Hudební album - Pro Tebe třeba tisíckrát...

Dobrý den, milí přátelé hudby, jsem písničkář z Poděbrad. Píšu texty, hudbu, vytvářím aranže a vlastní klipy. Rád bych s Vámi a Vaší pomocí natočil autorské CD s názvem Pro Tebe třeba tisíckrát.. Mnohokrát Vám děkuji za Vaši podporu a přízeň, Tomáš

  • Žijeme buskingem :-)

  • Vzpomínky na kapelu RaVaNeLLo

  • Vzpomínky na kapelu RaVaNeLLo

  • Vzpomínky na kapelu RaVaNeLLo

  • Vzpomínky na kapelu RaVaNeLLo

  • Vzpomínky na kapelu RaVaNeLLo

243 €
vybrané z 3 958 €

6%

6% splnené

8 ľudí prispelo

Hudba, Umenie

Poděbrady, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 23.5.2022 v 22:12.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to všechno začalo.

Milí přátelé, rád bych se Vám trochu představil a přiblížil historii mé tvorby.

Psát své první písně jsem začal v 16 letech. Asi ve 25 letech jsem začal vystupovat s kapelou Echo 91 (plesy, zábavy, letní parkety, autosalony, soukromé akce, večírky apod.), kde jsem se snažil prosadit svou tvorbu, což se mi časem částečně i podařilo :-) alespoň písní Kam jsi dala vlasy. Klip jsme natočili během jednoho dne a já ho na starém compu téměř měsíc (bez jakýchkoliv předchozích zkušeností) stříhal.  RaVaNeLLo - Vlasy - YouTube  Podařilo se :-). Klip se dostal i na Óčko.

To už jsem založil kapelu RaVaNeLLo

Vystupovali jsme po klubech, na přístavních slavnostech, občas se podařilo i větší podium. Tvorba byla z 90 procent ryze má.

Proběhl i rozhovor na rádiu Relax, prezentace našich písní a mnoho dalšího.

Ovšem po několika letech společného hraní se kapela RaVaNeLLo po mém odchodu rozpadla. Vydal jsem se na "sólovou plavbu" pouze s kytarou, občas s kolegou s djembe. S mou tehdejší partnerkou jsme založili duo Atalayla a vydali společné CD léčivých manter, s názvem Když objímám strom. Stejnojmennou píseň z tohoto alba si ke svému klipu vybral Milan Jeglík a společnost Greenlife, která se zabývá zejména ochranou deštných pralesů. Zvláštností je, že skladby na tomto CD jsou většinou laděny v solfeggio frekvencích, původním ladění klasických nástrojů. Veškerá hudba starých mistrů, kterou nyní posloucháme, zní tedy úplně jinak, než tomu bylo původně. Tyto původní frekvence byli totiž opravdu léčivé a blahodárné. CD Když objímám strom bylo velice úspěšné, ovšem jako duo Atalayla jsme ve své činnosti už nadále nepokračovali.

Následovalo mé písničkářské debutové CD Znovuzrození, které s úspěchem prodávám po klubech a na ulicích. Když už je řeč o buskingu, byla to pro mne osobně opravdová výzva. Prvně jsem na ulici vystoupil tuším v roce 2014 v Chorvatsku, za podpory  kamarádů. Každému hudebníkovi velice doporučuji tímto projít, ať je to v jakékoliv fázi jeho vývoje, neboť tato zkušenost vydá za víc než jakákoliv zkušenost z podia, kam Vám fanoušci tzv. přijdou až pod nos :-) Ulice je něco naprosto jiného. Ovšem je to jedno veliké samostatné téma, na které by nestačilo možná ani deset stran textu a které by skoro stálo za vytvoření audioblogu. Tato zkušenost je totiž nepřenositelná a naprosto unikátní.

V následujících letech jsem s "hraním na ulici" s kamarádem procestoval Polsko a byl jsem vícekrát v Německu. V Čechách jsem si vybral město Jičín, kde hostuji pravidelně. Jsem moc vděčný za to, že umění v ulicích získalo nový název - busking, který už potřebovalo "jako sůl" Jsem přesvědčený, že tento nově vytvořený termín, který se v Čechách vžil, jako by sem patřil odjakživa, notně napomohl tomu, že spousta umělců se tzv. osmělila a vyrazila se svým uměním do ulic.

CD Znovuzrození se na ulicích prodává dobře, a to je dobře :-). Alespoň se postupně zaplatí náklady na nahrávku a lisování CD, jak už jsem výše popsal, vše jsem si až doteď financoval sám. Ne jinak tomu bylo u předchozího CD Když objímám strom.

