Pojďte s námi otevřít větší a veselejší SKÁKALPES!

Pojďte s námi otevřít SKÁKALPES, dětský concept store a výběrovou kavárnu s dětským koutkem: místo pro život s dětmi (nejen) ve městě! Vybrané peníze využijeme na vybavení kavárny a výrobu našich praktických a krásných produktů.

  • moje maličkost, SKÁKALPSOVA máma

  • a to jsme my, SKÁKALPSOVA rodina

  • Zdravá láhev motiv Skákalpes

  • svačinový box

  • Zdravá láhev motiv Zálesák

  • Lodě

  • Tetovačky Skákalpes

  • Tetovačky Divá zvěř

  • tetovačky Zálesák

  • zahrajte si lodě

  • skákal pes přes gumes

  • Skákací guma

  • upcyklovaná svíčka

  • tetovačky v akci

  • památníky - vzory

  • upcyklované památníky

  • upcyklovaná svíčka i s doplněním

  • čajový balíček od Meetea

  • Profi headshot

  • 10 upravených fotek od Veroniky Rážové

3 893 €
vybrané z 9 874 €

39%

39% splnené

139 ľudí prispelo

Komunita, Ekológia

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.7.2022 v 14:08.

Zobraziť všetky odmeny

Jsme jediné místo svého druhu: 2v1 ekologický concept store a kavárna s dětským koutkem a zahradou v centru Prahy. Podporujeme život s dětmi i život ohleduplnější vůči přírodě a lidem, aby i nadále vzkvétaly zelené louky a spolu s nimi i všichni ti, kteří přes ně chtějí skákat!  


SKÁKALPES je místo na pražských Vinohradech, v němž se snoubí lesní mýtina s nostalgií i dětskou hravostí! Místo, kde je vše přizpůsobeno dětem a také rodičům! Místo, které podporuje udržitelné a ekologické nakupování, protože sdružuje poctivé lokální značky i výběrový secondhand. 




 

SKÁKALPES je totiž obchod s myšlenkou, příběh za něj píše život sám! A v čem je výjimečný? Nejen v tom, že má smysl pro hravost a radost, ale i v tom, že umí najít kvalitní české a slovenské značky nebo i sám stvořit to, co v současné produkci chybí, a zároveň se vyhnout lapačům prachu převlečeným za hračky nebo ukřičeným knížkám na "jedno použití". Navíc umí vybrat opravdu zdravé a opravdu dobré mlsání (ano, i to jde!), připravit ten nejlepší direct-trade čaj nebo perfektní výběrovou kávu. SKÁKALPES vizí je zkrátka vytvořit místo v centru Prahy přátelské nejen dětem, ale především rodičům, protože i rodiče jsou taky lidi .) 

Pojďte nám pomoct znovu-otevřít tohle skvělé místo! Naší kamennou prodejnu SKÁKALPES jsme museli na konci ledna uzavřít, protože jsme se rozhodli přestěhovat do větších bezbariérových prostor na Francouzské ulici č. 15, a nejen to: náš koncept rozšířit a nabídnout tak rodičům i to, po čem se v Praze tak trochu slehla zem: výběrovou kavárnu se stylovým dětským koutkem a zahradou. Je to velké sousto, a tak potřebujeme vaši pomoc!
 


Jmenuji se Káťa a před 3 lety na jaře 2019 jsem otevřela kamennou prodejnu SKÁKALPES se smysluplnou dětskou módou a hračkami. Několik měsíců po otevření našeho vysněného místa na pražských Vinohradech ale diagnostikovali mojí tehdy čtyřleté dceři Agnes leukémii, což převrátilo život naší rodiny doslova naruby. I přes velkou počáteční investici jsme chtěli obchod zavřít, ale Agnes si to nepřála, a tak jsme i s pomocí přátel bojovali dál na více frontách. Po celou dobu její intenzivní léčby, kdy jsem vkládala veškerý čas, lásku a energii do péče o ní, jsem se nemohla věnovat rozvoji naší prodejny. Mnoho času na jejího mladšího brášku Mikuláše také nebylo. Naštěstí jsme vše zvládli, a tak jsme začali doufat, že se věci vrátí do pořádku a že i já se budu moct věnovat rozvoji prodejny. V tu dobu ale přišel covid, úmorně dlouhé lockdowny a odliv lidí z kamenných prodejen, takže s existencí SKÁKALPSA to bylo opět nahnuté. Poté, co pominuly největší vlny pandemie, jsme pochopili, že náš obchod není na tehdejším místě a v tehdejší podobě životaschopný. Rozhodli jsme se ale nevzdat to, přestěhovat se do vhodnějších prostor na frekventované ulici a náš koncept rozšířit. 
 

