Vyžeňme bakterie, viry a plísně z jabloneckých školek!

Chceme pořídit plazmový generátor+odborné proškolení, který bude kolovat ve školkách v Jablonci nad Nisou a okolí a pomocí frekvencí bude ničit bakterie, viry a plísně v tělech. Změňte něco a námi, neznamená to, že když se o něčem nemluví, že to není.

  • Ilustrační fotografie od společnosti Zapper

  • Ilustrační fotografie společnosti Rifetech

  • Ilustrační fotografie od společnosti Zappa

439 €
vybrané z 6 729 €

6%

6% splnené

11 ľudí prispelo

Komunita, Technológie

Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 31.10.2021 v 17:10.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Začalo to vše osobním příběhem, kdy mi v 15 letech diagnostikovali revmatoidní artritidu a artrózu. Roky jsem žila v bolestech, protože mi přišlo nesmyslné brát 5 prášků denně. Ve svých 33 letech jsem se potkala s docentkou mikrobiologie a po chvilce jsem se dozvěděla, že cesta z bolestí je jednoduchá, protože velká část nemocí je tvořena bateriemi a viry a ty můžeme zničit pomocí frekvencí. Řekla jsem si, že nic nezkazím, když to zkusím. Již po absolvování části léčebného procesu jsem mohla jít poprvé na výlet a užít si ho bez bolestí, které nepřišly ani v dalších dnech.

Co je náš cíl?

Mým cílem je pořídit plazmový generátor, nechat se proškolit odborníkem a poté eliminovat viry, bakterie a plísně v našich tělech, protože škodí lidem a ničí jim zdraví. Chtěla bych se zaměřit  na školky a tím pomoci dětem i jejich rodičům od častých zdravotních potíží. Generátor bude v budoucnu kolovat po Jabloneckých školkách. Žádné zařízení pro děti by samozřejmě plazmování nehradilo a to nikdy. Všechny náklady by hradil náš spolek Tadeášek pomáhá z.s.

Proškolená pověřená osoba bude navštěvovat školky v našem městě v časových intervalech (Jablonec nad Nisou) a pomocí plazmového generátoru bude nastavovat frekvence  na ničení bakterií, virů a plísní. 

Proč ve školkách? Ve školkách je velké množství dětí, které přicházejí z různých rodin. Každé dítě tedy přijde do kontaktu se spoustou bakterií a virů a přinese je s sebou do školky, kde dochází k jejich přenosu na další děti i učitele. I obyčejná rýma zavlečená do školky nám ukáže, jak si nemoci předáváme. 

Generátor představuje možnost, jak výrazně ovlivnit a snížit množství nemocí způsobené bakteriemi, či viry a plísněmi.

Detaily

Vše je fyzikálně podloženo a ověřeno. V jiných státech (např. Švýcarsko) je tato metoda jednou z možností hrazených zdravotní pojišťovnou.

Plazmový generátor je jeden z mnoha vynálezů Nikoly Tesla.

Záření nevyzařuje nebezpečné gama paprsky! Aplikace tohoto záření vede ke zničení patogenních organismů v našem těle (bakterií, virů, parazitů, plísní).

Podobně jako mikrovlnka dokáže "ohřát" vodu, plazmový generátor rozkmitává buněčné membrány pomocí elektromagnetické rezonance.

Působení specifických frekvencí má velký vliv na podporu lymfatického systému a funkce jednotlivých lidských orgánů. Pro aplikaci plazmového generátoru je třeba znát konkrétní patogeny v organismu. 

Jak přesně pracuje plazmový generátor ?

Všechny živé organismy vysílají určité typické pásmo frekvencí. Čím je organismus jednodušší, tím nižší frekvence vysílá.

Frekvence parazitů se pohybují v rozmezí 1-900 000 Hz.

Frekvence vysílané lidským tělem jsou v pásmu 1,52-9,46 MHz, tedy velice výrazně vzdálené od frekvenčního pásma parazitů.

Tento poznatek plně využívá plazmový generátor,  přístroj unikátní a jedinečný, nabízející možnost ničit parazity.

Krátké impulsy vysokého napětí, procházející silnostěnnou skleněnou trubicí naplněnou vzácnými plyny, kde na výstupu, který zapaluje plazmový výboj je napětí 5000-8000 Voltů a skokové proudové nárazy dosahují několika stovek Ampér.

