Od semínka - Certifikace kosmetiky z BIO bylinek od Blaníku

Jsme rodinná bylinná BIO farma a rádi bychom rozšířili naší ručně dělanou bylinnou kosmetiku o řadu pleťových krémů a tělových mlék. Záleží nám na kvalitě a surovinách, kosmetiku vyrábíme ručně z našich BIO bylin pěstovaných od semínka pod horou Blaník.

  • Florentská nádoba na oddělování éterického oleje.

  • Destilace chrpy. Hydrolát používáme místo vody.

  • Dlouhodobá macerace bylinek v českém oleji.

  • Krémy děláme v malém objemu, aby byly čerstvé.

  • Tohle je naše BIO yzopové políčko v Karhuli.

  • Sklizeň je nejhezčí a nejpracnější část roku.

  • Levanduli i ostatní bylinky sklízíme ručně.

  • Naše koza Kiki je kontrolorem při destilaci.

  • Každá bylinka vyžaduje jiný způsob sušení.

  • Některé schnou ve svazcích, jiné na sítech.

  • Pro tělové mléko vyrábíme hydrolát z BIO meduňky.

  • Z dvou košů bylin vydestilujeme 1 várku hydrolátů.

  • Výroba krémů je po celém roce na poli za odměnu.

  • Naše BIO měsíčkové políčko pod Blaníkem.

  • Kruh se uzavřel. Trvalo to dlouho, ale povedlo se.

  • Již certifikovaná mastička z bylinných macerátů.

  • Chrpové pole pod Blaníkem. Vše děláme ručně.

  • Pod Blaníkem nám roste i sléz maurský.

  • Rádi vás provedeme po našich polích pod Blaníkem.

758 €
vybrané z 2 964 €

25%

25% splnené

26 ľudí prispelo

Technológie, Ekológia

Pravonín, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 29.10.2022 v 11:16.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Když jsme před lety založili občanské sdružení Přátelé bájné hory Blaník, které si dalo za cíl starat se o ochranu přírody, o rozvoj turistiky i kultury na Podblanicku, netušili jsme, že během pár let k tomu založíme i Veřejnou bylinnou zahradu a následně vybudujeme malou rodinnou bylinnou BIO farmu Experimentální zahrada pod Blaníkem. Nyní na našich políčkách o rozloze kolem tří hektarů pěstujeme léčivé bylinky, které sbíráme a zpracováváme ručně jako za starých časů. Pěstování probíhá podle zásad ekologického zemědělství a v BIO kvalitě.

Z našich léčivých bylinek mícháme bylinné čajové směsi a vyrábíme přírodní bylinnou kosmetiku. A to podle zkušeností našich prababiček z dob, kdy na jejich znalostech záviselo přežití celé rodiny. Věříme, že návrat k síle přírody je nezbytný, proto pěstujeme bylinky bez použití chemie, aby jejich účinky byly co nejsilnější.

Co je náš cíl?

Rádi bychom rozšířili řadu naší bylinné kosmetiky. A to o pleťové krémy a tělová mléka. Od každého po dvou druzích.

♥ pleťový krém s BIO chrpou a růží
♥ pleťový krém s BIO meduňkou a levandulí
♥ tělové mléko s BIO konopím a levandulí
♥ tělové mléko s BIO řebříčkem a levandulí

Krémy i mléka vyrábíme ze surovin, které si sami zpracováváme. Bylinky pěstujeme od semínka, následně z nich parovodní destilací vyrábíme květové vody a esenciální oleje, dlouhodobě je macerujeme v českém slunečnicovém oleji, aby jejich smícháním vznikla rozmazlující emulze, tedy pleťový krém či tělové mléko. Prostě od semínka po konečný výrobek.

Od semínka až po rodinnou značku Herba·Roja

Na vlastních políčkách v chráněné krajinné oblasti pod Blaníkem ve Středočeském kraji šetrně pěstujeme již sedm let byliny od semínka v BIO režimu v rámci našeho projektu Experimentální zahrada pod Blaníkem, což je naše srdcovka.