Z vybraných peněz bychom chtěli zafinancovat provozní náklady v prvních měsících a pohledávky, práce související s rekonstrukcí, chladící vitrínu na dorty, vinotéku, kávovar, gastro myčku, květiny a zahradu vybavit herními prvky. Kdo ví, kolik takové věci stojí, chápe také, že naše cílová částka 250 000 Kč je spíš takovým nutným minimem. Proto, pokud by se vybralo víc peněz, budeme neskonale šťastní a za tyto peníze budeme moct pořídit nejen pěkné vybavení dětského koutku a zahrady herními prvky, ale i rozšířit sortiment a nakoupit další značky barefoot obuvi nebo vytvořit větší výběr knížek a kvalitního oblečení. 

Protože víme, že to má smysl a věříme, že je takové místo potřeba! Ale upřímně, doteď jsme na to byli sami.. zadlužili jsme náš rodinný rozpočet a v těžkých chvílích táhli sami břímě všech investic při rozjezdu nového podnikání, takže jsme se vyčerpali... Ovšem nevzdáváme to, ale teď potřebujeme pomoc s financováním rekonstrukce i vybavení, aby mohl otevřít nový, větší a veselejší SKÁKALPES! Věříme, že díky vám, skvělým lidem, kteří nás podpoří na Hithitu, se bude moct SKÁKALPES i naše rodina postavit znovu na nohy a SKÁKAT VESELE DÁLE! Tak moc děkujeme! 


 

SKÁKALPES chce rozdávat čistou nefalšovanou radost a veselí (jak jinak), a proto se pustil i do vlastních produktů s hravým, ale zároveň stylovým českým designem z pera ilustrátorky Magdalény Gurské nebo z upcyklovaných materiálů. Pořídíte tak u nás třeba ty nejvíc cool památníky, tetovačky, vychytanou zdravou láhev nebo skákací gumu, díky nimž bude i vaše dítko veselo stále.. Jo a ještě něco, máme připravenou i menší půjčovnu společenských šatů a kostýmů, protože není přeci vždy nutné mít doma skříň narvanou spidermany, vílami nebo dinosaury. 

Náhled našich odměn najdete tady nebo v galerii: 

Aktuality

16.7.2022 SKÁKALPES přece nehází jen tak flintu do žita!

 Zítra v poledne končí naše kampaň na Hithitu, kterou jsme potřebovali k našemu rozjezdu! Ano, chybí nám ještě hodně... Ale zázraky se dějí, a proto Vás prosíme: Podpořte nás ještě, jestli můžete nebo alespoň zasdílejte přátelům, jinak budeme muset zvažovat, jestli nehodíme někdy v blízké…

Viacej

24.6.2022 Update zvýhodněného vstupného! 80 Kč na max 3 hodiny! Nechce se nám vůbec počítat a tak jsme se rozhodli, že naše hernička bude mít jednorázový vstup

Krásný den! Ano, je to tak... zjistili jsme, že toho máme až nad hlavu a radši vám uděláme luxusní latéčko, než abychom počítali minuty .) Proto vyhlašujeme vstupné do herny pro 1-10 leté za 80 Kč (a 50 Kč za sourozence ať je jeden nebo jich je víc)! To znamená, že zvýhodněné vstupy jsou také…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 14
    ​Dobrý pocit

    Pokud rádi pomáháte a nic nepotřebujete, máme pro vás dobrý pocit! Poskočíme radostí a hned vám jej vyšleme! 
    • Částku můžete samozřejmě libovolně navýšit podle toho, jak moc silný dobrý pocit chcete obdržet.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 10
    Zahrajme si lodě! PDF k tisku

