Hledáme Hrdiny pro HeroesGYM!

Vlivem pandemie se naše úsilí začalo zcela bortit. Celoživotní přístup nám však velí nikdy nic nevzdávat, a tak jsme teď tady s velkou prosbou o pomoc. Staň se Hrdinou a podpoř náš HeroesGYM! Místo, kde svaly dostanou zabrat a hlava se neskutečně odlehčí.

Autor: HEROESGYM

  • Jakub dá do tréninku vždy všechno!

  • Mobilita je základ úspěšného tréninku..

  • Naše trenéry práce prostě baví!

  • Trenér a chůva v jedné osobě.. u nás to funguje!

  • Pohyb je neodmyslitelnou součástí života!

  • KOMUNITA VÁŠEŇ ZÁBAVA- to je HeroesGYM

  • Malý, přátelský a hlavně náš!

  • Úsměv a dobrý pocit. To si od nás vždy odneste!

  • Motivace, podpora a vedení. Dáme do toho všechno!

3 993 €
vybrané z 3 958 €

100%

100% splnené

71 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 9.4.2022 v 16:01.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo jsme a co děláme?

Jmenuji se Bára Wainerová a společně se svým manželem Petrem provozujeme komunitní baby friendly gym. Zaměřujeme se především na cvičení maminek s dětmi, silové transformační programy pro muže a skupinové lekce pro ty, kdo touží po změně a ocení osobní přístup. V loňském roce jsem se díky podpoře našich Mums mohla účastnit ankety Maminka roku, kde jsem obsadila 1.místo v kategorii Maminka podnikatelka.

Nápad na cvičení pro maminky jsem dostala rok po posledním porodu. Jako maminka tří dětí jsem začala opět cítit potřebu a nutnost dostat se zpět do kondice, chodila cvičit v 7 ráno, kdy jsem měla jedinou jistotu, že manžel je ještě doma a ohlídá naše, v té době ještě hodně malé děti. Řekla jsem si, že když problém s hlídáním mám já, tak bude i další spousta žen, které třeba ve cvičení brzdí ta stejná překážka a čas ukázal, že jsem měla pravdu. Tak se HeroesGYM stal mojí součástí, umožňuje mi pracovat a zároveň se starat o děti, řídit si čas, na základě jejich potřeb. Především má prostřední dcera Kristýnka se beze mě neobejde. Kvůli dětské mozkové obrně sama nechodí ani nemluví a vždy bude vyžadovat mnohem víc mého času a péče než zdravé děti. Potřebuje pravidelné rehabilitace a řadu dalších terapií, které jí umožňují dosahovat úžasných pokroků. A ačkoliv je k tomu potřeba spousta úsilí, času a financí, vím, že to má smysl a silnou vůlí člověk dokáže téměř cokoliv.

Můj manžel projevil velkou míru odvahy, když mě podpořil a otevřel se myšlence společného podnikání v oboru, který díky okolnostem prochází, v pro nás klíčové roky, největší možnou krizí a stále to se mnou nechce vzdát. Protože díky naší práci můžeme poskytnout aktivní životní styl nejen našim dětem,  kterým HeroesGYM nabízí prostor jedné velké herny a den co den mají možnost vidět a zažít, že sport je absolutní součástí života, ale hlavně lidem, kteří se necítí dobře v anonymním prostředí, maminkám, které buď nemají hlídání nebo svoje děti nechtějí nikde jen tak odložit, aby mohly udělat i něco pro sebe a také těm, kteří by z důvodu své jinakosti měli dveře jiných fitek zavřené.

Proč právě lekce pro maminky s dětmi?

Maminky v dnešní době obvykle nemívají možnost pravidelného hlídání dětí. Tatínci zůstávají do večera v práci, babičky bydlí daleko a kamarádky jsou zaneprázdněné výchovou svých vlastních dětí. K domácímu cvičení přitom chybí motivace, chuť i nálada.

Do HeroesGYMU mohou maminky vzít své děti s sebou. Prostor fitness centra je na ně plně připraven, od hracích dek, krabic s hračkami až po přebalovací pult. Když je potřeba, o děti se postará někdo z trenérů, pochová nebo pohoupe v kočárku a když nelze jinak, poslouží prcek jako živé závaží a cviky se nahradí tak, aby byl trénink efektivní a přitom komfortní.

