Psí život - poznej ho díky hořkosladkému knižnímu příběhu

„Chceš vědět, na co myslí (Tvůj) pes? Po přečtení této knihy Tě to zase přejde.“ :-) (Ne)obyčejný příběh z olomouckého sídliště, jenž však nepojednává jen o psech, ale i o lidech. Svůj svět již znáš. Toužíš poznat i ten psí? Stačí podpořit tento projekt.

PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ je na světě! Pomozte jej vydat. ♥

18.4.2024

Přátelé,

je to tady! Dlouho jsem odolával prosbám o napsání pokračování Psího života, kterým již od roku 2022 podporuji nemocné pejsky z organizace Jezevčíci v nouzi.
Nicméně druhý díl je napsán! PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ půjde ve šlépějích svého staršího bratříčka, neboť i on bude zmíněné podpory JVN nedílnou součástí.
Křest proběhne 15. června na Radíkově na jubilejním 10. Dnu s úsměvem JVN.
Aby k tomu mohlo dojít, je třeba získat peníze na jeho vydání. Právě proto jsem založil projekt zde na Hithitu, kde vydání můžete formou zakoupení jedné z krásných odměn podpořit - tak jako před dvěma lety u 1. dílu: Předkoupení samotné knihy Psí život 2? Túra s Jardou po jesenických místech, kde se příběh odehrává? Soukromé autorské čtení? Stačí si vybrat! 
Pomozte tomu, aby byl projekt úspěšný, kniha mohla vyjít a i nadále podporovat pejsky z Jezevčíků v nouzi. Moc děkuji!
Se srdečným pozdravem
Jarda a švýcarský ovčák Ari, hlavní hrdinové Psího života 1 i 2

Psí život coby vánoční dárek!

5.11.2022

Přátelé, byť uplynuly již (či teprve?) čtyři měsíce od vydání knihy, jen hlásím, že první náklad, který jste podpořili zakoupením odměny, se rozebral za pouhé čtyři týdny! :-) 

A aby toho nebylo málo, první dotisk se blíží ke stejnému úspěchu. Přesně před měsícem se Psího života prodal jubilejní tisící výtisk a zásoby se stále tenčí - právě i díky podpoře hendikepovaných Jezevčíků v nouzi, blížícím se Vánocům a krásným čtenářským ohlasům na Databázi knih.

Kdybyste někomu chtěli udělat radost koupí knihy, popř. alespoň zasdíleli níže uvedený odkaz (a to platí i pro tým Hithitu :-)), aby se dostala mezi další potenciální zájemce a podporovatele pejsků, budu za to moc rád. Jak jsem zmínil: Vánoce za dveřmi!

Psí život pomáhá JVN: jaroslav-irovsky.cz/psi-zivot-a-jvn

Děkuji, mějte se krásně a přeji vše dobré,

Jaroslav

Podpořme Jezevčíky v nouzi

15.7.2022

Přátelé, projekt na Hithitu skončil již před dvěma měsíci, i tak sem ještě občas hodím nějakou zásadní novinku. Snad vám tedy na mail dojde. :)

Ve středu večer jsem navázal přátelství s olomouckými Jezevčíky v nouzi. Z každé knihy za 229 Kč, kterou OSOBNĚ prodám, jim věnuji padesát korun. Jen za zmíněnou středu a včerejšek se prodalo přes 70 výtisků!

Na Palmknihy byl Psí život se štítkem Bestseller veden na 1. místě nejprodávanějších novinek - do doby, než ze seznamu zmizel, neb se u něj včera objevila informace: Vyprodáno. :) A k tomu ty krásné čtenářské ohlasy!

Kdoví, půjde-li to tak to dál, může se stát, že kompletní 700kusý náklad bude brzy fuč a dotisknou se další, čímž se mi splní sen rozprodat jej celý a překročit pro mě bájnou hranici 1000 prodaných výtisků, což se mi u žádné z dřívějších knih nepovedlo.