    Útok na B5! Zásah, potopená! Pamatujete? Jestli ano, tak si pojďte zase zahrát! A pokud nepamatujete, pojďte si taky zahrát, lodě jsou skvělá hra, ať už do vlaku, na tábor, na chalupu nebo jako relax při obědové pauze!
    • Pošleme vám ve formátu PDF krásný herní plánek i s návodem, který stačí jen vytisknout, přestříhnout napůl a už můžete rozestavět svou flotilu! Za výtvarným zpracováním hledejte skvělou ilustrátorku Magdalénu Gurskou.
    • Náhled na barevnou verzi najdete v galerii (posíláme obě - barevnou i černobílou, pro ty, kteří upřednostňují černobílý tisk)

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,92 €
    (150 Kč)
  • zostáva 41 z 50
    Skákací guma Hop a skákal dále...

    Samozřejmě, že SKÁKALPES miluje skákání! Je to zdravé, je to offline a je to super zábava!
    • Kvalitní 5metrová česká skákací guma v krásných barvách může být nejen parádním dárkem, ale i nepostradatelnou výbavou každého výletu!
    • V praktickém balení najdete nejen gumu, ale i stručný, avšak výstižný návod na skákání gumy: 295 Kč i s doručením na Zásilkovnu!
    • Do poznámky můžete zadat, jaký odstín si přejete poslat: purpurová, limetková či lesní zeleň.
    • Náhled  v galerii

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,65 €
    (295 Kč)
  • zostáva 41 z 100
    2x Káva / čaj a 2x koláč či dortík ve SKÁKALPES kavárně či sebou

    • 2x káva nebo čaj dle vlastního výběru + 2x koláč/ dort + 2x karafa vody 0,5 l
    Přijďte k  nám na vynikající výběrovou  kávu od české pražírny Beansmith's nebo luxusní konvičku s čajem od Meetea studia. K tomu si můžete vybrat poctivý koláč či dortík, ať už klasický, raw nebo bezlepkový, prostě dobrotu dle vlastního výběru. Všechno vám naservírujeme na krásném vintage porcelánu nebo zabalíme sebou. Vyzvednout si můžete kdykoliv!
    • Voucher platí do konce roku 2022 a pošleme vám ho na e-mail.  

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,01 €
    (380 Kč)
  • zostáva 496 z 500
    3x tetovačky Skákalpes / Divá zvěř / Zálesák

    Ozdobte se našimi báječnými  dočasnými tetovačkami za zvýhodněnou cenu 110,-/ ks (místo 149,-/ks) - 3x 110,- + 70,- poštovné. 
    • Zásilkovnou Vám pošleme báječný set 3 tetovaček plný lišek, hub i lučních květů. Pokud doma některý motiv neužijete (o čemž dost pochybujeme), poslouží vám jako originální dárek! Tohle tetování je totiž rozhodně zábava a vydrží dlouhé dny!
    • Dermatologicky testováno.
    • V galerii najdete všechny tři motivy od naší vrchní ilustrátorky Magdalény Gurské.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,80 €
    (400 Kč)
  • zostáva 190 z 200
    Zdravá láhev - motiv SKÁKALPES

    V ČR kompletně vyráběná Zdravá láhev ® s ilustrací od Magdalény Gurské, která vám i vašim dětem vydrží dlouhé roky, a navíc je vyrobena z bezpečného medicínského materiálu (bez ftalátů, změkčovadel, BPA , BPS).
    • Hravý, originální a zároveň estetický motiv myslivce v lese můžete koupit jenom tady na Hithitu a to ještě za zvýhodněnou cenu 370 Kč /místo 399 Kč + doprava s balným 75,- ! 
    • Náhled v galerii

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,58 €
    (445 Kč)
  • zostáva 197 z 200
    Zdravá láhev - motiv ZÁLESÁK

    V ČR kompletně vyráběná Zdravá láhev ® s ilustrací od Magdalény Gurské, která vám i vašim dětem vydrží dlouhé roky, a navíc je vyrobena z bezpečného medicínského materiálu (bez ftalátů, změkčovadel, BPA , BPS).
    • Hravý, originální a zároveň estetický zálesácký vzor můžete koupit jenom tady na Hithitu a to ještě za zvýhodněnou cenu 370 Kč /místo 399 Kč + doprava s balným 75,- ! 
    • Náhled v galerii

