Vydejte s námi debutové album PÍSNĚ ZEMĚ!

Přispějte na vydání debutového alba Písně Země s autorskými písničkami Veroniky Diamantové. České písně s nádechem folkloru o životě, zemi, lásce....Písně, které si s námi můžete zpívat, a které vám udělají dobře. Budeme rády, když nás podpoříte!

  • Beseda v Dejvickém divadle Změna paradigmatu 2021

  • Festival Allfest Bohuslavice 2021

  • Beseda v Dejvickém divadle Změna paradigmatu 2021

  • Festival Na Statku 2021

  • Festival Na Statku 2021

  • Beseda v Dejvickém divadle Změna paradigmatu 2022

  • Festival Allfest 2021

  • Koncert Statek na soutoku 2021

  • Centrum Jamky koncert 2021

  • Veru a Veru

  • Gosha koncert 2021

  • Kino Dlabačov, Dajána Praha koncert 2022

  • Festival Radosti a Života, Pálava 2022

  • Festival Druhý břeh Libochovice 2022

  • Festival Druhý břeh Libochovice 2022

5 274 €
vybrané z 5 137 €

102%

102% splnené

115 ľudí prispelo

Komunita, Hudba

Všetko alebo nič. Projekt skončil 10.11.2022 v 11:36.

Zobraziť všetky odmeny

První album Písní Země, které chystáme tě zahřeje na duši a přinese ti trochu klidu v rozbouřené době.

Debutové album je autorským projektem Veroniky Diamantové, která se inspirovala lidovou hudbou a slovanským folklorem a ze sféry jazzu vstoupila na pole písničkářství. Její písně jsou určeny těm, kteří si chtějí opět zpívat tak, jak tomu bylo dříve. Hudba ve své původní funkci - k oslavě, ke sdílení, práci, odpočinku, tanci a především radosti.

Písně Země za sebou mají druhou sezónu koncertů a krásné ohlasy. Proto bychom rádi natočili CD s písněmi, které si budete moct poslechnout kdykoliv a kdekoliv budete chtít nebo potřebovat. K realizaci potřebujeme vaši podporu tady, na Hithitu. Vyberte si, která podpora a odměna je vašemu srdci blízká. Děkujeme!

Jak to začalo?

Začalo to u Veroniky Diamantové. „Písně o Vesně, Živě a o mém životě na chalupě v Českém středohoří byly původně jen písně šuplíkové. Přišly z čiré potřeby vyjádřit moje pocity ze života v přírodě, kam jsem odešla z Prahy. Ta chalupa byla můj chrám, věčné ticho a mlhy. Když jsem v roce 2019 opustila všechno, včetně profesního života hudebního pedagoga a zpěvačky, stala jsem se osamělým pozorovatelem přírody. Hodiny jsem se toulala po kopcích, hledala byliny a hledala život ve všem kolem sebe. A vše odpovídalo. A jak vznikaly rozhovory tu s lípou, tu s kapradinou, přicházely melodie a slova. Tak intimní rozhovory, nikdy by mě nenapadlo, že budou jinde než v šuplíku. Jenže osud to chtěl jinak a tak jsem jednou zahrála písničku o tom jak se budí jaro u nás v zahradě a už se ke mě připojila Veronika s druhým hlasem a najednou vzniklo takové kouzlo, nemohly jsme přestat. Tak začala naše cesta. Zahrály jsme písně našim přátelům, dostaly jsem pozvání na další akce, přidaly se koncerty, potom festivaly, potom besedy a hostování... písně si žijí svým životem a jejich poselství oslovuje všechny ty, kteří hledají skrytá tajemství, co šeptají stromy a rostliny v hory. Jsou i o lásce, o uzdravení srdce a naději. Přestože jsem profesionální muzikant, nedokážu popsat to kouzlo a říct, odkud ty písně přichází. Jsem za ně ale moc ráda. Jsou to písně ze mě a také písně Země.“

Co je náš cíl?

S vaší podporou natočit CD ve studiu a vytvořit k němu zpěvník. Ve zpěvníku najdete slova k písním a akordy, abyste si písně mohli zpívat i zahrát.