A od minulého roku jsme vytvořili rodinnou, bylinnou značku Herba·Roja.

Zabýváme se výrobou čistě přírodních kosmetických a rostlinoléčebných produktů jako je kosmetika, čaje a další bylinné produkty pro fyto a aromaterapii. Vše je ruční práce od setí, pletí, sběru, sušení, maceraci, destilaci a výrobu.

Letos se nám podařilo certifikovat prvních několik kosmetických produktů pod značkou Herba·Roja. Máme ale furt nové nápady a nyní vyvíjíme novou řadu pleťové kosmetiky. 

Podpoříte nás? Rádi se vám za to odvděčíme. Jako odměnu od nás získáte různé produkty, i nejnovější krémy a masti, které ještě nikdo krom nás nevyzkoušel. Budete první! A nebo se s námi můžete osobně setkat, provedeme vás světem bylin a ukážeme vám naše fígle.

To jméno nemáme náhodou, je to naše staré rodové jméno, jméno našich předků, kteří s bylinkami obchodovali, dováželi je a pěstovali již koncem 18 století.

Když jsme se s naším malým synkem v roce 2006 přestěhovali do Karhule, netušili jsme více věcí. Nenapadlo nás, že budeme dělat bylinky ve větším než malém množství, nevěděli jsme, že můj děda pocházel z Vlašimi.

Nevěděli jsme, že Danovi předci obchodovali s léčivými bylinkami a nevěděli jsme, že moje prababička měla zahradnictví v Přerově. Jen jsem si tak z dětství pamatovala, že praděda měl v Přerově u náměstí lékárnu.

Kdo jsme?

Jsme malá rodinná bylinná BIO farma. Karolína 44 let s Danem 47 let, s dětmi Oliverem 18 let a Elektrou 13 let, se psi Shinny a Tarou. Za pomoci kamarádů, brigádníků i dobrovolníků pěstujeme léčivé bylinky na 3 hektarech na úpatí hory Blaník.

Snažíme se žít pomalu, vychutnat si kouzlo dne, nestresovat se. Prostě se zastavit a být chvíli v souznění s přírodou a jejími přirozenými cykly. Slow Living – to není marketingová novinka, to je nutnost lidí zbrzdit v neskutečně rychlém životním tempu a postupně se vrátit ke kořenům svých předků. Proto je potřeba co nejvíce využívat lokálních zdrojů z organických farem nebo ještě lépe z vlastní zahrádky.

Co je Slow kosmetika? 

Slow můžeme interpretovat jako Sustainable (udržitelný), Locale (místní), Organic (organický) a Whole (ucelený) (SLOW). To je životní postoj, kdy se snažíme propojit se s přírodou, bez stresu, bez hektičnosti této doby. To je pochopení, že půdu máme půjčenou od našich pravnuků a díky tomu můžeme s klidnou myslí rozumně využívat zdrojů matky Země.

Naše kosmetika vzniká od semínka. Tedy dříve než zasejeme, musíme půdu pro setí připravit, vyplít ji, pohnojit, odhadnout správný čas setby. Každý rok je jiný a každý je plný překvapení, proto nikdy nevíme dopředu, zda bude třeba chrpová květová voda k dispozici, zda bude dostatek měsíčku na výrobu macerátů, mastiček a čajíků. 

Vždy musíme pozorovat přírodu a naslouchat jejím slovům, náznakům, prostě se jí plně přizpůsobit a podpořit ji!  Dívat se, pozorovat a využívat jejich darů, které nám nabízí v dané době. A naučit se odpočívat, když odpočívá i ona. 

Stejně jako jsou roční období jiná, žádné jaro není totožné minulému, nejsou stejné ani bylinky. Každý sběr, každé sušicí síto, každá macerovaná sklenice bude vždy trošku jiná, jako je každý den v našem životě. Stejně tak i my jsme různí a i bylinky si vybíráme podvědomě podle své intuice. Otevřete jim svá srdce i mysl. 