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,58 €
    (445 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Originální upcyklovaný památník

    Můžeš kreslit, můžeš psát, ale listy netrhat, památník to nemá rád, protože je kamarád..!
    • Covid nám nejen ukázal, jak drazí a důležití jsou pro nás naši přátelé, ale také, jak cenné je mít na ně nějakou skutečnou upomínku. Památník je zároveň retro, zároveň i žhavá novinka do postcovidové doby, ve které nás už online svět prostě někdy zmáhá!
    • Pojďme si pořídit něco trvanlivého a hodnotného, co nás bude provázet životem!
    SKÁKALPES památník vznikl ve spolupráci s knihařskou dílnou Jarmily Sequensové. Každý v sobě nese kus knihařského řemesla a každý je ručně vyrobený originál, který vydrží s přehledem i drsnější zacházení předškoláků a školáků!
    • Do poznámky můžete uvést, o jaký motiv přebalu byste měli zájem. Motivy: tmavě modrá pomněnka, černo-červená kostka, žlutá secese, fialová louka, růžová louka. 
    • Náhled v galerii

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    18,52 €
    (469 Kč)
  • zostáva 13 z 14
    ​Unikátní upcyklovaná svíčka Myslivec

    Víte, že myslet se dá nejlíp u plamene svíčky? Tak pokud jste také myslivec, pojďte myslet u plamene!
    • K tomu vám dáme jedno doplnění zdarma! Každá svíčka je originál, každá se dá znovu naplnit a každá Vám prosvětlí vlahé letní večery. Jak naše svíčky vypadají, se můžete podívat v galerii! Směs českého včelího vosku s trochou přírodního sójového oleje pro zlepšení vlastností, jemných přírodních esenciálních olejů dozdobených lisovanými květinami z Jizerek, to vše ve vintage skleněné dóze či misce, která byla ozkoušena tak, aby vydržela i vášnivý žár plamene.
    • Až vyhasne, stačí ji donést zpátky do SKÁKALPSA a my Vám ji do týdne doplníme! Ať žije upcyklace a romantika!

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,35 €
    (490 Kč)
  • zostáva 13 z 20
    10x Zvýhodněný vstup do herničky (600,- místo 800,-)

    Jen tady na Hithitu vám nabízíme omezené množství zvýhodněných vstupů do naší herny platných do konce roku 2022.
    • Ano, vstup do našeho dětského koutku bude zpoplatněn (prvních 20 min. máte vždy zdarma, abyste se mohli rozkoukat a třeba si nakoupit) a bude stát běžně 80 Kč. S Hithit zvýhodněnou cenou vyjde jedna hodina pro vaši ratolest (od 1-10 let) na 60 Kč, a to se rozhodně vyplatí!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,70 €
    (600 Kč)
  • zostáva 194 z 200
    SET: Zdravá láhev a svačinový box

    Zdravá láhev® v našem designu  a praktický svačinový box, na kterém najdete vyjímatelný list se stylovým rozvrhem za zvýhodněnou cenu: 595 Kč /místo 669,-/ + doprava 75,- 
    • Zdravá láhev s naším designem je prostě cool, o tom jsme už psali, ale co si k tomu pořídit ve stejném designu ještě i svačinový box? Ten se hodí prostě vždycky...
    • Jeho víko obsah neprodyšně uzavře, takže nic se nevysype ani nevyteče. Materiál je stejný jako u Zdravé láhve, tedy také zdravotně nezávadný. Jako bonus má navíc box vyjímatelný list s obrázkem na jedné a s rozvrhem na druhé straně, takže podle chuti a nálady lze zvolit, jaký motiv bude navrch. 
    • Náhled v galerii

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    26,46 €
    (670 Kč)
  • zostáva 13 z 15
    Dárkový balíček se 3 exkluzivními čaji ze studia Meetea