Ale čert to vem. Jde mi nyní hlavně o podporu hendikepovaných pejsků. Kdybyste mi v tom chtěli pomoci, přikládám odkaz na příspěvek z mé fanstránky, kde o této spolupráci informuji:

Pomozte Jezevčíkům v nouzi

Kdybyste jej chtěli zasdílet či jakýmkoliv jiným způsobem dostat mezi lidi, bylo by to skvělé.

Mockrát díky a přeji krásné léto!

Jaroslav

Wow, už to začíná! 😮

28.6.2022

Mockrát děkuji za první krásná hodnocení a komentáře!

https://www.databazeknih.cz/knihy/psi-zivot-495810 *

Mohu-li poprosit: Jste-li též zaregistrováni na DK, popř. to máte v plánu, přidejte i vy (JAKÉKOLI) dojmy k těm dosavadním, až knížku dočtete.

Rád bych totiž oslovil majitele jesenických regionálních krámků či tamních a olomouckých zverimexů, ale nerad bych jim nabízel "zajíce v pytli". Pomohli jste Psoživotu na svět, pomozte mu tímto dostat se i mezi lidi. Budeme vám oba vděčni.

Psí život je na světě!

16.6.2022

Mé osmé bejby dnes dorazilo domů! ❤ Jsem hrdý, šťastný, spokojený, dojatý...

Ještě jednou mnohokrát děkuji každému z vás, kdož jste podpořili projekt, neb to, že je na světě, je především vaše zásluha.

Knihu začnu rozesílat ihned po získání Zákaznické karty od České pošty, o niž jsem zažádal již před více než dvěma týdny, ale jaksi se na mne (klasicky) vybodli... Do konce příštího týdne však (doufám) předám a rozešlu vše.

A znovu dodávám - jste-li na DK, klidně si Psí život můžete přidat do seznamu a po jeho přečtení se v rámci hodnocení vyjádřit. Mně i jemu by to v rámci PR, reklamy či zpětné vazby hodně pomohlo. :)

Psí život na Databázi knih

3.6.2022

Milí přispěvatelé, jste součástí Databáze knih? Pokud ano, můžete si již přidat mou knihu do Chystám se číst či Knihotéky. Několik lidí tak již učinilo. :) Viz klik na -> Psí život.

Budu samo moc rád, pokud po jeho přečtení přidáte jakoukoliv zpětnou vazbu. Vychází již za dva týdny! 

A jste-li již mých knih znalí a máte je rádi, můžete si klidně přidat i mne samého: Mezi své oblíbené autory! :)

Přeji hezký víkend, Jarda

Poděkování z jesenické dovolené

16.5.2022

Na dva týdny jsem utekl z civilizace do milovaných Jeseníků, a tak jsem vám, m(il)í přispěvatelé, natočil za dnešní celodenní túry děkovné video za podporu.

To jsem ještě netušil, že se v jejím průběhu přidali další, kteří projekt podpořili, a že vybraná částka již atakuje neskutečných 100 tisíc.

Jste neuvěřitelní!

Náhled přebalu

10.5.2022

Projekt pomalu míří do posledního týdne. My těch 150 přispěvatelů fakt nakonec dáme! 😮

Víte, jaká je to krása, zapnout odpoledne notebook a všimnout si, že přibyli další, kteří jej podpořili? Stále nevěřícně kroutím hlavou.

Mj. finální verze přebalu včetně anotace je na světě. ❤ Byla to fuška, ale za sebe jsem moc spokojen. Snad se líbí i vám.

A ještě jednou (a jistě ne naposledy) mockrát děkuji za podporu!

Poděkování v podobě Jardovy audioknihy

1.5.2022

... zdravím vás ze svého olomouckého punkového brlohu! :) V rámci podpory projektu se vás sešlo prozatímních 109, což je paráda!

Jako vřelé poděkování sdílím odkaz na mou (amatérsky vytvořenou) audioknihu, která je sestříhaná z různých autorských čtení či domácích nahrávek.

Ve virtuálním krámku ji sice prodávám za 119,- Kč, což však pro vás samo neplatí. 