U nás sbíráme bylinky ručně, sušíme je po staru pomalou metodou. Bylinky pro následnou výrobu, macerujeme ve slunečnicovém oleji přes 10 týdnů nebo ve vepřovém sádle, které si sami škvaříme, po dobu 5 týdnů. Protože nespěcháme na naše bylinky, nespěcháme ani na naši kosmetiku. A je to vážně znát! Odměnou za dlouhé čekání a nejistotu je řada voňavé kosmetiky, která podpoří tvrzení ze starých herbářů.

Udržitelní se snažíme být i v obalové technice. V maximální míře využíváme obaly z obnovitelných zdrojů: papír, sklo, kukuřičný škrob a dřevo, dáváme život již použitým krabičkám a výplním.

Přijeďte si někdy pod Blaník prožít svůj SLOW life a poznáte, že u nás to nejsou jen slova. Pochopíte, jakou odměnou po práci je voňavý šálek čaje a domácí dobrota z plotny.

Proč jsme se pustili do Hithit kampaně?

Náklady na certitikaci kosmetiky jsou nyní nad naše možnosti, produkty musí projít laboratorními testy, kožními testy atd. Kosmetickou provozovnu se nám podařilo financovat z vlastních prostředků, stejně tak i certifikaci prvních kosmetických produktů. Jen pleťové krémy a tělová mléka jsou o něco nákladnější a než bychom na jejich certifikaci získali potřebné finance, tak by to trvalo asi hodně dlouhou dobu. Přitom bychom rádi ještě na trh uvedli přírodní šampon z yzopového hydrolátu a úžasný kondicionér na vlasy z kopřivového a mátového hydrolátu. Všechny tyto produkty již máme vyzkoušené a víme, že jsou s nimi zákazníci spokojeni.

Pomozte nám se posunout o krok dál a vytvořit pro naše zákazníky (a třeba také pro vás) novou řadu bylinné kosmetiky z BIO bylin z Podblanicka. Díky vaší podpoře budeme schopni certifikovat čtyři nové kosmetické produkty, na které bychom jinak šetřili i dva roky. 

A jaké nové produkty nám pomůžete certifikovat?

♥ pleťový krém s BIO chrpou a růží
♥ pleťový krém s BIO meduňkou a levandulí
♥ tělové mléko s BIO konopím a levandulí
♥ tělové mléko s BIO řebříčkem a levandulí

Moc děkujeme za Vaši podporu ♥

Karol a Dan z Experimentální zahrady pod Blaníkem

Aktuality

29.10.2022 Za vaši podporu vám chceme poděkovat. Navštivte náš e-shop

Krásný den, náš projekt na Hithit sice nedopadl, příspěvky na certifikaci kosmetiky jsme nezvládli vybrat. Ale i tak si velice vážíme vaší podpory. Chceme vám za vaši podporu poděkovat. A tak máme pro vás malý dáreček. Stačí, když si objednáte na našem e-shopu Herba·Roja a do poznámky napíšete, že…

Viacej

11.10.2022 Jsme již v polovině kampaně na Hithit, ale stále potřebujeme Vaši podporu ♥

Jsme za polovinou naší kampaně na Hithit – Certifikace bylinné kosmetiky, a tak trochu nás dnes (11. 10.) pronásleduje číslo 17. Máme totiž 17 dní do konce kampaně na Hithit, 17% splněno z vytyčeného cíle a 17 lidí nám na naše přání přispělo.  Všem přispěvatelům děkujeme. A když budete mít čas i…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 8
    Dobrý pocit

    Říká se, že dobrý pocit je k nezaplacení. Váš dobrý pocit přispěje ke splnění našeho vytyčeného cíle. Jak se říká korunkou ke korunce a společně se podaří velká věc. Vy okamžitě dobrý pocit získáte, a když budete mít cestu kolem Blaníku, zastavte se, dostanete od nás kytičku bylinek.

