Upečte to s námi v Zrnku na Tyláku

Před necelým rokem jsme otevřeli řemeslnou pekárnu Zrno zrnko v pražských Nuslích a rádi bychom nabídli naše poctivé pečivo a výběrovou kávu tam, kde chodí lidé. Podpořte otevření nové pekařské kavárny na Tylově náměstí u I. P. Pavlova.

  • Náš šéf Ondra Kuchař si hraje na Pekaře.😁

  • Francouzské bagety na vás čekají každý den.

  • Naše pekařky ví, jak si osladit život.

  • Vše tradiční, z minima ingrediencí, ruční výroba.

  • A takhle to vypadá, když se to všechno upeče!

  • Pobočka Zrno zrnko na Senovážném náměstí.

  • Můžete si k nám skočit také na rychlý oběd.

  • Pobočka Zrno zrnko v BB Centru.

  • A takhle rušno máme nejraději!😊

  • Naše slané šneky děláme se šunkou i sýrem.

  • Takhle vypadá vitrína plná zlata.

  • Tady si hoví náš řemeslný chléb ze 4 druhů mouky.

  • Šneci nasladko nesmí chybět - Nutella a oříšky!

  • Zavzpomínejte na dětství s makovými loupáčky.

  • No a takhle chceme, aby vypadalo nové Zrnko Tylák!

11 257 €
vybrané z 10 898 €

103%

103% splnené

249 ľudí prispelo

Jedlo

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.5.2022 v 08:37.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to celé začalo?

Loni jsme si splnili náš vypečený sen a pustili jsme se po hlavě do tajů řemeslného pečení. Kde to všechno začalo? Ve starých zapomenutých industriálních prostorách v pražských Nuslích, které se staly základnou pro naši vůbec první pobočku Zrno zrnko.

Byla to láska na první křupnutí, ve vzduchu jsme cítili nejen vůni čerstvého pečiva, která se tudy skutečně od té doby každé ráno line, ale také obrovský potenciál.

Nuselské prostory jsme využili naplno - v druhém patře se brzy zrodil další projekt Pekárna/Cowork a hned vedle se usadil antikvariát Povinná četba, který udělal ze Zrnka prostor pro šíření umění a setkávání všeho druhu.

A světe div se - lidé si náš řemeslný chléb a poctivé pečivo dělané s láskou podle českých receptů našich babiček oblíbili. Bylo nám tedy jasné, že na sebe další pobočky nenechají dlouho čekat. Rozšířili jsme naše pečené dobroty do kancelářského areálu BB Centrum, následovalo stanoviště na Senovážném náměstí a naší nejnovější výdejnou se stala pobočka v krásně zrekonstruované „kachlíkárně“ Bubenská 1.

Otázkou zůstává - kam nás to potáhne dál?

Co je naším cílem?

Od začátku jsme chtěli dostat Zrnko tam, kde chodí lidé nonstop. A proto jsme hledali ideální prostor, který by tento nelehký požadavek splnil. Aby zkrátka při ranní cestě do práce lapila vůně čerstvého pečiva a kávy každého, bez možnosti úniku. Naše řemeslná srdce zaplesala, když jsme takový prostor konečně našli. A proč crowdfunding? Abychom dotáhli nové Zrnko k takové dokonalosti, v jaké ho pro vás toužíme provozovat, potřebujeme vaší podporu. Se získanými financemi budeme moct vybavit novou pobočku prvotřídním vybavením jako je špičkový kávovar nebo pro vás budeme moct začít připravovat nový sortiment. Zároveň vám chceme nabídnout nápadité a užitečné odměny, které vám zlepší den a zařadí nové Zrnko na list míst, kam se rádi vracíte.

Ptáte se, kde se ten úžasný prostor, který tu pro vás bude každý den, nachází? Jak už název kampaně správně napovídá, je to Tylák. Neboli pár kroků od stanice metra I. P. Pavlova. Skvělý rozcestník pro tramvajové i autobusové cestovatele, pro zelenou i červenou linku metra, křižovatka, která každé ráno a po celý den spojuje cesty tisíců z nás. A právě tady jsme připraveni pro vás péct lásku.

