkového sortimentu.

Ať už pouze sny nebo reálná budoucnost... Jdeme tomu naproti!

1. Plánujeme a připravujeme vlastní značku produktů, která bude nejen chutná, ale také velmi hravá!

  • A přitom dodržíme naše zásady – českou, kvalitní a ekologickou výrobu.

2. To nejlepší online nákupní prostředí, a ještě lepší servis, vše na míru.

3. Organizacím na ochranu zvířat budeme chtít pomoci nejen finančně, ale chystáme také parádní akce a eventy!

4. Bezobalová prodejna, kde mají chlupáči dveře dokořán.

5. Neochudíme pejsky a kočičky ani u našich sousedů v zahraničí.

Proč potřebujeme vaši pomoc?

Aktuality

20.9.2022 Cílová rovinka! ❤️

Opravdu děkujeme těm, kteří nás dostali až sem. Nacházíme se v cílové rovince ... Pár hodin do konce, pár procent do úspěchu. Věříme, že to díky vám zvládneme a můžete se tak těšit na všechny parádní odměny 🐾❤️ My už se na všechny kočičí i psí parťáky velice těšíme a pečlivě se připravujeme. S…

Viacej

7.9.2022 Prvních 50 odměn pošleme první měsíc!

Chceme v prvé řadě poděkovat všem přispěvatelům, kteří projekt prozatím podpořili ☺️. V současné době jsme v situaci, kdy prvních 50 odměn můžeme odeslat hned ze startu našeho e-shopu. Proto se ještě několik z vás může těšit na svou odměnu už v říjnu! Pokud kampaň dopadne dobře, budeme se na vás i…

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 5
    Fandím vám!

    Podpořím tento projekt proto, že se mi líbí.
    • Odměnou mi bude dobrý pocit, že se účastním založení projektu, který nechá vzniknout skvělým službám a sortimentu pro mazlíčky.   
    • Odměnu lze libovolně navýšit 😊

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 9
    Chci Pamlsky do schránky pro PSY 🐶

    Chci vyzkoušet Pamlsky do schránky 📫 pro PSY 🐶

    Každý týden obdržíte do schránky sáček s kvalitními pamlsky. Pokaždé se v balíčku objeví jiný druh. Gramáž se pohybuje okolo 100 g, v závislosti na druhu a velikosti pamlsků.
    • Služba na zkoušku – s doručením každý týden, po dobu jednoho měsíce.
    • Díky mému příspěvku obdržím službu za výhodnější cenu.
    • V odměně je již zahrnuto poštovné. 
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 3
    Chci Pamlsky do schránky pro KOČKY 🐱

    Chci vyzkoušet Pamlsky do schránky 📫 pro KOČKY 🐱

    Každý týden obdržíte do schránky sáček s kvalitními pamlsky. Pokaždé se v balíčku objeví jiný druh. Gramáž se pohybuje okolo 100 g, v závislosti na druhu a velikosti pamlsků.
    • Služba na zkoušku – s doručením každý týden, po dobu jednoho měsíce.
    • Díky mému příspěvku obdržím službu za výhodnější cenu.
    • V odměně je již zahrnuto poštovné. 
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 6
    Mystery box Vrtíme – jednorázově, pro KOČKY 🐱

    Nejprve si službu 🎁 Mystery box vyzkouším, a tak chci tajuplnou zásilku jednorázově. 
    • Varianta pro kočky 🐱
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,35 €
    (590 Kč)
  • predané 1
    Mystery box Vrtíme – jednorázově, pro MALÉ PSY 🐕

    Nejprve si službu 🎁 Mystery box vyzkouším, a tak chci tajuplnou zásilku jednorázově.
    • Varianta pro malé psy (do 10 kg)🐕
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,31 €
    (690 Kč)
  • predané 14
    Mystery box Vrtíme – jednorázově, pro STŘEDNÍ a VELKÉ PSY 🐶

    Nejprve si službu 🎁 Mystery box vyzkouším, a tak chci tajuplnou zásilku jednorázově.
    • Varianta pro střední a velké psy (nad 10 kg) 🐶
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,27 €
    (790 Kč)
  • predané 3
    Poukaz do e-shopu v hodnotě 1 000 Kč

    Odměnou mi bude poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup v e-shopu.
    • Poukaz vám přijde elektronicky, do e-mailu (nezapomeňte prosím uvést).
    • 100 Kč z mé odměny navíc poputuje Moravskoslezskému spolku na ochranu zvířat pod mým jménem. (Bude vypláceno postupně, během prvních 3 měsíců od spuštění e-shopu).
    • Poukaz bude platit na veškerý sortiment e-shopu včetně služeb (Pamlsky do schránky a Mystery Box).
    • Není vázán na jméno, lze jej tedy i darovat. 
    • Doplňkový sortiment se na e-shopu objeví postupně, v průběhu první poloviny roku.
    • Platnost poukazu je 2 roky od spuštění e-shopu (říjen 2022)
    Zároveň s poukazem vám do e-mailu přijde i krásný certifikát o pomoci zvířatům v nouzi (uveďte prosím jméno, které bude na certifikátu).