Kdo by si ji tedy chtěl stáhnout, poznat průřez mou dosavadní tvorbou a zároveň se u toho rozplývat nad mým líbezným hlasem (haha!), má možnost. :)

Audiokniha Obyčejný Sráč -

A nezapomeňte! U odměn stále zbývají poslední tři túry. A tohle počasí k poznávání jesenických krás přímo vybízí. ;)

MILÍ PODPOROVATELÉ,

24.4.2022

... nerad píši Caps-Lockem. Psaný text totiž vnímám poněkud jinak než mnozí lidé. Promlouvá ke mně lidským hlasem, a tak mi velká písmena "křičí do uší". (Podobně to mám i s rodinkou pěti za sebou naklovaných smíchem brečících emotikonů.)

Zde jsem však velká písmena v titulku použít musel, protože jsou věnována velkým lidem, velkým osobnostem, mým velkým fanouškům, velkým čtenářům, velkým přátelům. (A byť slovo "velký" může znít v rámci některého slovního spojení podivně, dosaďte si za něj synonymum v podobě: "skvělý", "věrný", "blízký"...) A právě proto, že vy všichni, kteří jste tento projekt doposud podpořili, jste součástí výše zvýrazněných pojmenování, odráží se ve vaší velikosti i prozatímní výše vybrané částky.

Získat v prvních pěti dnech téměř 70 000, to je něco naprosto neuvěřitelného. Nebudu se tu rozepisovat, spoustu svých pocitů jistě zmíním v průběhu měsíce na své FB fanstránce

Chci vám "jen" mockrát poděkovat. Jsem přesvědčen, že žádné koruny, kterou jste do mě coby autora i do dalšího výsledku mé tvorby investovali, nebudete litovat.

Projekt však poběží ještě dlouhé dny. Byť je částka vybrána, moc si přeji, aby se nezasekl na místě a aby se Ariho a Jardův příběh dostal v knižní podobě mezi co nejvíce lidí. Zaslouží si to.

3 995 €
vybrané z 2 573 €

155%

155% splnené

154 ľudí prispelo

Komunita, Literatúra

Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 19.5.2022 v 14:37.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 15
    Posílám podpůrný příspěvek

    ... a držím palce!

    (Budeš-li chtít přispět i nějakou vyšší částkou než 99 korunami, zlobit se určitě nebudu! :-) Což platí i pro jakoukoliv jinou z uvedených odměn. Mockrát děkuji!)
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,92 €
    (99 Kč)
  • predané 4
    E-kniha Psí život ve formátu ePub

    ... ať má Tvé koukání do čtečky či chytrého telefonu nějaký oprávněný důvod. :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,08 €
    (179 Kč)
  • predané 13
    KNIHA Psí život s PODPISEM autora

    ... s: "Milé/mu (Tvé jméno), s úctou (můj podpis)".
    Osobní předání. (Olomouc a okolí, popř. i jinde po domluvě.)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,06 €
    (229 Kč)
  • predané 27
    KNIHA Psí život s PODPISEM autora + poštovné

    Kniha Psí život  včetně poštovného.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,44 €
    (289 Kč)
  • predané 25
    KNIHA Psí život s PODPISEM, osobním VĚNOVÁNÍM a PODĚKOVÁNÍM

    Zde se rozepíši mnohem více. :-) Napíši Ti osobní věnování, poděkuji za podporu projektu a vše zakončím autogramem.
    Přidám i nějaký svůj klasický amatérský obrázek, ať ten výtisk jednou může kdokoliv z vás střelit za velké prachy. :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,83 €
    (299 Kč)
  • predané 38
    KNIHA Psí život s PODPISEM, osobním VĚNOVÁNÍM a PODĚKOVÁNÍM + poštovné

    Kniha Psí život s podpisem, věnováním, poděkováním a obrázkem  včetně poštovného

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    14,61 €
    (369 Kč)
  • predané 2
    2x KNIHA Psí život

    2x kniha Psí život s: "Milé/mu (Tvé jméno), s úctou (můj podpis)".
    Osobní předání. (Olomouc a okolí, popř. i jinde po odmluvě.)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    18,17 €
    (459 Kč)
  • predané 1
    2x KNIHA Psí život + poštovné