    Kolik nám za váš dobrý pocit přispějete, je jen na vás. Částka jde libovolně navýšit počtem kusů.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 38 z 40
    Čajová směs – Magie hory Blaník

    Tato čajová směs je jedinečná svým bylinným složením, byla vytvořená podle rodinné receptury a z BIO bylin, které čerpají sílu blanických hor. Její účinek je zaměřen především na normální činnost trávicího ústrojí, které je základem dobře fungujícího organismu. 

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Čajová směs Magie hory Blaník obsahuje čtyři sáčky, které lze louhovat opakovaně až 2-3x. Louhovat stačí jen dvě minuty, posléze můžete použitý sáček uchovat v lednici na sítku.

    Obsah bylin v čajovém sáčku v mg: BIO řebříček obecný 606, BIO dobromysl obecný 545, BIO yzop lékařský 485, BIO měsíček lékařský 364, BIO třezalka tečkovaná 303, BIO sléz maurský 303, BIO chrpa modrá 267
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,24 €
    (335 Kč)
  • zostáva 40 z 40
    Čajová směs – Večerní pohoda

    Tato čajová směs obsahuje naše BIO bylinky v ideální poměru tak, aby přinesly uklidnění, vydatný spánek, odpočinek, regeneraci a probuzení plné energie. Naše BIO dobromysl, levandule a třezalka zaručeně vykouzlí večerní pohodu.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Čajová směs Večerní pohoda obsahuje čtyři sáčky, které lze louhovat opakovaně až 2-3x. Louhovat stačí jen dvě minuty, posléze můžete použitý sáček uchovat v lednici na sítku.

    Obsah bylin v čajovém sáčku v mg: dobromysl 882, yzop 588, třezalka 412, levandule 353, růže 294, měsíček 235, šalvěj 174

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,24 €
    (335 Kč)
  • zostáva 39 z 40
    Přírodní bylinné mýdlo

    Bylinková mýdla vyrábíme metodou za studena a ze surovin, které si sami připravujeme a to od semínka. Všechna mýdla obsahují místo vody kozí mléko od našich koziček, dále naše bylinné mastičky a bylinné maceráty, proto mají co nejšetrnější účinky na pokožku, podporují léčbu různých kožních neduhů a jsou výborné i jako kosmetický produkt ke komplexní péči o obličej či jako tuhý šampon na vlasy. Výroba je od začátku až do konce jen ruční práce, proto je každé z nich originální.

    Na výběr máte mýdlo měsíčkové s heřmánkem, řebříčkové s levandulí nebo konopné s měsíčkem. Připište svůj výběr do poznámky.

    Více na našem e-shopu Herba·Roja

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    14,23 €
    (360 Kč)
  • predané 2
    Tělové mléko s BIO měsíčkem

    Naše nové tělové mléko s BIO měsíčkem, konopím a levandulí právě vyvíjíme. Váš příspěvek nám pomůže tělové mléko certifikovat a tak ho nabídnout vám všem. Zakoupením této odměny získáte jedinečnou možnost otestovat naše nové tělové mléko s měsíčkem jako jedni z prvních. 

    Měsíček lékařský je přírodní antibiotikum a má hojivé účinky. Je neodmyslitelný pomocník při léčbě kožních nemocí, jako jsou různé ekzémy či akné, a pomáhá hojit rány, jizvy, spáleniny a omrzliny. Měsíček zvláčňuje, zjemňuje a regeneruje pokožku, zároveň pleť dezinfikuje a je protizánětlivý. Kromě toho blokuje mechanismy stárnutí buněk a zužuje póry. Taktéž bojuje proti striím a celulitidě. Je vhodný pro jakýkoliv typ pleti.