    Jedinečný balíček tří unikátních direct-trade čajů s brožurou nabitou informacemi od pravých čajových mágů, kteří se za čajovými lístky nebojí jet přes půl světa. Přímo na čajových farmách na vlastní jazyk zkoušejí to nejlepší, co může čajový svět nabídnout, abychom i my tady v ČR  mohli následně tyto skvosty ochutnávat.
    • Balíček vám zašleme Zásilkovnou nebo si jej můžete vyzvednout ve SKÁKALPES kavárně - stačí to uvést do poznámky. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,25 €
    (690 Kč)
  • zostáva 13 z 15
    Degustační čajový workshop ve SKÁKALPSOVI

    Svižný čajový workshop vedený formou degustace se studiem Meetea pořádaný ve SKÁKALPSOVI.  
    • Krátké představení čajového výběru a pak už jen chutě, vůně a sdílení dojmů z 10 špičkových čajů v řadě vedle sebe.
    • Jako bonus se můžete dozvědět, zda existuje červený čaj, proč se mají nahřívat konvičky, anebo, jak přesně vzniká puerh! Díky tomuto workshopu se dozvíte nejen to, jak správně čaj připravit, ale také ochutnáte to, co jste ještě nikdy neochutnali..!  

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    34,36 €
    (870 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    20x zvýhodněný vstup do herničky (1000,- místo 1600,-)

    Jen tady na Hithitu vám nabízíme omezené množství zvýhodněných vstupů do naší herny platných do konce roku 2022.
    • Ano, vstup do našeho dětského koutku je zpoplatněn (prvních 20 min. máte vždy zdarma, abyste se mohli rozkoukat a třeba si nakoupit) a bude stát běžně 80 Kč. S Hithit zvýhodněnou cenou vyjde jedna hodina pro vaši ratolest (od 1-10 let) dokonce na 50 Kč, a to se rozhodně vyplatí!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 17 z 18
    Kurz angličtiny pro rodiče s možností hlídání dětí

    To je samé plávání s prťaty, cvičení pro nejmenší, angličtina dětem, ale co maminky a tatínci? Mají si kde hrát? Ať už jste začátečník nebo pokročilý, když člověk jazyk nepoužívá, zakrní a naskočit potom znovu do práce je o to těžší.. seberozvoj je prostě nutnost dnešní doby, ale nejen to, je to i skvělý oddech od rodičovských povinností!  
    • Kurz vede česká lektorka s  více jak 10letou učitelskou praxí a obsahuje  5 lekcí po 50 min. / max. 6 lidí ve skupině v časech 9-10 h nebo 18-19 h. nebo 19-20 h. (večerní kurz s možností neurolingvistické metody wineglish – laicky řečeno: sklenka vína pro lepší učení).
    • 1 x týdně + 1x týdně online zábavné výukové materiály navíc: lekce probíhají úterý / čtvrtek.
    • Začátek kurzu v týdnu od: 6. září / 11. října / 15. listopadu - do poznámky napište, o jaký termín, den a hodinu máte zájem.  Zvýhodněná cena 1840 Kč /místo 2270,-/ platí jen tady na Hithitu 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    72,67 €
    (1 840 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Dětský koutek na dva měsíce GRÁTIS!

    Přijďte k nám kdykoli a mějte vstup do dětského koutku po 60 dní od prvního vstupu zdarma!  ​
    • ​Dvou měsíční poukaz pošleme online, takže se z něj může stát i perfektní dárek! Nabídka platí exkluzivně tady na Hithitu!
    • Poukázka je platná do konce roku 2022.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    75,04 €
    (1 900 Kč)
  • zostáva 7 z 8
    Seznámení s filosofií - 5 individuálních lekcí s možností hlídání dětí

    Proč Billie Ellish zpívá „I think therefore I am“? Jak si Heidegger představoval autentické bytí? Proč Nietzsche tvrdil, že Bůh je mrtev? A nežijeme všichni náhodou v nějakém Matrixu nebo dokonce v Platónově jeskyni?
    • Pokud vám tyto a podobné otázky prostě nedají spát, nebo chcete pomoct s přípravou na zkoušku z filosofie na VŠ, nebo pokud jste na střední všechny hodiny společenských věd samou nudou prospali, ale teď je vám to líto, pojďte se seznámit s možnými odpověďmi a načerpat něco z tradice západní filosofie, díky které se zformovala i naše současná civilizace.
    • Lekcemi, ve kterých se meze otázkám rozhodně nekladou, vás provede absolventka magisterského oboru filosofie na ÚFARÚ na Filosofické fakultě UK. Lekce můžou probíhat přímo ve SKÁKALPSOVI nebo online: 2400,- / 5 individuálních lekcí dle domluvy. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    94,79 €
    (2 400 Kč)
  • zostáva 12 z 12
    Profi Headshot za skvělou cenu