    2x kniha Psí život s podpisem  včetně poštovného.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    20,94 €
    (529 Kč)
  • predané 2
    2x KNIHA Psí život s PODPISEM, osobním VĚNOVÁNÍM a PODĚKOVÁNÍM

    2x kniha Psí život s podpisem, věnováním, poděkováním a obrázkem.
    Osobní předání. (Olomouc a okolí, popř. i jinde po domluvě.)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (599 Kč)
  • predané 5
    2x KNIHA Psí život s PODPISEM, osobním VĚNOVÁNÍM a PODĚKOVÁNÍM + poštovné

    2x kniha Psí život s podpisem, věnováním, poděkováním a obrázkem včetně poštovného

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    26,48 €
    (669 Kč)
  • predané 8
    Odměny dle Tvého LIBOVOLNÉHO PŘÁNÍ v této hodnotě

    Hezky si opraš základy matematiky a pak si sám/sama/samo zvol, které knihy se stanou součástí této odměny. :-)
    4x podepsaný Psí život předán osobně?
    Nebo:
    3x podepsaný Psí život + 1x s věnováním a poděkováním taktéž předán osobně?
    Nebo:
    3x Psí život s podpisem, věnováním a poděkováním + poštovné? 
    Nebo ...?
    (Zbytek "drobných" z výsledné částky si s dovo ponechám pro štěstí :-), konkrétní obsah Tvé "zásilky" vepiš do doplňkové poznámky.)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • predané 4
    Pořiď si KOMPLETNÍ TVORBU Jaroslava Irovského

    Poznej mou tvorbu díky všem knihám!
    Psí život + Hrobař + … s duší beadníka + Krásy na mé vadě + Střípky melancholie + O(byčejný) ŽIVOT + Příběhy sráče. (Krom již rozebraných humoresek.)

    Většina mých knih (např. první dva díly prozaické Sráčské trilogie nebo obě básnické sbírky) navíc není k dostání v knihkupectvích, ale pouze přímo u mne. Jde o malonáklady (ačkoliv  limitované edice zní lépe) vydávané v několika stovkách kusů.

    S: "Milá/ý/é (Tvé jméno) + podpis.
    Včetně poštovného, při osobním předání zvu na kafe!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    67,25 €
    (1 699 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Vydej se S JARDOU NA celodenní TÚRU DO JESENÍKŮ!

    … a poznej osobně jak (nejen) coby autora, tak (především) samotná místa, po nichž v knize kráčí i švýcarský ovčák Ari se svým pánem, a důvod, proč jsou mými nejmilovanějšími.

    A jelikož je pro mě únik do Jeseníků posvátný (především proto, že po nich coby těžký samotář, introvert a asociál kráčívám vždycky sám), je tato odměna (aniž bych si chtěl tahat triko :-)) tou nejvýjimečnější ze všech zde uvedených.

    V ceně: Kniha Psí život s podpisem, věnováním a poděkováním za podporu a společnost při jesenické túře +  zpáteční cesta vlakem z Olomouce do Jeseníkůvelká sváča + pozvání na zákusek.
    Limitovaných 5 ks, navíc pouze pro jednotlivce. Délka trasy cca 25 km.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    79,12 €
    (1 999 Kč)
  • predané 4
    AUTORSKÉ ČTENÍ Jaroslava Irovského V LIBOVOLNÉM MÍSTĚ ČR a Z LIBOVOLNÉ KNIHY

    Vyber si na Databázi knih jakoukoliv mou knihu, která Tě zaujala, a já dorazím na soukromé 90minutové autorské čtení a rád z ní něco přečtu. A potom (či přímo v průběhu akce) si můžeme popovídat o životě.