Natočit CD je pro nás další krok, jak se posunout směrem k posluchačům. Moc se na něj těšíme a připravujeme i naše prasátka. Jsou však příliš malá a na celý projekt opravdu nestačí. 

... a ještě něco navíc

A navíc... prostě si to poslechněte a pojďte nám pomoct dotáhnout všechno do konce.

Kdo jsme?

Veronika Diamantová

- po studiu na Pražské konzervatoři jsem se věnovala hudbě, zpívala jsem v zahraničí s jazzovými i symfonickými orchestry, vyzkoušela jsem si muzikál (Hamlet), pracovala několik let jako hudební režisérka v dabingu České televize, otextovávala jsem mnoho písní v seriálech na Déčku, zpívala s Laurou a jejími tygry, multižánrovou kapelou Duende, Sofa jazz (1.místo v hitparádě Rádia 1), založila jsem hudební školu Malý muzikant (zhruba 500 žáků ročně).

- potom jsem se zbláznila a chodila dva roky po horách, chovala slepice a mluvila se stromy :-)

-  poslední rok se už lecčemu směju, vyučuji Literárně-dramatický obor na ZUŠ, což je kreativní a baví mě to, vlastním hudební školu a její franšízy po Čechách, píšu scénáře a hudbu a stále mluvím se stromy, toto potěšení jsem si s dovolením ponechala, přestože jsem již jinak zcela normální.

- v současné době nejvíce skládám hudbu a texty pro Písně Země a připravuji nahrávání a další s tím spojené věci.

Veronika Doležalová

-  hudbě jsem se věnovala odmalička v rodině. Měla jsem to štěstí, že mě od první třídy učil ve škole hudební výchovu Pavel Jurkovič. Pak jsem pokračovala na Hudební gymnázium Jana Nerudy, kde jsem strávila 6 let – flétny, zpěv, klavír. Dva roky před maturitou jsem přestoupila na skvělé gymnázium Přírodní škola. Bakalářské studium jsem věnovala biologii, magisterské pak pedagogice.

-  naplno jsem se ale k hudbě vrátila až po narození dcery. Skrze zpívání pro ni a s ní. Osud nás svedl dohromady s Veronikou Diamantovou, přes její hudební školu pro děti Malý muzikant, na jejímž chodu se již skoro deset let podílím. Svoji kreativitu využívám vymýšlením nových hudebních programů a aktivit pro hudební rozvoj dětí, a již dva roky školu vedu jako její ředitelka. Hudební práce s dětmi je moje srdeční záležitost.

-  přes den jsem zaměstnaná v IT jako analytička

-  zpívání s Veronikou poslední dva roky je pro mě odměnou. Příběhy jejich písní prožívám a sdílím, naplňují mě klidem a novou energií. Se stromy mluvím taky, někdy s nimi mluvíme s Veronikou společně :-)

Proč to děláme?

My to CD prostě už dva roky slibujeme po festivalech a koncertech a už musíme :-). Seznam těch, co na CD čekají je dlouhý, ptáte se na něj po koncertech, vždycky nás to potěší a zároveň nás mrzí, že vám jej nemůžeme nabídnout.

Jsme připravené, máme připravené písně, zamluvené studio, jen potřebujeme finanční podporu, aby CD opravdu vzniklo a mělo pěkný zvuk. Tím, že si naše CD předplatíte, nám umožníte jej nahrát. Podpořte nás prosím. Bude to stát za to!

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Chci vás podpořit jen tak!

    I malá podpora nás posune blíž k nahrání alba, částka jde libovolně navýšit. Moc Ti děkujeme za jakoukoliv podporu!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,95 €
    (100 Kč)
  • predané 26
    Album v .mp3

    Díky výběru téhle podpory nás budeš moct poslouchat kdekoliv a kdykoliv. Když budeš chtít, když to budeš potřebovat.

    Odměnu ti pošleme na e-mail jako link ke stažení písniček hned, jak bude album hotové.
    Budeš vlastně mezi prvními, kdo nové album uslyší! Je to nejrychlejší cesta, jak se k němu dostat. Těšíš se?
    Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 34
    Album v .mp3 se zpěvníkem v .pdf

    Umíš na něco hrát a chceš se naše písně naučit?