    Cena je zaváděcí a je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Složení: BIO měsíčkový hydrolát, maceráty z měsíčku lékařského,  lisovaný konopný olej z BIO semínka, emulgační vosk Olivoil Emulsifier, konzervant cosgard, EO levandule Hvar

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,36 €
    (490 Kč)
  • predané 2
    Tělové mléko s BIO řebříčkem

    Naše  nové tělové mléko s řebříčkem a levandulí také právě vyvíjíme. Váš příspěvek nám pomůže tělové mléko  certifikovat a tak ho nabídnout vám všem. Zakoupením této odměny získáte jedinečnou možnost otestovat naše nové tělové mléko s řebříčkem jako jedni z prvních. 

    Řebříček má pozitivní účinky na mastnou nebo problematickou pleť, jelikož stahuje póry, bojuje proti akné a omezuje tvorbu kožního mazu. Řebříček výborně čistí a regeneruje pokožku. Navíc působí antibakteriálně. Jeho síla je i v léčbě kožních nemocí jako jsou různé ekzémy, pomáhá rychle hojit rány, zabraňuje křečím a zánětům. 

    Cena je zaváděcí a je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Složení: BIO levandulový hydrolát, maceráty z BIO měsíčku lékařského,  BIO řebříčku obecného, emulgační vosk Olivoil Emulsifier, konzervant cosgard, EO levandule Hvar

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,36 €
    (490 Kč)
  • predané 1
    Kempování se západem slunce nad Blaníkem

    Máte rádi cestování? Kempování?
    Zajímá Vás jak to chodí u nás na farmě?


    Pokud ano, můžete přijet k nám a pobýt víkend na našich bezkempových místech. Platí to pro dvě osoby, stan a jedno osobní auto, případně obytný vůz.

    Západ slunce nad Blaníkem a hvězdy nad hlavou jsou k nezaplacení.

    Ohniště je připravené a dřevo je kousek v lese. Na podzim rostou houby, na jaře první bylinky, v létě květů bezpočet a i zima je u nás krásná.

    Kolem Blaníku vede spousta turistických a cyklistických tras.

    Na podrobnostech této odměny se s vámi rádi domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 47 z 50
    Měsíčková mast z macerátu

    Odhalte univerzální sílu měsíčku lékařského v naší nové macerované masti. Účinky této byliny znali již naši předci, kteří ji používali nejen na různá poškození kůže. Naše mast působí blahodárně při léčbě ran, jizev, spálenin, omrzlin, nebo i v případě hojení ekzémů, akné, či dokonce bércových vředů a hemeroidů. Je vhodná i pro vegetariány a vyrábíme ji pouze z lokálních surovin a květů našeho BIO měsíčku lékařského. Měsíčkovou mast jsme pro vás zabalili do tmavého, skleněného obalu pro její lepší ochranu.

    Klidně si můžete vybrat jinou mastičku z našeho sortimentu. Stačí připsat výběr do poznámky.  Vyberte si na našem e-shopu Herba·Roja

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Složení: s lunečnicový olej, sušený květ BIO měsíčku lékařského, včelí vosk

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,32 €
    (590 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Ochranný parfém s BIO meduňkou a pelyňkem

    Ochranný parfém s příjemně svěží vůní citronové meduňky a omamným kořenitým aroma pelyňku v sobě ukrývá další dva éterické oleje, které léčivý potenciál celého parfému jen zesilují.

    Tento parfémek jsme namíchali z BIO jojobového oleje a BIO éterických olejů z meduňky citronové, pelyňku, dobromysli a růže.

    Kulička roll-onu je z přírodního kamene - na výběr je v zelené variantě z avanturínu nebo v červené z achátu. Tyto kameny dodávají kombinaci vybraných aromaterapeutických olejů blahodárné účinky na mysl i zdraví.

    Parfém je v krásné skleněné lahvičce, která se vejde do kapsy či kabelky a je tedy vhodný na cesty, do práce, školy, ale i k použití doma. 