...a ještě něco navíc

A protože to už s námi nějakou dobu pečete, rozhodli jsme se, že každá dosažená finanční meta, bude znamenat naše poděkování v podobě plnění vašich přání.

Když se nám podaří společně dosáhnout 275 000 Kč, zařadíme do sortimentu bezlepkovou a veganskou položku, po které už tak dlouho voláte. Další meta 400 000 Kč pak náleží novému vymazlenému kávovaru Victoria Arduino Eagle One a zařazení do prodeje vámi zvoleného druhu kávového nápoje.

To, abyste to měli se vším všudy!

Kdo jsme?

Jsme srdcaři, jsme pekaři, jsme nadšenci, lidé se zapálením pro nápady a touhou těšit druhé. O našem příběhu a jak a proč jsme Zrno zrnko založili, si můžete přečíst třeba na tomto odkaze.

Proč to děláme?

Když řekneme, že pro vás chceme být lepší, bude to znít jako klišé, ale je to tak. Chceme vám dát tolik vypečené radosti, kolik si jen zasloužíte a samozřejmě se i my sami toužíme zlepšovat a plnit si své sny. Zrno zrnko je tu pro všechny, a proto je pro nás Tylák velikým milníkem, který posune naše řemeslo na významnou úroveň.

Tak co, upečete to s námi?❤️🥐

Aktuality

31.5.2022 Odměny se pečou!

Naši milí přispěvatelé, i když se nám otevření Zrnka na Tyláku trochu protáhlo, od 17. 5. už je pro vás připraveno v plné kráse a můžete nás v něm kdykoliv navštívit v otevírací době: po – pá 7.30–19.00, so 8.00–18.00, ne 9:00–18:00. Co se týká odměn – už se pro vás pečou! Poprosíme vás ale ještě …

Viacej

12.5.2022 Přijďte s námi oslavit otvíračku!

Milí přispěvatelé, každý jeden z vás, který nás na HitHitu podpořil, by měl vidět naší novou pobočku mezi prvními, a proto přijměte pozvání na pre-opening party, kde budete moct spatřit páté Zrnko dřív než zbytek světa (nebo aspoň Prahy :) Ještě jednou vám děkujeme za přízeň a budeme se na vás…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 1 z 20
    Vypečený balíček

    Za zvýhodněnou cenu si můžete navolit libovolný balíček se 4 kusy sladkého nebo slaného pečiva - bude to croissant, koláče, buchty nebo obložená bageta? Anebo všechno?

    Do e-mailu vám odešleme unikátní kód pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • zostáva 23 z 50
    Mini snídaňové předplatné

    3x vděčné kombo káva + croissant, sympatická cena, dobrý pocit - co víc si přát! Využití na jakékoliv z našich poboček.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,89 €
    (300 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Kávové předplatné

    Zamilovali jste se do naší výběrové kávy Dos Mundos? Věnujte sobě nebo svým nejbližším limitovaný voucher na pět oblíbených kafíček a mějte svůj ranní rituál vždy "po ruce". A pozor! Tento voucher můžete využít na  jakékoliv naší pobočce!

    Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    12,68 €
    (320 Kč)
  • zostáva 15 z 20
    Obědové předplatné

    Rádi si k nám zajdete na rychlý oběd? Zkuste limitovaný voucher obědového předplatné - 3x zapečený chléb a k němu 3x káva dle vašeho výběru už na vás čekají. A pozor! Tento voucher můžete využít na jakékoliv naší pobočce!

    Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,85 €
    (400 Kč)
  • zostáva 26 z 30
    Nákup za pětistovku

    Udělejte v Zrnku vypečený nákup za pětistovku a zaplaťte o 50 Kč méně. A to se vyplatí, ne?

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Voucher na knížky

    Věděli jste, že součástí naší nuselské centrály, je také výběrový antikvariát Povinná četba? A právě teď si můžete koupit zvýhodněný voucher na pět knižních pokladů dle vašeho výběru.

    Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,83 €
    (450 Kč)
  • zostáva 5 z 15
    Jméno na stěně slávy + koláč & káva pro dva

    Chcete být hvězdami naší nové pobočky a ještě k tomu dostat koláč a kávu pro dva? Žádný problém, už teď jste naše hvězdy!