Ohledně CD Znovuzrození jsem si byl už pár měsíců po natočení jistý, že bych vybral jen ty "povedené" skladby :-). Na druhou stranu, 21 písní Vám může přiblížit rozsah toho kde přibližně se pohybuji :-). Pár písní na debutovém CD je s plnou aranží, jiné pouze s kytarou, nebo klavírem.

Zpětná vazba od Vás, kteří mne posloucháte, píšete mi a jste mou skromnou muzikou nadšení, mne posunula k rozhodnutí natočit pro Vás CD, kde budou všechny mé písně plnohodnotné, kde bude jejich potenciál plně rozvinutý, a proto bych si za sebe i za Vás moc přál, aby vzniklo CD Pro Tebe třeba tisíckrát. Tento samostatný singl naleznete zde Tomáš Fürbacher (Aylan) - Pro Tebe třeba tisíckrát - YouTube. Abyste byli v obraze co Vás dále čeká a na co se můžete těšit, možná Vám napoví klip, který jsem taktéž svépomocí stříhal k písni, jež vznikla poměrně nedávno. Píseň se jmenuje Život Tomáš Fürbacher - Život - YouTube

Pak tu máme ukázku z letní španělské jednohubky María - YouTube, ke které bych rád natočil klip a další počin s názvem   Por favor - YouTube, taktéž ve španělštině. Zbytek písní čeká na realizaci a dokončení. A nebojte se, ostatní songy již budou v jazyce českém :-).

Velmi Vám všem děkuji za Vaši podporu a přízeň.


Proč to dělám a co  je mým cílem ?

Rád bych sdílel svou tvorbu s ostatními a moc rád bych, aby se dostala k co největšímu počtu lidí. Cílem je, aby se mé písně dostali co do nejširšího povědomí. Chci je s Vámi sdílet. Chci je narvat do médií :-). K tomu je třeba je nahrát, nejlépe s plnou polní :-)

Vybrané finanční prostředky budou určeny pro  profesionální studiovou nahrávku písní v plné palbě, s plnou aranží a dále pro tisk a výrobu CD, triček, a pokud by zbyli peníze, rád bych pro Vás natočil letní klip :-).  Dále cestovné na Vámi vybrané koncerty, poštovné a balné. 

Za Vaše příspěvky ode mne dostanete protihodnotu ve formě nového CD, živých koncertů, soukromých vystoupení a mnoho dalšího. 

Děkuji na sto tisíckrát :-). Tomáš

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 50 z 50
    Pro Váš dobrý pocit, můžete podpořit CD i Hospic

    Vznik a realizaci CD a případně realizaci nového klipu můžete podpořit částkou 150 Kč. Polovina z této částky bude okamžitě po výběru peněz odeslána Hospici dobrého pastýře v Čerčanech. Srdečně Vám děkuji za Vaši podporu, Tomáš

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 1
    Pro Tebe třeba tisíckrát - download

    Odkaz pro stažení nového CD Pro Tebe třeba tisíckrát v Mp3 podobě, s coverem a texty Vám pošlu přímo do Vaší emailové schránky, jakmile bude hotová nahrávka, postprodukce, mastering :-).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 198 z 200
    CD s osobním věnováním

    Zbrusu nové CD Pro Tebe třeba tisíckrát s osobním věnováním a podpisem Vám zašlu na Vámi uvedenou adresu, jakmile bude hotová nahrávka, mastering, vylisováno, pokřtěno :-) (poštovné a balné je započítáno v ceně) CD pošlu na Vaši Zásilkovnu, případně k Vám domů
    ( Budu od Vás potřebovat pouze pobočku Vaší Zásilkovny a Vaše telefonní číslo, což mi můžete napsat do poznámky, děkuji ).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 2
    Pro Tebe třeba tisíckrát...(exkluzivní rozhovor jen pro Vás)

    V domluveném čase vytočím Vaše číslo a můžeme si povídat o hudbě, o životě, o čemkoliv jen budete chtít :-). Rád Vám poskytnu 30 minut svého času na libovolné téma...pokud ovšem nejste novináři :-).

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (399 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Tričko Pro Tebe třeba tisíckrát.. plus CD

    Bavlněné tričko z nového CD Pro Tebe třeba tisíckrát
    ve Vámi zvolené variantě S, M, L, XL.
    Výběr bude možný ze dvou motivů.
    K tomu jako bonus ode mne navíc dostanete nové CD Pro Tebe třeba tisíckrát  s osobním věnováním.
    (Oboje pošlu na Vámi uvedenou adresu, nebo adresu Vaší Zásilkovny, prosím uveďte mi je do poznámky, děkuji)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    37,60 €
    (950 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Rande :-) plus 3 písně naživo

    Setkání s písničkářem v Poděbradech a blízkém okolí, plus CD Pro Tebe třeba tisíckrát s osobním věnováním, plus 3 písně jen pro Vás naživo dle vlastního výběru :-)
     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,33 €
    (1 499 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Rande s bonusem :-)