Program HEROES MUMS

Hodiny HEROES MUMS jsou tréninky vytvořené pro maminky, které si chtějí dobře zacvičit, zpevnit svaly, ulevit zádům a cítit se ve svém těle opět skvěle, a zároveň se nechtějí nebo nemohou odloučit od svého dítěte. Díky dětskému koutku si děti hrají a maminky mají své ratolesti neustále na očích i během cvičení. Menší děti mohou navíc posloužit jako účinné závaží při posilování.

Cvičením to nekončí

Týmovým kruhovým tréninkem zábava rozhodně nekončí. Po cvičení si mohou maminky společně popovídat nad šálkem dobré kávy, vyčistit si hlavu od starostí všedního dne a přijít na jiné myšlenky. Vypadnou tak ze stereotypu a ještě udělají něco prospěšného pro své tělo.

Men´s transformation

I chlapi mají u nás svoje místo a na věku rozhodně nezáleží. Silové tréninky v uzavřené skupině a náš gym vyhrazen jen pro ně. Není nad to, si po práci trochu zařvat pod těžším kusem železa a uvolnit stres z celého dne.

Čeho chceme díky vaší pomoci dosáhnout?

Kvůli nouzovému stavu jsme museli opakovaně a na dlouhou dobu gym zavřít. Vzhledem k „mládí“ celého našeho projektu nemáme vybudované finanční rezervy, které by nám pomohli situaci vyřešit. Ostatně náš HeroesGYM se zrodil jen rok před první uzávěrou, zažili jsme stěhování a spoustu neodmyslitelných prvních kotrmelců. Velkou část výdajů spojených s podnikáním bylo ale potřeba platit i nadále tak, jako bychom plně fungovali. Kvůli této situaci si neseme desetitisícové závazky na nájemném, které bez pomoci nedokážeme splatit. Zároveň nad námi visí hrozba a upřímný strach z opakování celé této situace, omezování provozu či úplné uzavření. Proto pro HeroesGYM hledáme hrdiny, kteří nám pomohou fitko udržet a my budeme moci pokračovat v naší práci a osobně ze srdce se na maximum postarat o každého jednoho z Vás.

FOTOGALERIE HMOTNÝCH ODMĚN:

Klíčenka s logem HEROES GYM

Figurka superhrdiny (pouze ilustrativní foto)

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 14
    Dobrý pocit

    Rozhodli jste se přispět nám symbolickou sto korunou a nechtít nic na oplátku? Děkujeme, že nás chcete podpořit i bez zakoupení odměny. Každá koruna nás přibližuje ke splacení závazků a novému startu. V dalším kroku můžete tuto odměnu navýšit podle vašeho uvážení i možností.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 1
    1 hodina kruhového tréninku pod vedením trenéra

    Chcete si s námi dát pořádně do těla? Za 160 Kč získáte vstup na skupinovou lekci s naším trenérem. Ten vám ukáže, jak správně provádět cviky, které vás dostanou do formy. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    6,33 €
    (160 Kč)
  • predané 4
    1 hodina programu Heroes MUMs s trenérkou nebo trenérem

    Zabírá vám péče o dítě veškerý čas? Chcete se hýbat, ale doma vám k pravidelnému cvičení chybí motivace? Za 190 Kč získáte 1 hodinu programu Heroes MUMs s trenérem nebo trenérkou. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,52 €
    (190 Kč)
  • predané 2
    Klíčenka s logem HEROES GYM

    Pokud nám přispějete 200 Kč, pošleme vám za ně klíčenku s logem HeroesGYM.  Poštovné už je v ceně odměny, takže pak už zbývá se jen těšit až vám přistane ve schránce.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 2
    2 vstupy do gymu (bez trenéra/open gym) + proteinový drink

    Jestliže přispějete 400 Kč, čekají vás 2 volné vstupy, během nichž podle libosti vyzkoušíte veškeré vybavení, které HeroesGYM nabízí. K tomu vám namícháme proteinový drink, aby vaše svaly měly po čem růst. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak můžete vstupy využít.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 9
    ​Zeď slávy

