Ať je Jízda „poslepu“ vidět!

Jsme TyfloCentrum Liberec - neziskovka, jež pomáhá lidem s těžkým postižením zraku. Loni jsme s klienty zvládli první Jízdu „poslepu“. Díky Hithitu chceme dofinancovat její druhý ročník a dát o ní vědět. Pomozte nám splnit sen dalším lidem a podpořte nás!

Asi to nevybereme, ale Vám moc děkujeme!

8.8.2022

Milí dárci našeho projektu.

Chceme Vám tímto velice poděkovat za Vaše příspěvky, které jste nám zde na Hithitu zaslali! 

Do skončení projektu nám zbývá už jen pár chvilek, a bohužel to vypadá, že dalších 75 % prostředků již dohromady nedáme... 

Moc si vážíme toho, že jste do projektu šli s námi! 

Pokud máte chuť naše TyfloCentrum Liberec nadále sledovat, můžete tak učinit zde:

https://tyflocentrum-lb.cz/aktualne

https://www.facebook.com/TyflocentrumLiberec/

Pokud se setkáte ve svém okolí s osobou s těžkou vadou zraku, která má chuť se něco nového naučit, poznat se s partou prima osob, nebo se chce naučit být více soběstačná pomocí kompenzačních pomůcek či průvodcovské a předčitatelské služby, dejte jí, prosím, na nás kontakt.

Máte-li chuť nás podpořit přímo finančně, můžete tak učinit zasláním prostředků na účet naší organizace a do poznámky uveďte, že se jedná o dar. 

Bankovní spojení: 187 560 461/0300 ČSOB

Ještě jednou DĚKUJEME!

Za TyfloCentrum Liberec,

Ivana Valecká
 

356 €
vybrané z 1 390 €

25%

25% splnené

11 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Sosnová, Liberecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.8.2022 v 16:02.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 4
    Chci být součástí malého zázraku

    Dobrý skutek, kterým se stáváte součástí malého zázraku řízení pro lidi se zrakovým postižením, můžete podpořit částkou 150,- nebo jakoukoli vyšší dle svého uvážení. Děkujeme. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,96 €
    (150 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Video z Jízdy „poslepu“ 2022 o týden dřív!

    I když nevolíte přímou účast na autodromu, buďte první, kdo spatří záznam z akce. Týden před zveřejněním záznamu je video ve formátu MP4 u Vás. Prosíme o Vaši e-mailovou adresu, abychom Vám mohli zaslat odkaz ke stažení videa.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,86 €
    (500 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Fotografie účastníků Jízdy „poslepu“ s podpisy

    Taková hmatatelná památka na akci, kterých v ČR až tak moc není. Za každým podpisem bude velký kus radosti a díků. Fotografii Vám doručíme do konce 10/2022 na Vámi zadanou korespondenční adresu. Poštovní náklady jsou v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,78 €
    (800 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Komentovaná prohlídka Liberce od nevidomého průvodce

    Další exkluzivní odměna. Dva z našich klientů (Nina a Jiří) jsou znalci historie města a jeho památek. Dle domluvy Vás vždy jeden z nich provede po Liberci, a kromě spousty zajímavých informací, které získáte, to bude bezpochyby výjimečná zkušenost. Komentovaná prohlídka bude mít skupinovou podobu pro maximálně 10 osob. Na výběr vypíšeme 2 termíny. Domluva proběhne prostřednictvím e-mailu, který nám prosím zadejte.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,78 €
    (800 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Ochutnávková online lekce němčiny/francouzštiny od klientky se zrakovým postižením

    Neváhejte ani na okamžik. Začátečnickou či mírně pokročilou lekci cizího jazyka dle Vašeho výběru (němčina či francouzština) v rozsahu 60 minut Vám dopřeje naše klientka se zrakovým postižením, paní Andrea, která vystudovala TU Liberec a je majitelkou jazykových certifikátů. Individuální výuka proběhne v termínu dle domluvy s lektorkou. Uskuteční se online přes Google Meet. Uveďte na sebe prosím e-mailový a telefonický kontakt pro snadnou domluvu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,78 €
    (800 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Záběry z vozu při Jízdě „poslepu“

    Tak to je opravdu libůstka. Nasajte super atmosféru přímo z jízdy „poslepu“. Prosíme o Vaši e-mailovou adresu, abychom Vám mohli po skončení Jízdy zaslat odkaz ke stažení vzniklého videa z kabiny ve formátu MP4.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,72 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Užijte si podzimní koncert v TyfloCentru Liberec

    Přijměte pozvání na koncert klienta TC Liberec, kytaristy pana Jiřího, který se uskuteční na podzim 2022 v Liberci na Králově háji. Program potrvá přibližně 2 hodiny v odpoledním čase, bude spojen s občerstvením a prohlídkou prostor naší organizace. Získejte navíc autogram od hlavního hudebníka! Pozvánku na akci Vám zašleme s předstihem na Vámi zadaný e-mail. Vstup v ceně 1.000,- platí pro dvě osoby.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,72 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Buďte u toho s námi přímo na autodromu!

    Exkluzivní šance zažít prostory známého závodního okruhu a navíc být při tom, když se Jízda „poslepu“ děje! Akce proběhne na konci srpna 2022 ve všední den v dopoledním čase 9:00 - 12:00. Prohlédnout si budete moci vnitřní i venkovní prostory závodního okruhu a budete svědky všech jízd našich klientů se zrakovým hendikepem. Podrobnosti Vám včas zašleme na Vámi zadaný e-mail. Vstup na akci bude rezervován na Vaše jméno.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,58 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Masáž od nevidomého maséra!

    A teď pozor, odměna jen v limitovaném množství. Jeden z klientů TyfloCentra, profesionální masér pan Jiří, nabízí své masérské dovednosti našim milým dárcům. Termín si s naším klientem smluvíte individuálně po proběhlé akci. Masáž pohybového aparátu dle Vaší preference v rozsahu 1 hodiny proběhne v centru Liberce. Prosíme o zadání Vašeho e-mailu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,44 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Balíček 5 online lekcí němčiny/francouzštiny od klienty se zrakovým postižením

    Mimořádná šance. Balíček 5 začátečnických či mírně pokročilých lekci cizího jazyka dle Vašeho výběru (němčina či francouzština) v rozsahu á 60 minut Vám dopřeje naše klientka se zrakovým postižením, paní Andrea, která vystudovala TU Liberec a je majitelkou jazykových certifikátů. Individuální výuka proběhne v termínech dle domluvy s lektorkou. Uskuteční se online přes Google Meet. Uveďte na sebe prosím e-mailový a telefonický kontakt pro snadnou domluvu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    143,00 €
    (3 600 Kč)
  • Vypredané!!
    Tyfloknoflík

    Chcete-li mít u sebe praktický knoflík pro štěstí z keramické dílny TyfloCentra, zvolte tuto malou, ale originální odměnu. Bude Vám doručen poštou na Vámi zadanou korespondenční adresu. Poštovní náklady jsou v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,94 €
    (200 Kč)