    Pak ti nabízíme nejen album v .mp3, ale k němu ti pošleme i zpěvník v .pdf formátu s texty a akordy písní. Nic ti nebude bránit v tom, abyste si s rodinou, nebo přáteli písničky zpívali za tvého úžasného doprovodu a vytvořili vlastní jedinečnou atmosféru.

    Odměnu ti pošleme hned, jak bude album se zpěvníkem hotové, jako link ke stažení na tvůj e-mail. Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • predané 13
    CD album s naším podpisem

    Když už budeš chtít mít CD Písní Země v ruce, pošleme ti ho i s naším podpisem. Dáme ti vědět, kdy máš vyhlížet pošťáka!

    V ceně odměny je i poštovné, CD dobře zabalíme, aby se mu po cestě k tobě nestala žádná újma. Těš se na písně o vodě, zemi, životě, lásce…

    Raduj se a zpívej si s námi - k tomu Veronika tyhle písně tvořila. Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (400 Kč)
  • predané 12
    CD album a vytištěný zpěvník s naším podpisem

    Výběrem téhle podpory získáš naše CD a vytištěný zpěvník písní s texty a akordy.

    Zpěvník ti poslouží ke sdílení písní kdekoliv. Doprovodí tě na večer k ohni, na festival, na návštěvu k přátelům…. Společný zpěv Písní Země vás spojí a vytvoří nezapomenutelný pocit sounáležitosti. Odměnu ti pošleme pečlivě zabalenou poštou, poštovné je v ceně. Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (600 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    CD album a nohy v teple!

    V balíčku ti jako odměna za tvoji podporu přijde naše podepsané CD a k tomu ručně pletené ponožky!

    Babička Jana má zlaté ruce a její ponožky zahřejí tvoje nožky potom, co bosky protančíš všechny naše písně. Máme s nimi bohatou osobní zkušenost, kdykoliv je třeba mít nohy pěkně v teple. To se pak zpívá, pracuje nebo odpočívá tak krásně!

    Dáme ti vědět, až bude balíček s CD a ponožkami na cestě k tobě, poštovné je v ceně. Děkujeme Ti za tvoji podporu!

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,64 €
    (750 Kč)
  • predané 1
    Album v mp3 se zpěvníkem v .pdf a sdílení se 3 přáteli

    Máš kolem sebe přátelé, kterým by se naše písně líbili a udělali by jim radost?

    Za zvolení této podpory ti nabízíme sdílení alba v .mp3 a zpěvníčku v .pdf s dalšími třemi tvými přáteli, k čemuž máš naše milé svolení.

    Překvap je, potěš je a dej nám vědět, jestli se shodnete na oblíbené písni, která se vám všem líbí nejvíc. Odměnu ti pošleme jako link ke stažení na tvůj e-mail, který můžeš svým třem přátelům přeposlat. Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,61 €
    (800 Kč)
  • predané 8
    3 CD alba s naším podpisem

    Chceš radost z rozbalování dárku a poslechu písní dopřát i svým přátelům? Pošleme ti 3 CD s našimi podpisy.

    Jedno bude jen pro tebe a 2 CD daruješ těm, které chceš potěšit. Že ještě nevíš, koho obdaruješ? Zavři oči a představ si, kdo z tvého okolí potřebuje teď nejvíc pohladit po duši, potěšit….

    Dáme ti vědět, kdy máš čekat pošťáka, který ti přinese pečlivě zabalený balíček se 3 CD, poštovné je v ceně odměny. Stejně jako ty se nemůžeme dočkat, až bude album na světě! Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Koncert Písně Země pro veřejnost

    Máš prostor a příležitost, kde by se vyjímali naše písně, náš živý koncert?

    Pak je tahle odměna za podporu právě pro tebe. Ozveme se ti, a domluvíme podrobnosti předem - termín, místo... Do 100 km cesty od Prahy je cestovné v ceně, nad 100 km bychom se na něm rády domluvily.