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Mystery box Vrtíme – na 3 měsíce, pro KOČKY 🐱

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou 3 tajuplné boxy za sebou!
    • Varianta pro kočky 🐱
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    66,50 €
    (1 680 Kč)
  • predané 1
    Mystery box Vrtíme – na 3 měsíce, pro MALÉ PSY 🐕

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou 3 tajuplné boxy za sebou!
    • Varianta pro malé psy (do 10 kg) 🐕
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    78,37 €
    (1 980 Kč)
  • predané 0
    Mystery box Vrtíme – kvartál, pro KOČKY 🐱

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou kvartální předplatné tajuplných boxů!
    • Varianta pro kočky 🐱
    • Balíček bude chodit v kvartálním předplatném (celkem 4x).
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    ​Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    89,85 €
    (2 270 Kč)
  • predané 0
    Mystery box Vrtíme – na 3 měsíce, PRO STŘEDNÍ a VELKÉ PSY 🐶

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou 3 tajuplné boxy za sebou!
    • Varianta pro střední a velké psy (nad 10 kg) 🐶
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    90,24 €
    (2 280 Kč)
  • predané 1
    Poukaz do e-shopu v hodnotě 2 500 Kč

    Odměnou mi bude poukaz v hodnotě 2500 Kč na nákup v e-shopu.
    • Poukaz vám přijde elektronicky, do e-mailu (nezapomeňte prosím uvést). 
    • 250 Kč z mé odměny navíc poputuje Moravskoslezskému spolku na ochranu zvířat pod mým jménem. (Bude vypláceno postupně, během prvních 3 měsíců od spuštění e-shopu).
    • Poukaz bude platit na veškerý sortiment e-shopu včetně služeb (Pamlsky do schránky a Mystery Box).
    • Není vázán na jméno, lze jej tedy i darovat. 
    • Doplňkový sortiment se na e-shopu objeví postupně, v průběhu první poloviny roku.
    • Platnost poukazu je 2 roky od spuštění e-shopu (říjen 2022).
    Zároveň s poukazem vám do e-mailu přijde i krásný certifikát o pomoci zvířatům v nouzi (uveďte prosím jméno, které bude na certifikátu).

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • predané 2
    Mystery box Vrtíme – kvartál, pro MALÉ PSY 🐕

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou kvartální předplatné tajuplných boxů!
    • Varianta pro malé psy (do 10 kg) 🐕
    • Balíček bude chodit v kvartálním předplatném (celkem 4x).
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    105,28 €
    (2 660 Kč)
  • predané 3
    Mystery box Vrtíme – kvartál, pro STŘEDNÍ a VELKÉ PSY 🐶

    Věřím, že je služba už tak dobrá, že si předobjednám rovnou kvartální předplatné tajuplných boxů!
    • Varianta pro střední a velké psy( nad 10 kg) 🐶
    • Balíček bude chodit v kvartálním předplatném (celkem 4x).
    • V odměně je již zahrnuto poštovné.
    • Sleva při zakoupení v této kampani.
    • Balíček přijde s poděkováním.
    Pokud váš mazlíček trpí nějakými alergiemi, nezapomeňte je prosím uvést. Snažíme se o co největší spokojenost jak pro vás, tak i vašeho chlupáče :)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    121,51 €
    (3 070 Kč)
  • predané 1
    Hrdinský poukaz do e-shopu v hodnotě 5 000 Kč

    V projekt Vrtíme opravdu věřím a chci, aby mělo lepí start. Odměnou mi bude poukaz v hodnotě 5 000 Kč na nákup v e-shopu a místo v síni slávy na webu.
    • Poukaz vám přijde elektronicky, do e-mailu (nezapomeňte prosím uvést). 
    • 500 Kč z mé odměny navíc poputuje Moravskoslezskému spolku na ochranu zvířat pod mým jménem. (Bude vypláceno postupně, během prvních 3 měsíců od spuštění e-shopu).
    • Poukaz bude platit na veškerý sortiment e-shopu včetně služeb (Pamlsky do schránky a Mystery Box).
    • Není vázán na jméno, lze jej tedy i darovat. 
    • Doplňkový sortiment se na e-shopu objeví postupně, v průběhu první poloviny roku.
    • Platnost poukazu je 2 roky od spuštění e-shopu (říjen 2022).
    Zároveň s poukazem vám do e-mailu přijde i krásný certifikát o pomoci zvířatům v nouzi (uveďte prosím jméno, které bude na certifikátu).

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)