    Kdoví, třeba budeš v roce 2042 říkat: „A představ si, Irovský, který je teď součástí maturitních otázek, četl před dvaceti lety přímo u mě v obýváku! A to navíc ještě předtím, než se stal díky Psímu životu známým autorem!“
    No, tak jsem si hezky zafantazíroval...
    K tomu dovezu tři podepsané knihy Psí život.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,70 €
    (2 999 Kč)
  • Vypredané!!
    ORIGINÁLNÍ barevný OBRÁZEK OBÁLKY KNIHY Psí život

    ... o formátu 115x185, zasazený do plastového / dřevěného rámečku. Včetně podpisu a věnování od jeho autorky, talentované olomoucké ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě a také básnické a prozaické knihy, jako jsou (má) novela Hrobař, sbírka povídek od E. A. Poea či kronika Přicházejí vlci.
    K tomu získáš  knihu Psí život včetně podpisu, věnování a poděkování. Včetně případného poštovného.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    91,00 €
    (2 299 Kč)
  • Vypredané!!
    STRAV s Jaroslavem 24 HODIN na JESENICKÉ DOVOLENÉ


    Vezmi si na čtvrtek (26. 5.) a pátek volno. Doraz v první den někdy dopoledne. Vezmu Tě na celodenní túru, večer před chatou opečeme špekáčky, pak vevnitř roztopím krb a já si dám s Tebou (výjimečně) víno. Pod chatou šumí peřeje, uvnitř bude praskat dříví v krbu, v lese nad chatou se často ozývá houkání sovy. Noční procházka po okolí je též možná. :-)
    Přespíš v posteli (stejně spávám na pohovce), ráno nám přichystám snídani a oba společně vyrazíme zpět do Olomouce. Po cestě se však ještě stavíme do Velkolosinské pralinkárny, kde Tě pozvu na ten nejlepší zákusek v širokém okolí.
    V ceně: Mnou připravená svačina + oběd, túra po Jeseníkách, večer opékání špekáčků + vše, co je k opékání třeba, láhev dobrého vína, nocleh, snídaně, zakoupený lístek vlakem do Olomouce a pozvání na zákusek. A samozřejmě kniha Psí život s podpisem, věnováním a poděkováním za podporu. A pozor! Ve zmíněný pátek zamíří kniha do výroby. Tak to u zákusku oslavíme. :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    118,70 €
    (2 999 Kč)
  • Vypredané!!
    Staň se KMOTREM/OU Psího života a POKŘTI jej na KONCERTNÍM PÓDIU!

    Ano, je to tak! Zakoupíš-li tuto odměnu, získáš tím ode mne  pozvání na jeden z koncertů legendární táborské kapely Peshata, té nejlepší zoopunkové kapely na světě, která zpívá právě o zvířátkách! jeho průběhu nás kluci vytáhnou na pódium a Ty za účasti jejich, mé i zaplněného klubu pokřtíš šampáněm mou knihu.

    A aby toho nebylo málo, budeš v ní coby kmotr/a uveden/a/o přímo pod tiráží a získáš tři výtisky knihy Psí život, z toho jeden (speciálně pro Tebe) bude navíc obsahovat osobní věnování, poděkování a podpis jak můj, tak i všech členů Peshaty. A samo Tě i pozvu na sklenku něčeho dobrého, byť sám coby abstinent zůstanu o vodě. Radši… :-)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,86 €
    (4 999 Kč)
  • Vypredané!!
    Staň se geniál... ehm, pardon... GENERÁLNÍM SPONZOREM Psího života

    Jedna z prvních čistých stran knihy bude vyčleněna speciálně pro Tvé logo (logo Tvé firmy) a mé vřelé poděkování.

    K tomu získáš pět knih Psí život s osobním věnováním, podpisem a obrázkem, které budou určitě krásným dárkem pro konkrétní obdarované, a samozřejmě nesmí chybět ani mé 90minutové autorské čtení z libovolné knihy.

    Tvá podpora se však nemusí týkat pouze tohoto projektu, ale i dlouhodobější (snad i výhodné) „sponzorsko-autorské“ spolupráce, bude-li o ni samozřejmě zájem. Vždyť kdo by se nechtěl stát významným sponzorem nadějného olomouckého spisovatele? :-)))

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,76 €
    (9 999 Kč)