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    29,64 €
    (750 Kč)
  • predané 3
    Vánoční bylinkový dárek

    Vyberte si na našem e-shopu Herba·Roja cokoli v hodnotě 1000 korun a nadělte si k Vánocům bylinkový dárek nebo obdarujte někoho ze svých blízkých. BIO kvalita našich produktů a rostlinoléčebné účinky vás dozajista potěší překvapí. 

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    Pleťový krém - Bylinkový mix chrpa s růží

    Pleťový krém z našich BIO bylin chrpy a růže patří také mezi ty produkty, které bychom rádi certifikovali. Pomůžete nám?  

    Pleťový krém z BIO chrpy a růže je výborný na sjednocení pleti, proti akné, mimickým a očním vráskám i suché pokožce. Zkrátka vám nedovolí stárnout. Svou texturou pohladí a rozmazlí vaši tvář, vůní povzbudí smysly a především pomůže díky mixu našich bylinek. Tento bylinkový mix jsme původně vytvořili na přání našich zákaznic. A ty nám pomohly ho stoprocentně zdokonalit.

    Doporučujeme podpořit účinky pleťového krému dvakrát denně, při ranní a večerní péči o vaši pleť. Uchován je v elegantní dóze, která funguje na principu airless, kdy píst vytlačuje krém na principu podtlaku.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. Zaváděcí cena jen pro Hithit.

    Složení:  BIO měsíček, BIO heřmánek a BIO třezalka macerované ve slunečnicovém oleji, konopný olej lisovaný z BIO semínka, květová voda z BIO chrpy, včelí vosk, emulgační vosk,  z BIO růže, konzervant cosgard

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    41,49 €
    (1 050 Kč)
  • predané 0
    Pleťový krém - Bylinkový mix meduňka s levandulí

    Pleťový krém z našich BIO bylin, meduňky a levandule, je druhým krémem na pleť, který bychom rádi certifikovali. Pomůžete nám?  

    Tento bylinkový mix je vhodný při akné, podporuje regeneraci a uvolní vaší pokožku od napětí. Krém je účinný na všechny typy pleti.

    Doporučujeme podpořit účinky pleťového krému dvakrát denně, při ranní a večerní péči o vaši pleť. Uchován je v elegantní dóze, která funguje na principu airless, kdy píst vytlačuje krém na principu podtlaku a tak se ke krému nedostane skoro žádný vzduch, a díky tomu je krém dokonale chráněný.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. Zaváděcí cena jen pro Hithit.

    Složení:  BIO meduňková květová voda, maceráty z BIO měsíčku lékařského, z levandule lékařské a z BIO řebříčku obecného, emulgační vosk Olivoil Emulsifier, včelí vosk, konzervant cosgard, EO levandule Hvar

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    41,49 €
    (1 050 Kč)
  • predané 1
    Set pleťového krému a tělového mléka

    Chcete rozmazlit celé vaše tělo od konečků prstů na nohou až po vaši pleť na obličeji? Rozhodněte se pro náš set pleťového krému a tělového mléka z našich BIO bylin. 

    Vybrat si můžete vždy jeden pleťový krém a tělové mléko:

    ♥ pleťový krém s BIO chrpou a růží
    ♥ pleťový krém s BIO meduňkou a levandulí
    ♥ tělové mléko s BIO konopím a levandulí
    ♥ tělové mléko s BIO řebříčkem a levandulí


    Zároveň budete jedni z prvních, kteří naše nové produkty vyzkouší. 

    Byliny v těchto produktech obsažené jsou ideální pro pokožku. Regenerují, čistí ji a bojují proti ekzémům, zánětům a rankám na kůži.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. Zaváděcí cena jen pro Hithit.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    63,23 €
    (1 600 Kč)
  • predané 2
    Sada krémů a tělových mlék 2+2

    Že jeden pleťový krém a tělové mléko nestačí? Nevadí! My vám pošleme rovnou 2x pleťový krém a 2x tělové mléko. Od každého našeho nového druhu jeden.