    ​Do e-mailu vám odešleme unikátní kód pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • zostáva 3 z 15
    Prohlídka pražírny + degustace kávy

    Všichni kávomilové, zbystřete - naše partnerská pražírna Dos Mundos si pro vás připravila jedinečný zážitek, při kterém se nejen podíváte do voňavého zákulisí, ale také otestujete na vlastní pohárky, jak chutná kus kofeinového nebe.

    ​​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna platí pro jednu osobu a je k uplatnění v pražírně Dos Mundos.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    Zážitkový voucher Poznej pekárnu!

    Toužili jste se někdy podívat do zákulisí poctivého řemesla? S tímto voucherem se nejen podíváte, kde se to všechno hněte, peče a zdobí, ale také si domů odnesete balíček pečiva v hodnotě 290 Kč.

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna platí pro jednu osobu a je k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • zostáva 10 z 15
    Předplatné na chleba

    Využijte předplatné na 5 ks našeho řemeslného chleba a k tomu si odneste jednu voňavou kávu zdarma. Platí na naše signature kousky Řemeslná IV. a Zrno.

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Velký snídaňový balíček

    Když je velký hlad, žádá si to velký vypečený boost - navolte si snídani podle svého gusta až pro čtyři strávníky (platí na jakékoliv pečivo). Možno využít na jakékoliv naší pobočce!

    Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • zostáva 1 z 10
    Pekáč buchet jak bůh káže

    Jestliže už od nového roku toužíte po pekáči buchet, ale ve fitku se vám to nějak nedaří, máme pro vás řešení - ten nejstylovější pekáček s lahodným osmi-packem tvarohovo povidlových buchet (pekáč vám samozřejmě zůstane). A to se vyplatí!

    ​​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,74 €
    (700 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Adoptuj židli na Tyláku

    Chcete se na nové pobočce cítit jako doma? Adoptujte si židli a mějte své místo pro posezení nad křupavým croissantem vždycky jisté. Dokonce na ni nalepíme vaše jméno!

    ​​Do e-mailu vám pošleme kompletní informace kdy a jak bude vaše židle připravena. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    99,07 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 7 z 10
    Firemní snídaně až ke dveřím

    Udělejte svým kolegům radostné ráno nejen při pátku - objednejte si firemní snídani pro 20 osob až ke dveřím a ukažte všem, že i bez práce můžou být koláče. Firemní snídaně platí s rozvozem po Praze a bude obsahovat 2 kusy (slané a sladké) pečiva na osobu.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    99,07 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Kurz přípravy espressa v prémiové pražírně

    Naši přátelé z Dos Mundos se vás ujmou a naučí vás připravovat tu nejlepší kávu pod sluncem. O návštěvy, které u vás doma budou chtít trávit dlouhé chvíle, pak zaručeně nebudete mít nouzi!

    ​​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna platí pro jednu osobu a je k uplatnění v pražírně Dos Mundos. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    110,96 €
    (2 800 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Roční zásoba zrnka od Dos Mundos

    S českou pražírnou Dos Mundos jsme vyladili naší osobní espresso směs, ze které pro vás připravujeme tu nejpremiovější kávu. Nyní můžete mít doma zásobu tohoto neodolatelně aromatického zrnka po celý rok. Doručíme vám celkem 3 kg, to je měsíčně 250 gramů, až domů nebo si je můžete vyzvednout každý měsíc na prodejně.

    ​​Do e-mailu vám odešleme voucher k uplatnění odměny a pošleme kompletní informace. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,88 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Měsíční členství v Pekárna/Cowork

    Zakupte si za zvýhodněnou cenu měsíční členství v těch nejvoňavějších sdílených kancelářích v Praze. Nachází se na naší centrální pobočce v Nuslích a čerstvé pečivo se sem k vám dostane dřív, než bys řekl "croissant".

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    138,70 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Chlebové předplatné na celý rok

    Nechoďte domů s prázdnou. Předplaťte si roční zásobu řemeslného chleba (1 chléb týdně), pro který si můžete chodit, kdy je libo. Věřte nám - vaše rodina vás bude milovat!