    Nemáte děti nebo jste si nevybrali žádnou z odměn, ale náš projekt je vám sympatický? Tak třeba právě pro Vás máme tuhle úžasnou odměnu: 1x profesionální (business) headshot, který skvěle využijete na CV, sociální sítě či business vizitku.

    V ČR umí vyfotit tento typ portrétu, na kterém vypadá dobře opravdu každý,  jen málokdo. Jedním z těch, kteří to mistrně zvládají, je fotograf Michal Souček, který vám tento profi HEADSHOT s tmavým pozadím vytvoří - podívejte se na ukázku jeho práce do galerie. 
    • Výstupem pro vás bude online zaslaná upravená fotografie v profesionální kvalitě.  
    • Focení se může uskutečnit dle domluvy v ateliéru na Vinohradech nebo u nás ve SKÁKALPES kavárně 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    117,30 €
    (2 970 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Oslava na SKÁKALPES zahradě ve všední den

    Chcete uspořádat menší oslavu na baby-friendly místě se skvělým servisem, příjemnou zahrádkou, možností grilování a ještě v centru Prahy? Pak je tato odměna přímo pro vás! Uspořádáme vám 3-4hodinovou oslavu na SKÁKALPES zahrádce, zatímco bude u nás probíhat klasický provoz! Oslavu naplánujeme kdykoli do konce září ve dnech Po-Pá se začátkem nejpozději v 17h., v sobotu pak se začátkem nejpozději ve 14h.
    • Cena zahrnuje pronájem naší zahrádky s grilem a posezením v centru Prahy, zázemí kavárny, milý a usměvavý personál, úklid po akci, 1l té nejlahodnější filtrované kávy (nebo 5 espresso drinků), 2 druhy poctivé domácí limonády v 5 l džbánu, 2x 1l karafu s vodou.
    • 800,-/ h. místo 1200,-/ h. Oslava tedy celkově 3200,- / místo 4 800,- (ušetříte 1 600 Kč).
    • Na akci lze přinést vlastní dort či jídlo. Po domluvě také zajistíme dort, občerstvení, limonády, prosecco či víno dle vlastního výběru. Umíme také zajistit profi focení během akce nebo různé aktivity pro děti.
    • Prostory jsou vhodné pro 12 osob (včetně dětí).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    126,38 €
    (3 200 Kč)
  • zostáva 11 z 11
    Rodinné focení - 10 upravených profi fotek

    Vyberte si jako odměnu zvěčněnou vzpomínku: 10 upravených online fotografií od profesionální fotografky Veroniky Rážové, která dokáže dokonale zachytit atmosféru i emoce každé chvíle!  
    • Focení probíhá po dohodě v exteriéru na Vinohradech nebo ve SKÁKALPES kavárně. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    184,44 €
    (4 670 Kč)
  • zostáva 4 z 6
    Oslava ve SKÁKALPES kavárně za parádní cenu

    Mít 4 hodiny SKÁKALPSA jen pro sebe? Žádný problém – neděle (případně i soboty) máme vyhrazeny právě pro takové záležitosti!
    • Cena zahrnuje pronájem našich stylových prostor se zahradou v centru Prahy, jeden milý a usměvavý personál k ruce, slavností výzdobu, úklid po akci, 1l té nejlahodnější filtrované kávy (nebo 5 espresso drinků), 2x 0.6 l výběrového čaje dle vlastního přání, 2 druhy poctivé domácí limonády v 5 l džbánu, 2x 1l karafu s vodou.
    • 1400,-/ h. místo 2200,-/ h. dopolední (10-14h) / odpolední (14-18h) nebo dle domluvy: oslava tedy celkově: 4 hodiny: 5600,- / místo 8 800,- (ušetříte 3 200 Kč).
    • Na akci lze přinést vlastní dort či jídlo. Po domluvě Vám také vše potřebné zajistíme - od slavnostního dortu na přání, slaných i sladkých občerstvení po limonády, prosecco či víno dle vlastního výběru. Navíc umíme zajistit i profesionální focení během akce nebo různé aktivity pro děti.
    • Prostory jsou vhodné až pro 20 osob (včetně dětí). 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    221,17 €
    (5 600 Kč)
  • zostáva 14 z 14
    Oslava ve SKÁKALPES kavárně za lepší cenu