    Dostanete od nás: 
    ♥  pleťový krém s BIO chrpou a růží
    ♥ pleťový krém s BIO meduňkou a levandulí
    ♥ tělové mléko s BIO konopím a levandulí
    ♥ tělové mléko s BIO řebříčkem a levandulí


    Budete tak nejlépe v obraze, co pro naše zákazníky připravujeme a jaké produkty potřebujeme certifikovat.

    Zároveň vás tyto produkty pohladí, zregenerují pokožku a poradí si i s různými kožními problémy. A ještě jedna radost. Jeden pleťový krém vám, podle našich zkušeností, vystačí i na čtvrt roku, při používání ráno a večer. U tělového mléka záleží, kolik své pokožce dopřejete.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. Zaváděcí cena jen pro Hithit.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    122,51 €
    (3 100 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Bylinkový workshop u nás pod Blaníkem

    Současná hektická přetechnizovaná doba nám ukazuje, že je potřeba vrátit se ke kořenům, k tomu, co bylo přirozené, proto jsme vytvořili workshop, kde získáte praktické poznatky, které v knihách nenajdete. Podělíme se o naše vlastní zkušenosti, i o to, co se nepovedlo. Ne vždycky jde vše se smíchem, ale i pláč k životu patří.

    Během zhruba 3 hodin si kromě praktických zkušeností domů odneste spoustu řezaných bylinek, bylinnou mastičku dle svého výběru či macerovaný olej z našich bylinek.

    Kurz je pro skupinu 1 až 3 osob.

    Na podrobnostech této odměny se s vámi rádi domluvíme e-mailem. 
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    138,31 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Bylinkový DIY balíček - Vyrob si sám Pleťový krém

    V bylinkovém balíčku Vyrob si sám Pleťový krém najdete vše potřebné na výrobu až pěti pleťových krémů, které budou pečovat a chránit vaši pokožku.

    Udělejte si svůj domácí workshop a nebo potěšte své blízké originálním dárkem. Je to snadné, výroba trvá maximálně dvě hodiny a všechny složky jsou v BIO kvalitě nebo určené pro výrobu BIO kosmetiky, bez chemikálií.

    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. 

    Složení: chrpová květová voda 250 ml, macerát z měsíčku lékařského 100ml, emulgační vosk Olivoil Emulsifier (INCI: Potassium Olivoyl Hydrolyzed Avena Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Potassium Hydoxide), včelí vosk, konzervant cosgard (INCI: Dehydroacetic Acid & Benzyl alcohol), bio éterický olej růže bulharská 1 ml (případně éterický olej z BIO levandule 1 ml), 3x airless obal na krémy, návod na přípravu a tři naše etikety.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    138,31 €
    (3 500 Kč)
  • predané 0
    Balíček dle výběru na našem e-shopu Herba·Roja

    Vyberte si na našem e-shopu Herba·Roja jakékoliv bylinkové produkty v hodnotě 5000 korun. Doručíme Vám je domů co nejdříve. Rádi Vám připravíme dárková balení, včetně jmenovek.

    Připravte se díky našim produktům na Vánoce. Určitě se to bude hodit. 


    Cena je včetně poštovného a balného, zaslání přes Zásilkovnu. 
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Bylinkový zážitek u nás pod Blaníkem

    A co takhle spojit vše do jednoho? 

    Přijeďte k nám pod Blaník. Ubytujeme vás na jednu noc na jednom z našich bezkempových míst, provedeme vás po našich polích, popovídáme si o bylinkách, rádi se vám budeme věnovat celý den. Můžeme si společně udělat bylinkový workshop. A rádi vám odpovíme na vaše všetečné otázky. 

    A v neposlední řadě si od nás odnesete dárek v hodnotě 1000 korun. 

    Odměnu mohou využít 1 až 3 osoby.

    Na podrobnostech této odměny se s vámi rádi domluvíme e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    276,63 €
    (7 000 Kč)