    ​​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    178,32 €
    (4 500 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Pronájem nové pobočky na Tyláku

    Naše nová pobočka bude vymazlená - chtěli byste ji mít jen a jen pro sebe po celý den? Narozeniny, meeting, tiskovka - fantazii se meze nekladou. Teď máte příležitost chopit se šance za zvýhodněnou cenu.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,28 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Pronájem dvora nuselského Zrnka

    Sháníte naprosto unikátní místo pro svou akci? Náš dvůr v Nuslích se už na vás třese. Trhy, swapy, gastro hody, koncert, jóga nebo třeba vystoupení - popusťte uzdu své fantazii a rozjeďte to u nás!

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,28 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Roční členství v Pekárna/Cowork

    Super-zvýhodněné roční členství v těch nejvoňavějších sdílených kancelářích v Praze. Věřte nám - na boost v podobě čerstvého pečiva mezi prací si zvyknete velice rychle (původní cena 45 012 Kč s DPH).

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 581,14 €
    (39 900 Kč)
  • Vypredané!!
    Vypečený balíček

    Za zvýhodněnou cenu si můžete navolit libovolný balíček se 4 kusy sladkého nebo slaného pečiva - bude to croissant, koláče, buchty nebo obložená bageta? Anebo všechno?

    Do e-mailu vám odešleme unikátní kód pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • Vypredané!!
    Káva a koláč kombo pro dva

    To nejvděčnější kombo pod sluncem - vezměte svého kamaráda, partnera, maminku, babičku nebo třeba kolegu do Zrnka a zamachrujte libovolnou kávou a poctivým domácím koláčem pro dva.

    Do e-mailu vám odešleme unikátní kód pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • Vypredané!!
    Káva a koláč kombo pro dva


    To nejvděčnější kombo pod sluncem - vezměte svého kamaráda, partnera, maminku, babičku nebo třeba kolegu do Zrnka a zamachrujte libovolnou kávou a poctivým domácím koláčem pro dva.

    Do e-mailu vám odešleme unikátní kód pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • Vypredané!!
    Předplatné na chleba

    Využijte předplatné na 5 ks našeho řemeslného chleba a k tomu si odneste jednu voňavou kávu zdarma. Platí na naše signature kousky Řemeslná IV. a Zrno.

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Zážitkový voucher Poznej pekárnu!

    Toužili jste se někdy podívat do zákulisí poctivého řemesla? S tímto voucherem se nejen podíváte, kde se to všechno hněte, peče a zdobí, ale také si domů odnesete balíček pečiva v hodnotě 290 Kč.

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna platí pro jednu osobu a je k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Zážitkový voucher Poznej pekárnu!


    Toužili jste se někdy podívat do zákulisí poctivého řemesla? S tímto voucherem se nejen podíváte, kde se to všechno hněte, peče a zdobí, ale také si domů odnesete balíček pečiva v hodnotě 290 Kč.

    ​Do e-mailu vám odešleme voucher pro vyzvednutí odměny a pošleme kompletní informace. Odměna platí pro jednu osobu a je k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,81 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Štamgastský stůl na rok

    Máte to u nás tak rádi, že chcete mít zaručené místo, kdykoliv si vzpomenete? Co takhle štamgastský stůl na nové pobočce, odkud budete mít přehled nejen o dění na kavárně, ale také o nových várkách čerstvého pečiva z první ruky.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nové pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    198,14 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pronájem super vymazlené garáže

    Sháníte garáž, ale v Praze je to tak trochu marný? V Zrnku jednu máme a nebojíme se jí použít! Pronajměte si ji na celý rok a ujistěte se, že váš plechový oř bude vždycky v bezpečí.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 981,38 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Pronájem super vymazlené garáže

    Sháníte garáž, ale v Praze je to tak trochu marný? V Zrnku jednu máme a nebojíme se jí použít! Pronajměte si ji na celý rok a ujistěte se, že váš plechový oř bude vždycky v bezpečí.

    ​​​Do e-mailu vám odešleme instrukce pro aktivaci odměny a pošleme kompletní informace. Odměna je určena k uplatnění na nuselské pobočce.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 981,38 €
    (50 000 Kč)