Nastavené elektromagnetické pulsy se šíří do vzdálenosti až 15 m ve všech směrech. Procházejí bez zkreslení a omezení organickou hmotou. Toto působení vede k hubení patogenů podle individuálně nastaveného frekvenčního programu.

V okamžiku průchodu elektromagnetických pulsů tělem parazita se stejnou frekvenční délkou, dochází k stále větší rezonanci buněk, až jejich buněčná stěna praskne a tím dojde k zahubení organismu a odstranění příčiny obtíží.

Živé buňky se skládají z iontů, polárních nebo nabitých molekul, membrán a organel, reagují na elektrická pole a proudy a často je i samy generují.

V generátoru je nainstalováno velké množství parazitů, virů, plísní, které můžeme plazmovat.

Každý tento patogen má jiný čas plazmování.

Plazma má dosah cca 15 m, takže  člověk může klidně sedět v křesle a odpočívat. Nedochází do přímého kontaktu s generátorem. Funguje to na frekvencích, které generátor vysílá.

... A ještě něco navíc ...

Pokud se nám ozve rodič dítěte, jehož školka s námi nebude spolupracovat, tak i toto dítě bude vyplazmováno zdarma v našem prostoru v Jablonci nad Nisou.

Kontaktovali jsme mateřské školy v Jablonci nad Nisou a již nyní má několik školek zájem o pravidelné plazmování.

Kdo jsme?

Jsme organizace, která pomáhá lidem v tísni. Naše zaměření je širokospektré. Pomáháme samoživitelkám s nastartováním do nového života. Naše zakladatelka je majitelka jeslí v Jablonci nad Nisou, zdravotní sestra a je v našem městě v komisi na výchovu a vzdělávání a má několik čestných ocenění za svůj projekt jeslí. Obecně figurujeme v aktivitách okolo dětí, pořádáme dětské dny apod.

Naše základní činnost má s tímto projektem společnou myšlenku. Vždy chceme, aby lidé viděly, že existují různé cesty k řešení různých věcí. Zvedáme životy lidí vzhůru.

Proč to děláme?

Tento projekt vznikl z jednoho a prostého důvodu. Vše jde i jinak. Naše děti si zaslouží víc.... 

O možnostech této alternativní metody se moc nemluví, ale to neznamená, že to neexistuje. Cílem je ,,osvěta." 

Pojďme vyplazmovat celou planetu... plazmujme rodiny, kolektivy, firmy.... zlikvidujme ty nemožnosti, které se nám tady vytvořily a pojďme do toho naplno ať můžeme brzy zase žít tak, jako dřív.

Když máme psa..... odčervujeme ho tabletkama.....ale myslíme i na naše těla? Můžeme si pořídit jakékoliv preparáty....a nebo můžeme pustit frekvence a můžeme všechny tyhle napadače našeho těla prostě a jednoduše rozpustit.

Cítíme, že tohle je cesta z onoho bludného kruhu a ten, kdo si zaslouží největší péči jsou naše děti.

Plazmový generátor není zdravotnický prostředek.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Dopis

    Zašleme Vám poděkování za Váš příspěvek na emailovou adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 2
    Dopis 2

    Za Vás příspěvek Vám zašleme poděkování dopisem až k Vám domů. Je však potřeba nám Vaši korespondenční adresu dodat.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 3
    Online poděkování

    Pošleme Vám děkovné video.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    1 ošetření plazmou

    1 vyplazmování na míru pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 6 měsíců. Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min-2 h.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 4
    2 ošetření plazmou

    2 vyplazmování na míru, pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 8 měsíců. Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min - 2 h.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    5 ošetření plazmou

    5 vyplazmování na míru pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 12 měsíců. Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min - 2 h.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    10 ošetření plazmou

    10 vyplazmování na míru pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 15 měsíců. Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min - 2 h.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    20 ošetření plazmou

    20 vyplazování na míru pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 15 měsíců. Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min - 2 h.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • predané 0
    50 ošetření plazmou

    50 vyplazování na míru pro rodinu, samostatné jedince, či skupinu. Plazmování bude probíhat v našem prostoru v Jablonci nad Nisou. Dostanete voucher a ten bude mít platnost 24 měsíců Čas plazmování je podle druhu patogenu v rozmezi 30 min - 2 h.

    Doručenia odmeny: dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)