    Setkání s písničkářem v Poděbradech a blízkém okolí do 30 km, plus společné minim. hodinové povídání na libovolné téma, plus CD Pro Tebe třeba tisíckrát s osobním věnováním, plus 3 písně naživo s kytarou dle Vašeho vlastního výběru a mých možností :-).
    (Cestovné je započítáno)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Živé vystoupení ve Středních Čechách

    S radostí Vám poskytnu živé, minimálně hodinové vystoupení, jen pro Vás zahraju a zazpívám autorské (případně i jiné) písně dle Vašeho přání a mých možností :-) a to kdekoliv ve Středních Čechách, přičemž dostanete ode mne samozřejmě nové CD Pro Tebe třeba tisíckrát s osobním věnováním a tričko dle Vašeho výběru (Cestovné je součástí odměny) Vše předám osobně

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Živé vystoupení kdekoliv v ČR

    Rád za Vámi přijedu kamkoliv v Čechách a na Moravu, kde Vám poskytnu živé hodinové vystoupení výhradně jen pro Vás, Vaši rodinu a přátele. Zahraju a zazpívám své autorské (případně i jiné) písně dle Vašeho přání a mých možností a to kdekoliv v České republice.
    Samozřejmou součástí je CD s osobním věnováním, podpisem, interview jen pro Vás a tričko. Vše předám osobně
    (Cestovné je již započítáno v odměně.)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    277,06 €
    (7 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Pro Tebe třeba tisíckrát - živé vystoupení kdekoliv v ČR a na Slovensku

    Živé minimálně dvouhodinové vystoupení určené výhradně pro Vás a Vaši rodinu (narozeniny, setkání s přáteli, apod.), kde Vám zahraji a zazpívám své autorské písně (nebo i jiné) dle Vašich přání, Vašeho výběru a mých možností. CD s osobním věnováním a podpisem, dále tričko a
    interview pro Vás je samozřejmostí. Vše předám osobně
    Vámi zvolenému termínu se budu snažit plně přizpůsobit. Vše je na domluvě a na oboustranných časových možnostech.
    (Cestovné je již započítáno )

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Pro Tebe třeba tisíckrát - 3x nekonečná vstupenka, soukromé vystoupení, veřejné poděkování a další

    Tři nekonečné vstupenky na všechny mé koncerty a vystoupení, které v budoucnu odehraji. K tomu soukromé vystoupení u Vás kdekoliv v ČR a na Slovensku.
    CD s osobním věnováním je pro Vás samozřejmostí. 
    Jeden kus od každého dalšího CD, které v budoucnu natočím je pro vás grátis a s osobním věnováním a podpisem, případně Vám jej pošlu do Vaší E-mailové schránky, nebo na úložiště v Mp3.
    Dále proběhne osobní a veřejné poděkování na křtu CD
    Pro Tebe třeba tisíckrát které se bude konat nejpozději v srpnu ( datum a přesné místo upřesním jakmile to bude možné, v rubrice "Aktuality" )
    Osobní interview pro Vás
    Tričko ve Vámi zvolené velikosti a variantě je samozřejmostí :-)
    (cestovné kamkoliv po ČR a na Slovensko je započítáno)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Jen pro Tebe třeba tisíckrát...

    Tato odměna je velmi specifická :-).
    Jen pro Vás napíšu unikátní píseň, na základě indicií, které mi poskytnete. Píseň bude  odrážet Vaše nejniternější touhy, Vaši radost, Vaši Lásku, Vaši smyslnost. Vy budete jejím spolutvůrcem, Vy budete mou inspirací, Vy budete moci zasahovat do průběhu celého procesu. A budete to Vy, kdo nakonec rozhodne o konečné podobě písně, jakož i o jejím jménu.
    Jen jediné si ponechám - autorská práva na text a hudbu a právo píseň publikovat :-).
    Píseň bude nahrána a produkována v plné palbě, s plnou aranží, pod taktovkou vynikajícího českého producenta a to v jednom z nejlepších nahrávacích studií v Praze. Následně (dle Vašeho přání) bude zařazena na jednom z následujících CD.
    Samozřejmostí pro Vás je CD Pro Tebe třeba tisíckrát s osobním věnováním.
    Každé další CD, které v budoucnu natočím je od jednoho kusu pro Vás grátis a s osobním věnováním a podpisem, případně Vám jej pošlu do E-mailové schránky, nebo na úložiště v Mp3.
    K tomu  2x nekonečná vstupenka na všechny mé koncerty.
    Dále veřejné poděkování na křtu CD (upřesnění v rubrice "Aktuality").

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 187,41 €
    (30 000 Kč)