    Přispějte 1000 Kč a my vás přidáme na zeď slávy. Postaráme se o to, aby všichni návštěvníci HeroesGYMu věděli, že bez vás bychom to nezvládli.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    ​Figurka superhrdiny

    Máte hravou duši? Za 1500 Kč získáte 30cm figurku superhrdiny, která vám bude každý den připomínat váš dobrý skutek. Jaký superhrdina to bude? To se nechte překvapit! Poštovné už je v ceně odměny, takže pak už zbývá se jen těšit, který ze superhrdinů k vám domů dorazí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 7
    Měsíční vstup na kruhové tréninky

    Je vám HeroesGYM sympatický? Přispějte 1550 Kč a my vám zařídíme měsíční permanentku na kruhové tréninky. Budeme se pravidelně vídat a společně makat na lepší fyzičce. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    61,35 €
    (1 550 Kč)
  • predané 27
    10 vstupů na program MUMs

    Za 1750 Kč můžete využít 10 vstupů na cvičení z programu pro maminky s dětmi. Obrovskou výhodou je neomezená platnost, takže své předplacené hodiny můžete čerpat kdykoliv budete mít čas a chuť. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    69,27 €
    (1 750 Kč)
  • predané 0
    Pomozte maminkám z Ukrajiny i nám zároveň

    Rádi byste podpořili nejen nás, ale také  maminky z Ukrajiny? Přispějte částkou 1750 Kč a jedna maminka, která musela opustit svůj domov díky vám získá 10 vstupů na cvičení v rámci programu Heroes MUMs.

    Vzhledem k osobním vztahům, které u nás v gymu pěstujeme, víme, že mamince i jejímu dítěti pomůžeme nejen s fyzičkou, ale i se socializací a lépe zvádnout složitou životní situaci. Maminky nebudeme vybírat my sami, ale obrátíme se na neziskové organizace, které působí v naší oblasti. Zakoupením této odměny provedete dobrý skutek hned pro několik lidí najedou.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    69,27 €
    (1 750 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    5 vstupů pro hrdinu Jakuba

    Chcete udělat hned dva dobré skutky naráz? Podpořte částkou 5000 Kč našeho Jakuba, který v HeroesGYMu navštěvuje jak soukromé, tak skupinové lekce a pod individuálním vedením trenéra na sobě tvrdě maká navzdory svému neurodegenerativnímu onemocnění, které mu postupně omezuje pohyblivost.

    Práce s Jakubem je velmi specifická a obsah tréninků se dynamicky mění v závislosti na aktuální situaci. Co se ale nemění, je náš zájem a naše péče. Vždy chceme z Jakuba dostat maximum a podpořit ho jak na těle, tak na duchu. :) 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    3x10 vstupů pro maminky Hrdinky na program Heroes MUMs

    Rádi byste podpořili nejen nás, ale také ostatní maminky? Přispějte částkou 5250 Kč a tři maminky, které zvládají každodenní těžké situace, jsou s dětmi sami, pečují o  nemocné děti nebo maminky pěstounky, díky vám získají 10 vstupů na cvičení v rámci programu Heroes MUMs.

    Vzhledem k osobním vztahům, které u nás v gymu pěstujeme, víme už dnes, které maminky z řad našich klientek, by si takovouto podporu zasloužily a dokázaly by ji 100% využít na maximum. Jelikož ale máme díky vlastní dceři přesah a rozhled i po dalších maminkách pečujících a navštěvujících stejná rehabilitační zařízení jako my, nabídneme tyto volné hodiny i tam a rádi uvítáme každou novou maminku, které cvičení s námi pohladí duši.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    207,80 €
    (5 250 Kč)
  • predané 1
    Půlroční permanentka na kruhové tréninky a Open gym

    Pošlete nám 9000 Kč a získejte za ně půlroční permanentku s neomezeným počtem vstupů na kruhové tréninky nebo na Open gym. Po skončení projektu se Vám ozveme na e-mail, jak to s projektem dopadlo a kdy a jak tréninky budou probíhat.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)