    Mít 4 hodiny SKÁKALPSA jen pro sebe? Žádný problém – neděle (případně i soboty) máme vyhrazeny právě pro takové záležitosti!
    • Cena zahrnuje pronájem našich stylových prostor se zahradou v centru Prahy, jeden milý a usměvavý personál k ruce, slavností výzdobu, úklid po akci, 1l té nejlahodnější filtrované kávy (nebo 5 espresso drinků), 2x 0.6 l výběrového čaje dle vlastního přání, 2 druhy poctivé domácí limonády v 5 l džbánu, 2x 1l karafu s vodou.
    • 1700,-/ h. místo 2200,-/ h. dopolední (10-14h) / odpolední (14-18h) nebo dle domluvy: oslava tedy celkově: 4 hodiny: 6 800,- / místo 8 800,- (ušetříte 2 000 Kč).
    • Na akci lze přinést vlastní dort či jídlo. Po domluvě Vám také vše potřebné zajistíme - od slavnostního dortu na přání, slaných i sladkých občerstvení po limonády, prosecco či víno dle vlastního výběru. Navíc umíme zajistit i profesionální focení během akce nebo různé aktivity pro děti.
    • Prostory jsou vhodné až pro 20 osob (včetně dětí). 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    268,56 €
    (6 800 Kč)
  • zostáva 7 z 8
    Celý den SKÁKALPES

    Náš báječný prostor v sobotu nebo v neděli jen pro vás, a ještě s velkou slevou? Ano, to také umíme! Firemní akce pro děti zaměstnanců, místo pro váš vlastní workshop nebo prostě jen velká dětská party?
    • Cena zahrnuje pronájem našich stylových prostor se zahradou v centru Prahy, jeden milý a usměvavý personál k ruce, tématickou výzdobu, úklid po akci, 2l té nejlahodnější filtrované kávy (nebo 10 espresso drinků), 2x 0.6 l výběrového čaje dle vlastního přání, 2 druhy poctivé domácí limonády v 5 l džbánu, 2x 1l karafu s vodou.
    • Samozřejmostí je možnost zajištění jídla či vinného baru.
    • Na celý den může být SKÁKALPES Váš za 14 000,- / místo 18 000,- 
    • Prostory jsou vhodné až pro 20 osob (včetně dětí). 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    552,92 €
    (14 000 Kč)
  • zostáva 9 z 9
    Perfektní svatební video

    Plánujete svatbu a rádi byste zvěčnili tyto jedinečné životní okamžiky na video, ale nevíte, na koho se obrátit?
    • Jestli se vám líbí naše video na Hithitu, můžete si jako odměnu vybrat pořízení svatebního videa od precizního Videootce: Michala Součka, který vám vytvoří autentické svatební video, jenž dokonale zachytí atmosféru vaší slavnostní události!
    • Výstupem bude cca 3. minutové video prostoupené emocemi nejkrásnějších momentů celého vašeho svatebního dne

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    947,87 €
    (24 000 Kč)
  • Vypredané!!
    10x Zvýhodněný vstup do herničky (550,- místo 800,-)

    Jen tady na Hithitu vám nabízíme omezené množství zvýhodněných vstupů do naší herny platných do konce roku 2022.
    • Ano, vstup do našeho dětského koutku bude zpoplatněn (prvních 20 min. máte vždy zdarma, abyste se mohli rozkoukat a třeba si nakoupit) a bude stát běžně 80 Kč. S Hithit zvýhodněnou cenou vyjde jedna hodina pro vaši ratolest (od 1-10 let) na 55 Kč, a to se rozhodně vyplatí!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    21,72 €
    (550 Kč)