    Až vyjde album, pošleme ti ho samozřejmě ke stažení v .mp3. Naživo mají ale naše písně jinou atmosféru. Děkujeme Ti za tvoji podporu!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    296,38 €
    (7 500 Kč)
  • predané 0
    Štědrý podporovatel Písní Země

    Líbí se ti Veroniky tvorba, zpěv našich písní a můžeš nás podpořit větší částkou? 

    Tvojí odměnou bude pozvání na křest našeho alba, až bude CD vydané, v jehož přebalu bude uvedeno naše poděkování tobě.

    Jako prvnímu ti pošleme album ke stažení v .mp3. Na CD ti pak napíšeme osobní věnování, samozřejmostí je vytištěný zpěvník.

    To vše ti předáme se vřelým objetím právě na křtu alba Písní Země, které si takto velkoryse podpořil. Pozvánku na křest ti pošleme poštou.  Děkujeme Ti za tvou podporu!

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    790,36 €
    (20 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pozvánka na křest v Praze – čestný host, album .mp3, zpěvník .pdf

    Vážíme si tvojí podpory!

    Tvojí odměnou bude pozvánka na křest alba Písní Země, na který tě pozveme jako našeho čestného hosta. Aby si nemusel/a čekat s poslechem písní až po vylisování CD, pošleme ti naše album jako .mp3 ke stažení i se zpěvníkem v .pdf. Budeš tak mezi prvními, kteří si nové album poslechnou.

    Až pak zajistíme vydání CD a zorganizujeme křest, budeš přímo u toho společně s námi. Místo na křtu připravíme jen pro tebe, aby sis vychutnal/a naše písně naživo. Link ke stažení ti pošleme na e-mail, pozvánku na křest později poštou. Děkujeme Ti za tvoji podporu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,37 €
    (1 300 Kč)
  • Vypredané!!
    Pozvánka na křest v Praze – čestný host, CD album s věnováním, vytištěný zpěvník

    Vážíme si tvojí velkorysé podpory!

    Díky této odměně budeš mít místo na našem křtu jako čestný host, užiješ si naše živé vystoupení, připravíme pro tebe místo. Navíc tě bude čekat podepsané CD s věnováním a vytištěný zpěvník s našimi písněmi - všechno pěkně pohromadě, intenzivní zážitek, jak má být.

    Pozvánku na křest ti pošleme poštou, až bude vše připraveno. Děkujeme Ti za tvoji podporu!

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    63,23 €
    (1 600 Kč)
  • Vypredané!!
    Nás podpoříš, sebe odměníš!

    CD album, vytištěný zpěvník, bylinkový čaj a svíčka - krásná odměna jen pro Tebe.

    Za tuto podporu ti pošleme podepsané CD, zpěvník a jedinečný pytlíček plný voňavých, námi sbíraných bylin na čaj (50 g), namíchaných Veronikou Diamantovou. Příležitost být klidně sama, sám se sebou.
    Byliny prohloubí tvůj zážitek z poslechu Písní Země a pomohou ti uvolnit tělo i mysl. Světlo ručně vyrobené svíčky tě bezpečně provede tvojí chvílí (vznešená máčená svíce, ze 100% včelího vosku, 27 cm vysoká, tlustá 3,5 cm, hoří 20 hodin). To vše ti přijde v pečlivě zabaleném balíčku poštou. Dáme ti vědět, až vše bude na cestě k tobě.

    Děkujeme Ti za tvoji podporu a děkujeme, že se věnuješ i sobě!

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Domácí koncert Písní Země

    Chceš Písně Země slyšet na živo v domácí atmosféře?

    Přijedeme ti zazpívat a popovídat si s tebou a tvými přáteli, nebo rodinou třeba až k tobě domů. Komorní setkání, na kterém uslyšíš náš zpěv, ukulele a buben. Termín bude záviset na vzájemné dohodě. Do 100 km cesty od Prahy je cestovné v ceně, nad 100 km bychom se na něm rády domluvily. Až vyjde album, pošleme ti ho samozřejmě ke stažení v .mp3. 

    Album vyjde až za pár měsíců, ale domácí koncert si můžeš vychutnat už teď!

    Pokud si vybereš tuto odměnu, ozveme se ti a domluvíme podrobnosti. Děkujeme Ti za tvoji podporu!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    217,35 €
    (5 500 Kč)